Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
davidsz
senior tag
válasz
Balage76
üzenetére
Nálam a nagyonsokéves tapasztalat azt hozta:
1. Legyen egy gép minél gyorsabb!!! - a sok elvesztegetett perc, várakozás helyett mással is tudok foglalkozni.
2. Legyen minél biztonságosabb. (adatbiztonság-mentés)Ezt úgy sikerült elérni, hogy SSD RAID-ben, ez mentve RAID-be
... és minden mentve külön. Nem szeretném többé átélni, hogy adatok menjenek a levesbe, és súlyos pénzekért visszahozni... Hosszú távon megéri a gyorsaság és biztonság. -
samu74
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Asszem a vista alatt is megy a trim,valamelyik update után.
-
Balage76
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Az a helyzet, hogy idén júniusban, amikor itthon még mindenki azon gondolkozott, hogy a 32GB helyett legyen inkább 64-es az új (egyetlen) SSD a gépbe, akkor amerikai barátaink már azon nyüglődtek, hogy a miért csak 256-os a max Samsungból, amikor ők egy alap desktopba már 2x128-at, áltag gépbe meg inkább 2x256-ot tesznek.
Amikor európában kb 100GB körül volt az átlag kapacitás, akkor ők már javában 200-nál jártak.Megjegyzem egyébként hogy alapvetően igazuk van, mert ugye ár/teljesítmény arányban két kisebb jobb egy nagyobbnál. (most ne nyissunk vitát az élettartamról és az adatbiztonságról)
-
Mozsa
tag
Mi az az e-pénisz? Az hogy valakinek van pénze valami olyanra, amire másnak nincs, és akinek nincs rá az eldönti hogy nem is kellene annak akinek van rá, csak azért veszi meg mert nagyobb lesz az e-pénisz?
Akkor aki méregdrága autót gyűjt, vagy műkincseket, arra is van megfelelő szó azoknak, akik nem tehetik meg hogy a fentieket gyűjtsék?
Vagy aki horror pénzeket költ fényképezőre, objektíre, felszerelésre, hobbi szinten az milyen pénisz? Ugyanez mondjuk akváriummal, méregdrága egzotikus halakkal, de sorolhatnám....
-
BiP
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Igazából bármi, ami az e-pénisz összehasonlítgatására alkalmas
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Új mánia van gyerekek! Van ugye a cpu oc, a ram meg vga, de bejött a képbe a kinek olvas/ír gyorsabban az SSD-je.

ricshard444! Van a C2D meg C2Q, de van már SSD meg SSD raid, "dupla magos" SSD.

-
Mozsa
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
eltévedtem, bocs...

-
BiP
nagyúr
válasz
Balage76
üzenetére
Tudom, hogy így megy ez, csak hát a mindennapokban mégiscsak vásárlói szemmel gondolkodom. Ha meg bemegyek a boltba, pláne

Végülis én megtaláltam a jó arányt/kombinációt a gépembe, tehát jó ideig nem lesz új ssd-re szükségem, de azért vevőként mindig jó érzés, ha valami már olcsóbban is elérhető. -
Balage76
senior tag
Nagyon az elején járunk még ennek az SSD témának, nincs értelme annak hogy a gyártók drasztikusan árat csökkentsenek. Ha most hirtelen mindenki a felére vinné le az árakat, akkor olyan igények lennének, amit semelyik gyártó sem tudna teljesíteni, mint ahogy ez történt az idei, negyedik negyedévben is a HDD árak változása miatt.
Folyamatosan megy a matek, hogy mi az az árpont, amin a piaci igények megegyeznek (majd) a gyártókapacitásokkal. Márpedig gyártókapacitást nem lehet egyik napról a másikra csak úgy, zsebből előhúzni.
Nem nyertem, ez szakmai ártalom...
-
Balage76
senior tag
válasz
noorbertt
üzenetére
Mit szeretnél rajta nyomonkövetni? Ha elromlik kicserélteted, ezért van rá 3 év gari. Ha az adataid miatt aggódsz, akkor két eset lehetséges:
1, elfáradnak a cellák: olvasni a végén is lehet róla, tehát megmaradnak az adataid.
2, kontroller vagy egyéb hiba: bad luck, a backup a barátod, mint minden más esetben is.Mennyivel jobb/rosszabb neked ha tudod hogy elvileg (szigorúan statisztikai alapon kiszámolva) még 8 év, 4 hónap és 12 nap a várható élettartam?

-
Balage76
senior tag
Aki azon nyüglődik, hogy hogyan költözzön át a HDD-ről SSD-re, annak elmondanám, hogy a notebookomon egy kb 2 éves Win7 van, nagyon komolyan "belakva", mindenféle (ostoba) vállalati szoftverekkel. Eredetileg egy 500-as HDD volt benne, 2 particióval (C 60GB + D 400GB).
A norton ghost segítségével először átköltöztem egy Samsung 470 256GB-os SSD-re a 100MB-os és a 60 GB-os partició ment a ghosttal, a maradék, sima partició létrehozással és másolással.
Kb 9 hónap használat után, tegnap ugyancsak a ghost segítségével átköltöztem egy Samsung 830 512GB-osra, ráadásul úgy, hogy a C particiót megnöveltem 120GB-ra, a D megint létrehozós+másolós eljárással ment.Mind a két alkalommal TELJESEN problémamentes volt a költöztetés, és minden adat átmásolásával együtt sem vett igénybe többet mint 1-1,5 óra.

-
noorbertt
őstag
Samsung SSD 830 várható élettartamát hogyan lehet nyomon követni?
-
Yany
addikt
-
viking19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jah, már értem hogy' jött képbe a samu...
A deszka egyébként - ha Isten is úgy akarja - fél éven belül cserélve lesz egy Z68-ra.
A fw frissítés biztosan nem okozna gondot. F1-et, vagy a /? használtam már

Uyanakkor te biztosan jártasabb vagy ebben a témában, így megpróbálok egy 470-est beszerezni.
-
Balage76
senior tag
Akinek így Karácsony után picit több pénze van SSD vásárlásra, annak megéri még pár napot várni.
Január elején nagyon jó áron lesz a Samsung 470-es sorozatból a 256GB-os!
-
davidsz
senior tag
Eredmények
Ide már egyszer betettem. -
válasz
viking19
üzenetére
Azt hittem azért soroltad fel az SSD-ket mert tisztában vagy az áraikkal és az ár nem számít... Az Agility 3 meg a Samsung 470 szinte egy árban vannak, olyan 25K.
Mivel SATA2-es deszkád van, meg talán a FW frissítés is gondot jelenthet számodra, akkor inkább a Samsung-ot vedd meg. (vagy a Kingston-t, de a V+ szeriának igencsak borsos az ára mostanság)Kérdés már csak az, hogy ott ahol 25K a Samsung, ott van-e raktáron, vagy csak megrendelik...
-
viking19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Amit írtam listát abból a Kingston a legdrágább - az árgép szerint. A samu meg még drágább.
Így is ezeket ajánlod? -
Cyrin
addikt
na ahogy sejtettem, nincs és nem is lesz 470-es samsung az aqua-ban, hiába rendeltem meg 22-ért.

nem baj, lesz még a 830 is 22, ha kicsit telik az idő és megint 270 lesz a forint...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
pschio
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
sikerült egy használt samsung 470-et szerezni 18-ért
64 gigásat. csak az lett belőle. 
-
Yany
addikt
Az SSD teszteredmények feltöltését segítő oldal mostantól megtalálható az első hozzászólásban. Innentől kezdve, aki szeretne felkerülni a listára, az legyen szíves, olvassa el az első hozzászólás ide vonatkozó részét.
-
válasz
viking19
üzenetére
Köszi, épp kérni akartam a deszka típusát. No, mivel azon 4 db SATA2-es port van (amik Intel vezérlősek, nem Marvell), ezért felesleges esetleg több ezrest kiadni egy SATA3-as SSD-re. Ebből kifolyólag a listádról a Kingston-t vagy egy Samsung 470-est javasolnék.
Azért lehet, hogy FW frissítésre kerülhet sor, mert ha egy régebbi gyártású Agility 3-at veszel (és általában még ilyeneket árulnak), ahhoz időközben kiadtak új FW-et és azt fel kell tolni, a legfrissebb a 2.15-ös amúgy... (Az ebben a hónapban gyártottakon már alapból ez van) Ha Kingston vagy a Samsung mellett döntesz, akkor azokhoz nem kell FW frissítés, legalábbis a Kingston SVP100S2 szeiához
-
viking19
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Lap: GA-H61M-D2-B3
-
válasz
viking19
üzenetére
Ha XP vagy Vista alá menne, akkor a Kingston, ha W7 az OS, akkor Agility 3 (ha nem félsz firmware-t frissíteni, mert lehet, hogy szükség lesz rá, illetve ne kizárólag marvell vezérlős legyen az alaplap.)
W7 esetén a Samsung 470/830 is jó választás lehet, viszont Xp/Vista esetén kerülendő, mert a Samsung vezérlő nem végez megfelelő TRIM-szerű karbantartást...
-
viking19
tag
Sziasztok,
Melyik SSD-t vegyem?
OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 60GB
OCZ Vertex 2 SATA II 2.5" SSD 60GB
Corsair Nova 2 60GB
Kingston SSDNow V+ 100 64GB -
gtasystem
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
a 612-est ajánlották xp-hez a 616 meg már újabb, gondolom el nem rontották..

van garbage collection is meg smart is most nézem..
viszont a weboldalukon már csak 3 évet írnak erre is szóval a franc se tudja hogy is van ez..
-
válasz
gtasystem
üzenetére
Tesztelték itt PH!-n ezt a meghajtót, csak akkoriban nem igazán volt ismert ez a controller

"Annyit sikerült még megtudnunk, hogy a 32 GB-os verzióban a JMicron JMF616-os chipje található, amiről eddig még csak nem is hallottunk; ismerjük a JMF602/B-t, a JMF612-t és a JMF618-at, de a JMF616 egyelőre rejtélyszámba megy."
És igen a JMicron meg Toshiba vezérlők, azok végeznek TRIM-szerű karbantartást és azt egész korrekten teszik.
-
gtasystem
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
itt is 10 év..
és úgy tudom ebben is jmicron 616 van mint az adata turbóban..akkor ez jó xp hez nem?az ilyen high performance vacak kell a francnak..a 10 év garis a tuti..

-
válasz
gtasystem
üzenetére
Nem tudom, már hogy fogalmazzak, akkor úgy mondom, hogy a piacon réges-régen fellelhető SSD-kre még találhatsz 10 év garisat, de pl egy ilyenre már csak 3 évet adnak.

-
gtasystem
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
pedig ott a tuti..

[link]
itt erre is 10 évet írnak akkor megnézem valami komolyabb helyen is.. -
válasz
gtasystem
üzenetére
Félreérthetően írtam, mert többesszámban írtam, hogy "meghajtókra"... Szóval nem, csak erre a típusra van ennyi, ha még beszerezhető egyáltalán. Az új szériákra már csak 3 évet ad a Silicon Power is...
"10 év alatt a bolt is megszűnik ahol veszem.. "
Hát ez benne van a pakliban, ezért kell lehetőleg nem Mekk Elek KFT.-nél vásárolni...
-
gtasystem
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ejha, ezt jó tudni..

ezt a garit hogy lehet érvényesíteni? 10 év alatt a bolt is megszűnik ahol veszem..
-
-
-
pschio
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
igen. xp-hez lesz. mondasz valamit. 8 gigásból csak kingston van?
-
davidsz
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Mail ment. -
Jack@l
veterán
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Azt hittem az egyik az eredményeket akarta megmutatni. Amúgy örülök az ilyenfajta kezdeményezéseknek, csak így tovább!
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
Jack@l
üzenetére
Igen, tudom hogy ugyan, oda mutat

Betesszük az első hsz-be, már intézkedett az egyik kolléga.
Az SSD összefoglaló pedig itt van: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj_nnKaIVV5jdGc3eFUyc1JZNDJ3eUMwX0NCaXo5RWc#gid=0
-
-
pschio
őstag
kellene nekem 32 gigás megbízható, nagyon olcsó ssd. merre nézelődjek? apróban nem sok mindent találtam. újnak jobban örülnék. de bármi érdekel.
-
Jack@l
veterán
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Ezt be kellene tenni az első hsz-be is, hogy ne vesszenek el a linkek.
UI: mindkettő ugyanoda mutat, szerintem benéztél valamit -
VANESSZA1
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Mikor láthatunk itt egy összefoglalót, vagy egy kimutatást? Vagy ha már van ilyen azt hol lehet megnézni?
-
válasz
lucky07
üzenetére
Hát a tömörítést használó vezérlőkkel szerelt SSD-knél (pl az legismertebb SandForce-nál) ez a helyzet.
A sebességük azon 2 véglet között változik folyamatosan fájlműveleteknél, annak függvényében, hogy épp milyen jól vagy rosszul tömöríthető adatokkal dolgozik éppen.
CDM arra jó, hogy az elméleti legrosszabb eredményt mérhesd, az ATTO meg az elméleti legjobb eredményt adja szekvenciális műveletek esetén (Ezt adják meg a gyártók)
(4K-s szegmensben IOPS-ban adják meg az adatokat, amit a random 4KQD32 eredményekre értendő) -
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!!!
Ezúttal már egyre komolyabb lett a dolog az SSD tesztek eredményei összegyűjtésének a kapcsán.
4-en vagyunk, akik majd ezt a táblázatot szerkesztjük. (Yany,Balage76,lucky07,h1ght3chzor)
Egy remek kis segítséget kaptok, melyet kitöltve azonnal megkapjuk eredményeiteket, és be fog kerülni a táblázatba! ITT megtalálhatjátok.
Vagy ide katt: SSD teszteredmények feltöltése
Köszönjük Yany-nak
. -
Jim-Y
veterán
Sziasztok, tudnátok ajánlani laptophoz ODD adaptert amibe bele tudok rakni egy SSD-t? Eddig egy AKASA-t találtam de az sima SATA csatolós:/ üdv
-
válasz
thomasvold
üzenetére
Beleteszed, kicsit matatod a rendszert az SSD kímélése miatt és használod.

Nekem Corsair van, teszi a dolgát. 120G-s. -
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Laptop-ba szeretnék SSD-t venni 128 GB-osat. Nem vagyok benne a témában,csak beleteszem és használni szeretném. Win7 64-es rendszerre. Milyet ajánlotok?
-
lucky07
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát akkor végül is semmi nem ad pontos mérési alapot?
Én ATTO-val szoktam nézni. -
lucky07
aktív tag
Valaki ERRE? előre is köszönöm!
-
Biztos és ez a megállapításod is helyes, hogy kevesebbet ír ki.

Látszólag ez paradoxon, pedig nem az. Ennek az az oka, hogy előre nem tudja (és ezt nem is lehet) megsaccolni, hogy mennyi és milyen hatékonysággal tömöríthető adat fog még a jövőben kiíródni. pl 8G szabad hely esetén ugye 8G szabad helyet mutat "magáról" a meghajtó. Ha erre 8G nem tömöríthető adat kerül, akkor elfogy a szabad hely, de ha erre pl ugyanennyi TXT fájl kerül, akkor lényegesen több szabad helyet fog visszaadni.A SF-nek ez a lényege, nem az, hogy xy speedtest nagyon rossz eredményt hozzon ki.
(Sima tömörítőkkel is lejátszhatod, és igen nagy sebesség különbség lesz a a jól, vagy a kevésbé jó és az egyáltalán nem tömöríthető adatokkal. Na az SF "ugyanez", csak "kicsit" gyorsabb...
-
BiP
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"(feltételezve 20%-os átlagos tömörítési rátát), egy 60G-s SSD máris 72G-re növekszik, ezt hajlamosak páran elfelejteni."
Biztos? Én úgy tudtam, hogy a vezérlő úgy csinálja a tömörítést, hogy kevesebbet ír ki, de ugyanúgy lefoglalja az egészet, az oprendszer számára láthatatlan a dolog. Pl. 10gigás file esetén (20%-ot feltételezve) csak 8-at ír ki a cellákba, de lefoglalja mind a 10-et. -
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Bocsi, anno 2 db Vertex 3 240-as tulajdonosa voltam AutoCAD alatt. Csinálj egy sec by sec klónt vele, ha 8 perc felett vagy, akkor vesztettél...

Na de komolyra ferdítve a szót, az amit vettél az is egy remek SSD, és ennyi.

Visszaolvastam (sokat) és már értettem mi volt az oka a Modi bejegyzésének. Ehhez 3 gondolat1. legalább 3 éve azon a listán (amit nem fórumbejegyzések alapján készítenek) 2 gyártó szerepel elöl (közel sem legelöl). Az egyik az OCZ, a másik az Intel. (Sokkal előrébb meg a SanDisk, meg a SandForce. 2012 első havában megint elérhető lesz ez a lista)

2. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a teszteknél mit is jelent az InCompressible Data, feltételezik (hibásan), hogy a CDM alapbeállítás szerinti mérése az igazi, az tükrözi a valós teljesítményt. Hiba. Semmivel sem jobb, mint az ATTO mérése, ha szabad így fogalmazni, akkor az ATTO az elméleti maximumot, míg a CDM az elméleti minimumot méri, egyik sem valós eredményt ad. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy SF vezérlős SSD-knél az értékek folyamatosan ugrálnak, illetve (feltételezve 20%-os átlagos tömörítési rátát), egy 60G-s SSD máris 72G-re növekszik, ezt hajlamosak páran elfelejteni.
-
ricshard444
veterán
Adata S511 is jó cucc, tesztek szerint...
-
ricshard444
veterán
Mivel idén semmiképp nem lesz ssd-m ,mert nem szállítanak,és borsi kolléga idejében rámírt, ezért visszamondtam az ocz agility-t és vettem tőle egy crucial m4-t
Bocsi srácok, ettől még nemhiszem,hogy az agility 3 rossz lett volna,csak az m4 gyorsabb 
-
Májköl
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen. Biosban is és a saját gépben is.
-
-
Májköl
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A telepítő el sem indul win7 lemezről.XP-nél pedig kiírja,hogy "CD-ROM-ról való indításhoz nyomjon meg egy gombot..." Megnyomok egyet és semmi sem történik itt sem.Holnap újra megpróbálom,hogy csak az ssd van a gépre dugva és AHCI mód be van kapcsolva,de ma már erre nincs időm. Asus P5QL PRO az alaplap,és a bios-ban is állítottam már be a dvd meghajtót elsőszámú boot eszköznek.
-
válasz
Májköl
üzenetére
Azt tartsd be, amit Czimby mond és úgy pontosan mit takar, hogy nem sikerül telepíteni? pl elindul a telepítő, de megáll valahol, vagy a partíciókiválasztásnál nem látszik az SSD stb stb....
"WIN7 telepítő lemezről sem akar elidulni a telepítés,hiába nyomok F8-at és választom ki a DVD-ről való indítást,egyszerűen nem történik semmi."
Az F8, az a W7 indítómenüje, az alaplapod boot menüjét nem feltétlenül az F8-al lehet előhozni. Attól függ milyen az alaplapod (milyen gyártó), más és más lehet (és az is) a billentyűzet kombináció a deszka boot menüjének "előcsalogatásához"... -
-
Májköl
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Akadt egy "kis" problémám,ehhez kérnék segítséget.
Néhány napja vásároltam egy Kingston ssdNow V200-at.Az a gondom,hogy sehogyan sem tudok rá windowst telepíteni.Se win7,se XP.Jelenleg Win7-et használok hdd-n minden gond nélkül.Próbálkoztam partíció klónozzással és direkt telepítéssel is,de nem akar működni.Az alaplapra kötött ssd-t egyébként a BIOS is és a windows is látja.Partíció klónozásnál szépen át is mennek rá a dolgok,tehát az ssd elvileg működő képes.Azt nem írtam,hogy az ssd 64 GB,a rendszer partíció pedig 48GB a winchesteren.Hiába állítom át biosban a boot sorrendet,illetve dugom át másik sata csatira nem segít.XP és WIN7 telepítő lemezről sem akar elidulni a telepítés,hiába nyomok F8-at és választom ki a DVD-ről való indítást,egyszerűen nem történik semmi.
Az alaplap ASUS P5QL PRO,2GB DDR2,és egy E-5200-as proci.Bár ezekkel szerintem nem lehet gond,hiszen hdd-ről flottul megy minden.Mi lehet a baj???
-
syler123
veterán
Hát az a baj hogy ilyen vagyok, hogy képes zavarni ilyesmi, pl van a gépemben egy 320as hdd amit nem használok, na azt le is húztam a sata portról.
De ha ez így kockázatos akkor megpróbálok szerválni valami külső hdd-t, meg van egy másik gépem, 640gigás hdd-vel, meg egy üres 320as, meg a laptopban is van egy 250szabad, valahogy akkor csak megoldom, csak azt hittem ez egyszerű dolog, de akkor annyira nem...
Hát igen viszonylag fontos adatok, elég durva lenne lementés nélkül formázni... -
fagy53
nagyúr
válasz
syler123
üzenetére
2TB-ról lévén szó, gondolom nehezen pótolható fájlokról, én nem forszíroznám a dolgot. Semmi baj, ha marad a HDD-n a két partíció, zavar a két betű? Megéri emiatt bukni az egészet? A dolog természetesen működik a linkelt progikka, de mérget nem vennék rá, hogy sikerül is...
l -
samu74
addikt
válasz
syler123
üzenetére
Azt úgy nem tudod megcsinálni...Vagy lesz 3 partició(nem értem hogy ez miért gond),vagy leformázod a 60 gigás particiót majd törlöd és az acronis disc director-al egybefésülöd a particiót.Valamikor én csináltam ilyesmit,de nem egyszerű,és necces hogy adatvesztés nélkül sikerülne egy 2 terrás vinyóval(ráadásúl rohadt sokáig csinálná)...Inkább bele se vágj!
-
syler123
veterán
Rendben köszönet mindenkinek, akkor megpróbálom. Nem halok bele ha történik adatvesztés, de körülbelül 1tb adatot nem szeretnék elveszíteni

Aktív témák
- Projektor topic
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... és minden mentve külön. Nem szeretném többé átélni, hogy adatok menjenek a levesbe, és súlyos pénzekért visszahozni... Hosszú távon megéri a gyorsaság és biztonság.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A sebességük azon 2 véglet között változik folyamatosan fájlműveleteknél, annak függvényében, hogy épp milyen jól vagy rosszul tömöríthető adatokkal dolgozik éppen.

l