- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dobjátok a padlóla, le!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Bocsi, anno 2 db Vertex 3 240-as tulajdonosa voltam AutoCAD alatt. Csinálj egy sec by sec klónt vele, ha 8 perc felett vagy, akkor vesztettél...

Na de komolyra ferdítve a szót, az amit vettél az is egy remek SSD, és ennyi.

Visszaolvastam (sokat) és már értettem mi volt az oka a Modi bejegyzésének. Ehhez 3 gondolat1. legalább 3 éve azon a listán (amit nem fórumbejegyzések alapján készítenek) 2 gyártó szerepel elöl (közel sem legelöl). Az egyik az OCZ, a másik az Intel. (Sokkal előrébb meg a SanDisk, meg a SandForce. 2012 első havában megint elérhető lesz ez a lista)

2. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a teszteknél mit is jelent az InCompressible Data, feltételezik (hibásan), hogy a CDM alapbeállítás szerinti mérése az igazi, az tükrözi a valós teljesítményt. Hiba. Semmivel sem jobb, mint az ATTO mérése, ha szabad így fogalmazni, akkor az ATTO az elméleti maximumot, míg a CDM az elméleti minimumot méri, egyik sem valós eredményt ad. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy SF vezérlős SSD-knél az értékek folyamatosan ugrálnak, illetve (feltételezve 20%-os átlagos tömörítési rátát), egy 60G-s SSD máris 72G-re növekszik, ezt hajlamosak páran elfelejteni.
Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest