- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
VANESSZA1 #36573 üzenetére
Nem kell, csak letöltöd, majd ennyit kell tenni:
"Installation
Unzip the package you`ve downloaded and run Setup.exe which is included in the package to install the software.
You will see "Registration" button during the installation process. Click it and fill in online registration form to get activation data; the product key and serial number will be sent to you by e-mail provided.
Choose "Paragon Migrate OS to SSD 2.0 Special edition" and install the software. You will need to submit the product key and serial number to complete the installation.
You have to install it before the Giveaway offer for the software is over."
(#36574) gban: Igen, csak a mai nap, de kapsz emailt, amiben a benn van a PRODUCT KEY és a SERIAL NUMBER, amit közvetlen a Paragontól kapsz!
-
Jack@l
veterán
válasz
VANESSZA1 #29640 üzenetére
Amit felettem is írtak, ez nagyon soványka így, nézd meg az ssd összefoglalós táblázatban mennyi az annyi másnál. Szerintem új fw, uj win, rendes chipset driverekkel, jó alignálással meghozza majd ugyanazt az eredményt, mint a többieknek. Első hsz-ben találsz sok sok hasznos olvasnivalót hozzá.
-
Bodor
veterán
válasz
VANESSZA1 #29633 üzenetére
Ha a gyártó által mért szekvenciális olvasási és írási adatokat szeretnéd látni az ssd-del kapcsolatban, akkor mérj ATTO-val.
Clemi: Én valahogy két különböző típusú és vezérlőjű SSD-t nem szívesen raknék RAID-be, de meg kell próbálni, a gyakorlat majd megmutatja, hogy problémás-e a dolog.
-
fagy53
nagyúr
válasz
VANESSZA1 #27703 üzenetére
Visszafele kompatibilis, szerencsére!
Notiba fontos a fogyasztás, viszont kevésbé érdekes a tárterület, ha van HDD mellette.
Én azt tanácsolnám, hogy inkább 64GB környékén nézelődj, de abból egy jobbat, mint amiket felsoroltál, így a pénzednél maradsz, de gyorsat és megbízhatót kaphatsz...
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest