- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
szőröscica #48760 üzenetére
Massa mit csinált? Honnan szedte ezt össze? Úgy elverte Alonso -t, hogy az már fáj.
-
Vigneau
félisten
válasz
szőröscica #48760 üzenetére
És vitte is a Q2-t, nem semmi...
-
badd
tag
válasz
szőröscica #48172 üzenetére
Massa 15dik lett... Szóval nem hozott pontot.
Am Massa erősen 17dik helyen áll 2 ponttal Schumi előtt, utánuk már csak a három ki csapat van. Annyi a különbség csak Schumi és Massa között, hogy Massa nem esett ki eddig...
-
lacos001
senior tag
válasz
szőröscica #48172 üzenetére
Ügyes dolog a Massa részéről a ponthozatal,csak a kutya se fogja ezt emlegetni.Viszont az ellenkezőjét igen,hogy megint lárva volt a csapattárshoz képest.
Ugyanott van most is,ahol eddig........Na ez megmarad az emberekben,nem az,amit irtál.
Na meg ezerszer elmondták,kit érdekel a csapat eredmény,az egyéni vb fontosabb..... -
Xirtam
veterán
válasz
szőröscica #47900 üzenetére
Itt a probléma vele van.
McCartman Nincs, de ha lenne azzal aludnék.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica #47842 üzenetére
Pedig ezzel a Williams-el idén a VB-ért mehetett volna
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica #47839 üzenetére
Mi a szomorú?
-
JJános
addikt
válasz
szőröscica #47638 üzenetére
Ez pedig azt jelenti, hogy javult a Ferrari. Nagyon örvendetes.
-
callmeakos
veterán
válasz
szőröscica #46782 üzenetére
mért is?
-
MPowerPH
félisten
válasz
szőröscica #46715 üzenetére
Jaja, inkább végre egy rendes autót kellene tervezniük.
-
hermanyi
addikt
válasz
szőröscica #46715 üzenetére
Ezzel teljes mértékben egyetértek .
A Ferrariból csak a tapadás és a sebesség hiányzik ,minden más adott
Van egy jó és egy balesete óta "benzinpocsékoló" versenyzőjük -
giigz
veterán
válasz
szőröscica #46613 üzenetére
Meg ha Schumachert nem verné le Rosberg újra.
-
shteer
titán
válasz
szőröscica #46608 üzenetére
erre csak ezt lehet mondani: onnan szép nyerni
-
DeckardCain
senior tag
válasz
A HRT-hez képest igen
-
callmeakos
veterán
válasz
A 7vége vicce
-
Oliverda
titán
válasz
-
callmeakos
veterán
válasz
szőröscica #45752 üzenetére
holélszte?
-
mokus1
addikt
válasz
szőröscica #44265 üzenetére
Sikerülni fog elég erősek hozzá szerintem, sőt azt hiszem Kimi is odafog érni ha nem is holnap de lesz verseny ahol dobogora jön majd.Talán 1-2 év és újra a vb címért versenyezhet reményeim szerint
-
SzalaiG
addikt
válasz
szőröscica #44265 üzenetére
Ugyanígy vagyok, h eddig sosem jöttek be a Mercik, de vagy három éve odavagyok értük. Biztos a korral érik meg rá az ember.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #44190 üzenetére
Én még reménykedem a csodában. Még feltámadhat, bár valszeg valami változásra lenne szüksége, pl egy gyengébb csapattárs, ami növelhetné az önbizalmát. Ha visszatérne a régi önmaga senki nem szapulná. A balesete előtt nyert egy vb címet - Raikkonennek - majd hajszál híján vb lett és szépen elverte Raikit. Csak az emberek nagyon gyorsan felejtenek. Nem számít, én a kezdetektől Massa-nak szurkoltam és reménykedni fogok hogy egyszer visszanyeri a régi teljesítményét amíg el nem hagyja az F1-et.
-
Nowhereman
őstag
válasz
szőröscica #44081 üzenetére
A Marussiának sincs lépcsős orra, és nem állnak az élen, viszont a HRT-t legalább már magabiztosan verik. Tehát valszeg nem ezen áll vagy bukik a dolog...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica #44081 üzenetére
Szerintem nincs. Tavaly az év második felében ha lekapták volna a speckó kipukat már akkor is jobb lett volna a McLaren.
szeva000: az autó lehet
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
szőröscica #43052 üzenetére
Ha ennyit megtűrt, talán nem fog, bár járna neki egy ütőképes autó...
-
DopeBob
addikt
válasz
szőröscica #43038 üzenetére
Jó nagy hülyeség volt most új autót építeni... bár ezt már biztos tudják ők is
-
shteer
titán
válasz
szőröscica #40901 üzenetére
nincs rá szükség
-
MPowerPH
félisten
válasz
Arra nem gondoltok, hogy egyik csapat sem akarja a kártyáját kiteríteni már az első teszten? Nem beszélve arról, hogy az autók többsége még félkész, a Merci meg a régi autójával köröz, amit nekünk figyelembe se kell vennünk.
Nem hiszem el egyébként ezt a fanyalgást. Tavaly a Ferrari volt a legjobb a teszteken, aztán az első futamon égtek mint a Reichstag.
A reális versenytempóra egyébként is az első futamon kapunk hiteles infot, addig csak találgatni meg károgni lehet. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Tegnap erről beszéltem, de le lettem hurrogva, hogy ez nem verseny, csak teszt.
-
Sundesz
addikt
válasz
szőröscica #40896 üzenetére
Mivel ez egy totálisan új konstrukció, ezért nagyon sok munka és tesztelés van hátra a géppel beállítások terén, de napról napra fejlődnek. BBC szerint nagyon jó az autó tapadása hard gumin. Szóval várjuk ki a végét. Tavaly a McLaren nagyon gyengén muzsikált teszten, aztán mégis ott toporogtak az RB mögött. Ferrari meg jó volt teszteken, aztán kapott 1 kört Barcelonában.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
szőröscica #40896 üzenetére
A bikák se villognak annyira. Meg aztán ezekből a tesztekből levonni következtetéseket. Nem hiszem, hogy most a valós erőviszonyokat látjuk. Schumacher és Rosberg veri a mezőnyt a tavalyi géppel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica #36418 üzenetére
Mint utóbb kiderült, defektet kapott.
-
AMD Power
titán
válasz
szőröscica #35190 üzenetére
Nekem is!
-
TOM-202
senior tag
válasz
szőröscica #35188 üzenetére
Most is van alatta, csak nem elég gyors. Van aki szerint sereghajtók (LOL), szerintem meg ennyit tud idén amit láttunk. Schumi kinyomta a padlólemezét a kocsinak a jobblábával végig az egész verseny alatt.
A legnagyobbakat akkor "hahotáztam" itt a társaságunkban amikor DRS nélkül is gyorsabb volt mint üldözője. -
Jadro
veterán
válasz
szőröscica #34838 üzenetére
Nem kellene lenézni a "kölyköket", nekem ez nem szimpatikus a mondandójában. Persze értem hogy magát szeretné tolni. Sajna pénz beszél, úgyhogy sanszos hogy mennie kell, amit nem bánok, bár az sem zavarna ha még kocsikázgatna egy kicsit.
-
7600 GS
addikt
válasz
szőröscica #34516 üzenetére
És hanyadikkén végzett? Sokra ment a leggyorsabb körökkel.
Amúgymeg visszatérve arra a felvetésedre, miszerint bárki lehet RBR-ben VB, csak annyit kérdezek: Webber?
-
DEV_NULL
őstag
válasz
szőröscica #34516 üzenetére
Bourdais elég durva arc, többszörös ChampCar bajnok/győztes - sajnálom, hogy nem jött össze neki az F1.
-
kukinyo
addikt
válasz
szőröscica #34445 üzenetére
Ahogy nézem főleg te emlékszel rosszul.
(#34446) PumPi: Nincs holttér.Ezekben a tükrökben saját magát és a mellette lévő erdőt is láthatja egyszerre.Azt nem gondolta hogy Koba ugyan olyan erőszakos és ügyes mint ő.Azt hitte rátapos a fékre ijedtében.Miért tette volna?
Aki másnak vermet ás ....
(#34453) Sdi: Bizony az,egy igazi kamikazé.Párszor már bizonyította. -
törölt tag
válasz
Hogy lehet arra máshogy emlékezni?
Amúgy érdemes megnézni abban az évben ő mennyi pontot szerzett meg a csapattársai akiket átlag pilótának mondanék... szembeötlő a különbség, a Redbull ülés nem volt véletlen, ja hogy utána az első évben alázta a Webbert... amikor még szó sem volt csapatutasításról... hát igen.
-
7600 GS
addikt
válasz
Na mesélj, csupa fül vagyok.
-
kukinyo
addikt
válasz
szőröscica #34421 üzenetére
Nem rossz ötlet.
De azt neki túl enyhe büntinek találom.
Aha most hallgatom,egyértelműen hami volt a hibás. -
JColee
őstag
válasz
szőröscica #34374 üzenetére
Miért kell neki kereket cserélni?
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #34374 üzenetére
Sry, ezt benéztem.
-
-Mike-
addikt
válasz
szőröscica #32819 üzenetére
És szerinted nem akkor járt jobban, amikor együtt jött ki vele? Vettel egy kör alatt levágta, hogy akkor van a legnagyobb sansza megelőzni Felipét ha együtt jön ki vele, neked erre egy nap is kevés volt, hogy leessen.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Még szerencse hogy nem vagy a helyében.
Szép is lenne ha 2x VB lennél -
kukinyo
addikt
válasz
Szerintem egy kicsit későn kapta az utasítást.Egyébként mindegy hogyan de Massa megvolt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sztem egyszerűen csak elbambult, annyira el volt foglalva azzal hogy tapadjon Maszára, hogy elfelejtett bejönni. De lehet direkt nem jött be persze.
Fordított esetben Webo már mit kapott volna a pofájára egy ilyenért...
-
proof88
addikt
válasz
most nem azért, hogy Vettelt védjem, de simán megtörténhetett, hogy esetleg egy másik beszélgetést már nem játszottak be
-
MPowerPH
félisten
válasz
szőröscica #32016 üzenetére
Ott is egy pont és a következő hozzászólásnál is egy pont. Ezt mind figyelembe kell venni.
Misi 007: Komolyan írtam. Talán a Meki ilyen téren a legtisztább. Ott úgy ahogy hagyják a pilótákat egymásnak esni, lásd tavaly Törökország. Button -nak volt egy lehetősége. És még csak nem is zúzták le egymást, úgy ahogy akkor Vettel lezúzta Webber -t. Az hogy Hamilton mit csinált, a saját problémája. Örjöngeni lehet... Egyébként az duplán vicces volt, az életben nem tudta volna azon a pályán megelőzni, hiába ugrált. Maximum lezúzta volna mindkettejük autóját. Hami mostanában már nem örjöng, hanem cselekszik...
Az RBR mindig azt hangoztatja, hogy nincs csapatsorrend. Pedig tavaly óta Webber a másodhegedűs. Még akkor is ő volt, amikor vezette a VB pontversenyt. Szóval ez a csapat a legsunyibb.
A Ferrari pedig nyíltan vállalja, hogy van csapatsorrend. Ők nem kertelnek, nem vetítenek. Massa teljesítménye egyébként is elmarad Alonso -étól. Ha megnézzük a 3 élcsapatot, akkor nálam az jön le, hogy közöttük van a legnagyobb különbség. Elég megnézni mennyit kapott Massa az elmúlt 2 futamon. Az előzőn ha jól emléxem 40+ másodpercet. Most meg 29s -et, úgy, hogy Alonso már a végén teljesen visszavett, ő meg nyomta az utcsó körökben is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szőröscica #32016 üzenetére
És a kívül-belül leaszfaltozott bukóterek miatt már az se veszít sokat, aki besokall...
Egy kézen meg lehet számolni hányan ragadnak idén a sóderágyban...
-
kisza25
félisten
válasz
szőröscica #31008 üzenetére
könnyű a favoritra fogadni ...
hm még rontott is a gyors körén
zolynet: ha az elsőt nem nézzük a többi végül is változatos -
[CS]Blade2
addikt
válasz
szőröscica #30872 üzenetére
Így még viccesebb a történet:
10:56 - A Red Bull már a Silvertone-tól érvénybe lépő új motorparamétereket használja az edzésen. Ennek értelmében a pillangószelepek legfeljebb 10 százalékra nyílhatnak ki, ami gyakorlatilag a forró befújásos diffúzorok kiiktatását jelenti.
10:59 - Webber 1:40.403-ra gyorsul. Schumacher ismét látogatást tett a versenyvonalon kívül, ezúttal az utolsó szektor egyik lendületes kanyarjában.
-
.bableWes
őstag
válasz
elsö szabadedzés. mit vársz?!
ezekböl az idökböl nem szabad kiindulni. majd holnap a Q3ba elvállik, hogy milesz -
JJános
addikt
válasz
Hoppá kislány mi ez a férfi avatar?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Hol vagyunk még a Q3-tól..
-
JJános
addikt
válasz
szőröscica #30517 üzenetére
Nemcsak, hogy nem védekeztek, hanem félreálltak előle. Így is kell, ha jön egy VB!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica #30517 üzenetére
Az is az ő sara hogy nem védekeznek ellene?
-
.bableWes
őstag
válasz
szőröscica #30218 üzenetére
én nem ugy emlékszem, de ebböl nem nyitok vitát
én véleményem, hogy Vettel nagyon tehetséges és gyors is, de többet nyom alatta a kocsi.
Ha a mekibe vagy a ferrariba ülne nemtudna annyit mint Hami vagy Alo.
ja igen, és ebben a szezonban nagyon de nagyon mázlista is. de ez benne van. -
JColee
őstag
válasz
szőröscica #30223 üzenetére
Még, kérek méég.
-
-Mike-
addikt
válasz
szőröscica #30223 üzenetére
Egyik állításod sem igaz. Jó éjt.
-
-Mike-
addikt
válasz
szőröscica #30218 üzenetére
Az a baj ,hogy te semmire sem emlékszel pontosan, épp hogy szárazra volt beállítva akkor Vettel Toro rosso-ja, de nézd meg mit nyiltatkozott futam után hátha felrémlik már.
-
shteer
titán
válasz
szőröscica #29811 üzenetére
csak belsőkamerást tudok adni
-
Boxer001
veterán
válasz
szőröscica #29811 üzenetére
Nézni akarod az esőt? Hihetetlenül izgalmas.
-
kukinyo
addikt
válasz
szőröscica #29628 üzenetére
Nem eléggé
Most Buttont megbüntetik,A csapatnak annyi. -
zolynet
veterán
válasz
szőröscica #29628 üzenetére
én is így láttam
-
shteer
titán
válasz
szőröscica #29567 üzenetére
apám zsigájába simán
-
AMD Power
titán
válasz
szőröscica #29567 üzenetére
Én maradok a Castrolnál.
Szerintem ma....
Alonso
Lewis
Vettel -
Sundesz
addikt
válasz
szőröscica #29489 üzenetére
Audi.
-
Viktor77
titán
válasz
szőröscica #29202 üzenetére
fromsport.com.
Én a Forma-1-et is ott nézem, teljesen jó minőség.
-
kukinyo
addikt
válasz
szőröscica #29178 üzenetére
Ez az én véleményem,nem hiszem hogy trollkodás lenne.
És ezt megtoldóm avval hogy kettős Red Bull győzelem a vége. -
hoffman_
nagyúr
válasz
szőröscica #29032 üzenetére
Szerintem Czollner képtelen ellátni a kommentátori feladatot normálisan. A nyakamat rá, hogy az itt fórumozók döntő többsége hitelesebben és élvezhetőbben közvetítene...
-
joey04
titán
válasz
szőröscica #28890 üzenetére
A rasszista kommentek mellett az ilyeneket is szó nélkül ki kéne moderálni a fenébe igazából.
-
Mastre
tag
válasz
szőröscica #28905 üzenetére
Versenybírók első kérdése:
-"Mit csinálsz, ha ott fal van?"Szerintem fékez. Mivel azért ennyi életösztönt kinézek belőle.
Monacoban nem lehet előzni. Pláne nem ész nélkül. Pont. Én emlékszem olyan évre, amikor Coultard egy McLarennel 40 kört ment egy Arrows mögött. És higgyük el, hogy ő próbált előzni. És azt is higgyük el, hogy az autója sem volt lassú, mivel Hakkinen elől autózott. Egyszerűen ha előtted nem hibáznak, akkor lehetetlen...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica #28905 üzenetére
Lehet hogy objektíven nézed, de attól még fogalmad sincs a szabályokról és az alapvető fizikai törvényekről.
BMW001: szerintem felesleges koptatni a bill-t, egy ilyen szakértő ellen nincs esélyünk
-
MPowerPH
félisten
válasz
szőröscica #28900 üzenetére
Hehe. Már miért adna esélyt? Ez nem az elengedésről szól. Ha odaért volna mellé, tehát az autója orr része egy vonalban lett volna Maldonado -éval, akkor jogosan próbálta volna megcélozni a belső ívet kiszorítva a williams -est. De sajnos messze volt. Maldonado végig az ideális íven volt. Abban a kanyarban nagyon nem is lehet máshol menni, csak középen. Szóval nem értem a problémádat. Hamilton beleszállt a Williams oldalába. És nem a Williams ment neki Hamilton első szárnyának. Akkor lehetne mondani, hogy Hami nem volt hibás.
Ha így sem fogod fel, akkor nem érdemes magyarázni, mert sok az olyan aki csak nézi az F1-et, de nincs tisztában az alapvető előzési szabályokkal pl.
-
JColee
őstag
válasz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Még szerencse hogy egy jobb kanyarban nem balra fordította a kormányt, csak hogy Hamkót elengedje
Csináld csak tovább, nekem tetszik, egy igazi fanboy soha nem adja meg magát
-
PazsitZ
addikt
válasz
Lehet valami más műsort szoktál nézni, de az első 2 évében ez pont kb. fordítva volt.
Ez a diszkriminálnak meg kiváló jolly-joker bármikor, bármire.
-
shteer
titán
válasz
és azt láttad, hogy a mclarenjével megerőszakolt 1 ferrarit és 1 williamst?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica #28884 üzenetére
Értem. Ebben az esetben a versenybíróság miért Hamiltont büntette?
-
MPowerPH
félisten
válasz
szőröscica #28884 üzenetére
Mi az hogy mellette volt? Ne mondjad már, jézus. Az a lényeg ki van előrébb, ő a kedvezményezett. Ki volt előrébb? (ha azt mondod Hamilton, akkor isten bízz linkelek ide egy scr shot -ot, és be is vonalkázom Neked, nehogy ne sikerüljön észrevenni
)
-
JJános
addikt
válasz
szőröscica #28874 üzenetére
Ne haragudj, de lefordítom.
Inkább lökje ki Hami azokat, akiket utol ér, mert ez izgalmas?
Ha nem várja meg a lehetőséget, vagy nincs rá kedve, akkor nyugodtan csinálja azt, amit ma?
Én Vettel előtt Hami drukker voltam. Elvetemült, és roppant szubjektív, de azért ez sok. -
cyberkind
félisten
válasz
szőröscica #28880 üzenetére
Te melyik monacoi nagydíjat nézted meg ?
Az 1967-est ?
Hamival egy gond van, nem tudja hol a határt, és ezt ma is bebizonyította ! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Maldonado magától kenődött fel a palánkra? [link]
A BBC-s kommentátornak is egyértelmű volt hogy ez büntetést érdemel, biztos ő is hülye
-
Mastre
tag
válasz
Nem nézted a futamot?
-
Mastre
tag
válasz
szőröscica #28874 üzenetére
Ha csak a saját futamát tenné tönkre, akkor OK. De így, hogy másokét (is) azért kicsit túlzás.
Akkor szerinted mostantól aki hátul gyorsabb, az lökje ki a pályáról az előtte lévőt?
Türelem és alázat nélkül nem lehet. Nem lehet nagy bajnok, amíg ezt meg nem tanulja. És remélem, hogy nem is lesz. Addig... -
hoffman_
nagyúr
válasz
szőröscica #28863 üzenetére
Itt ilyet csak óvatosan ejtenék el a helyedben
Mastre:
Egytértek, komolyan. De Schumacher visszavonult évek óta, a Ferraritól.
-
Mastre
tag
válasz
szőröscica #28863 üzenetére
csak az arcból visszavehetne kicsit. Amikor Alonsoval veszekedett, az sem volt szimpatikus, de ott még tényleg nem tart, hogy Schumachert leintegesse a pályáról. Kevés ő még ahhoz...
-
sekli
addikt
válasz
szőröscica #28302 üzenetére
Egyébként Webbernek a tavalyi kocsit adták erre a futamra.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica #28302 üzenetére
Azt kihagytad hogy az egész mögött Helmut Marko, Mateschitz és Tost áll
-
cyberkind
félisten
válasz
szőröscica #28126 üzenetére
Persze hogy az, mert így nem 1000 kört kapnának, hanem csak 100 !
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szőröscica #27951 üzenetére
Szerintem Monaco-ra nem lesz ideális a McLaren a hosszú tengelytáv miatt.
Kanadára viszont nagyon erősnek érzem Hamiltont. -
Nowhereman
őstag
válasz
szőröscica #27717 üzenetére
Azért Webbo szerelői még örültek, de Helmut arcán talán csak a diszkvalifikáció tudna csak cudarítani...
-
lorcsi
veterán
válasz
szőröscica #26957 üzenetére
hanyadikán lesz ?
van már pontos dátum ? -
D.Orion
veterán
válasz
szőröscica #26957 üzenetére
Nyugi, sajnos nem lesznek annyian, hogy ne legyen szabad hely. Pár száz ember szkott csak kint lenni, sajnos.
-
-Mike-
addikt
válasz
szőröscica #26873 üzenetére
Há'persze.
-
gombsadi
aktív tag
válasz
szőröscica #26778 üzenetére
Esetleg Czollner a faterod?
csak vicc am!
-
werszomjas
addikt
válasz
szőröscica #26778 üzenetére
cc, itt most nem erről van szó, csinálja mindenki azt amihez ért, én nem tudok kommentálni, nem is szeretnék, de épp ezért nem is csinálom, az a baj, hogy Gyula se nagyon tud, és mégis csinálja.
Én meg vagyok a néző, ha nézem szeretnék színvonalas műsort, amit sajnos nem kapok meg.
Pl: a 2. körben elmondja, hogy a DRS-t a 3. körben lehet használni, utána meg mondja hogy webber megelőzött valakit a DRS-el, aztán kiírják hogy DRS engedélyezve... össze vissza beszél
-
Lacazr93
senior tag
válasz
szőröscica #26727 üzenetére
szép férfias
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest