- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
válasz
Patice #58380 üzenetére
Valami legalább részben ezüst kéne, mert ezüst mellette az erősítő és egy hete volt fenn persze ez, ami tökéletes lett volna minden szempontból, de most hogy keresek, most 10 évig nem hirdetnek majd ilyet
-
setup
tag
válasz
SunMount3r #58376 üzenetére
MSI 1GB GT710, ....tudom, de a projektor csak FullHD-t tud, szóval nekem egyébként elég, csak ha más hoz valamit, hogy nézzük meg, és az valami UHD vagy valami nagyon becsomagolt, akkor picit ciki már, hogy döcög
Az egész olyan, hogy ha nagyon akarom átdugom a HDMI-t a notiba és az meg bármit... szóval leginkább csak az 580 miatt jutott az eszembe, hogy mi lenne, ha beleférne a HTPC-be... de ahogy nézem az üres házakat... picit lecsüccsentem az áraktól. Lehet mégis olcsóbb venni valami erősebb LP kártyát. Nyilván van. -
setup
tag
Sziasztok, nekem egy ilyen szálcsiszolt alu Chieftec HTPC házam van a megjelenése óta. Ez még Imon távirányítós típus, mATX ugyan, de csak LP VGA fér bele.
Létezik még manapság ehhez hasonló megjelenésű fekvő gépház olyan, ami megeszi a normál VGA-kat is? Esetleg itt valaki, aki foglalkozik ilyesmivel és beszámítaná a Chieftec házam? Ha szép állapotú lehet használt is.
Egyszerűen nincs szívem eladni az RX580-at 20-25k-ért, pláne hogy már futottam bele olyan konténerfájlba, aminek a lejátszása beszaggatott az LP kártyámmal a HTPC-n. Adná magát, hogy bedobni az HTPC-be az 580-at és azzal újra jó darabig meg lenne oldva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged