- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Dorian #55261 üzenetére
Fiam HTPC gépén sem volt túlhúzva semmi (vicces is lett volna, lévén egy ThinkCentre M73 Tiny Desktop), Windows saját telepítésű Intel VGA drivere mégis bekavart. Régebbit automatikusan felülírta a szerinte frissebbel, még akkor is, amikor a driver update tiltva volt neki. Idővel sikerült kézzel ráerőszakolni egy annál újabbat, azóta a probléma megszűnt. Amíg rá nem jöttem a probléma okára, random befagyott, kidobta asztalra, kékre fagyizott, beállt+fekete kép hang mellett, máskor meg napokig ment rendesen.
Fél tucat HTPC dolgozik a családban win10+kodi (18) alapon, a fent említett esete(ke)t leszámítva soha nem volt stab jellegű problémám.
-
CirrMee
addikt
Tudja valaki, hogy miként lehet rávenni a Kodit arra, hogy (windows alatt) a rendszerinfók között megjelenjen a CPU temp? Az addig megvan, hogy Speedfan telepítve legyen, program kiegészítők között szintén, csak a beállításokkal van problémám.
-
CirrMee
addikt
válasz
viperabácsi #54608 üzenetére
2600 + 16Gb vs HTPC? Ágyúval verébre...?
-
CirrMee
addikt
válasz
gerdei26 #54020 üzenetére
Van egy régebben épített HTPC-m.
ASRock J3455-ITX alaplap va benne integráltan minden.
Ha szeretném fejleszteni, hogy képes legyen 4K HDR filmek lejátszására, milyen videókártyát érdemes beletenni?Pl RX 460. Csak HDMI 2.0 azért legyen rajt.
Az alaplap elég?
Ha elég is lenne az alaplap, a dedikált kártyák általában x16 csatival készül, ezen az alaplapon meg x1 slot van. Ami ha nyitott végű lenne, még akár bele is lehetne pakolni, de zárt végű a csatlakozója.
Csak win10 op rendzser jöhet szóba?
Nem.
Tolhatod például Linux alól is. -
CirrMee
addikt
válasz
bnorci71 #53958 üzenetére
lehet neked egyértelmű, nekem sajna nem mert akkor nem is kérdeztem volna.
Azért írtam, hogy mi a teendő.
Az ablak, mintha el kellene indulni valami folyamatnak csak ép semmi nem történik, ez egyértelmű.
El is indul a folyamat, csak kell hozzá a felhasználó közreműködése.
Hová írjam be? Telepítsek a Kodi alá böngésző kiegészítőt?
Részemről windows alá ment a böngésző, ilyenkor a háttérben futva vár egy alt+tab -ra (saját gépemen a teszt-kodi is kb ezzel van aktiválva). Ha lusta vagyok, akkor a tévén látható kódot bepötyögöm az asztali gépemen, de volt már, hogy pl a gyerek gépén barkácsoláskor mobil volt csak kéznél.
-
CirrMee
addikt
Amúgy lehet egyáltalán beszerezni olyan lapot (inkább lap+cpu), ami HDR képes, és belefér egy mini ITX gépházba (1, max 2slot)?
-
-
CirrMee
addikt
válasz
#03969024 #53542 üzenetére
Mivel nem olyan régóta van Ryzen 2600x nálam, azt kapásból kijelenthetem, hogy terhelésen szándékosan el tudja engedni a hőfokot, hogy minél több mag minél magasabb boost órajelen üzemelhessen. Baja nem lesz (addig azért nem engedi a dolgot), max az intelhuszárok verhetik arra, hogy milyen forrófejű az a szerencsétlen 'rocesszor.
-
CirrMee
addikt
válasz
#03969024 #53533 üzenetére
Elsőre I3-8100-ban gondolkodtam, de látom, mostanában inkább az AMD-t preferáljátok.
Szvsz ezt jól összekeverted valamelyik másik topikkal...
Ami zavar az AMD-ben, hogy még mindig jobban melegszenek, mint a hasonló Intelek.
Mármint egy Ryzen vs i3/5/7/9...? Valahol nagyon el vagy maradva akkor. Másrészt ha valami nagyon melegszik, akkor megfelelő hűtő ott nem nagyon van, ami leginkább a user error kategória.
-
CirrMee
addikt
válasz
19620810 #53370 üzenetére
Ha hasonló erősségű prociban gondolkodnál, akkor 2200G/2400G, vagy az általad bedobott Ryzen mellé egy AMD kártya. GF karikkal kadenciahelyes lejátszást nem tudsz elérni, ahhoz AMD APU/GPU, vagy intel IGP kell. Persze ha nem zavar a dolog, lehet erőlködni GF karival is.
Ha madvr vagy hasonlók nem kellenek, nem ebből akarsz gémergépet' fabrikálni, vannak erre Intel vasak, keveset fogyasztanak, de a feladatra bőségesen elegendőek. Szerintem vázold fel az elképzelésedet, és valamelyik tapasztaltabb kollega dob majd lapra tippet.
-
CirrMee
addikt
válasz
LLKobe #53300 üzenetére
Ha az említett J3355 -ös vashoz kell, teljesen felesleges a dual mód, semmi előnyét nem találtam az ilyen gyenge vasakon. Cserébe a plusz modul miatt van pár wattos többletfogyi, ami igaz nem túl nagy, de az ilyen vason miért fogyasszon feleslegesen, ha abból semmi hasznod...?
-
CirrMee
addikt
válasz
Szabi_82 #53039 üzenetére
A kínai klónja van nekem. Random leszakad az adóról, van amikor 1 óra alatt, van, amikor 2 hét múlva, van, amikor a gép kikapcsolt állapotában, teljesen megbízhatatlan. Ha ezt nem csinálná, akkor ajánlanám, mert amúgy teljesen jó lenne. A megoldás után kutatva azt találtam, hogy más is szaladt már olyan problémába, mint én.
-
CirrMee
addikt
válasz
#48613632 #52881 üzenetére
Van nekem is egy ilyen fiókban landolós. Jobb gombként a "visszanyilas" gomb szokott szolgálni néhány helyen. Nekem viszont random elszáll a szerkezet olyanmód, hogy csak villog szerencsétlen, mint ha nem találná az adót. Csak úgy lehet újra működésre bírni, ha az adót kihúzza az ember az USB portból, majd visszadugja.
-
CirrMee
addikt
Remélem nem off a kérdés:
adott egy J1800 -as gépezet, korábban családi HTPC státusza volt. Kapott a gyerek egy használtan beszerzett Panasonic fullHD tévét, gondoltam átpakolom oda, a nagy tévén úgyis egy fiatalabb vas dolgozik. A Pana tévé az istennek sem hajlandó HDMI porton keresztül felismerni a J1800 -ast (BIOS/UEFI sem), a tévé viszont hajlandó minden mással együttműködni (asztali gépem, N3150 alapú újabb HTPC, stb). A J1800 sem problémázott a múltban egy eszközzel sem. Találkozott már valaki hasonló problémával? -
CirrMee
addikt
Ha a 4K TV-t használod lejátszónak, akkor csak elég feltenned a HTPC-dre egy Plexet és már meg is vagy
Mondjuk spec Kodi a célpont, Plexxel valamiért nem voltam kibékülve. Asszony meg (szintén a Kodi után) pláne...
SunMount3r
Elvileg tudja a HEVC-et és UHD @30HZ-ig menne. De HDR-t nem tud, UHD-hoz meg szerintem alap. Persze lehet menni fog a HDR->SDR konverzió is, hogy normális képet kapjál, de az megint nem ugyanaz.
Na ez ki is ment a fejemből.
Akkor ezen a (CPU) vonalon hol az alsó határ, ami már megfelel ezeknek?
Illetve melyik Radeon generáció tudja megfutni még ezt a szintet? -
CirrMee
addikt
Kérdés: jól látom, hogy a N3150 -es proci alkalmas 4k filmek lejátszására (x.265), max 30Hz korláttal?
Felmerült itthon egy 4k TV beszerzése a közeli jövőben, htpc lapot viszont később cserélnék, addig a fenti konfiggal számolnék. Amúgy 4k felbontáson is ~24fps körüli a legtöbb film? -
CirrMee
addikt
válasz
SunMount3r #51516 üzenetére
17.6 -os, frissen lehúzott (elvileg sima) Kodival próbálkozott az ismerős. Próba jelleggel felhúzott rá egy win8 -at, azzal kapásból ment. Igazából a hetest használná szívesen, mert ahhoz ott a legális példány, win10 -re meg nem nagyon akar átállni.
3D: na ezt mindig elfelejtem, azt hiszem SBS lenne a kérdés tárgya (LG).
Pótkérdés Linux szakiknak: Kodi automatikus indítását hogyan lehet elérni Ubuntu alatt?
Ha off akkor sorry, valaki dobhatna tippet a megfelelő fórumra.
-
CirrMee
addikt
válasz
SunMount3r #51514 üzenetére
Braswell lapon igp.
Kimenet HDMI.
Win8-10 alatt az igp driver telepítése után nem is kell más, de win7 alatt nem elég, a Kodi csak darabosan tolja, meg egymás mellé paszírozza a félképeket. -
CirrMee
addikt
Egy ismerősömnek próbálok segíteni, de kicsit elakadtam.
Adott egy braswell alapú gépezet, amin win7 fut. egy LG tv -n próbálkozik 3d -t varázsolni, de az istenért nem hajlandó működni. Ahol nálam a win8 írja a képernyőfelbontásnál a 3d -t, nála semmi észrevétel. Kell valami spec cucc még a win7 számára, ami a win8-10 verzióknál alapban benne van? -
CirrMee
addikt
válasz
MasterMark #51369 üzenetére
Ez volt kikapcsolva. Pontosabban: az összes, amit találtam az eszközkezelőben.
Megvolt a teszt az új elemmel: dettó ugyanaz. De ahogy azt megírtam, egy multiméterrel is meg lehet mondani, az adott elem mennyire elhasználódott, a kiszerelteknek meg semmi bajuk.
A Kodi nem tud ilyet, a windows tud ilyet. A Kodi csak megmondhatja a win-nek hogy kell-e neki az adott cucc.
Ezért lett volna nekem furcsa, ha felül tudja bírálni a Windows dolgait. Viszont elég kísérletezés áll már a dolog mögött, hogy sikerült beazonosítani, mikor száll el a távrecs'.
-
CirrMee
addikt
válasz
MasterMark #51367 üzenetére
Új Dura' elemmel kezdett nálam. Gyengülő elemre mellesleg el kellene veszíteni a kapcsolatot akkor is, ha nincs bekapcsolva a Kodi.
Kodi vs USB hub lekapcsolás: képes ilyenre (aka.: wtf...?)? Adódna itt egy másik kérdés is, mert az eredeti konfigon lógott egy drótnélküli bill+maus kombó, azzal soha nem lépett fel még csak hasonló sem. Még mielőtt felmerülne: nem vesztek össze, mert azt leválasztva is fennállt a hiba.
Megoldási javaslatok: elsőre ellenőriztem az elemeket, ilyesmire (gyengülő elem) érzékeny műszerbe pakolva is olyan, mint ha új lenne (gyengülő elemeket könnyű lebuktatni egy multiméterrel amúgy is). Most bontott elemekkel majd fél-egy nap múlva lesz eredmény, de előre tudható a leírtakból, hogy kb mint halottnak a csók. Az eszközök letiltására én is gondoltam, már túl vagyok sajna ezeken is. Erre is áll, hogy semmit nem számít, csak az, hogy a Kodi fut, vagy sem.
Mondjuk lelkiekben már azon gondolkodok, hogy a kövi teszt Linux alapon lesz, csak rá kellene szánnom magam. Mondjuk az sem oldaná meg a problémámat, mert hiába lenne pl ott működőképes, ha egyrészt rühellem, másrészt vásárolt OS -t azért parlagon heverni...
-
CirrMee
addikt
Na erre mondjon valaki okosat!
Egy itteni kollega (nevére most hirtelen nem emlékszem) tanácsára vettem anno egy távirányítót az Ali -n. A beüzemeléssel nem is volt gond, elsőre felismerte, működött, öröm és boldogság.
...volt egészen reggelig, az éjszakára működésben maradt htpc reggel ugyanis már nem reagált a távirányítóra. Van egy üzemjelző (pontos nevét nem tudom, gombnyomásra visszajelez) LED a távirányítón, a megszokott rövid villanás helyett csak magától villogott egy ideig, mint ha csak valami hibajelzést akarna adni. Htpc restart, távirányító újra üzemkész. Kb fél nap megint magára maradt, amikor megint megcsinálta. Most már nem restart volt, hanem az USB portból húztam ki az adót, és pakoltam vissza. Természetesen újra (és újra, a továbbiakban) működőképes volt, mondom lol...
Szórakoztam vele még párszor, aztán feladtam, betudtam annak, hogy selejtet vettem.Egyszer, hónapokkal később valamiért eszembe jutott, hogy szórakozzak vele ismét. Ezúttal a nagy asztali gépbe pakoltam, de ott nem produkálta a hibát. Gondoltam összeakad valami hardverrel a mozigépen.
Ezután megint szünet, majd elkezdtem a J1800 után egy kicsivel erősebb konfiggal másik (második) htpc -t összerakni. Gondoltam kipróbálom ott is, hát ott is megbolondult egy idő után.
Szórakoztam mindennel, energiagazdálkodás (windows és Kodi is), stb, semmi nem használt. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy mi a közös a két htpc konfigban, és mi nem az asztali géppel: az asztalin nem futott a Kodi. Nosza lekapcsoltam a htpc -n a Kodi -t, és teszt. Nem akartam elhinni, de működik a távirányító, akármennyi időre is marad magára (bekapcsolva) a gép.
A "hiba oka" már megvan, már csak valami tipp kellene, hogy a Kodi mi a pék f*szát tud művelni a távkapcsolóval, ha huzamosabb ideje nincs használatban a gép, csak van magában. Ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában...
-
CirrMee
addikt
válasz
MasterMark #49875 üzenetére
Valamiről lemaradtam: melyik Kodi Yt addon tud 720p felbontásnál többet? Mert idáig akármelyikkel próbálkoztam, csak duma szintjén tud (nem live) tartalmat lejátszani, függetlenül attól, hogy pl 1080p felbontásra van állítva az addon.
-
CirrMee
addikt
Tudnátok javasolni HTPC számára gépházat? Úgy néz ki, cserére van most lehetőség, vannak problémák a jelenlegivel (elvileg kártyát tekintve low profile, de az ilyen kártyák kb 1cm híján nem férnek bele - matt). Kb 30db ezres lenne a keret, max 40cm mélység, illetve 25cm magasság a korlát, ahova be kell férnie, fekete külsősök előnyben. Az sem hátrány, ha tartozik hozzá valami ide passzoló (csendes) táp.
Plusz: tud valaki valamit arról, hogy idehaza mikorra saccolható, hogy kaphatóak lesznek a Raven Ridge -re épülő zsugák? Pl van e realitása annak, hogy március-május körül már pöröghessen a piac (ha közbe nem jön valami részükről)?
-
CirrMee
addikt
-
CirrMee
addikt
Tudna valaki ajánlani használható távirányítót? Valami idehaza beszerezhető (íbéjhez nem konyítok, meg amúgyis nyet szpíking külföldiül
), nem több tízezres darabra gondoltam. Jelenleg egy dvb-t tuner távját használom, csak egyre többször érzem a hátrányát ennek.
-
CirrMee
addikt
válasz
MasterMark #48014 üzenetére
Azzal tisztába vagyok, de sok dologgal sajna nem.
Pár hete megdöglött a 3 terrás merevlemez a HTPC -ben (elektronika döglött), és ma jött meg a pótlása. Mindenképpen a nulláról kell kezdeni, és bár van eredeti win7 (10 -re frissítve) hozzá, gondoltam kipróbálom az eleket. Tetszik a gyorsasága, a képe is mint ha egy hangyányival szebb lenne, de meg is állt a tudomány vele, elkelne a segítség...
-
CirrMee
addikt
Volt szerencsém kipróbálni a Libreelec nevű Kodi verziót. Van valami magyar nyelven kommunikáló site, ami segít az első lépésekben? Az angol nem erősségem, ez az izé meg kapásból nem ismeri a magyar nyelvet, nem ismeri fel (vagy nem kezeli) a dvb-t tunert, aminek mostanság igazából csak a távirányítóját használtam, stb.
-
CirrMee
addikt
J1800 alapú gépezet:
decemberben szereztem egy LG 42LM640S-ZA tévégépet, amit azóta előszeretettel használok a truemotion funkciójával. Ahhoz hogy ez szépen fusson, belőttem a korábban nem nagyon használt képernyő szinkronizálást. Mennyire szabályos az, hogy pl a kijelző szinkronizálás bekapcsolásával rendszeresen fagy akkor, amikor pl a htpc lekapcsolása nélkül lövöm le a tévét (pl letöltőgép/zenegép funkcióhoz minek menjen a kijelző)? Blue screen az igp driverének egyik komponensét jelöli meg a hiba okaként. -
CirrMee
addikt
Kodi 17 -es verzió mennyire ajánlott?
-
CirrMee
addikt
Kodi alatt hogyan lehet megoldani azt, hogy magyarul, és ne angol nyelven legyen a filmek ismertetője? Ha jól láttam, a port.hu féle scraper döglött. Állítólag az Universal képes rá, csak nem sikerült rájönni, hogyan.
-
CirrMee
addikt
válasz
róland #47175 üzenetére
AsRock N3150DC-ITX alaplap 3+TB HDD kezelése hogy oldható meg?
Berakod a merevlemezt a gépbe, és használod. (varázs szavak: 64bit/UEFI/GPT)
Láttam valami unlock programot a honlapjuk támogatási szekciójában ezen laphoz
2017 -ben ne akarj már 32bit -es óperenciás rendszert használni... (ahhoz kell az ilyen néven futó cucc)
-
CirrMee
addikt
Kodi, képfrissítés gyakoriság beállítása.
A régi tévémmel nem nagyon használtam, mert egyszerűen nem találtam különbséget. A mostaninál viszont érezhetően simább (trumotion meg csak ezzel folyamatos), viszont emiatt meg állandóan megy az a hülyeség, hogy pl film lejátszása közben pl back gombra kihagy/villan a kép. Azt még megértem, ha lejátszás indítása/leállítása miatt csinálja, de mi a fenéért csinálja akkor is, ha a menüben akarok csak kotorászni? Vagy én állítottam be valamit rosszul?
-
CirrMee
addikt
válasz
cinemazealot #45899 üzenetére
Igazából a 3D annyira nem érdekel, csak ha már ott van/lesz/ilyesmi...
Elsősorban 1080p 2D az, amire kellene, állítólag erre a rá szánt pénzért bőven jó lenne. A régi tévé mint említettem eléggé elmaradott gépezet, fullHD csak elég otvaros módon megy rajta (elvégre a panel 1366 -os), 4k meg (egyenlőre) nem téma még nálam.
-
CirrMee
addikt
válasz
cinemazealot #45897 üzenetére
Egy Lg 42lm640s géphez tudnék hozzájutni használtan (valami oldal, ahol az általad említett dolgok szerepelnek?). Eredetileg sima 1080p témára lett kinézve, de elkezdte piszkálni a fantáziámat a 3D része is.
Ha a J1800 elboldogulna a dologgal, akkor alapvetően nem cserélném, mert idáig elég volt mindenre. Későbbiekben természetesen lesz az is cserélve, csak most más élvez prioritást anyagi értelemben.
-
CirrMee
addikt
Lehet én keresem rossz helyen, és azért nem találom...
Valaki tudná vázolni, hogy 3D tartalmakhoz mi a követelmény hardver oldalról? Egy ezeréves (inkább 8, elsők között gyártott, még fénycsöves LCD) tévét tervezünk leváltani, és eljátszadoztam a 3D gondolatával is. Egy J1800/Win10/Kodi (16) dolgozik a HT gépben.
-
CirrMee
addikt
-
CirrMee
addikt
Na ide is: az elfűtött hőmennyiséget a CPU/GPU watt számban kifejezett (felhasznált/eldisszipált) értékével méred, nem azzal, hogy éppen hány °C fokot mutat a "hőmérőd". Ha van elég kapacitása a hűtőnek, egy 20W -os, és egy 200W -os egységet is tud 40°C -on tartani, de a kettő között tízszeres (!!!) volt az elfűtött mennyiség (az, amivel a levegőt fűtöd).
-
CirrMee
addikt
Kiinduló állapot: HTPC & Kodi 14 jól működött.
Anno amikor megjelent a Kodi 15 -ös verziója, rászórtam az addig futtatott 14 -es példányra. A tv modullal rendszeresen akadt a hang, talán még a filmeknél is, ezért visszaálltam a 14 -es verzióra. Most a 16 -ossal próbáltam, de tv ennél is akasztja a hangot időnként. Illetve van egy furcsaság, amit nem értek: párhuzamosan van fent egy Kodi 16 az asztali gépemen is. Ez lejátszik szintén mindent, de a HTPC (j1800) pl képes arra, hogy az egyik sorozat egy példányát kép nélkül indítja, és érezhetően leterheli magát a Kodit. Az említett példány egy megosztott meghajtón van, tehát ugyanazt nem játssza le az egyik, amit a másik igen.Valami ötlet arra, hogy merre keressem a hibát?
-
CirrMee
addikt
válasz
bajnokpityu #42292 üzenetére
Akkor lesz HTPC, ha erre a célra akarja a gazdi használni. Ha nem akarja, akkor nem lesz HTPC...
-
CirrMee
addikt
Szeretnék megszabadulni a port.hu -s scrapertől, de ha a kiegészítők között megkeresem, ott nem lehet kikapcsolni. Mi a módja annak, hogy megszabaduljak tőle?
-
CirrMee
addikt
válasz
MasterMark #38331 üzenetére
Vagy valami átméretezést használ a tv.
-
CirrMee
addikt
Volt esze annak aki ide küldött, ez alapvetően egy házimozis szekció, nem hardveres problémákra szakosodik.
De ha kell, pár tipp hibalehetőségekre - ha már LinX és hasonló stabteszt program hibátlanul fut:
-memtest
-APU hűtés/pasztázás, gépház szellőzés (nincs adatom terhelt állapotról)
-adott driver (szerintem APU video drivere) problémázik
-adott BIOS rosszul állítja be ehhez a RAM típushoz az időzítéseket 1600 -on. Ez utóbbit illetően meg lehet próbálni kézzel állítgatni, esetleg kísérletképpen plusz feszültséget tolni a DDR3 számára (pl.: 1.575V), hátha az adott lapban nem stabil ez a páros "gyári" paraméterekkel. Időzítésekkel is el lehet vacakolni második körben, dobni eggyel rosszabb (nagyobb) értékeket a 9-9-9-24 -re. -
CirrMee
addikt
A minap a Kodi 14.1 -> Kodi 15 (ráinstall) -> Kodi 14.1 visszainstall összekutyulás után újrahúztam a nulláról, ezúttal 14.2. Filmtárral csinál egy olyan baromságot, hogy bizonyos filmeknél figyelmen kívül hagyja a mondat elején álló "A" -t, és az utána következő első szót veszi figyelembe sorbarakásnál. Pl van itt egy sorrend:
-Pokolfajzat
-A remény rabjai
-Resident Evil.Milyen beállítás tud ilyesmiért felelni?
-
CirrMee
addikt
Kodi: filmeknél az "i" betű lenyomására előkerülő info panel milyen nevű kiegészítőhöz tartozik? Nem nagyon akaródzik újabban működni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest