- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
echterion #47329 üzenetére
Számomra Alonso és Hamilton lenne az ideális, botrányos volt a közös munkájuk. De az egy rosszul kezelt helyzetből adódott leginkább, Alonso részéről, mert hagyta hogy Hamilton eredményesebb legyen az idény első felében amivel ingataggá tette a helyzetét, a csapatvezetés részéről, mert egyértelműsíteni kellett volna Alonso vezérstátuszát, és Hamilton részéről is, mert nem mérte jól fel a helyzetet.
Jelenleg már ez nem ismétlődhetne meg.
De két nagyon hasonló stílusú versenyző, zseniálisak lennének egy jó autóban szvsz.
Na mindegy...mivel ez nem hinném hogy létrejönne. Nehéz megmondani mi lenne a jó megoldás, de Hamilton lassan úgy érzi hogy elmennek mellette az idények, és egy olyan versenyző a csapattársa akivel nem tud rivalizálni, mert a gumitaktika nem a versenyzői habitusa része...talán megpróbálhatja azzá tenni, de akkor egy olyan pályán játszik ahol ő az idegen.
szerk:
pont ma láttam egy beszédes példát amikor egy támadó snooker játékos safety játékot erőltetett, és olyan hullámvölgybe került ami a kiesését jelentette.
szal sztem veszélytelen stílust váltani. -
törölt tag
-
Nowhereman
őstag
válasz
echterion #47240 üzenetére
A középszerű stimmel, de a Barrichellohoz hasonlítás nem. Inkább Irvine-hoz hasonlítanám. Barrichellonak alapvetően megvannak a képességei a VB. megnyeréséhez(legalábbis kevesebbel is lettek már világbajnokok), de senki nem akart VB.-t csinálni belőle, Massánál fordítva. Ha mondjuk az odafigyelésben elérte volna az átlagot, akkor nem csörtet végig a boxutcán mint Alberts és Alguersuari, hanem megáll mint a nagy többség akkor világbajnok. Kár szépíteni, legalább egy tucatszor indítottak fennmaradt tankolócsővel(volt, hogy még a tankolós gyerek is rajta lógott), de ha az átlag meg tud időben állni, akkor egy világbajnoktól is elvárhatjuk.
-
Mezcal
addikt
válasz
echterion #47240 üzenetére
mI az, hogy nem tudod megítélni Massa teljesítményét, és különben meg 2009 végén vonult vissza, tehát lehet rálátásod a 2006 és 2009 közötti évekre. Főleg a finn csapatársaként látott produkcióját. Egyébként, ha tényleg középszerű versenyző lett volna, az annál cikibb a finnre nézve, hogy egy ilyen versenyző verte éveken át.
-
wildrain
addikt
válasz
echterion #47130 üzenetére
Hát szerintem azt írtam, hogy az esetek többségében, nem pedig konkrétan a Senna-Prost párharcról írtam. Nyilván volt egy-két közelebbi találkozásuk, de én inkább azokra a futamokra gondolok, amik lezajlottak úgy, hogy a győztes versenyző nem előzéssel szerezte a győzelmét, csak elrajtolt, és befutott az első helyen mondjuk kiesésnek, műszaki hibáknak (mennyi volt belőlük még 10-15 éve!), vagy boxtaktikának köszönhetően. Ott van pl. Senna 3 vb címének éve, Hill világbajnoki éve, vagy Prost visszatérése, Mansell vb éve, meg még lehetne mondani sok versenyt olyan évekből, amikor mondjuk nem is volt ekkora dominancia, de mégis győztek "unalmasan". Azt mondanám, hogy az igazán kemény harcot követelő győzelmek régebben is erősen kisebbségben voltak, csak azokra nyilván kevésbé emlékezünk.
-
wildrain
addikt
válasz
echterion #47115 üzenetére
Kb. a kilencvenes évek eleje óta kormányon van a váltó, legalábbis az élcsapatoknak. Kipörgésgátló szintén azóta van, csak egy rövid ideig tiltották, aztán rájöttek, hogy felesleges, mert trükköznek vele egyes csapatok, pl. Benetton 94.
Amúgy én is egyetértek, hogy izgalmas volt, habár az esetek többségében nem test-test elleni harc döntötte el akkor sem a futamgyőztes személyét, hanem elindultak és végigmentek, de azért jó volt. Én kb. 90 óta nézek folyamatosan F1-et (szinte minden futamot élőben), és egyedül a Schumacher-korszak két durva éve (2002-2004) nem volt nekem izgalmas. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
echterion #47029 üzenetére
Most is a leggyorsabb nyer, vagyis aki a leghamarabb teljesíti a versenytávot.
Szerintem most valahol a az arany közép és a túl nagy szerep között vagyunk, de szerintem a másik véglet sem volt túl jó, amikor elpusztíthatatlan gumikon mentek, és csak nyomni kellett, mint süket a csengőt. Az mindenkinek megy, nyomni a gázt ész nélkül, meg rugdalni a féket.
Én annyit változtatnék, hogy minden helyszínen 2 vagy 3 kiállás legyen a nyerő, mert az 1 kevés, a 4 meg már inkább káosz, mint taktika, valamint hogy ne egyik pillanatról a másikra szálljon el a tapadása a guminak, és hogy ne legyen ennyi gumitörmelék.A DRS-t kukáznám, vagy nagyon lerövidíteném a zónákat, hogy visszaálljon a 1/3 ennyi, de minőségi előzés. Most a gumik miatt fele ekkora zónával is meglenne az előzés. Annyit segítene a dolgon, hogy a kanyarhoz +-1-2m eltéréssel egymás mellett érkezzenek meg a féktávra, másik 1000x jobb lenne, mint ez az indexelős, féktáv előtt besorolós akármi.
-
venember83
nagyúr
-
Mezcal
addikt
válasz
echterion #46913 üzenetére
A Red Bull nem a legjobb autó, főleg erre a versenyre nem igaz. A Lotus magasan a leggyorsabb gép volt ezen a futamon, amit az is mutat, hogy mindkét versenyzőjük a dobogón végzett. Vettel klasszis telejesítményének köszönhető ez a győzelem, az autóban nem volt ennyi.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
echterion #46963 üzenetére
Sajnos pont, hogy igen nagy részük nem szubjektív, csak az értelmezése tűnik annak... A lobbi nem hiszem, hogy túlzottan benne van, de lehet, hogy naiv vagyok. Schumit szeretik büntetni, Rosberg most nem kapott semmit, mindkettő Merci, szóval ez is ezt támasztja alá szerintem.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
echterion #46913 üzenetére
"a leggyorsabb géppel nem nagy mutatvány az élen haladni"
A leggyorsabb versenygép ma a Lotus volt.
más: Alonso 10 ponttal van csak lemaradva Vettelhez képest az összetettben, tehát ha valami nagy csoda történne a Mugello-i teszteken és találnának valamit akkor még nincs elúszva semmi. Peszre valószínűbb hogy nem ez fog történni.
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest