- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
viperabácsi #57703 üzenetére
ps:
de hogy jo (vagy rossz) szokasomhoz melto legyek, ezt kifejthetnem hosszabban is
Ez egy nagyon szubjektiv vilag, azaz mindenki maskepp latja, nem arrol van szo, hogy valaki mondd valamit es az a tuti, hanem arrool hog Te mit latsz es az jo neked vagy sem
Ezt osszahasonlitassal - ha van ra modod - meg tudod tenni
De, ha csak ugy barki masnak hiszel es megint nem arrol van szo, hogy a masik rosszat, hibasat mondd, hanem a sajat szemszogebol tapaszatal, akkor azt kell kovetni, mert lehet az neked pont nem a tokeletes lesz
A latas semmiben sm kulonozik mint a hallas, nagyon szubjektib, bagyon emberi es valtozo, de mindegyik jo, hiszen mertheto valamilyen tartomanyban a latas is es a hallas is. Az, hogy ki donti el hogy milyen az a tartomany es m a jo, haaaaat,az talan valamihez megint merni kellene, mert ha valakinek nincs megfelelo hallasa a hegeduleshez, az hiaba tanulja meg a fogasokat, attol meg a budos eletbe nem lesz belole hegedu muvesz
Ez van a latassal is, naygon sokak irnak a kadenciahelyessegrol a videokbanm de en szivesen kiprobalnek nehany nagyon jo lato ember, ha eletennek egy 144Hz monitort vagy egy 60Hz hogy egyatalan meg tudna kulonboztetni a kettot vagy semMivel en mar idosnek tartom magam es tudom, hogy hallasom is es a latasom is romolhatott ezen idok alatt igy nem igazan foglalnek allast, de!
Azt le tudom szogezni, hogy a Kodi sok sok sok mindent meg tud oldani alapbol, amit a MadVr hosszu hosszu ideig bibelodessel lehet hogy jobban negold es van akinek ez megeri Nekem erre sem ido, se kedv nincs mar de termeszetesen, ha en is ugy vennem eszre hogy valami nem jo, mert jobb volt a MadVr akkor bibelodok vele, de ma mar nem ez van
Vannak Kodi forkok is, amik erre vagy arra vannak kihegyezve, ilyen lehet akar a LE vagy a CE is, vagy pl az SPMC is, jomagam Linuxon pl az OSMC hasznalom, mert abban sokkal jobban lehet a hangzassal varialni - ami engem jobban erdekel, hisz nalunk csak 1080p megjelenitok vannak, viszont van egy szerintem profi sztereo cucc es itt fogynem kell arra, hogyan birom ra hangkartyamat arra, hogy a sokcsatirnas hangbol a leheto legjobb stereo hagtast allitson elo, valamint egy jonak mondhato 7.1 AVR-s rendszer is van a masik szobaban.Sorry megint a hosszu dumaert, aki eddig elolvasta, annak koszonet
-
DJGABI
addikt
válasz
viperabácsi #57597 üzenetére
Igen, ismerem, követem, szeretem a csatornáját. Szerintem pont tőle jött ez a retrogéming ötlet. Vicces, mert tegnap délután mielőtt írtad pont ilyen 2400G-s gépeket nézegettem, van is fenn aprón, de 60k-ért számomra no go. Még esetleg ezen az N95-ös kínai miniPC-ken gondolkozok ([link] kuponnal 45ezer). De lehet hagyom a fenébe, aztán inkább az asztali gépből húzok egy 5 méteres HDMI kábelt.
(#57598) Necronom Huhh, jó hosszú lett
Most RK3528-as box van. Vicces, mert Kodi tényleg simán játszik 4K-s anyagokat is, de hát egy alkalmazás letöltése, vagy Chrome navigálás, vagy akármi baromi lassú. Főleg S905 box után. Másrészt viszont igen, pont ezen gondolkodok, most egy W10-et mire kénye-kedvére beállít az ember... És akkor mögötte ugyanúgy egy asztalra tervezett felület marad. Youtube számomra továbbra is kérdés, droidon én SmartTubeNext-et használok. Próbáltam a servert, de egyszerűen mire mindent beállít az ember... OMV nem tetszett, Xpeno nyögvenyelős + bármikor eltörhet egy véletlen frissítéssel, az alap Linux SMB share meg kulimunka beállítani. Egy alap Qnap van, nyilván céleszköz, így egy dologra való. Azért a gyári NAS rendszer stabilabb, meg korrekt felülete van, nekem eddig bejött.
-
Necronom
senior tag
válasz
viperabácsi #57599 üzenetére
ha mar ideirtad a kozosbe az epito jellegu postodat, akkor engedd meg, hogy en is ideirjam: NE OLVASD EL, ha nem tudod/nem erdekel/fokepp akkor, ha az ur veszelyes hely
ezzel ezt lezartam, koszonom! -
agaron
tag
válasz
viperabácsi #57200 üzenetére
Nekem is ez jott at
Meg 1x koszi a tippet! -
agaron
tag
válasz
viperabácsi #57198 üzenetére
Meg nem 100%-ig olvastam el mindent, de:
- 4K HDR: Intel >= i3/i5/i7-7xxx iGPU, AMD Athlon 3000G, AMD >= Ryzen 3 2200G APU (REC: Ryzen 4600G)
- 4K Netflix: >= Ryzen 3 3200G iGPU, Intel >= i3/i5/i7-7xxx iGPU (REC: Ryzen 4600G)
Innen -
nihil41
tag
válasz
viperabácsi #57194 üzenetére
Agaron viszont HDR-t szeretne, azért kérdeztem.
-
nihil41
tag
válasz
viperabácsi #57188 üzenetére
A 3200G tudja a HDR-t is? Azt hittem az csak 3400G-től felfelé van.
-
agaron
tag
válasz
viperabácsi #57190 üzenetére
A memoria engem is erdekelne peldanak
Eddig nem nez ki rosszul, nekem wifi kartya se muszaj, mert ott van mogotte a LAN port a falon, bar nem is az a nagy tetel.
-
Zsömica
aktív tag
válasz
Szia - milyen ramokat raktál bele..?
-
agaron
tag
válasz
Koszi a tippeket mind a kettotoknek! Utananezek ezeknek is es meglegelek
-
Gombinyó
őstag
válasz
viperabácsi #57137 üzenetére
Elvben az X300 támogatja a felsorolt procikat, úgyhogy működhet.
Tápot azért nézd meg mennyire terhelhető. Illetve ebben a pici házban a CPU hűtés is kérdés. -
devil-k
nagyúr
válasz
viperabácsi #57134 üzenetére
14 nap az a 15 nap egyébént.
-
Gombinyó
őstag
válasz
viperabácsi #57134 üzenetére
ha cégre venném akkor is áll a 15 napos elállás szerintetek ?
Nem... -
paler
aktív tag
válasz
viperabácsi #57105 üzenetére
Itt és a projektor topikba is többször olvasom, hogy mennyivel "jobb" egy 4K HDR -> 1080p SDR konverzió, mint egy sima 1080p-s anyag. Továbbá a projektor topikba Vhiktor kolléga többször emlegeti, hogy kalibrálát projektort MadVr-el etetve sokkal jobban néz ki a képi tartalom, egy sima lejátszóhoz képest. Ezért vágtam bele az egész projektbe. Most pedig kiderül hogy feleslegesen? Egyébként lehetséges, hogy majd cserélek projektort is 1-2 éven belül, akkor viszont már 4k-s gépre fogok beruházni.
-
python1
veterán
válasz
viperabácsi #57107 üzenetére
Egy házimozinál mi nem az
a játékszerek maradtak, csak közben idősebbek lettünk.
-
python1
veterán
válasz
viperabácsi #57105 üzenetére
De ésszerűbb lenne, viszont ha kipróbálsz egy ilyen konverziót, akkor mindjárt látható a különbség, ez inkább tényleg csak a rendszer kimaxolásáról szól, lehet nélküle élni.
-
python1
veterán
válasz
viperabácsi #57101 üzenetére
Tulajdonképpen nem, madvr 4kHDR-1080p sdr konverzió a cél.
-
bnorci71
addikt
válasz
viperabácsi #56367 üzenetére
köszi
közbe gugliztam én is hát nem olcsók
cserébe nem is bővíthetők könnyen, marad a hagyományos pc HTPC házba -
Patice
Topikgazda
válasz
viperabácsi #56297 üzenetére
Igen, android az alap azon is.
Médialejátszós topik: [link]djnice: köszi a kiegészítést!
A frisebb vas valszeg tovább lesz támogatva szoftverileg, így én inkább azt venném.
Most el is gondolkoztam rajta pár régebbi TV felokosítása + streamingek miatt. -
Patice
Topikgazda
válasz
viperabácsi #56292 üzenetére
Médialejátszós topikban most olvastam első körös kipróbálást az Amazon Fire TV 4K Max-ról.
Nem összekeverendő a 3 éves Fire TV 4K-val...
Jó véleménnyel vannak róla eddig. -
Warter
addikt
válasz
viperabácsi #56292 üzenetére
Firestick 4k/max
-
PuMbA
titán
válasz
viperabácsi #54631 üzenetére
Az a lényeg, hogy a csatik 2.0-ásak legyenek
Közéjük jó az 1.4 kábel is.
-
MasterMark
titán
válasz
viperabácsi #54633 üzenetére
Ez egy baromság amit itt írnak. A hdmi.org a hivatalos forrás, már linkelték, hogy milyen kábelek léteznek.
-
MasterMark
titán
válasz
viperabácsi #54631 üzenetére
Can existing HDMI cables support the higher bandwidths of HDMI 2.0 Specification?
Yes, existing High Speed HDMI Cables (wire only) will support the new higher bandwidths (up to 18Gbps).HDMI 2.0 specification defined a new, more efficient signaling method, for speeds above 1.4b limits (10.2Gbps), to allow higher bandwidths (up to 18Gbps) over existing High Speed HDMI Wire Cables.
Más jelet használ.
-
MasterMark
titán
válasz
viperabácsi #54629 üzenetére
Nincs ilyen, hogy 2.0b kábel. Ha az az "1.4-es kábeled" nem tudta, akkor az nem volt még "1.4-es" se.
A 2.0 nem definiál új kábelt, a meglévő High Speed kábelek jók hozzá. Csak egy új certificációs cucc jött ki, aminél pluszban tesztelik mindenre. (De attól még az ugyanaz a kábel specifikáció.)
-
PuMbA
titán
válasz
viperabácsi #54627 üzenetére
Nincs olyan, hogy 2.0-ás kábel, csak 2.0 certified van. [link] Nekem 1.4-es kábellel is megy a 4K 60Hz HDR, hiszen az is tud 18Gbps átvitelt
Az 1.4-es kábelek 95%-ával megy minden,de ha valaki tuti biztos akar lenni, azoknak van a "2.0 kábel".
-
tomic
addikt
válasz
viperabácsi #54612 üzenetére
2600 az nem 3000mhz! De majd a tapasztalat igazolja.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
viperabácsi #54610 üzenetére
Ha a G-s proci mellett döntesz, a memóriákat mindenképp érdeklődd meg (ha nem tetted eddig) a Ryzen APU-s Topic-ban, mert kelleni fog az IGP-nek, hogy legalább 3000-en tuti menjenek (és ugye ehhez már RAM tuning is kell) az adott alaplapban.
-
CirrMee
addikt
válasz
viperabácsi #54608 üzenetére
2600 + 16Gb vs HTPC? Ágyúval verébre...?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
viperabácsi #54604 üzenetére
dehogyis, alapban kapnak 2gigát a ramból, de ahogy az intel 630asa is, gondolom ez meg pláne képes rá, hogy akár 16gigát levegyen a közponnti ramból. ha nem megy, nem ezen múlik.
-
PuMbA
titán
válasz
viperabácsi #54604 üzenetére
AMD-n egyáltalán nem megy, ha jól tudom, de teljesen felesleges is ezzel foglalkozni
Egy 4K TV Netflix appjával tökéletesen megy minden.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
viperabácsi #54554 üzenetére
Már többször rákérdeztem a Raven-es Topic-ban és többen is konfirmálták, hogy a "sima" B450M Mortar HDMI 2.0 képes. Így nem várnék kevesebbet az ""utód" Max verziótól sem. Az, hogy hivatalosan nem tüntetik fel a hivatalos termékoldalon a specifikációkban, csak a 1.4-et (merik bevallani), az sok esetben a Licenc elkerülésre miatt van. Itt egy ki magyarázat hozzá: [link] tehát -elvileg- minden B450-ös lapnak tudnia kellene a 2.0-át, mert az AMD csak ezzel együtt hagyja jóvá. (De ugye az adott esetben és diszkrét VGA-val ez mind irreleváns).
(#54557) Tamoo: Én azt javasolnám, hogy próbáld ki ha tudod, de tapasztalatom szerint a HDR->SDR konverzió nagyon el tudja rontani az igazi képminőséget. Erre nincs "szabvány", minden eszköz/lejátszó máshogy, a maga módján csinálja és így az eredmény sem kiszámítható. IMO: Jobb és biztosabb egy FDH Remux, mint akármilyen UHD / HDR-> FHD / SDR konverzió.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #54492 üzenetére
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #54489 üzenetére
Csak IGP. Leírás szerint minden Vega megkapta 19.8-tól.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
viperabácsi #54483 üzenetére
Ez nem rossz, de a Ryzen3200G már Netflix-es DRM-et megkapta? Volt ott valami zűrzavar az AMD körül, nem?
(#54484) tupacamaru
Kuponnal nem rossz már az ár: [link] Így közelébe sem ér a Brix. -
tibcsi0407
félisten
válasz
viperabácsi #54477 üzenetére
Igen, bár szerintem már a Kaby lake-es lapokon az van.
Azért is linkeltem korábban azt a MiniPC-t, mert az eléggé ár/érték bajnoknak tűnik ilyen tekintetben. -
dkpisti
tag
válasz
viperabácsi #54472 üzenetére
Intel UHD Graphics 630-al + Samsung UE55RU7102-al akkor menne hdmin a 4k 60hz ha jól értem
-
geza12
aktív tag
válasz
viperabácsi #54468 üzenetére
Megtötént korábban ,alapértelezettre is tettem a rotelt.
AMD XFX RX480GTR. Simán TV-re téve ad a TV hangot, tehát a proci megkapja a jelet , mutatja is. De analógon ki nem jön belőle , lehet valami beállítás probléma lehet a procin ,mert beonyolult szerkezet. De elvileg működnie kellene.Ezen is gondolkoztam. De csak 1 hdmi van VGA-n , a többi displayport meg DVI , diplaypor kábelem meg nincs.
Egyébként kellene hogy legyen hang HDMI 1.1el? -
tibcsi0407
félisten
válasz
viperabácsi #54453 üzenetére
Csak egy memóriakártya kell hozzá és annyi. Nagyon jól működik, HDR és VP9 is van.
De a 4k-s Netflix nincs. Ugye arra a Mi Box S lenne még jó, az viszont más területen gyenge.
Gondolkoztam még az Amazon Firecube-on is, de ott meg tolják a sok Amazon tartalmat az arcodba, a tesztek szerint idegesítő. Bár nincs vele személyes tapasztalatom.
Még ez a MiniPC is jó lenne, kuponnal eléggé lehúzható az ára: [link] -
devil-k
nagyúr
válasz
Mert az MPC-HC + madVR az nem szögelős.
(#54451) viperabácsi
Most volt akciós az Amazonon a Fire Stick 4K --> vettem is egyet --> 11.000 HUF -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Ha attól félsz, hogy túl mókolós, hát nem az. A Telepítési folyamatot egyszer kell megcsinálni, az se nehéz, van hozzá rendes leírás, ha a MadVR-el elboldogultál, ez sem komplikáltabb. A rendszer beállításaihoz dettó van segítség, leírás bőven, szintén 1x-eri dolog. Ha valami nem megy, kérdezhetsz a Topic-ban.
Nem annyira tökéletes és maximalista, mint egy jobb HTPC + MadVR kombó persze, de ezen az áron még szerintem simán megéri.
-
kutga
félisten
válasz
viperabácsi #54451 üzenetére
Csak azt tudom mutatni amit én rendeltem, a képességeivel majd akkor leszek tisztában ha megjön.
Amúgy Rx550-et van értelme 560/570-re cserélni? Elég jó árban látni már.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
viperabácsi #54451 üzenetére
Tud Corelec-kel.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
viperabácsi #54435 üzenetére
Nem a proci nem elég, hanem a VGA hozzá (nem támogatja hardveresen ezeket a 4K-s codekeket).
Neked és (#54438) kutga számára: A 3200G IGP-je elméletileg már elég. MadVR-hez ezt olvassátok el hozzá az On a budget and need basic 4K UHD video processing résznél.
De lehet akár a DVDFab Player-el és a KODI Martix HDR Edition-el is próbálkozni.
A memóriák pedig minél gyorsabbak legyenek a 3000 minimum kelleni fog.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
viperabácsi #54378 üzenetére
A linkelt helyen azt írják, az MPC-HC alapból tartalmazza.
Amúgy én a minél kevesebb dolog telepítésének vagyok a híve.(#54380) SunMount3r: igen, ezek megvoltak. Gyanúm szerint bekavarhat a JRiver is, mert amikor nem raktam fel a MadVR-t, akkor nem lehetett kiválasztani az MPC-HC-ben; amikor felraktam (letöltés + install.bat), akkor megjelentek a JRiver alatti MadVR beállításaim. Pedig ezek külön mappában voltak.
A Gemini Man-nél ez volt beállítva: "2160p23, 2160p24, 2160p29, 2160p30, 2160p59, 2160p60". Ebből az elsőt választotta (vagy a másodikat, most nem tudom melyik-melyik). -
kutga
félisten
válasz
viperabácsi #54311 üzenetére
Megvan, megvan.
Mondjuk rögtön az elején meg is akadtam.
Az írja az összefoglaló, hogy:
0. A legegyszerűbb megoldás, ha a TV-re bízzuk a lejátszást és a PC-nkre média szervert teszünk. Ehhez használjuk a Plex alkalmazást.Jól gondolom tehát, hogy ha egy akármilyen pc-t média szerverré alakítok amin a filmeket tárolom, majd ezt egy hálózatba kötöm az okos tv-vel, akkor tökmindegy milyen vga van a gépben, mert a lejátszást a tv végzi?
-
hommeros
őstag
válasz
viperabácsi #54196 üzenetére
A linken találsz, amit a srác berakott. De ha igazán megakarod hajtani, akkor töltsd le egy 50GB-os vigágbolti verziót valahonnan. Aztán mesélj, mi volt a tapasztalat.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
viperabácsi #54194 üzenetére
-
hommeros
őstag
válasz
viperabácsi #54192 üzenetére
Azt írják, hogy netflix 4k hdr megy vele, de YT már szaggat. De lehet csak a proci miatt. [link]
És akkor még nem tesztelted 4k H.264 és HVEC (H.265)-al.
-
hommeros
őstag
válasz
viperabácsi #54190 üzenetére
Én is arra tippelnék. Bár más fórumon azt írták általánosságban, RX 580 a minimum a lejátszásban.
Mindkettő támogatja a HDR-t.
-
hommeros
őstag
válasz
viperabácsi #54188 üzenetére
-
Probert75
addikt
válasz
viperabácsi #40040 üzenetére
Megtaláltam én is. De hogy keressek olyan, tudnál linkelni?
-
LLKobe
veterán
válasz
viperabácsi #39827 üzenetére
Pedig onnan csak 2 katt a penre írás image writerrel, és már bootol is róla a gép. Az oldalon linkelt writerrel csináltad? Mert amikor az kész van, win alól már nem is látható a pen tartalma, ha meg akarod nyitni rákérdez hogy formázni akarod-e.
Nem kell, az image writer megcsinál mindent amit kell. Nekem ntfs volt mielőtt megcsináltam.
Hivatalos oldalról szedd, asszem az nem is iso, más kiterjesztésű.
-
LLKobe
veterán
válasz
viperabácsi #39824 üzenetére
Akkor valamit rosszul csinálsz
Tuti hogy az image-et töltötted le? Mer azt én is benéztem először. Tehát: image letölt, kicsomagol, majd image writerrel penre írása. Így mennie kell, 2 napja csináltam.
-
LLKobe
veterán
válasz
viperabácsi #39819 üzenetére
http://wiki.openelec.tv/index.php/HOW-TO:Installing_OpenELEC/Writing_The_Disk_Image#Windows
-
LLKobe
veterán
válasz
viperabácsi #39810 üzenetére
OE help szekcióban fent van, csak az image kell meg egy image writer.
-
LLKobe
veterán
válasz
viperabácsi #39786 üzenetére
Ha van 2db pendrive-od, az egyikre megcsinálod a telepítőt, a másikra telepíted, én is így csináltam, ezért nem állnék neki particionálgatni meg dual bootolni...
-
sas55
aktív tag
válasz
viperabácsi #39670 üzenetére
Ha windows akkor win10 de procinál nem látni az UHD támogatást.
-
LLKobe
veterán
válasz
viperabácsi #39670 üzenetére
Ha nem kell vmiért windows, akkor OPENELEC.
Bár azt le kell csekkolni hogy a wifi-det támogatja-e. -
Bitlisz
aktív tag
válasz
viperabácsi #9794 üzenetére
HTPC-be minek tuning RAM?
Amin nincs hűtés az nem értelmes RAM?
Miért kéne neki tájákozódni arról hogy az összes alaplapgyártó betartja-e az ajánlásokat?
Egyáltalán, hogy lehet így hiányos információk alapján véleményt alkotni?
pfff -
Bitlisz
aktív tag
válasz
viperabácsi #9792 üzenetére
Te most a memóriagyártóra vagy kire gondolsz?
Miért árulna szrt, a választék nagy.
Tuning memóriához torony hűtés dukál...
Az az igazság, hogy én még sose használtam hűtőbordás memóriát, és jól megvoltam nélküle... -
Bitlisz
aktív tag
válasz
viperabácsi #9790 üzenetére
Jobban megnézegetve egy GIGABYTE GA-P67A-UD4 képet, aminél a tesztben az egyik memóriaslotot takarta a Scythe SCSK-1100 aminek méretei: 105 x 116 x 64
Az Asus P8P67-nél lehet pont van annyi plusz hely, hogy nem takarja el.
Lehet jó a Alpenföhn Panorama HTPC Cooler is (Méretek: 111x105x51)
De a Scythe Big Shuriken SCBSK-1000 szerintem takarja még ezen a lapon is, méretek: 125 x 135 x 58.De van még pár lapos:
Nexus LOW-7000 Méretek: 138 x 123 x 70
Thermaltake CL-P0537D ISGC 100 Méretek: 124 x 96 x 70
meg nem annyira lapos is:
Thermaltake ISGC-400 CL-P0540D Méretek: 126 x 149 x 101 -
Bitlisz
aktív tag
válasz
viperabácsi #9787 üzenetére
Hasonló kérdése már volt másnak is.
Nagy esély van rá, hogy nem fér el:De 100%-ra sajna ezt nehéz megválaszolni...
de max leveszed a hűtőt a memóriáról (gari ugrik). -
Bitlisz
aktív tag
válasz
viperabácsi #9787 üzenetére
Hasonló kérdése már volt másnak is.
Nagy esély van rá, hogy nem fér el:
De 100%-ra sajna ezt nehéz megválaszolni...de max leveszed a hűtőt a memóriáról (gari ugrik).Továbbra is offtopic.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
viperabácsi #9785 üzenetére
Mármint mi alatt?
A kép vmi BIOS beállításokat mutat... -
canniball
nagyúr
válasz
viperabácsi #9705 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest