Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
pschio
őstag
Jól sejtem hogy egy HP COMPAQ 6715b -be simán bele fog menni egy 64-es 830-as Samsung és még trim is lesz?
-
pschio
őstag
Jól sejtem hogy egy HP COMPAQ 6715b -be simán bele fog menni egy 60-as 830-as Samsung és még trim is lesz?
-
pschio
őstag
válasz
soultrapp
üzenetére
Persze. Sokkal hamarabb betölt mint HDD-ről. Nekem arról fut a BF3 meg a MOH Warfighter is.
Azt pedig, hogy kíméljük az SSD-t el kéne végre felejteni. Azért van hogy használd.
Az én Intel 320-am másfél éves lesz lassan. 3 tera írásnál tartottam mikor legutóbb megnéztem. még 100x ennyit is bőven ki fog bírni. De azt hiszem annyi ideig nem fogok élni

-
pschio
őstag
hi all!
Z77-es lapban 4db 64GB-os Samsung 830-al RAID0 szerintetek milyen lenne? TRIM menne?
-
pschio
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nagyon köszönöm

működik!
-
pschio
őstag
Melyik most a legújabb AMD AHCI drájver amit a HDS is megeszik? Úgy értem nem írja, azt hogy a teljesítmény 80%
-
pschio
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
most hogy felraktam a AMD SATA AHCI controller verzió: 1.2.1.263 -t így már 100/100

ezt a létező legújabb AMD driver-t honnan lehetne letölteni (win7 64bit)? innen?
-
pschio
őstag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Ez a szentinel is azt írja nekem, hogy a trim támogatott de inaktív.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3 legfrissebb driver fennvan. ugyanakkor a "fsutil behavior query disabledeletenotify" 0-át ad vissza. SSD Life azt írja, hogy TRIM supported és enabled. Ilyenkor mi van?

2012.01.19. 12:33:22,Meghibásodás várható !!! Attribútum : Raw Read Error Rate
ráadásul a figyelmeztetésekbe ezt is írja.
-
pschio
őstag
A napokban meg lesz az 1 tera írás az Intel 320-as 120GB-os SSD-men.
2011.04.22-én állítottam hadrendbe. Win is ugyan az azóta is. Azt kell mondjam nagyon elégedett vagyok vele. Kifejezetten örülök, hogy le lettem beszélve a Vertex2-ről.
8MB-os bug nálam nem jött elő. Firmware-t nem cseréltem. Soha többet HDD rendszernek
Sentinel szerint is 100/100 -
pschio
őstag
Egy FS Amilo Pro v2055 laptopba jól fog viselkedni egy JMicron vezérlős SSD?
Via VN800 /VIA 8237R chipset van a laptopban. SATA1
-
pschio
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
sikerült egy használt samsung 470-et szerezni 18-ért
64 gigásat. csak az lett belőle. 
-
pschio
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
igen. xp-hez lesz. mondasz valamit. 8 gigásból csak kingston van?
-
pschio
őstag
kellene nekem 32 gigás megbízható, nagyon olcsó ssd. merre nézelődjek? apróban nem sok mindent találtam. újnak jobban örülnék. de bármi érdekel.
-
pschio
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nálam nem normális. Én akárhogy kenem vágom az Intelem vagy a Samsungom, ilyeneket nem csinálnak
Nehogy már behaljon install közben egy böngésző indítástól... -
pschio
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nálam a teszteredményektől függetlenül is szar. Lagol. Meg-meg áll. A többi ssd-m ilyet nem csinál

Ma viszem vissza a V200 Kingston-t. Samsung lesz belőle. Nem lett volna szabad hirtelen felindulásból megvenni azt ami éppen volt.

-
pschio
őstag
ATTO-val is szar a helyzet a V200-as KINGSTON-ra

jól sejtem?
-
pschio
őstag
válasz
fagy53
üzenetére
Nem tudom mit lehet elszúrni telepítésnél. Szvsz semmit. Melós gépbe került, mert 30 rugó lett volna az 500-as WD blue. Ez meg 27.5 volt. Samsungot vagy Intelt hoztam volna csak azonnalra nem volt.
Letiltottam a lapozófile-t. Töredezettségmentesítést kikapcsoltam. Ennyit állítottam be. Ha holnap lesz időm, akkor újból megnézem. Rakok fel legújabb drivert. 20 giga szabad hely van jelenleg. A tesztet is ennyivel végeztem. Majd megnézem ATTO-val is.
Egyéb ötletek? Kingstonnak van valami toolja amivel birizgálni lehet?
-
pschio
őstag
válasz
kerekfej
üzenetére
csak alátámasztani tudom:
Kingston V200-at vettem a mai nap folyamán.

Hát hogy is mondjam. Nem vagyok elégedett. Van egy Intel 320-om meg egy Samu 460-om. Azoknál csinálhatok akármit egyszerre nem lagolnak meg nem lassulnak be. Ennél ha office install vagy bármilyen install közben indítottam egy firefoxot behalt. Vagy 10 másodperc kell neki mire észhez tér. Érzetre is lassabb mint a fent említett 2. Normál használat során is be-be lagol.
-
pschio
őstag
válasz
Logicman86
üzenetére
szvsz. csak a csomagolásban van különbség.
-
pschio
őstag
válasz
soldi3r
üzenetére
64-esből és is samut vettem. elégedett vagyok

-
pschio
őstag
válasz
Bitlisz
üzenetére
felejtsd el. nem kell átpakolni semmit. az ssd azért van hogy használd. nem hímes tojás az.
2x2 giga mellett is kikapcsolt lapozófájlal használom. azért nem árt a 8 giga. 2x8-at valószínűleg nem támogatja a lapod és egyébként is nagyon drágák a 8 gigás modulok.
2x4-re nem árt beruháznod. nekem is tervben van.
olvasd el az 1-es hozzászólást. moonman kiválóan leírja azt a néhány lépést amit érdemes megtenni. annál többet felesleges.
-
pschio
őstag
nekem 320-as van. egy 120 gigás. nekem semmi problémám vele. nem találkoztam a problémával. az itteni fórumozók közül tán asszem 2-en is. én ettől függetlenül egy nagyon jó meghajtónak tartom. piszok gyors. semmi problémám nem volt vele még. pedig nem kímélem. fontos adatokat azért nem tárolok rajta.
van egy 64 gigás samsungom is. igaz nem rég vettem, de az is egy szuper kis meghajtó. samsungról még senkit nem láttam itt panaszkodni.
szvsz nem jársz rosszul az intellel. ha elriaszt a firmware probléma, akkor samsunggal sem jársz rosszul. plussz a 320-as szériára 5 év gari van!
-
pschio
őstag
nekem ma megjött a 64gigás samu 470-em. alig várom, hogy bepattintsam a laptopba
hozom majd a teszteket. 
-
pschio
őstag
ezek a 470-es samsung ssdk tudják ezt az aes 256bites self encryption-t. feltúrtam az egész googlét, sehol semmi howto vagy leírás, hogy hogy a túróba is működik ez a gyakorlatban. van valakinek tapasztalata? esetleg tud leírást? leginkább a pre boot authentikáció érdekelne.
egyébként az intel 320-asom is tud hasonlót de a gyakorlatban továbbra sincs fingom se, hogy hogy működik. valaki valami?

-
pschio
őstag
én most rendeltem egy 64 gigás samu-t a 470es szériából. notiba jó lesz
21700Ft.egy TOSHIBA Satellite L500-1EQ -be megy majd.
Winner_hun: szerintem is jobban járnál valami mással.
-
pschio
őstag
most a notimba amúgy egy 64 gigás samu-t tervezek venni. de csak azért mert az intel drágább

-
pschio
őstag
IDE csatolású Kingston vagy hasonlóan jó SSD van?
-
pschio
őstag
kolega! ön itt?

érdekes. nem tudom számít-e, de a gép, amin próbáltam a ghost-ot tartományba volt léptetve. bár ez elvileg nem kéne, hogy számítson. én annak tudtam be. más ötletem nem volt.
igazából arra kell, hogy legyen egy image file-om az ssd-ről aztán ha gáz van, akkor simán visszarakom és nem kell az újratelepítéssel vesződni.
köszönöm a tippeket.
-
pschio
őstag
a topic nagy költöztetőinek biztosan van tapasztalata a legjobb backup programokkal. ki mit használ? fizetős is érdekel. melyikkel a legegyszerűbb mentést készítenem az SSD-mről?
ghost nem játszik. 1x használtam xp egyik lemezről a másikra költöztetésénél. a végeredmény:
a jelszó beírásánál töltéskor visszadobott a jelszó beírásához megint.

-
pschio
őstag
a sata2 --> sata3 ugrás jóval kevésbé drasztikusabb mint a hdd --> ssd ugrás. bőven jó a kingston. én is paráztam, hogy "csak" sata2 az intel 320-as ssd-m. a lapom meg tud sata3-at. de bőven hozta azt amit elvártam. biztos lehetsz benne hogy nem jársz rosszul a sata2-es kingstonnal.
-
pschio
őstag
kijött már a 320-as szériához az új firmware? ami orvosolja a 8megás hibát.
-
pschio
őstag
válasz
lajosx
üzenetére
én így használom a gépemet. napi többször is aló állapotba rakom.

szvsz nem sokat nyom a latba. de egyébként meg mind1. nem azért van hogy használd? én nem kímélem az enyémet. egyedül a töredezettségmentesítőt kapcsoltam ki, meg a böngésző kesst. 50 megás nethez nem is kell
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pschio
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
miért IDE módba raktad?
-
pschio
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
téged aztán hajt a kíváncsiság.

-
pschio
őstag
válasz
Attila2003
üzenetére
felejtsd el. teljesen felesleges.

-
pschio
őstag
válasz
Zsolti1987
üzenetére
intel, samu, kingston
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

még most is tökéletesen menne...

. csak az nem tudom, hogy tudom megnézni mennyit írtam már az ssd-re. tudja valaki?