- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #36196 üzenetére
Köszönöm! -
noorbertt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #36194 üzenetére
-
noorbertt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #36192 üzenetére
Igen régebbivel nézem, valóban. Keresek egy frissebbet...
"(olyan AHCI drivert telepítettél, ami nem támogatja, ha visszateszed a W7 AHCI drivert, akkor megint minden rendben lesz)"
Én nem csináltam semmitMit kéne feltennem?
BIOS-ban AHCI van beállítva vagy mi..
-
noorbertt
őstag
hali
Újratelepítettem a win7-et és idáig rendesen 100%on volt az SSD (Samsung 830) a HD sentinel szerint.
Beállítottam mindent ahogyan kel, és a TRIM ia működik e szerint ""fsutil behavior query disabledeletenotify"" Viszont a HD sentinel azt írja hogy ez a funkció inaktív, és 80%os a teljesítmény, miért??
-
noorbertt
őstag
Samsung SSD 830 várható élettartamát hogyan lehet nyomon követni?
-
noorbertt
őstag
samsung ssd lifetime-ot hogyan lehet megnézni?
SSD-life programmal nem.. -
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt #28250 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatist...
Épphogy elkezdtem a kérdésem már befejtette helyettem és meg is válaszolta. Az-az nem egyedi a dolog.
Elvileg két számlával dolgoznak és előbb az újságét küldték ki és jövőhéten már itt lesz az ssd is.
Nagyon rosszul szervezett dolog volt ez és még nincs teljesen vége.. Elképesztő, hogy hogyan lehet ilyen bénán kezelni egy ekkora volomenü dolgot..
Az a sok sok telefon és email a chip felé megelőzhető lett volna egy normális tájékoztatóval és maximum két email-el (az egyik jelzi, hogy megkapták a pénz és a másik meg h mik a lehetőségei a megrendelőnek).
Szánalmas ez, én úgy kirúgnám azt aki ezt szervezte.. Vagy inkább beültettem volna az ügyfélszolgalatra telefont kezelni..
-
noorbertt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #28252 üzenetére
Írok mindenképpen, valószínűleg vissza kapom a pénzem, esetleg (titkon remélve) valami félreértés és kapom az ssd-t is
-
noorbertt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #28252 üzenetére
Pont ezt akartam linkelni, csak megelőztél
-
noorbertt
őstag
Egy kis érdekesség a CHIP előfizetéssel kapcsolatban:
A napokban felhívtam őket érdeklődve hogy azért megkapták e az a 27990Ft-ot (még nekem kel utána járni..) termesztésen azt a választ kaptam, hogy igen és meg és jövőhéten (azaz ezen a héten) postázásra is kerülnek a csomagok. De azért rákérdeztem az SSD-re és mondta ügyfélszolgálatis , hogy ha benne vagyok az 500ba akkor minden további nélkül, ha nem akkor felhívnak és megbeszéljük a lehetőségeket.
-Jó oké ezaz meglesz , gondoltam ugyanis nemrégiben volt itt egy olyan infó hogy 400ember fizette még ki az ssd-s előfizetés árát és addigra én már előtte bőven kifizettem.
Ma jött egy posta ,amiben egy számla volt a kedves terjesztőktől.
A számlán pontosan 16740Ft szerepel!
Ezek szerint lecsúsztam az SSD-ről, de a többi pénzel, hogy mi történt arról semmit sem tudok!Holnap kénytelen vagyok telefonálgatni és vissza követelni a ~28ezer forintomat.. Ámbár meglett ígérve hogy felhívnak ha nem nem marad nekem SSD! Jó ez még belefér, egy telefon nem halok bele, viszont ha valamiért nem figyelek fel erre vagy egyszerűen idő hiány miatt elfelejtem, akkor azt a 11250ft-ot elteszik jattként?!
-
-
noorbertt
őstag
válasz
Wind-Storm #27115 üzenetére
-
noorbertt
őstag
Akkor végül is milyen ssd-t érdemes venni 30körül?
94gigások miért tűntek el? -
noorbertt
őstag
válasz
jookomak #27005 üzenetére
Ez teljesen jogos.
De ha ténylegesen lelehet pusztítani az ssd tartalmát akkor ,,,Viszont sűrűn döglenek meg az ssd-k? Nem a garancia miatt kérdem, hanem azért nem 1-2 hetente csinálok biztonsági mentést..
Miért szűnt meg? Köszönöm a linket, de ennyi pénzért inkább ujjat vennék. De ha nincs jobb akkor lehet ez lesz a választás, csak kérdés hogy használtan ssd-t mennyire rizikós venni?
-
noorbertt
őstag
Köszönöm válaszod.
Ipon-on nincs egyáltalán 96os Kingston, ezért is kérdeztem. De akkor keresek máshol.."Persze van egy tuti módszer erre is ha biztosra akarsz menni, ki kell nyírni a rajta lévő chippeket (külsérelmi nyom nélkül!!!!!!) és akkor nincs gond."
És azt hogy? A gari úgy is érvényesíthető?
Nekem fontos és bizalmas munkáim lennének rajta az op rendszeren kívül amit nem szeretnék kiadni egy szervizesnek sem.Egyáltalán milyen gyakori az olyan probléma hogy behal az ssd?
-
noorbertt
őstag
Üdv,
Milyen ssd-ket javasolnátok jó ár/érték arányban?
sata2-es nekem tökéletes és 90giga körülbelül megfelelő.Ha az ssd beszar, akkor onnan az adataimat sehogyan sem tudom letörölni? Nem szeretném úgy vissza vinni és kicseréltetni, h közben rajta vannak a bizalmas dolgaim. Erre van valami megoldás?
Ill ez az sw frissítés mire jó? Ha aktívan fut rajta op rendszer , akkor is lehet frissíteni, van egyáltalán értelme?Válaszokat várom és köszönöm!
-
-
noorbertt
őstag
válasz
jookomak #25502 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy olcsóbbak nem most lesznek az ssd-k jól sejtem?
Sajnos a gépemben egy kb 4éve vincseszter ketyeg amitől kissé félek az adataim miatt, bár van külsős mentésem..kieg: Azt olvastam és ott csak a hibernálás letiltásáról van szó , nem? A laptopba vettem egy ultrabay-t és az abban lévő hdd-re menteném a hibernációt.
-
noorbertt
őstag
Hali,
Én egy ilyen ssd-n gondolkozom, de én innen (Nem reklámnak szántam!)
Szerintetek az apróról érdemes lenne venni ssd? Nagykeres garancia lapot adna az ember, bár nem tudom hogy azt én mint kisember tudom e érvényesíteni?Kingston 2.5" SSD SATA 96GB ssdnow v100+ 28eFt 230/180 Megérné az árát? Illetve ez a fajta ssd jó választás?
A hibernálás-t érdemes lenne ssd-n kikapcsolni?
Esetleg azt belehet állítani h a hdd-re mentse a hibernálást?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest