Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Májköl
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #29413 üzenetére
Igen. Biosban is és a saját gépben is.
-
Májköl
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #29408 üzenetére
A telepítő el sem indul win7 lemezről.XP-nél pedig kiírja,hogy "CD-ROM-ról való indításhoz nyomjon meg egy gombot..." Megnyomok egyet és semmi sem történik itt sem.Holnap újra megpróbálom,hogy csak az ssd van a gépre dugva és AHCI mód be van kapcsolva,de ma már erre nincs időm. Asus P5QL PRO az alaplap,és a bios-ban is állítottam már be a dvd meghajtót elsőszámú boot eszköznek.
-
-
Májköl
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Akadt egy "kis" problémám,ehhez kérnék segítséget.
Néhány napja vásároltam egy Kingston ssdNow V200-at.Az a gondom,hogy sehogyan sem tudok rá windowst telepíteni.Se win7,se XP.Jelenleg Win7-et használok hdd-n minden gond nélkül.Próbálkoztam partíció klónozzással és direkt telepítéssel is,de nem akar működni.Az alaplapra kötött ssd-t egyébként a BIOS is és a windows is látja.Partíció klónozásnál szépen át is mennek rá a dolgok,tehát az ssd elvileg működő képes.Azt nem írtam,hogy az ssd 64 GB,a rendszer partíció pedig 48GB a winchesteren.Hiába állítom át biosban a boot sorrendet,illetve dugom át másik sata csatira nem segít.XP és WIN7 telepítő lemezről sem akar elidulni a telepítés,hiába nyomok F8-at és választom ki a DVD-ről való indítást,egyszerűen nem történik semmi.
Az alaplap ASUS P5QL PRO,2GB DDR2,és egy E-5200-as proci.Bár ezekkel szerintem nem lehet gond,hiszen hdd-ről flottul megy minden.Mi lehet a baj???
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- WD Gold 8TB új (WD8004FRYZ)
- Eladó 240GB SSD-k
- 500 GB-os 500GB 750 GB-os 750GB Western Digital Saegate Toshiba Samsung SATA HDD barátságos áron
- 320GB 250GB 200GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung SATA HDD
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest