Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Aktív témák
-
davidsz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49073 üzenetére
Küldtem.
-
davidsz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49071 üzenetére
"Compatibile SSD not found"
Ettől függetlenül egy riportot csinált. Milyen címre küldjem? (nem látom a mailod)
-
davidsz
senior tag
SSD RAID0 Windows 8:
Eltelt 3 hónap, amióta 2db Samsung 830 128GB-t használok RAID 0-ban.
A nagy kérdés a Trim volt.
Elmondhatom, hogy működik. A sebességcsökkenés nem lépett fel (mint ahogyan win7-nél).
Tehát hosszútávon is alkalmazhatónak tartom a dolgot.Nyúzás szempontjából is tökéletes. Fotókat, doksikat is tárolok rajta... dolgozom is vele. A másik kérdés, hogy mennyivel gyorsabb? (mindenki ezt kérdezné)
Erre egyértelmű "mérhető" válasz nincs. Egy valami van, hogy még nem kellett várnom semmire munka közben.1 db SSD-hez képest nem is lehet nagy változást észrevenni, viszont ott azért előfordult néha egy-egy "szünet". Egyszóval gördülékenyebb a RAID 0, mint az 1 SSD.
-
davidsz
senior tag
Azért feltettem volna a Diskeepert, vagy az OO defragot, de egyenlőre nem támogatott Win8 alatt, ami kéznél volt.
A TRIM-re meg egy dolog, hogy támogatást ír. Arra leszek kíváncsi, hogy egy hónap után mekkora lassulást mutat majd. A Sebességeredmények szerint kicsit lassúcska a Win7 TRIM-nélküli eredményhez. ... Az idő majd megmutatja.
Most gépre nem költök... Meg ha egyszer vesz már majd az ember, akkor 512
-
davidsz
senior tag
Annyira nem biztató. Ennél jobb eredményeket produkált Win7 alatt ugyanez a RAID0.
Ráadásul nincs még működö karbantartó progi Win8-hoz... Nem hoz akkora sebességkülönbséget (érzésre sem) hogy ez megérje. Ha nem lenne 2 db SSD itthon, akkor szerintem nem is tenném ezt. A 2 128G-s helyett 1db 256-os jobb lenne szerintem anyagilag és minden szempontból.
Nem estem most ettől hanyatt. Sokkal nagyobb eredmény volt sima HDD után az SSD RAID0 Win7 alatt. Ez olyan: "'megy és akkor mivan" érzés
-
davidsz
senior tag
Helyzetjelentés:
Win 8 RAID0 Samsung 128GB RAID0:
"A mozgó alkatrész nélküli meghajtó (SSD) állapota hibátlan. Problémás vagy gyenge szektorok nem találhatóak.
Az SSD TRIM funkciója támogatva és engedélyezve az optimális teljesítményhez.
A kondíciót a következő SSD-specifikus S.M.A.R.T. attribútum(ok) értéke határozza meg: #177 Wear Leveling Count"HDD Sentinel szerint, minden driver frissítve és Win frissítve (P67 alaplappal)
-
davidsz
senior tag
Valaki használ Windows 8 alatt SSD-t RAID0-ban?
2 db Samsung 830 128GB-t tennék alá.
Tapasztalatok?
TRIM működik?Win7-nél még nem volt jó a trim amikor próbáltam, most meg kicsit le vagyok maradva a témában.
-
davidsz
senior tag
Ez igaz mások a szokásaink.
Én is így használom, ahogy írtad. Nálam is van 8TB tárhely. A Fontosabb cuccokat tartom a doksi könyvtárban (Számlák, garjegyek stb.) Viszont én játszom is. Sims, Diablo, Dirt megdobja a helyigényt. Mellette még jópár nagy programcsomag is fent van.
Nekem hetente megy a Ghost. Mostanában nem volt rá szükségem, amióta belaktam az SSD-t és nem tesztelek, variálok vele.
Viszont gondolkodnék a 256-oson a helyedben. ugyanígy voltunk régen, hogy elég lesz a 64GB vagy a 128GB ... aztán idővel mégsem. Ha túlméretezed, az nem árthat (max a pénztárcának)
-
davidsz
senior tag
Én nem vennék 128GB-st. Én is hogy szét kaptam a RAID-et, most jól jönne a 128GB +.
256GB alatt már nem vennék SSD-t. Erre felfér minden. Játék, a saját dokumentum könyvtárban minden, és nem kell átpakolgatni. A Ghost és a rendszer mentése is jobb.SSD-n tárolt dokumentumoknál megvan a sebesség előnye a képeknél, dokumentumoknál. Ez ugyan zabálja a helyet, de erre való az SSD, hogy elérj mindent gyorsan.
Jelenleg 105GB-re dagadt a rendszerem ezekkel együtt. Lehet hogy valaki azt mondaná, hogy sok, de minek spóroljak a hellyel? -
davidsz
senior tag
válasz
jorden06 #36872 üzenetére
"ssd meg így is gond nélkül megy tízen évekig." - elméletileg. Az időt befolyásolja a felírt adatok mennyisége.
Itt fórumon azért is kapsz több infót SSD ügyben, mert specifikusan csak ezzel foglalkozunk. Ami pedig a másik fórumban olvasott "gyorsaságot" illeti: - itt bevált tesztelt összehasonlított álláspontokat olvashatsz azoktól, akik régesrégen SSD-t használnak mindennap, akár több félét is.Lehet azt is tenni, hogy durr bele maradhat minden SSD-n. Egy idő után látni fogod, hogy az írás milyen formában növekszik, és nem kapod a "gyorsaságot" hozzá. Gyors így is, úgy is.
-
davidsz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #36120 üzenetére
A problémája
Volt jópár hsz, amiben segíteni próbáltak... -
davidsz
senior tag
válasz
vizirider #35985 üzenetére
SATA2-es porton nem fogja az SSD a gyári értékeket hozni, mivel az SATA3-n hozná.
A Win beállításait illetően az 1 hsz ajánlott elolvasni.A bootidő nem csak az SSD-től függ, hanem a hardvertől és az induló Win szolgáltatásoktól is.
A 4K értékek nagyon alacsonyak, ott valami nem tökéletes.
Az SSD ennél többet tud, nem az lesz a gond.
Nekem DEll 7010-ben SATA2-n a következőket hozza:
Read:
Seq 256,8
512K 200,6
4K 14,27
4KQD32 127,0Write:
Seq 238,7
512K 221,4
4K 25,16
4KQD32 107,5
CrystalDiskMark-al mérve -
davidsz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #35731 üzenetére
Samsung SSD-hez adott Norton Ghost is elvérzett. - ez akkor működik, ha a méret egyezik, vagy a HDD mérete kisebb.
-
davidsz
senior tag
válasz
Logicman86 #35585 üzenetére
+ Samsunghoz jár a Norton Ghost mentéshez stb.
-
davidsz
senior tag
Revon hiába van "Raid" ott van TRIM, Ezesetben pedig nincs (még).
Nekem 2db 128GB-s Samsung 830 volt RAID0-ban 2 hónapig. Nem láttam értelmét. Pedig vannak adatok is, Photosop stb. , de elegendő munkára. Én sem hittem addíg, hogy felesleges, amíg nem próbáltam
Esetedben több helyed lesz, de a Trim hiánya miatt lesz a negatívum. - bár ígérték, hogy ezt is megoldják Intelék hamarosan.
-
davidsz
senior tag
Fokozatosan azt veszed majd észre, hogy lassulás van. - ez a Trim hiánya miatt
1 hónap használat után 50MB-t vesztett majdnem mindenhonnan nálam és tovább lassult.
A TRIM hiába néz ki úgy, hogy működik, a valóságban nem!!!
Káros??? Hát inkább azt mondanám, hogy SSD karbantartás szempontjából nem megfelelő. Ez sajnos még nem tökéletes megoldás. Nem hozza azt az eredményt használati színten, mint amit anyagilag beleölsz.
Revot nem biztos hogy én cserélném erre. -
davidsz
senior tag
Sata3 portra tedd mind a kettőt. (első-másodikra) ha van lehetőséged (alaplapfüggő), akkor Inteles vezérlőre tedd. Arra készülj, hogy nem lesz valójában TRIM, és lassulni fog a meghajtó idővel folyamatosan.
Érezhető gyorsulás nem lesz 1 SSD-hez képest, csak mérhető gyorsulás lesz.
Én is használtam már RAID-ben. Aztán letettem róla, mert nincs értelme. -
davidsz
senior tag
válasz
Carasc0 #34852 üzenetére
Amit felsoroltál Win7, programok, Adobe CS5 pakk, pár játék, az elfér egy 128GB-s SSD-n.
Ha felteszel mindent, akkor is megmarad a szükséges üresen hagyott hely.És még ha ügyes vagy, akkor marad 10GB helyed a "munkafájloknak" ... mindemellett nálam még a fotók is SSD-n vannak.
-
davidsz
senior tag
Nem szeretnék marhaságot írni, de:
- érzésre!!! Ismétlem érzésre gördülékenyebb a rendszer.
Ez abból is adódhat, hogy nálam minden Sata porton van valami. Most hogy 1 port az Op rendszer, simább...
Bár ezt teszttel és eredménnyel ugye nem lehet alátámasztani.Nincs jelenleg bizonyítható előnye, a Trim hiánya miatt.
Sajnos az 1 hónap nyüstölés miatt meg kellett hogy változtassam a véleményem a tapasztaltak miatt. -
davidsz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #33420 üzenetére
Véleményem és tapasztalatom szerint hiába írja hogy van Trim Raid-ben, gyakorlatilag nincs. 1 hónap használat után nálam lassulás jelentkezett. Ezt a Diskeper orvosolta.
Ebből a tapasztalatom szerint az következik, hogy ez még nem működőképes dolog. -
davidsz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #33270 üzenetére
Gratulálok a cikkhez! Nagyon jó lett!
-
davidsz
senior tag
-
davidsz
senior tag
válasz
szeva000 #32629 üzenetére
kerekfejnek igaza van. Nem Corser vs. Samsung szemszögből kellene neked ezt megközelíteni!
Egyszerűen szakmailag. A táp minőségi. Plusz egy SSD beépítése ilyen gondokat nem okozhat egy tápnak. (de legvégső esetben igen).
Az áramtalanításos eset tipikus firm frissétési jelenség, amikor a frissítés nem tökéletes, vagy frissítettél és áramtalanítani kell... tehát inkább SSD.
SSD magában is produkálja HDD-k nélkül ... ergo ez sem tápra utal.
Maradjunk szakmai dolgoknál és ne márkaszeretetnél, mert azzal nem sokra megyünk.
-
-
davidsz
senior tag
válasz
MrTwister #32178 üzenetére
Lehet használni, de csak saját felelősségre!
Én használom, nyúzom, tesztelem, firmet frissítettem és gyilkolom...
Tökéletesen működik. Nem lett gyorsabb. Viszont 3 hét távlatából sebességre még nem tudok nyilatkozni. A TRIM be van kapcsolva Sentinel szerint és parancssori lekérdezés szerint is.Biztonságra vonatkozóan:
Menteni Pl. Ghost. Visszaolvasol egy kicsit, pont ma írtam róla.Trim RAID0-nál és új 11.0.0.1032 RST-vel:
Szerintem itt azért nem mindegy milyen az alaplap, a SATA vezérlő. - Nálam működik, de másnál lehet hogy már nem. -
davidsz
senior tag
válasz
h1ght3chzor #32170 üzenetére
DVD lemezképet nem írtam ki már vagy 5 éve
Folyamatosan is lehet Backupot csinálni megadott időközönként. Lemezképet készít (saját formátumút). Ezt olvasni is tudod, és csak fájlokat visszaállítani...
On time backup opcióval meg egyszeri tetszőleges mentés készíthető.Nekem fent van a Norton Ghost és 2 naponta automatán menti a rendszert. Az első mentés lassabb, mert mindent leszed, a következők már gyorsabbak, mert csak a változásokat mentik. (nálam az első 8-12 perc, aztán a többi 3-4)
Lehet külön könyvtárakat is menteni (pl. dokumentumok)
-
davidsz
senior tag
válasz
h1ght3chzor #32167 üzenetére
Azért nem
Több DVD-re. Egymás után adagolni kell neki, amennyi kell. Aztán visszatöltésnél ugyan így adagolod és visszatölti. -
davidsz
senior tag
válasz
MrTwister #32163 üzenetére
Hogy sikerült elhaláloznia? Win alatt frissítettél?
Többször írtuk már, hogy csak akkor kell frissíteni ezt, ha hibát tapasztal valaki, mert a Samsung frissítése jelentéktelen hibát javít. Én is csak azért tettem fel, mert agyonteszteltem, hajtottam a cuccot amióta megvan.
Úgy voltam vele, dögöljön meg most, mint ha már élesben ezerrel dolgozom vele. Így meg hogy minden baromságot elkövettem és bírja, tudok beszámolni róla.A garanciás ügyintézés legalább jó.
h1ght3chzor:
Egy lemezképet készít. (használhatsz tömörítést is, akkor kisebb lesz a mérete az eredeti rendszernél. Van rá mód, hogy DVD-re is kiírd. Valamint át tudja tenni egy másik HDD-re (klónozni). Egy full Norton Ghost 15 pl. minden ilyenre alkalmas, valamint visszaállításra.
(Samsung 830-as mellé jár alapból) -
-
davidsz
senior tag
válasz
h1ght3chzor #32097 üzenetére
A valóságban senkinek nem halt meg.
User error volt jópár. (Az összes firmet teszteltem)
Valaki nem kapcsolta ki a gépet, csak restartolt és egyéb nyalánkságok... -
davidsz
senior tag
válasz
BigBlackDog #32092 üzenetére
Semmi. Csak akkor érdemes feltenni, ha gondod van vele, vagy kompatibilitási és egyéb hibát észlelsz.
Máskülönben felesleges. -
davidsz
senior tag
válasz
rayoliviero #31647 üzenetére
Nem kell, csak ha rendellenességet vagy kompatibilitási gondot észlelesz. (erre még nem nagyon volt példa)
-
davidsz
senior tag
válasz
SG3rg0 #31601 üzenetére
Samsung SSD 830 Series Firmware Release megjegyzés
CXM03B1Q
Kiadás dátuma: 2012/01/18
Release megjegyzés
-Jobb kompatibilitás és a stabilitás a Firmware frissítő eszköz.
(Fix frissítési rendszert a korábban kiadott CXM02B1Q firmware csomag)
- Jellemzők és funkciók azonosak az előző CXM02B1Q firmware.
- Új optimalizált firmware csomagot minden frissítés megoldást (Windows, USB, CD)
Windows update mappa neve: Win_CXM03B1Q
Bootolható USB vagy CD / DVD mappa neve: USB_CD_CXM03B1Q
Közben szükséges óvintézkedéseket Windows alapú firmware frissítés:
- A Windows-optimalizált firmware frissítési csomag (tartalmazza mappában Win_CXM03B1Q)
- A firmware frissítést rendszer életbe léptetéséhez a számítógépet ki kell kapcsolni, majd újraindul (a hideg
újraindítás).
(Egyes számítógépek továbbra is kapja teljesítmény még akkor is, ha a rendszer ki van kapcsolva. Esetében ezeket a gépeket,
húzza ki a tápkábelt a konnektorból).
- Mint minden frissítés erősen ajánlott, hogy mentse el az adatokat befejezése előtt a
frissíteni, hogy elkerüljék az előre nem látott adatvesztés.
Óvintézkedések alatt DOS-alapú firmware frissítés:
- A Mágus, hogy hozzon létre egy bootolható USB meghajtót vagy CD-t tartalmazó DOS-alapú firmware frissítés eszköz.
A DOS-optimalizált firmware frissítés csomagot kell használni (tartalmazza mappában
USB_CD_CXM03B1Q)
- Egyes grafikus kártyák nehézséget okozhat bizonyos karakterek megjelenítéséhez a frissítő eszköz. Ebben
esetben írja be a "Y" három (3) egymást követő alkalommal, és a firmware-frissítés jár.
- Régebbi alaplap nem támogatja az USB indítást.Ha nincs vele gond, és nem tapasztalsz hibát ne frissíts, mert felesleges.
Ez a frissítés gyakorlatilag a frissítési hibákat teszi helyre ... tiszta vicc (ami user error volt nagyrésze) -
davidsz
senior tag
Másik fórumba írták, hogy nem létezik ... aztán megnéztem Sentinellel ... nem megy a trim
... a sok variálásban meg méricskélésben a gyári volt fent
Ez most a tuti.
Amit tőlem ez most kapott a pár hétben- újratelepít, visszatölt, idemásol-odamásol, firm frissítés ... megnyúztam rendesen.
Firm frissítés: Meglett hogy miért jó. Az előző verziót nem látta az Ubuntu. Ezt már látja RAID-ben...
-
davidsz
senior tag
RAID0 Trim kérdése:
Van TRIM!!! 11.0.0.1032-es WHQL NEM HIVATALOS Intel RST Driver már támogatja a trimet.
Driver letölthető innen
Most már bizonyítottan működik.
Win újrapakolva, mérve, tesztelve -
davidsz
senior tag
válasz
Cickánykoma #31092 üzenetére
SSDLife-ra nem lehet hagyatkozni. Többször tévedett már és ezt már többen is írták a fórumban.
-
davidsz
senior tag
válasz
zoleeno1 #31048 üzenetére
Nem történt semmi különös Samsungéknál.
Körbejárva a dolgokat:
- a firm külön letöltését vonták vissza. User errorok miatt, azaz hogy a felhasználó ne tolhassa el a frissítést.
- két verzió maradt: dos alól frissíteni vagy a saját softal.
- Dos alól 3x kell egy "Y" nyomni és kész.
- egyszerű lett így.Tegnap amin én is mojoltam, az inkább az infó hiánya volt, mint hiba.
Tesztelve és kipróbálva elmondhatom: nincs gond!!! -
davidsz
senior tag
válasz
Neil Watts #31038 üzenetére
Esetedben nem sok értelme van.
Kell hozzá a legerősebb konfig. Kell mellé Hdd, amire mentesz.
És kell valami amire jó ez a sebesség! Ami ezt használja! - nos nem sok ilyen dolog van.1x128gb elég a usermappáknak, programoknak és játékoknak
-
davidsz
senior tag
válasz
Formaster #31031 üzenetére
A 3. amit írtál, az amatőrség és pontatlan.
Oprendszernek lehet RAID0-t tenni csíkozással. Ez pl. 2x64GB -ből lersz egy 128GB tömböd 2x-es sebességgel (~ 1db 64GB sebessége x2)
A többi ebben a fórumban: RAID
Nekem 2db 128GB-s van RAID0-ban. Brutális (bár még nem jöttem rá, hogy mire jó)
- Most fogom visszatenni 1 db 128GB-sre a rendszert. Kíváncsi vagyok a különbségre... - Ezt is majd leírom ide a fórumba. -
davidsz
senior tag
Samsung 830 SSD frissítés a 2012.01.13.-ai iso fájl alapján Sikeres.
Sebesség értékekben hozza az eddigieket.
Változást nem tapasztaltam (nem is volt erre sok idő még)A 10.-ei fw-vel való random boot fagyás most nincs több restart és poveroff után sem.- lehet ez nem is a fw hibája volt ...
Olyan érzésem van egy kicsit, mintha lassabb lenne a Win indulása pár mp-vel. - bár ezt előtte sem mértem. - így ez csak "érzésre" mondhatom.
Az 10.-ei fw kinullázta a SMART értékeket (olyan volt mintha 0 perces lenne) - ez nem.
-
davidsz
senior tag
Na mindjárt megnézem ezt a frissítést ... jövök nemsokára ....
-
davidsz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #30905 üzenetére
Akkor holnap kiderül
-
davidsz
senior tag
válasz
h1ght3chzor #30900 üzenetére
Köszi!
Holnap tesztelem a mai frissítést, és majd írok róla.
Addig várjatok a frissítéssel! - már aki más kárán akar tanulni -
davidsz
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #30892 üzenetére
Ácsi!!!!
Nahhh holnap ezzel kezdek
Akkor ez egy másik frissítés lenne? Vagy a 10.-ei javított verziója?
CXM02B1Q volt a 10.-ei is ... megnéztem.
-
davidsz
senior tag
Dehogy tanultam
... Holnapra megvan az elfoglaltságom, hogy ezt a random hibát megtaláljam, hogy konkrétan mi okozza.
Ha jó lenne minden a géppel, akkor hozzá sem nyúlnék.Azért arra kíváncsi lennék, hogy miért vonta a Samu vissza a firmet.
Holnap tesztelek és kiderül hogy a frissítés a bibi vagy sem.
Beszámolok majd. -
davidsz
senior tag
válasz
zoleeno1 #30882 üzenetére
Akárhogy is, most hogy kitoltam magammal, ettől függetlenül én is ezt venném.
Lehet a random hiba, nem is a frissítés hibája lesz nálam ... de akárhogy is tanulságnak jó volt.
Addig én sem frissítek, amíg nem kell (legközelebb)Viszont a sebessége nem változott a frissítéssel. Ezt visszacsekkoltam többször is.
-
-
davidsz
senior tag
válasz
zoleeno1 #30611 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/flash_ssd/hsz_30554-30554.htmlItt írták már.
Sebességben nem történt változás. Sőt eddíg semmit nem vettem észre.
-
davidsz
senior tag
Samsung 830 SSD firmware frissítése RAID módban
Megcsináltam a firm frissítést.
Hagytam mindent RAID módban és nem szedtem szét a tömböt. - Ezt nem ajánlom mindenkinek!!! Ez ebben a formában nálam működött, de másnál nem biztos hogy igen!!! - csak saját felelősségre!1. Samsung oldalról firmware letölt.
2. Samsung Magicannal boot cd létrehozása
3. Boot CD-ről.
4. Hagytam Raidet mindent, ahogy van
5. Dosban elindul a frissítés
6. Látja az SSD-ket külön-külön.
7. Y - Yes
8. megint Y végzett látja a következőt is hogy frissíteni kell
9. Yes ...
10. kilép parancssorba, akkor siker
11. Power off.
12. Áramtalanít.
13. Viszakapcsol
14. örülNálam hiba csúszott a 12. pontnál, mert restartoltam és úgy nincsenek sehol az SSD-k. Le is vert a víz egy pillanatra.
Frissítés végén power off!!! és Áramtalanítás, máskülönben nem fogja látni az SSD-t - ez vonatkozik akkor is, ha csak 1 SSD-d van!!!
Az új firm ugyanazokat az értékeket hozza.
-
davidsz
senior tag
válasz
davidsz #30451 üzenetére
Rendszeresen mentem HDD-re (az RAID1), így a teljes friss Norton Ghost 18 perc, a napi mentés hozzá meg már csak 3 perc.
Az SSD-n van mindenem. User mappa és programok is. A mappákban képek, melós cuccok stb.Tovább tart mire feláll az alaplap biosa és a Raid menü, mint a Win betöltése.
Volt már szerencsém egy két adatvesztéshez az évek során, most már minden 3 példányban van meg. Szerencsére a helyem és a HDD-k száma engedi. Így viszont bármi van 1 órán belül hadrendben van a gép és lehet dolgozni.
Ez kimaradt és lejárt a szerk. idő
Aktív témák
Hirdetés
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- WD Gold 8TB új (WD8004FRYZ)
- Eladó 240GB SSD-k
- 500 GB-os 500GB 750 GB-os 750GB Western Digital Saegate Toshiba Samsung SATA HDD barátságos áron
- 320GB 250GB 200GB 160GB 80GB SATA Seagate Toshiba Western Digital Hitachi HGST Samsung SATA HDD
- 320GB 250GB 160GB 120GB 80GB Western Digital Samsung Saegate SATA HDD-k barátságos áron
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest