- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
Még annyi feltűnt hogy csak a 4k-s filmeknél csinálja fullhd-nél nincs ilyen gond szóval szerintem valami madvr beállítás okozhat gondot.
Más. Erre talán kapok választ
Vannak filmek amiknél kodek problémát ír az mpchc és csak hang van kép nincs. VLC lejátsza de ott meg csak stereo hangot küld ki. Milyen kodekpakkot kellene leszednem szerintetek?
-
hash99
senior tag
Sziasztok! Egy olyan problémám adódott hogy a htpcm-ben kicseréltem a vga-t 1660 superről rx 6600ra. DDU-val leszedtem az nvidia drivert felraktam a legújabb amd-t. Ha mpc hc + madvr kombóval játszok le filmet akkor ha megmozdítom a kurzort elmegy a kép pár másodpercre aztán visszajön megy tovább ha nem mozgatom szépen végig megy a film de amint hozzáérek a fenti jelenség tapasztalható. Mi lehet a gond? Esetleg valamit a driverben is állítsak át rég nem volt amd kártyám? Vagy a madvr-ban kellene állítani valamit a kártyacsere miatt?
-
hash99
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki linkelni egy mad vr beállítós topicot / oldalt? Korábban találtam egy basicet itt valahol de most nem látom az összefoglalóban.
Vagy esetleg ha tudtok választ a problémámra:
Alap beállításokat csináltam csak a madvr-on mpchc-vel megy. 4k hdr stb filmeknél eddig nem volt gond az elején kicsit mintha belassulna de ha rávárok jó lesz. Tegnap egy full hd filmet indítottam mert nem volt belőlle 4k. A hang szépen ment de a kép kb. 10 másodpercenként beszaggatott… Ötlet? Ryzen 2600 16gb ram gtx 1660 super - Csak mozira és zenére van ez a gép nincs rajta semmi + sallang. -
hash99
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #54724 üzenetére
Hát én csak 1 x1-est látok és a leírásban is az van. A régi lapján van.
-
hash99
senior tag
válasz
bajnokpityu #54676 üzenetére
Fasza... Akkor eladom és veszek egy polarist vagy vegát. Franc se gondolta hogy egy full hd video lejátszás ennyire problémás egy nvidia gpu-nak.
-
hash99
senior tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Ha jól értem a kodi és az nvidia nincsenek jóban. Mpc hc -vel nincs akadás. Majd lecserélem a vga-t valami amd variánsra és akkor újra próbálom a kodit addig meg marad ez.
-
hash99
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Összeraktam egy htpc-t. Elég overkill mert nem csak videozásra lesz használva de jelenleg azt szeretném jól megoldani.
ryzen 2600
gtx 1660 super 6gb
16gb ddr4Noob vagyok a témában szóval feltettem a win10-t minden driver friss. Majd felraktam a kodit és beállítottam az összefoglalóban talált leírások szerint.
Próbaként az 1917 full hd atmos verziót indítottam. A hang tökéletes viszont a kép néha mikroakadásokat produkál. Ja igen a pc egy denon 2400h-ra van kötve és az küldi a jelet a tv-be.Mi okozhatja az akadást? Gondolom valamit rosszul vagy nem állítottam be. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged