- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pistabyte
tag
válasz
bnorci71 #58664 üzenetére
En most jelenleg úgy használom, hogy az asztali gép van rákotve a tv-re. A tv-re felraktam a play áruházból a plex alkalmazást.
Az asztsli gépen csináltam egy plex fiókot és úgy beraktam a filmeket,így tv-n a plex alkalmazáson belül pedig tudom nézni a filmeket 4k hdr-ben dv-ben. De az asztali gépem azért nem annyira low end. 32gb ddr4 ryzen 5700x, vga 6700xt. Ez lenne jó notebook-ba, kis mini pc-be, hogy tudjon így lejátszani 4k hdr/dv filmeket, és közbe a háttérben tudjak torrentezni. -
-
KBL001
tag
válasz
bnorci71 #57425 üzenetére
Akkor te azon szerencsés vagy,akit nem zavar a stutter.
Bár az igaz,hogy azon az Oleden az interpoláció + 120hz-es panel jó munkát végez ilyen téren.
Meg az Android tv-s tv. Alapból van rá Refresh Rate app,de sztem már az új androiddal bele került az auto swizct opció is. -
VoidXs
nagyúr
válasz
bnorci71 #57425 üzenetére
Ez nem a tv-be épített hülye nevű képjavítás, hanem olyan dolgok, mint:
- kontroll a teljes kalibráció felett (LUT, HDR knee, stb, amiket csak ultra high-end projektorok tudnak, de inkább azok se, a Barco a saját demószobájában is MadVR-rel vetít)
- a HDR nem azonnal kiég, hanem átmenetesen, így még több részlet marad meg
- az otthoni 4K valójában nem 4K, a színinformáció csak Full HD, emiatt mindenképp felskálázni kell natív méretre is - na ezt a lehető legjobb minőségben teszi, nem sima átlagolással
- helyesen értelmezi a transzformációs mátrixok túlcsordulását - ezt a tv-k és projektorok teljesítmény hiányában nem tudjákTehát közelebbi képet kapsz a rendező álmához, mint bármilyen asztali lejátszóval.
-
Yocee
aktív tag
válasz
bnorci71 #57409 üzenetére
A legtöbb tv nem tud kadenciahelyes lejátszást, és gyenge a hardvere bármiféle képjavításhoz kodi alatt. Pl egy Madvr nincs is. Erről szólt volna a htpc. de ha ezt el is engedem, a legtöbben csak 10/100-as LAN van. De ha ezt is elengedem, az én 4 éves Philipsem Tud Atmos hangot kiküldeni az erősítőre, de csak ha fHD a kép. 4k esetén nem, jön ki az Atmos hang, se kodin, se plexen, és a Netflixnél is vagy ez, vagy az van.
-
Smiley
addikt
válasz
bnorci71 #57154 üzenetére
Maga a plex ugye osx-re keszult eredetileg, aztan a server lett linux-ra, vegul a Windows. A plex server nalam betonstabil, igaz nalam osx fut a storage-n... ilyen-olyan okok miatt, de az egyik legjobb cucc. En kozel 12 eve hasznalom, jelenleg egy 13TB storage van alatta, amihez majdnem egy 4GB-os db tarsul. Meg van osztva egy csomo baratommal, es igazan kenyelmes vele. Jo cucc ez... windows-ul nem ertek, de a windows linux/mac utan rohadt fapados ha engem kerdezel. Kinkeserves debuggolni, nincs egy normalis command line, meg semmi struktura. Minden irogat oda ahova csak kedve tartja, a registry-rol nem beszelve... Ha mindenkepp Windows-ra vagy utalva, docker-ben mar van kesz plex container, hidd el linux kornyezetben beton stabil lesz.
-
paler
aktív tag
válasz
bnorci71 #56983 üzenetére
Mi a konfigod? Mennyire lehet hallani a ventilátorok hangját?
A mostani HTPC-be csak 1 ventilátor van (táp), ezért kicsit azért parázok, hogy a ventilátorok mennyire lesznek hallhatóak. De elindult a buli, nincs visszaút..
A házikó holnap vagy holnapután nálam lesz, már csak a belsősèget kellene beszereznem. -
niof
veterán
válasz
bnorci71 #56772 üzenetére
Nagyjából ez a felállás, igen. A NAS-ról játszok le a HTPC-vel. Videó kimenetnek (nyilván) a TV-t használom HDMI-n keresztül, audiónak meg a DAC az alapértelmezett hangeszköz. A DAC-nak csak USB bemenete van, ez egy NuPrime uDSD. Annyi van még, hogy abból az időből, mikor még nem volt NAS-om, maradt pár külső vinyóm, amiket néha rádugok a HTPC-re, hogy az azokon lévő tartalmakhoz is hozzáférjek. Meg nyilván vezeték nélküli egér és billentyű kombó. Szóval, a kis Intel NUC összes USB-jét el fogom használni előreláthatólag, sőt, valószínűleg kelleni fog hozzá egy HUB is.
-
niof
veterán
válasz
bnorci71 #56761 üzenetére
Részben azért, mert számomra sokkal egyszerűbb, ha elindítok egy alacsony fogyasztású számítógépet, amire egyszerűen fel van csatolva a NAS-om megfelelő mappája, 2 kattintás. és a VLC megoldja a többit. A másik, hogy a PC-re van egy külső DAC is kötve, ami meg erősítőre. A TV hangja este, csendben OK, de nagyon nem szeretnék azon filmet hallgatni. Igaz, mondjuk nem mélyedtem el ezeknek az általad felsorolt programoknak a lelkivilágában, de nem hinném, hogy annyi extrát adnának, ami engem érdekel. Katalogizálás, borítók, egyéb infók a filmekről, stb. nem hoznak lázba.
Patice
Igazából a G4600 is kielégítően működik, mint médialejátszó, egyedül a HDR hiányzik a "képből". Mást nem tervezek csinálni az adott géppel. Annyi még a feladata, hogy fusson rajta egy Chrome, meg valami Commander, és a YT-ot tudjam nézni. Ez a jelenlegi Pentiumot sem erőlteti meg túlzottan. Persze értem, hogy miről beszélsz, de ennek a gépnek tényleg nem lenne más szerepe, a jelenleginek sincs. Szóval ezt figyelembe véve is azt mondod, hogy jobban megérné az i5? Ha nagyon lebutítjuk, 3 program van használva aktívan, Total Commander, VLC és a Chrome.
Tudsz esetleg valami forrást (az Intel ARK-on kívül), ahol esetleg jobban részletezik a 11th gen IGP-ket a procikban, és azok képességeit?
Csak mert olyan cikket találtam én is, ahol leírják, hogy ha pl. nem dual channel módban használod a RAM-ot az adott gépben (mondjuk az i5-ös NUC-ban), akkor az is UHD IGP-ként fog viselkedni. Viszont az i3-al szerelt is alkalmas DC-re, csak kérdés, hogy az IGP ezt ennél figyelembe veszi e, vagy annak tök mindegy, és mindenképp UHD-ként működik. És persze mindezt kihegyezve a videólejátszási képességekre. Mert gaming cikk, videó, stb. van dögivel, de amik a videós képességekre vonatkozik, arról nem sok mindent találtam...Gombinyó
Én is így gondolom, és mint írtam, hasonlóan is használom. Igaz, nem hiszek a térhatású hangban, nekem csak egy 2.1 rendszerem van hozzá, de azzal teljesen elégedett vagyok, nem is kell több.Balerik
Nem, ha meglesz a NUC, a Shuttle megy az apróra. Nincs szükségem szerverre. -
Gombinyó
őstag
válasz
bnorci71 #56761 üzenetére
A HDR-el semmi gond Windowson, a DV nem megoldott.
A tv-k lejátszója még mindig nincs fasorban se egy hálózati lejátszótól vagy HTPC-től. Már ott bukik a dolog, ha van otthon egy valamire való házimozi rendszer. Legalább is én nem találkoztam még olyan TV-vel, ami tud DTS-HD vagy TrueHD bitstreamet. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
bnorci71 #56579 üzenetére
Ott vannak még a tapipados wireless bill.-zetek. Nekem meg ezek nem jönnek be, még így is nagyok és nehezek és a típust is jól kell megválasztani, ha normális tapipadot akarsz. Nekem ilyen van, hát a tapipadja lehetne sokkal jobb is, nekem TV-zéshez nem vált be. Tán a Logitec K400-as jobb lehet. Igaz én csak egy Android-os lejátszó Box-al használom egyelőre, de ez nekem teljesen bevált a légegér. Ott nincs nagy szükség a légegér funkció gyakori használatához, az iránygombokkal perfektül eloperálok. De legtöbb Windows-os lejátszó programban (és ez a Windows egyik előnye) arra programozod be a légegér fölös gombjait, amire csak akarod (pl. instant felirat, vagy hangsáv váltás). Szóval azok alatt sem feltétlen kell a légegér opció. Amúgy nekem ez a típus van, töltős és hát így egy megváltás a cserélgetős elemesekhez képest. Nálam 2 hónapot simán kibír egy töltéssel. Windows-on gondlom nagyobb szerepe lenne a légegérnek, de azt pár kattintásnyit szerintem ki lehet bírni vele. Ami meg nektek van az éppen az egyik legolcsóbb fajta légegér (márha kínai webshop-ból veszed, és ott is eleve van vagy 10 féle variánsa, amik korán sem biztos, hogy egyforma minőségűek), ezen felül van egy jó pár drágább fajta (ilyen az enyém is), amine már lehet azért jobb a légegér. Egy kis szemezgetés a teljesség igénye nélkül (spec. a légegér funkcióról nem tudok nyilatkozni, csak az MX9 esetén, ami szerintem alkalmi használatra teljesen OK. (Egy légegértől azért ne is várjatok olyan precizitást és irányíthatóságot, mint egy rendes egértől, mert nyilván technikailag teljesen máshogy működik). Aztán pl. ez, amit már linkeltem, direkt Windows-hoz van "kifejlesztve" és a Minix gyártó elég minőségi cuccokat gyárt amúgy.
A másik opció a "távirányító" programok használata, telóról, vagy tabletről, pl. az AnyDesk.
Sorry, ha nagyon alap dolgokat mondtam volna, ez nem szájbarágás akart lenni csak vélemény és tapasztalat.
-
Alien!
senior tag
válasz
bnorci71 #56572 üzenetére
"De miért jobb Pc-n böngészőben streamet nézni?"
pont ez az, hogy nem jobb, csak sokan abból indulnak ki, hogy egy HTPC mindenre is a legjobb. pedig nem így van sajnos.
van otthon egy dell 11gen laptop elvileg DV kompatibilis(nek reklámozzák), majd lehet összedugom a philips oleddel aztán kísérletezgetek, hogy egyáltalán felismerik-e egymást. csakhát időhiányban szenvedek rendesen.
-
bnorci71
addikt
válasz
bnorci71 #56570 üzenetére
na megint hamar válaszoltam szerkeszteni meg már nem tudtam Androidon van DV-s Kodi Pc-n nem tudom a gép se tudom, hogy megbirkózna-e vele.
Kipróbáltam.
Obi-Wan-t lejátsza Solo-t Zsivány Egyest nemegyébként én pont ezért amit lehet a tv-n játszok le, a Tv támogat mindent nincs ilyen gond ha a gyári lejátszó kevés ott a Kodi/Plex rajta
gyorsabb voltál
nekem az bonyolultabb lépjek át a Pc bemenetre a tv-n az AVR ilyenkor feldobálja, hogy mit akarok ássam elő annak a távját okézzam le megint feldobja kapcsoljam ki az AVR-t ehh... bonyolult. Nem tudom egyébként az AVR miért dobálja fel, hogy mit akarok
HTPC-AVR-Tv eArc a jel útja.
lehet az AVR-n kellene az eArc felélesztést kikapcsolni?De miért jobb Pc-n böngészőben streamet nézni?
-
Alien!
senior tag
-
Alien!
senior tag
válasz
bnorci71 #56563 üzenetére
köszi a válaszokat, ha jobban megnézed kinek és mire válaszoltam akkor szerintem feleslegesen körmöltél:
#56558Bici
"HTPC építése is megfordult a fejemben, mint alternatíva a nehézkes és lassú okosTV rendszerek miatt""Filmezésre (file-ból, illetve mindenféle stream szolgáltatótól) szeretném használni, esetleg torrent, ha olyat építek, ami bírja."
amúgy Pc-re (is) van Maven Kodi DV támogatással? Nekem ez új...
SunMount3r: senki nem mondta hogy lehetetlen, csak sokkal kényelmetlenebb, akár csak pl youtubozni is. Ettől függetlenül nekem is van otthon pár htpc légegérrel Kodival/Plex-szel, de pl streamingre egyik sem megy. Arra egy android tv például 1000x jobb.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bnorci71 #56304 üzenetére
mert a fileokban nem képpontonként van letárolva az információ, csak az utasitás, hogyan kell belőle renderelni.
a képjavitás az egy rossz magyar forditás, igazából renderelés történik, nem javitás. és ez minél jobb algoritmussal történik, annál jobban azt kapod meg, amit eredetileg akartak, h láss.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
bnorci71 #56304 üzenetére
Sok-sok képjavító algoritmus.
Ha "nagyon" jó képet állítasz be....rettentően terheli a CPU-t , GPU-t !
Tehát egy gyengébb CPU/GPU pároshoz nem is biztos, hogy kell.
Bár be lehet állítani köztes állapotot is :
Javít a képen a különböző algoritmusokkal , szűrőkkel de annyira nem terheli a gépet.Azért fontos ez mert a HTPC-k általában ott vannak, ahol filmezik az ember.....és ha le van terhelve a gép, akkor hangosan és gyorsan forognak a hűtőventillátorok. Ami filmezés közben zavaró lehet.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
bnorci71 #56147 üzenetére
Hát amikor a J5040 et vettem akkor is ez a mizéria volt :
odaírták hogy 8 GB ram , de a javasolt ramok között volt és így megvettem:
Kingston 16GB/2400 HyperX Impact DDR4 Notebook RAM KIT (2x8GB)
és működik szépen.Mindenesetre amikor vásárlás előtt turkáltam a neten , többen írták hogy a j4 es széria is megeszi a 16GB ramot
-
zsolt_64
senior tag
válasz
bnorci71 #56139 üzenetére
Ja van 1 j5040 (ez a csúcsmodell ) a hwaprón, de jegelve van , egyébként meg nem nagyon adják el , mert minek, ha bevált.
A régebbi j3... sorozatot meg nem érdemes megvenni, mert egyrészt jópár évesek, másrészt már nagyon gyengének számítak, egy króm-firefox sem fut rajtuk élvezhető sebességgel.
A viszont fennt jegelt j5040 viszont príma kis jószág -
zsolt_64
senior tag
válasz
bnorci71 #56136 üzenetére
Az Asrock mini-Itx j40 -- j50 sorozat alaplapjai tényleg kitűnő megoldások htpc-re kis fogyasztás, passzív hűtés, téglatáppal hajthatóak, de sajnos nem kaphatóak...
én is vennék, de nincs..
[link] ilyen van , de ezt nem ajánlom, mert egyrészt nagyon drága, másrészt nagyon régi a procc, elavult.. -
válasz
bnorci71 #55856 üzenetére
Ez HDR-es anyag?
Mert ha igen, akkor előfordulhat, hogy a vas nem elég a HDR-hez. Ez ebben az esetben szoftveres limitáció.
Nem tudom, hogy most hol tart a HDR kimenet fejlesztése Linuxon - intel adott-e ki IGP drivert Linuxra.
Windowson biztos nem megy a HDR ezzel a procival, ezis szoftveres dolog.
Ha akad, akkor lehetett tényleg Kodi bug is... -
bteebi
veterán
válasz
bnorci71 #55698 üzenetére
Szia!
- crossover: a subwoofer/hangfal közötti vágási frekvencia. Alatta szól a szub (is), afelett meg csak a hangfalak. Relatíve magasra vedd. Amúgy kicsi a subwoofered, szóval nem fog mindig kijönni, hogy "ott van". De egyébként úgy jó, ha nem tűnik fel az, hogy van subod, hanem csak akkor veszed észre, ha kikapcsolod. Különben túltoltad... Ha jó/nagy frontjaid ÉS subwoofered lenne, akkor talán 80 Hz köré, ha nem még lejjebb lenne érdemes beállítanod, de jelen esetben ezek nem adottak.
Ahogy láttam, a tiéden 4 állás van: 80, 100, 150 és 250 Hz. Én valószínűleg 150-re venném. Esetleg 100-ra. Your choice. Amúgy elég kicsi jószág, csak 40 Hz-ig megy le, szerintem ez legyen majd az első dolog, amit lecserélsz (lakóhelytől függően persze; lakásba ez is sok
). Legalább egy SW150-re. (Szintén Wharfedale, 10"-os, nagyon jó kis budget szub, szokott lenni használtan is.)
- phase: a subwoofer fázisa. (Létrejöhet az, hogy a subwoofer egyirányba, vagy pont ellentétes irányba mozog a többi hangszóróval, ez a phase-zel átkapcsolható.) Többnyire nullán szokták hagyni. Hallgass valamit, amit jól ismersz, és sok basszus van benne. Nagyon leegyszerűsítve: ha rosszul hangzana, akkor tedd a másik állásba. Illetve próbáld ki így is, úgy is, és hagyd azon, amelyikkel jobban tetszik.
Mivel a frontokat leszámítva minden hangfal csatlakozó csíptetős az erősítőn, én nem erőltetném a 2,5-es kábeleket. Vagy nagyon max. a frontoknak. (Ha van kedved még néhány ezrest rászánni, akkor azokra esetleg tennék banándugót. Kb. 500 Ft-ból meglehet egy. Bár talán pont van is nálad néhány darab.) A csíptetős csatlakozóba a 2,5-es már talán be se férne, jó oda a 1,5-es. Majd ha váltasz hangfalakat meg erősítőt, akkor legfeljebb újra elgondolkozhatsz a kérdésen.
Érvéghüvelyezést hagyjad, tekerd a kábelt oszt' csókolom. Semmi baja nincs annak. És amúgy is, egyszer összedugod, aztán (jobb esetben) úgy marad évekig.
A kettős kábelezés meg túl van tolva, nem olyan lényeges dolog az. Papíron jól hangzik, de a gyakorlatban nem olyan fontos. Sok nagyon jó hangfalnál eleve nincs kettős kábelezésre lehetőség; jól csinálják meg a crossovert, és akkor kb. mindegy is.
-
mikrofon
veterán
-
MasterMark
titán
válasz
bnorci71 #55703 üzenetére
A Z banán nem attól Z banán, hogy forrasztani kell, van csavarosban is. Persze csavarosat a hajadra kenheted, annyi erővel, csavarhatod a termináljába is, felesleges közbeiktatni bármit is. A forrasztósat azért küldtem mert jóval olcsóbb azzal.
granini: Én akkor is maradnék a 80 Hz-nél, annyit tudnia kell normálisan leadnia a hangfalaknak.
-
MasterMark
titán
válasz
bnorci71 #55698 üzenetére
Crossover freq az a keresztezési frekvencia, azt jelenti, hogy hol vágja le a tetejét. Azaz egy aluláteresztő szűrő (low pass filter - LPF). Mozinál az AVR csinálja ezt, úgyhogy maximumra lehet tekerni. Egyébként a mozi szabvány 120 Hz.
A Phase a fázis, azért kell hogy ne a többi hangszóró ellen dolgozzon a szub adott esetben. Kb. szabály ha a szub a center és front között van, akkor 0, ha a fronton kívül akkor 180. De igazából ki kell próbálni, akkor jó ha jónak hallod.
szerk.: A többire:
Használj Z-banán hegyet, vagy kínai Nakamichi banándugó.Olyan távolságra már a 2,5-es kéne, de jó lesz az 1,5 is.
-
No.01
addikt
válasz
bnorci71 #55631 üzenetére
A konkret tipust nem ismerem (Sony egyebkent) de nem vagyok bizyos benne, h a h.265-s formatummal nem fog-e elhasalni.
Nekem Samsung van, de en meg soha nem probaltam sem a mostani (95T) sem a korabbis modelnel a gyari lejatszot. V.hol olvatam, h a feliratokkal voltak gondok rendesen. -
válasz
bnorci71 #54904 üzenetére
Asszem hasonlót csináltam egyszer.
Én is először MKVToolnix-et használnék, amivel lesz/lehet egy .dtshd kiterjesztésű fájlod.
Aztán pl. EZ CD Audio Converter-rel már tudod flac-ba konvertálni.
Azt nem írtad, hogy multichannel flac kellene neked, vagy sztereó. Sztereóba szerintem fog menni. -
Borisz76
nagyúr
-
Unlimited
aktív tag
válasz
bnorci71 #54206 üzenetére
Szia!
Az nem jó, mert hd hangok nem mennek át rajta. Dts-hd, Dolby-hd.
Az erősítő tudása nekem nagyon megfelelő, egy felsőkategóriás, csak régebbi szériából. Képebe nem képes kezelni a 4k-t, de a hangba tudja a 7.1-et. Nem is akár milyen minőségbe. Ezért próbálom a képpel kikerülni. -
Borisz76
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
bnorci71 #54007 üzenetére
A B450-es lap oké, de a proci-nak APU-snak kell lennie, a 2600-ban és a többi sima Ryzen-ben nincs IGP (ez náluk máshogy van, mint az Intel-nél). Azok vannak amiket írtam, de ha kicsit erősebb kell proci szinten, akkor a 3200G / 3400G van még jelenleg. A 200-asok IGP-je Vega 8, a 400-asoké Vega 11. És fontos a gyors memória és hogy a lapban lehessen őket legalább 3000MHz körül járatni, mert ez kell az IGP-nek.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
bnorci71 #54004 üzenetére
Ha lenne már az N2-höz is Wi-Fi shield, azzal meg lehetne oldani az optikai kimenetet. De az Amlogic-os Topic-ban kérdezz a jelenlegi ajánlott olcsóbb Box-ok közül melyiknek van optikai kimenete (ami működik is CoreElec alatt).Szerk: ja látom a Geniuson nicns SPDIF bemenet. Így max az átalakítózás marad, ebben az esetben egy ilyennel lehetne megoldani, de ide is kell az SPDIF kimenet. Ennek a hangminőségétől persze ne várj sokat. lehet, hogy még vannak hasonlók, esetleg jobbak, vagy olyan ami HDMI-ről is letudja szedni a hangot.HTPC vonal:
Amúgy FHD-ig egy újabb generációs (pl. Gemini) Pentium is megteszi (az Asrock integrált lapok körül is nézelődhetsz), ha nincsenek extra minőség igényeid (pl. MadVR-el). 4K / HDR-re pedig a Ryzen 2200G / 2400G APU-k a belépő szint jelenleg proci only megoldással és hozzá egy jó alaplap (pl. MSI B450M Mortar / Mortar Max) amin van HDMI 2.0a kimenet és legalább 3000MHz-es memóriák hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Suzuki topik
- Titan Quest II
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest