Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronati
tag
Valahol van szerintem is egy gyenge pont az áramkörben. Az akku választást is értem, azért csak megfelelőeket teszek a nagyobb áram igényű lámpákba, nem bontott laptop akku-kat. A lámpa használható kell, hogy legyen. A kidolgozás, méretezés, anyag használat mind, megfelelő a célra. A reflektor tömör, hővezető bordás, csak a menet rajta kétszer akkora anyagménnyiség, mint egy convoy C8, vagy M sorozat amibe tesznek XHP70.3 HI-t. A led Pill is magába nagyobb az említett lámpákénál. Az áram átvitel, hőelvezetés a mostani nagy lámpákénak megfelelő. Valószínűleg az átalakítás folyamán valamit nem vettem figyelembe, vagy nem jól csináltam. Köszönöm, hogy tippeket adtok, mert abban bízok, hogy ezek közül valamelyik lesz a megoldás.
-
ronati
tag
-
ronati
tag
A lámpa: Trustfire X8 kimondottan throw felépítésű, az XML T6-tal is a maga idején nagy durranás volt. Szuper volt a tudása is, egy és két akksival is elment 3v-tól 8.4v-ig. A test szétszedhető rövid és hosszú 1db - 2db akkuhoz. A drivere adta meg magát, csa egy magas fokozaton megy, de mivel szeretem így használni is szeretném, és persze kíváncsi vagyok a mai ledek felső hányadával mit tud produkálni.
-
ronati
tag
Köszönöm a választ! Minden szavaddal egyetértek.Szeretem ezt a fórumot, mert hozzáértők a tapasztalatukból merítve adnak használható tanácsot. Nekem megérte, mert az új lámpa 1000Ft-ba került. 2e Ft-ért vettem az Alin, mint XM-L T6-os C8. Sanszos volt a Q5 led, mert ismerjük az ügyes Kinai csusztatást. De évek óta vásárolok tőlük, mindent amire szükségem van. Sokszor kértem visszatérítést, és mindig megkaptam. Többszőr is teljes árat, és a termék maradt. Most a felét kértem vissza a T6-Q5 indokkal, másnap az Ali írta az elfogadást. A módosítást meg tudom csinálni, a Convoy-tól rendelek alkatrészt. Csak amiben a segítséget adtad, azt nem tudtam, hogy lesz a kis thrower szúrós sugarából szélesebre terített fény. H-Zol már említette a Convoy S21E Xhp50.3hi LED , narancsbőr reflektorral. A C8 reflektora jóval szűkebb nyalábba gyűjti a fényt, ahogy írtad. Szerintem az XHP50.2 idáig a befutó, OP refivel.
-
-
H-Zol
senior tag
Akkor nekem szerencsém van , mert egy ilyen megoldású lámpám se nincsen , ( ezeket is szépen rátettem az asszony vasalójára
, vissza igazodtak , mert aki csinált már ilyet a LED tudja , hogy hol a helye , és működnek , de azért a gyártó küld másik két LED -et, mert ki tudja, most mennem , de azért kapták rendes hőt ) ! De szerintem itt fórumon is kevés felhasználó van , aki ennyire bele piszkál egy lámpába !!
-
FBLLMAG
senior tag
Mondjuk a Zebralight azt teljesíti a mai napig amit elvárok tőle.
Zsebben hordom, minden nap, mégis úgy néz ki mint az első napon. Nem kopik. Zsebben hordom, hogy gyorsan elérhető legyen. A 3 alapfokozat 3 fajta kapcsolással azonnal elérhető. Teljesen testre szabható. Az egyes kapcsolásokhoz rendelem a számomra megfelelő fényáramot. 80° szórt fény és 10° (SC5 OP, SC5W MKII) / 12° (SC53cN) középső fénykörrel rendelkezik. OP refi. Így eléggé egyenletes a fénye.
Ez mind a környezetem gyors megvilágítását teszi lehetővé. Erre lett kitalálva. A mai napig használható a 10 éves SC5 OP is. Apró változtatásokkal fejlődött. A SC5 OP fényereje a XM-L2 leddel erősebb volt a XP-L2 leddel rendelkező SC5W MKII -től. És a SC53cN a 12° -os hot spott -jával, alacsonyabb max fényáramával (ami csupán 207 lm lett szemben a SC5W 550 lm -jával), természetesen nem világít olyan messzire mint a SC5W MKII a 10° -os hot spott -jával.
Ellenben a SC53cN apróbb, könnyebb, megelégszik a gyengébb akkuval. Az alacsonyabb fényáram a fokozatoknál (ami szemre alig különbözik) jóval hosszabb üzemidőt jelent. A színviszaadás 97 CRI lett.
Szóval, a hordozhatóság, hogy mindig kéznél legyen, hogy mindig világítson, hogy mindig lássak, lett a cél. Hogy soha se ne legyek fény nélkül a sötét lépcsőházban, parkoló pincében, stb.
-
H-Zol
senior tag
Látom te sem unatkozol
, jaj de régen láttam errefelé "Lacerta" kollégát, egyszer régen rá akartam venni egy LED cserére , de csak a diódát kicserélni az MBC-n, de nem bírtam rávenni , azt mondta , hogy bassz@m el én magamnak ( pedig küldtem volna kettőt, ha egy nem is sikerülne ) , de végülis megcsináltam én , csak már a látásom nem a régi 2 -es olvasó szemüveg , de ha olyan dolgot csinálok akkor kell a 3+ os !
Nekem csak lítium aksiaim vannak , minden lámpám azzal megy , kivéve a múltkori kis Convoy EDC kulcstartó lámpa , de abba egy AAA elemet dobtam (meg idáig nagyon jól viselkedik)
Ma azon gondoskodtam , hogy a kis C8-at ráteszem a másik kulcs csomómra , azon nincsen lámpa -
H-Zol
senior tag
Hát most ért pozitív meglepetés
, nem tudom , hogy miért nevezik a MATEMINCO A1S throw lámpának ( bevallom illedelmesen , hogy elég régen használtam , de megígértem és az előbb kimentem a kert végébe vele )
a mi kertünk végében van ház , de ahová világítottam az a szomszéd kérje vége , és ott egy üres porta van , előtte utca és a túl oldalt van az a Fehér ház amire világítottam , hát ennek olyan szép szórt fénye van , és kis fényerőn is , ahogy kimentem a kertbe , szépen szórja a fényt , el lehet vele sétálni nyugodtan !!
Most , hogy elővettem egy darabig ezt fogom használni!
-
H-Zol
senior tag
Te elmondtad az elméletet , én látom a valóságot
, soknak sokkoló elolvasva , hogy az akuszint merűlésével csökken a lámpa fényereje , az tény és való, de én szemre 3,5 voltig nem idén veszek észre nagy különbséget ( hozzá szokik a szem ) , az alatt már látványosabb , de csak a kis lámpákat szoktam lemeríteni , a nagyokat vissza töltöm , de 2-4-8 aksis lámpák jobban bírják !!
-
WestBam
Topikgazda
Acebeam E70-ben volt, bízom benne, hogy nem volt selejtes alapból.
Egyébként kb. 4400K mértem rajta, a CRI pedig több, mint rendben volt. Az a bajom ezekkel a meleg fényű CRI LED-ekkel, szinte mindegyikben van eltolódás vörös irányba, ettől lesz barnás a fényük (nekem). Persze a hideg fényű LED-eknek meg a zöld felé van eltolódásuk sok esetben, plusz ugye áram függvényében még változhat ez is.
-
WestBam
Topikgazda
Ez erősen egyéni preferencián alapul, nekem pl. a mért CRI 99,6-os GT-FC40 LED teljes csalódás volt, mindent barnásnak láttam vele, ez az "élettel teli" színek abszolút nem jött át, nem volt olyan mint a marketing anyagokban látható.
Van köztünk is HCRI, hideg és meleg fényű lámpáknak is pártolója. Igazából a legjobb ha ki tudja próbálni az ember mindet, utána kiderül számára mi a leginkább megfelelő.
Nekem lámpásban a meleg fény fontos, a CRI nem annyira, de alapvetően nem baj ha 80 feletti.
Elemlámpában nekem jobban bejönnek a hideg 5500K feletti lámpák fényei, részletesebben látom vele a megvilágított területet.
Fejlámpában szintén nem vagyok a meleg fény vagy a HCRI pártján, meleg fény mellett sokkal több a "fekete" terület, itt nekem szintén az 5500K feletti színhőmérséklet jön be.
Ezért is jók a lámpás talik, ott lehet látni mindenfélét, ki lehet próbálni, az sokat segít a döntésben. -
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
Amikor te kérdezted nekem az volt a lényeg mert 3 v van ithon Sst40 LED , SfT40 LED, SFT25R LED ezek mind három voltosak !!
Most a kérdésre leírtam , hogy különböző módon vannak meghajtva !!
És az ajánlás írtam hogy van 6500 és 5700K , nekem az SBT-ken kívül minden lámpám.6500 K !! -
H-Zol
senior tag
Én nem háborgok , sőt eleinte még én is tudatlan voltam , több lámpát , aksit vásároltam tőlük ezt úgy , hogy egy harmadik országból , és lehet tovább maradtam volna egy vásárló, de az általad említett ár rés , sokszor a duplája mint kintről , van , hogy kevesebb de olyan is van , hogy több !! Azért fórum egy fórum , hogy kibeszéljük a dolgokat !!
-
perdator507
újonc
-
perdator507
újonc
Itt van a szóban forgó video, az első kommentben megtalálod amiről beszélek.
Az ember saját maga mérte a több mint 250 ezret és reálisnak tűnik az S8-ra a 43 ezer cd fényerő is. Hogy C8 méretben felejtsem el a 250 ezret, nos akár tudja ezt az értéket akár nem, hamarabb eljön az idő mint gondolnád hogy ez a méret meghaladja a 250 ezret, de nyugodjál meg van Lep lámpám is.
Mindenesetre számomra ez hamar ki fog derülni mert éppen összeállítok egy megrendelést amiben lesz egy ilyen C8
Ha nem hozza azt a fényerőt amire számítok itt fogok panaszkodni hogy neked volt igazad mérnem hallgattam inkább rádhttps://www.youtube.com/watch?v=U5Y0QduZuqc&t=632s
H-Zol az Fc12-t már nézegettem korábban is de az én izlésemnek eléggé diabetikus, azért köszi az ajánlást.
-
WestBam
Topikgazda
Teljesen egyetértek!
Itt már kb. mindenki elég "nagy" ahhoz, hogy eldöntse mit akar vásárolni és mennyi pénzt szán rá. Nem kellene egyik irányba sem billenteni, de sokan igénylik a megerősítést, hogy a döntésüket ne egyedül kelljen meghozniuk. Aztán persze a következményekkel egyedül maradnak, akár pozitív, akár negatív az élmény. -
H-Zol
senior tag
Értem
te jobban utánna néztél , már anyi felé fajta LED van , hogy lassan nehéz lessz őket fejből megtanulni
, szerintem jó lessz az XHP50.3hi LED , írtam , hogy vettem külön egy LED -et is , mert vagy három éve olyan jó árba volt a Sofirn C8G, hogy vettem háromat , egy kellett az öcskösnek és kettő maradt nekem ( hiába kínáltam ismerősöknek haveroknak , annyiért amennyiért vettem , nem kellett nekik , ők ennyit nem adnak lámpára
) SFT40 LED -el volt és az egyikbe tettem egy SFT40-ES LED et de nem nagy a különbség , és abba akarom beletenni az Xhp50.3hi ledet , de majd be fogom mutatni !!
-
FBLLMAG
senior tag
+1
Már régóta ezt írom, gondolom.
Régebben volt, hogy a driver is nagyon fűtött, a led mellett.
A hatásfok, magas és alacsony fokozatokon 60 - 80 lm/W, míg pl a Fenix esetében 160 - 180 lm/W, a különbözet, szerintem, hővé alakul. Meg, ahogy Te is írod, mikor jobban túl vannak hajtva a lámpák, csökken a hatásfok. De ez igaz az alacsonyabb fokozatokra is. 1 lm fokozaton 124 napot kéne bírnia a 21700 akkus lámpáknak.
Manapság, szerintem, záródik az a bizonyos olló. Árban is.
-
Szirtimorc
senior tag
-
FBLLMAG
senior tag
+1
A MH40 PRO tényleg szélesebben világít mint a hasonló throwerek. A hatótáv szemre nem látványos, mivel nem 600+ m távra nézünk vele. De a 100, 200, kcd fényerejű lámpákhoz képest látványosan fényesebb. A magas fokozata is tőbb mint elég. És ezen a fokozaton már nem vesz vissza.
Ja és semmi forrósodás. Ezt is írtad.
Ha minden igaz, holnap az erőd falát fogom megvilágítani, a mellette levő erdősávval a Duna túlpartjáról. Vagy a Dunán átívelő hidat. Lep lámpákkal jól meg lehet világítani. Este hideg lesz, a Li-Ion lámpák kevesebbet fognak tudni.
-
FBLLMAG
senior tag
Nincs mítosz. Az a 400000 cd körüli fényerő (1300 m 0,25 lux -nál) sem húha érték. Kicsit szélesebb a középső fénykör. Szórt fény is van valamennyi.
Az hogy 200000 cd vagy 400000 cd, nem nagy ugrás. Kicsit fényesebb a 400000 cd fényerő. A nyílt terepen jobban látni a különbséget, de nem hűha efektus.
A SFT40 szűkebben világít mint az UHI40. Kipróbálva. A SBT90.2 meg erőből nyomja (pl Acebeam P20). Több fényáram nagyjából hasonló vetítési kép. (Acebeam -tól összevetve)
2x 21700 az 2x hosszabb üzemidő. 5,75 óra x2 = 11,5 óra szemben a 14 órával. Nagyjából 20% -kal több. A fényáram meg valamivel kevesebb a Wurkkos esetében. És nem kell cserélnem akkut. Az Acebeam 470 lm fokozatán 12 órán át üzemel. Ugyanaz mint a Nitecore.
Hamarabb fog a 14100P akkum elmenni. Már évek óta megvan az első. Tartalék is kelhet, bár 2 db AA is mehet. A 14500 eredeti Nitecore 1100 mAh -ás, 4 Wh -ás, belső töltésű akku 8 €. Az eredeti Nitecore 14100P 2x 14500 -as, 1600 mAh -ás akku 12€.
A MH40 PRO -ba is mehet 2 db 21700 is. Ha szükséges. Nem ez az alaplámpa. Magasabb fényáramot használ fokozatonként mint a MH25 PRO. A MH25 PRO -val is el lehet látni messzebb, 300 - 350 m -re. Alacsonyabb fényáramot használ, pl 400 lm helyett 300 lm, így energiát takarít meg, az üzemidőt meghosszabbítva. Ténylegesen sétálni meg inkább a MH12 PRO lámpámat használnám. Így megvan a 2 db 21700 -as akku is. Szükség esetén. Rendszerben kell gondolkodni.
-
Jack72
aktív tag
Olvasgatom a teszteket én is. Megy a nagy lumen- és candelaháború. Az MH40 PRO is nagyot dobott, meg marha fényes 45 másodpercig, aztán jól leszabályoz 2000 lumen alá. Az egyik lámpám a Convoy L6-os valóban nem mai darab de 40 percig a 3400 lument tudja tartani stabilan a 3x21a egy óra ötven percig ugyanezt az értéket.
Mindig lesz újabb/szebb/jobb lámpa. Meg tudnám venni de nem látom már értelmét, hogy az 5. lámpa után ott álljon a polcon egy hatodik is. -
FBLLMAG
senior tag
A saját Armytek Prime C2 PRO lámpám is már 7 cd/lm értékű. Kicseréltem a tir lencséjét. Nekem így jobban tetszik.
Van minden, szórt fény is, picit távolabb is világít, kezelése is tetszik. Edc -re nekem így már bejön.
Elején az 5,5 cd/lm lencsével nem volt az igazi. A 6 lm fokozata nagyon elmaradt az A1 / A2 PRO 10 lm fokozatától. A 35 lm fokozata is gyengébbnek tűnt, az ugyanolyan fényáramú fokozattól. A 150, 450, 900 lm fokozatok meg nagyjából ugyanazt hozták mint az A1 / A2 testvérmodellek 100, 270, 700 (600) lm fokozatai. A magasabb turbo fokozat meg rövid életű. Most is. Viszont az eredetinél inkább 8000 cd fényerőt tudott, mindenesetre 10000 cd alatt. Szemre nem látszott a 2x -es fényerő az A1 / A2 testvéreihez képest. Közben napi hordásra az A1 PRO a legkényelmesebb. Az A2 PRO -hoz meg nagyon jó áron jutottam hozzá. Szinte Convoy S2+ áron. Ráadásul többhöz. Ezért mertem megcsinálni a "mit bír ki" tesztet.
-
FBLLMAG
senior tag
A hatótávval vitatkoznék.
23000+ cd fényeeővel rendelkezik ez az Armytek Prime C2 PRO MAX. Igag, hogy 15000 cd van ráírva. A 15000 cd fényerőt még 10 év mulva is fogja tudni.
A gyengébb 7 - 8 éves akkukkal is tudja a Predator PRO, Viking PRO lámpám a megadott adatot. A Prime C2 PRO lámpám még többet is (lecseréltem a tir lencséjét
).
-
Jack72
aktív tag
Köszi a választ.
Nem akarom én égetni a pénzt de ha a kétszeres árért kétszeres tudás és sokkal jobb minőség járna, csak akkor venném meg. Az eddigi tapasztalataim és olvasmányaim alapján a Convoy nagyon jó ár-érték arányú lámpákat készít, ahogy az angol mondaná: it doesn't break the bank.
Hosszútávban gondolkodom lámpákban is. -
FBLLMAG
senior tag
Jelenleg a Fenix LD22 V2, Nitecore MT2A PRO, Acebeam TAC 2AA, 2AA -s lámpáimat használom főleg. A Fenix 12000 cd, a Nitecore 15000 cd, és az Acebeam 20000+ cd fényerőt tud. A Fenix 800 lm, a Nitecore 1000 lm, és az Acebeam 1400 lm. 14100P akkut használnak. A régebbiek közül, főleg az Armytek Prime A2 PRO, Eagtac D25A2, 47 Quark QK2A, Fenix E20 v2 lámpák közül válogatok, 2 db AA NiMh akkuval. Ezeknek a régebbieknek a vetítési képük nagyon, nagyon jó. A legtöbb esetben, nekem jobban tetszik a 2AA -s lámpák vetítési képe mint a 18650 / 21700 -as lámpáknak.
Mikor nagyobb távra is szükségem van, de elfogatható méretben, a Fenix PD35 v3 vagy a Nitecore MH12 PRO jön velem.
Az apróbbak közül, EDC -re, hogy biztos ami biztos, a Fenix LD12R, Acebeam TAC AA, Nitecore MT1A PRO, Ledlenser P5R Core közül válogatok. Vagy esetleg az EagTac D3A szok velem lenni. Zsebbe a Nitecore NU20 Classic vagy a NU25 UL fejlámpák közül válogatok. Megvan, hogy miért, ezeknél is.
-
FBLLMAG
senior tag
Olvasd csak el, miket írtam a manapság kapható 2AA -s lámpákról, 21700 -as lámpákról. A Fenix PD35 V3, Nitecore MH12 PRO, MH25 PRO lámpákról már mások is írtak. Az Acebeam L35 V2 már szintén volt jelezve, és a L16 V2 sem rossz. Az Armytek Prime is kihozott pár érdekességet Li-Ion akkuval. Ezek azért egészen más világ. Igaz drágábbak is.
Ma már végig engedem az Acebeam TAC 2AA 30 lm -es tesztjét. Már most tudom, hogy a 30 órás üzemidőt jelentősen túllépi.
A 300 lm esetében is túlteljesítette a 3 órát, 100 lm fokozaton meg a 10 órától mértem többet. És írtam már, hogy a 20000+ cd fényerő sem okoz neki gondot.
A Nitecore MT2A is hozta a 15000 cd fényerőt. 2 percig.
És ezek a "toll" lámpák 10 dg -ásak (vagy ez alattiak), akkuval együtt. 2 cm -es fejátmérővel, még vékonyabb testtel.
-
FBLLMAG
senior tag
-
csibe1
addikt
"az egyikben xpl hi led van, a másikban meg sst40. A lényegi különbség a driver minősége és a farokkapcsoló megléte."
Ilyen árkülönbségnél valahogy nem hat meg a led.
A farokkapcsolótól meg nem esek hasra, mert nem szeretem.
Az összes taktikainak mondott szutykot farokkapcsolóval hirdetik.
A gagyi attól még gagyi marad, akármilyen kapcsoló van rajta.
Akinek bejön vegye, én meg utálom, ennyi.Engem az ár-érték arány győz meg.
Az alis linken 11 ezer volt az a lámpa.
HUF11,826.02, akksi nélkül ezt most néztem.
Akksival HUF13,722.45
Ez 3 napja volt, a hsz-ed alapján.
Jól váltják arrafelé a dollártHa valakinek megér ennyit, vegye nyugodtan.
A 2db SC18-as, akksival, akár zöld színben, 13214 Ft.Aztán mindenki ott, meg azt vesz ahol akar.
-
H-Zol
senior tag
Oszd meg nyugodtan , ettől fórum a , fórum , hogy az ügyes bajos dolgokat megvitatjuk
Nem vagyunk egyformák , én is úgy vagyok vele , hogy nem nézem a hosszabb üzemidőt vagy a magasabb fenntartható fényáramot , ahogy te írod, ha merül , vagy lemerült felpattintom a töltőre vagy , akucsere és megy tovább !!
-
csibe1
addikt
Kinek mi.
Egy ekkora lámpával nem Kenyáig akarok elvilágítani...
A SC18-nál 217 métert írnak, de ha már csak 150 métert tud az is bőven elég egy ekkora lámpától.
Szóval nem tudom, hogy hova kellene a szűkebb vetítés ilyen kis átmérőjű lámpáktól.Aztán mindenki vesz amit akar, még ha nem is praktikus.
-
iatti
aktív tag
még egy nagy előnye van, meg tudod nézni az aksi töltöttségét. sok felesleges parasztvakítás van rajta, de én mégis ajánlom. tényleg jó a fokozatmentes és a lépcsős állítás. kinek mi tetszik. lépcsőnél még a lépcsők számát meg határokon belül a fényerejét is tudod állítani. pont wizzardnál jártam úgy, 5lumenen szépen villogott a zöld, aztán felnyomtam volna 900-ra, és meglepi ért. 3.3 körül volt az aksi. lókaki
na ez egy andurilosnál nehezen fordulhat elő. ott azért könnyebb akufeszt nézni.
-
hugi0
őstag
50 mikron az anyagvastagsag (0.05 millimeter), szoval nagy "hajlitasi ellenero" nincs az anyagban.
Siman csak osszeragasztom a "barna tesa" ragasztoval. -
hugi0
őstag
Keszitettem egy sablont, ez alapjan hajlitottam.
- anyagvastagsag 50 mikron (a hajszál átlag 120 mikron).
A sablonokat nem raktam szelektivbe mert tudtam, hogy kelleni fognak meg.
- marj jott is egy megrendeles egy "munkalámpara" aminel az idealis hosszt még ki kell kiserletezni.
Bar ha emlekeim nem csalnak akkor a 158-as sablon által kapott vetitesi kep pont jo lesz.
Ma megint bontotam egy 15 eves Makita BL1830-as aksipakkot.
10 cellabol 6 darab halott - 4 darab 3,354V-os feszultsegen volt.
Ezeket feltoltottem, majd meritessel teszteltem 1417mAh.
US18650V -1600mAh - 2008/10havi gyartasi koddal vannak ellatva. -
H-Zol
senior tag
Így van , te egy kicsit szakszerűbben megmagyaráztad
Tegnap kibontottam a Convoy rendelésemet , több fajta LED , driver , farok kapcsoló , LED központosító gyűrűk ( ezek filléres cuccok , de a kapcsolók is 2-300 Ft) , na és a Convoy H4 pipa lámpák , jöttek hozzá a fejpántok is de az egy vicc , ez egy nagy nehéz lámpa , én nem is fejlámpának vettem hanem munka lámpának , arra meg tökéletes lessz , estére ha hazaérek , egy kicsit kipróbálom és írok pár sort rolla !!
A megszokott kis menetes vagy pattintós átlátszó dobozokba jöttek az apróságok !!
Ja amit elfelejtettem egy XHP50.2 -3 voltos ( mert ebből van 6 voltos is ) LED -et rendeltem és kettőt küldtek ( nem hiszem , hogy elszámoltak , hanem az a bónusz szerintem) !
-
Köszönöm a választ! Gondolom, ez forrasztós móka, az viszont nekem sajnos nem megy. Javíttatni szakemberrel meg gondolom drágább lenne, mint venni valami hasonlót - bár nem tudom, mennyiért mennek most a hasonló erős fényű, nem mini méretű lámpák. De a lényeg, hogy akkor valami cserés benne, ezt akartam tudni. Köszönöm még egyszer!
jut eszembe, ha van itt jelentkező, aki ért hozzá és megjavítaná, írjon rám egy privátot mert érdekelne az ára. mondjuk 5 ezerig kb.
-
-
zodo
nagyúr
Így már értem, azon voltam hogy ez a hivatalos shop.
Most olvastam egy régi logout bemutató cikket amiben 3 közkedvelt lámpa is szerepel.
Convoy C8, S2+ és SK68
Lehet nem mai 2016 de szerintem nekünk tökéletesek lesznek.Úgy gondolom anyunak elegendő a C8
Tudom ez hátsó kapcsolós de időközben megkérdeztem és azt mondta az sem gond ahogy jónak látom.
Paramétereknél el vagyok veszve.
Ha csak azt szeretném hogy 4 villágítási mod legyen mert nem kell extra villogás..pl. ez tetszetős
4 modes
0.1%-3%-30%-100%
Akkor driver mezőben a "5amp 4modes linear" válasszam?Másik kérdés a "Led type" mező ezernyi típusa közül mit érdemes választani?
Van ezekről valahol egy összehasonlító táblázat vagy minimál difik vannak köztük és átlag felhasználónak mindegy mit választók?S2+ lámpa esetén pl. 4 modes drivert nem minden led típusnál lehet választani de SST40 esetén igen ahogy C8 kapcsán is.
Találtam egy táblázatot abban szerepel Luminus SST-40 P2 ez lenne a SST40.
Itt látom hogy kb. a táplálás, lumen, hatékonyságban térnek el a ledek típusai. -
zodo
nagyúr
Convoy M21H XHP70.3 HI R70 még jó áron van, igaz jóval nagyobb tudású mint kellene.
Melyik aksi típust érdemes választani?
Egyik márkáról sem halottam ecigi körben.
Ingyen jön azt látom. Vám sincs vagy egyéb pluszköltség?
Melyik futárcég hozza?Ha ez marad akkor lehet veszek magamnak is valami S szériából.
-
bedvóter
tag
Csak látszólag egyszerű a megadott igényeknek megfelelő lámpa kiválasztása.
A Convoy M21H akár jó is lehet, bár én 18650-nel használnám (igaz ekkor adapter kéne bele), mert úgy kisebb a súlya.
A Sofirn SP10 Pro-nak kicsi a feje (fejre állítva könnyen eldől), az Anduril pedig nem biztos, hogy bejönne az édesanyjának. -
Zola007
veterán
Erről az Ambilightról olvastam már több negatív véleményt.
Baseustól kicsit félek egyébként is, pár éve egy 5V/2A töltőm feszültsége összevissza ugrált, illetve egy régebbi akkuval nem volt szerencsém ebből a márkából.
USAMS 30000mAh 65W powerbankot nézem most, az 50$ körül van Aliról, ez van valakinek? -
H-Zol
senior tag
Nincs ilyen lámpám , mint ahogy itt sokunknak !!
Végül is mindenki azt vesz a pénzen amit akar, csak segíteni szerettem volna a kolegának , mert ő itt vaktában lövöldözik
" csibe1" kolegánál ki is verte a biztosítékotszerintem , nem rossz lámpákat ajánlottam neki , de a határ a csillagos ég !!
-
ahenobarbus
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest