Hirdetés

Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz ricshard444 #29415 üzenetére

Bocsi, anno 2 db Vertex 3 240-as tulajdonosa voltam AutoCAD alatt. Csinálj egy sec by sec klónt vele, ha 8 perc felett vagy, akkor vesztettél...

Na de komolyra ferdítve a szót, az amit vettél az is egy remek SSD, és ennyi. :K
    Visszaolvastam (sokat) és már értettem mi volt az oka a Modi bejegyzésének. Ehhez 3 gondolat

1. legalább 3 éve azon a listán (amit nem fórumbejegyzések alapján készítenek) 2 gyártó szerepel elöl (közel sem legelöl). Az egyik az OCZ, a másik az Intel. (Sokkal előrébb meg a SanDisk, meg a SandForce. 2012 első havában megint elérhető lesz ez a lista) :DDD

2. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a teszteknél mit is jelent az InCompressible Data, feltételezik (hibásan), hogy a CDM alapbeállítás szerinti mérése az igazi, az tükrözi a valós teljesítményt. Hiba. Semmivel sem jobb, mint az ATTO mérése, ha szabad így fogalmazni, akkor az ATTO az elméleti maximumot, míg a CDM az elméleti minimumot méri, egyik sem valós eredményt ad. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy SF vezérlős SSD-knél az értékek folyamatosan ugrálnak, illetve (feltételezve 20%-os átlagos tömörítési rátát), egy 60G-s SSD máris 72G-re növekszik, ezt hajlamosak páran elfelejteni.

Aktív témák