Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Aktív témák
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Bocsi, anno 2 db Vertex 3 240-as tulajdonosa voltam AutoCAD alatt. Csinálj egy sec by sec klónt vele, ha 8 perc felett vagy, akkor vesztettél...

Na de komolyra ferdítve a szót, az amit vettél az is egy remek SSD, és ennyi.

Visszaolvastam (sokat) és már értettem mi volt az oka a Modi bejegyzésének. Ehhez 3 gondolat1. legalább 3 éve azon a listán (amit nem fórumbejegyzések alapján készítenek) 2 gyártó szerepel elöl (közel sem legelöl). Az egyik az OCZ, a másik az Intel. (Sokkal előrébb meg a SanDisk, meg a SandForce. 2012 első havában megint elérhető lesz ez a lista)

2. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a teszteknél mit is jelent az InCompressible Data, feltételezik (hibásan), hogy a CDM alapbeállítás szerinti mérése az igazi, az tükrözi a valós teljesítményt. Hiba. Semmivel sem jobb, mint az ATTO mérése, ha szabad így fogalmazni, akkor az ATTO az elméleti maximumot, míg a CDM az elméleti minimumot méri, egyik sem valós eredményt ad. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy SF vezérlős SSD-knél az értékek folyamatosan ugrálnak, illetve (feltételezve 20%-os átlagos tömörítési rátát), egy 60G-s SSD máris 72G-re növekszik, ezt hajlamosak páran elfelejteni.
Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest