- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsömica
aktív tag
válasz
KBL001 #57493 üzenetére
Írtam hogy 3 gép van rákötve.., akkor részletezném:
- 1.gép 2db dedikált hangkártyával - ebből az egyik rákötve
- 2.gép 1db dedikált hangkártya - ez rákötve
- 3.gép integrált hangkártyával (mITX lap) - ez is rákötve; mindhárom minijack/RCA kábellel az erősítőbe, véletlenszerűen szoktak újraindúlgatni, a 3.gép legutóbb 4x is egymás után cc.5-6 percenként..!
A többi forrás ami még rá van kötve rendben működik, minden ok velük..! Na ezért nem értem mi a pics@ van..!
Azt meg nyilván tudom hogy mennyivel jobb egy dedikált az integrálttól - nemhiába van "pár" jobb példányom.., de itx lapba az egy slotot megette a vga - itt maradt az alaplapi, ami amúgy egész jó kis cucc rajta..! -
SunMount3r
nagyúr
válasz
KBL001 #57421 üzenetére
Az alapgombok biztos jól működnek eleve, amelyik meg nem arra ott a Keymap editor add-on és arra programozod be Koi-in belül, amire akarod. De pl. MPCHC-ben is be lehet álltani minden egyes gombot, hogy mit csináljon.
#57423 Yocee: Még mindig nem igazán értem mit akarsz, miért nem jók a parancsikonok a Desktop-on? Amúgy Autohotkey-el minden megoldható.
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
KBL001 #57377 üzenetére
És ezt te honnan tudod? Pl. a DV-t és HDR10+-ot sem tudja semmi sem PC-s vonalon a mai legerősebb dedikált VGA-k sem. PC-n a "sima" HDR a maximum.
#57381 Rowon : Amlogic Box CE-vel miért nem jó a feladatra akkor neked? Itt a Topic-ja. Ha olyan példányt választasz még a DV is menni fog. Töredék áron, mint amennyibe ez a PC kerülne.
-
válasz
KBL001 #57379 üzenetére
Megmondom őszintén nem nagyon van kedvem már lemezekkel szórakozni, örülök, hogy megszabadultam tőlük. Inkább egy nagyobb tárhelyű merevlemezbe tenném a pénzt és lényegében LibreElec, ami nekem is tetszetős.
"Illetve azt is számold bele,hogy nem minden proci és alaplap birkozik meg a 4k hdr-rel."
Nézegettem a 4K képes ITX lapokat, hát... ha veszek egy AM4-es lapot, ami tudja HDMI 2.0b-t, illetve hozzá egy Ryzen 5 5600G-t, akkor már ott vagyok, mintha vennék egy miniPC-t, mint amit írtál.
Szerk.: ezt a lapot néztem [link] és annyiban változna a config, hogy nem a Chieftec ház lenne, hanem egy Kolink Satellite, amin bár nincs ODD slot, de cserébe kisebb, kompaktabb és 2 merevlemezt elbír, plusz egy ATX tápot. Procinak egy 5600G. -
válasz
KBL001 #57376 üzenetére
Megmondom őszintén a Chieftec kockaházát ( [link] ) néztem ki magamnak nagyon, hogy majd ebbe építek valami HTPC dolgot, de most erősen elbizonytalanodtam. Tetszik a ház nagyon, meg azért egy mATX lapot olcsóbb már beszerezni, így ez irányban gondolkodtam.
Viszont a fogyasztás így valszeg sokkalta nagyobb lesz, mint szeretném... Azért az sem mindegy. Bár nem tudom. Egy Ryzen 5 5600G mindenképpen jobb választás, meg hozzá egy AM4 lap, plusz 2 HDD és 3 SSD meg egy NVME.
-
Patice
Topikgazda
válasz
KBL001 #57333 üzenetére
CoreELEC honlap.
Ez egy minimál OS Kodi alá.
És így ugyanazt tudja, mint amit a Kodi.Ha az AVR-ed tudja HDMI-n fogaddni a HD hangokat, akkor az ajánlott lejátszó ki fogja tudni küldeni CoreELEC-kel.
Hogy hogyan kell rárakni a CoreELEC-et arra az Amlogic-os boxra, ahhoz itt van a helyi fórum, aminek olvasd el az összefoglalóját!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest