Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦

A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra3
őstag
Láttam itt pár embernek jött az elmúlt pár hétben Imalent DN70 GB-ről, az érintettektől kérdezném hogy extra sarc nem volt rá itthon?
300Lm és 2500Lm között nincs tényleg semmilyen lépcső? Csak mert a leírásban szerepel egy 1000lm-es mód is. -
chatran
őstag
Melyik töltőáramot érdemes választani a liitokala töltőnél (Samsung INR18650 - 35E), 0,5 vagy 1 A?
-
kner
csendes tag
válasz
nufenen111
üzenetére
Igen. És ide tényleg nem jó a mágnes se. Mert csavarodik rajta az érintkező gyűrű, amikor összerakod és eltolhatja a mágnest. Akár még zárlatot is okozhat.
Egy kis ónbumszlit ha ráforrasztasz a flat top-ra az már jó. -
WestBam
Topikgazda
válasz
lkristóf
üzenetére
Csak Button top akkuval megy, de ebben az akku sem mindegy, hogy milyen van. Érdemes Samsung 30Q vagy Sony VTC6 akkukat venni bele és vagy pöttyöt tenni a tetejére, vagy gyárilag button top verzióban megvenni. A bontott akkuk erősen visszafognák a teljesítményét, mágnes mivel a négy akkura rátekered az érintkezőt ezért szóba sem jöhet!
Azért a nappali fény és a focipálya hasonlat az kicsit túlzó, de tényleg nagyon jó fénye van. Láthatod a tesztemben, hogy a 16000 lumenes DT70 jóval nagyobb "világosságot" csinál, az már inkább nappali fénynek nevezhető, de az tudja kb. 1,5 percig, majd visszavesz, ebben viszont a gyári alapbeállítás 3 perces időkorlátja is teljesen vállalható, nem melegszik közben túl. Nem mellesleg majd 100$ difi van a kettő között, ami szintén nem elhanyagolható tényező. -
lkristóf
senior tag
válasz
ZozzV6
üzenetére
Hú ez baromi jól néz ki!

Olvastam, hogy button top aksival érdemes használni, a lapos nem érintkezne? Esetleg mágneses megoldás? Ha ráveszem magam, hogy kell nekem ez a lámpa, akkor nem fogok spórolni az aksikon, csak lenne pár powerbank amit szét tudnék szedni aksik reményében, de abba lapos tetejű van. -
kner
csendes tag
válasz
Quidam
üzenetére
A mostaniban nem; a tavalyi szériából származóban igen. De nem származott ebből semmilyen probléma. Meg is röntgeneztem a lámpát, de nem sikerült kimutatni semmi rendelleneset. Azóta is tökéletesen működik.
Megmutattam egy lámpákban jártas kollégának. Szerinte a reflektor adhatja a hangot, de ő sem ítélte aggodalomra okot adónak. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Dongatto01
üzenetére
Banggood-ról és Fasttech-ről is hibátlan lámpákat kaptam. Onnan vásárolok, ahol ki tudom választani a 3B színhőt és az OP refit.
M1-es nekem is terv... -
vince
őstag
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
benfolds
üzenetére
Megértve. Akkor hagyjuk a tiszteletköröket. Titeket legalább nem magázlak.

Mire gondoltál az egyéni teljesítménnyel?
Ha több embernek szeretnék üzenni, milyen módon lehetne?
Cyberneko
Egyetértek veled. Részben.
Azért az osztott tükör a Fenix FD20 / FD30 esetében, vagy akár a hibrid TIR lencsék is tudnak jó szórt fényt biztosítani. Sőt a sima TIR lencsés lámpák, mint pl az Astrolux S41, S42, is tudják rendesen szórni a fényt. De ezek már vastagabbak, ahogy a legtöbb hibrid TIR lencse. Azért az Olight FIX HIBRID TIR lencsés lámpái elég aprók.
Az EDC szerintem - minél kisebb, de még használható méretben, használható fényerővel. A többi dolog már csak hab a tortán. Pl. az azonnali hozzáférés legalább 3 választható fokozathoz is nagyon tetszik.

-
benfolds
őstag
válasz
FBLLMAG
üzenetére
no offense, de szerintem mindenannyiunk nevében mondhatom, hogy nem haragszunk meg, ha nem üdvözléssel kezdesz minden hozzászólást. az én értelmezésem szerint egy topik kb. olyasmi, mintha egy szobában beszélgetne sok ember egy adott témáról, és ott sem szokás minden megszólalás előtt köszönni az egybegyűlteknek. ha valaki új benyit a szobába, az más, de a te esetedben nem erről van szó. ha mindenki viszonozná az üdvözlésedet, sziázással lenne tele a topik, ami olvashatatlanná tenné azt. de végül is már a te egyéni teljesítményed sem kevés.
szóval szerintem ugorjuk a felesleges köröket. 
-
geri1111
tag
Mi a véleményetek az alábbi töltőről és konkrétan innen rendelhetem?
[link] -
WestBam
Topikgazda
Mindeközben a TUBE új színekben is megjelent

-
ZozzV6
senior tag
válasz
Dongatto01
üzenetére
Nyugodtan gearbestről is meg lehet venni vagy banggoodról. Ha egyén i igényeid vannak mint biscotti firmware vagy AR bevonatos lencse, stb akkor a gyártótól érdemes ahogy előttem is írták.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
WestBam tesztje szerint nagyon jó.
a candlepowerforums-on HKJ tesztje szerint nagyon jó.lényegében ez a legnagyobb tudású "budget analyzer charger", csak ismerni kell a gyengéit, amiket HKJ részletesen taglal (asszem 2x is tesztelte, amit linkeltem, az már az update utáni)
nem érdemes a nála 4x drágább modellekkel összevetni, 80-90 EUR-ért persze, hogy vannak jobbak és pontosabbak. de például aktív hűtéssel a töltők királyának kikiáltott SkyRC mc3000 is rendelkezik, és ott még nemigen láttam ezt hátrányként felemlegetve, az Opusnál meg szinte minduntalan

-
Gargouille
őstag
válasz
Dongatto01
üzenetére
Én csak a gyártótól vásárolok Convoy-t:
http://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?storeNo=330416&tracelog=store2mobilestore#/
Nem érdekel, hogy GB-n hogyan akciózzák, én csak Simonban bízom.

-
Dongatto01
tag
Üdv fórumtársak.Rég jártam erre.Így az lenne a kérdésem,hogy manapság honnan érdemes egy Convoy S2 plus pilácsot beszerezni ami megbízhattóan müködik meg a kidolgozással sem nincsenek bajok

Sajnos sikerült egyet elhagynom így most újra be akarok egyre vagy kettőre ruházni.
Válaszokat előre is köszönöm !!
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
Janaboy
üzenetére
Nálam semmi baja. 2. verziót kell venni az OPUS -ból és kész.
A ventilátor védi a túlmelegedéstől. Lehet állítani a töltőáram nagyságát. A belső ellenállás úgyis az akku belsejében lejátszódó folyamatoktól függ, szóval állandóan változik.
A PWM végett a védet akkumulátorokkal lehet kis probléma, bár nálam nem jött elő.

Az XTAR a halott akkumulátort is életre kelti, nagy valószínűséggel, főleg a túlmerítetteket.

Mivel van pár lámpám, és párba több akkumulátor is megy, szükségem volt több okos töltőre is.

-
jozsi252
veterán
válasz
Janaboy
üzenetére
Nem rossz töltő, ár érték arányban verhetetlen tudása alapján. Csak szimplán van pár negatív tulajdonsága, ami pl. az általam vásárolt Xtar-ba nincs benne.
- nincs benne venti
- nem pwm-es
- belső ellenállás mérése jó (bár lehet csak én fogtam ki szart OPUS-ból)
- védett Keeppower 26650-es nem töltötte az OPUS, az Xtar viszont igenSzóval egyáltalán nem rossz töltő, viszont ezt a pár negatív tulajdonságot ha nem vesszük figyelembe, ugyanúgy best buy az az Opus. Gondolom ez az eladások nagyságán is látszik hogy sokan keresik nagyon. Van pár apró hibája amiket fent felsoroltam, de ennyi.
-
Janaboy
veterán
Egy kérdés..
Nemregiben irtatok h a Xtar tolto milyen jo es hogy az opus meg pwmes meg rossz belsoellanalas meres stb.
Most akkor az opus 3100 v2.2 olyan rossz töltő!? -
FBLLMAG
senior tag
válasz
Cyberneko
üzenetére
Igazat adok.

De ha a Fenix FD20, még szélesebb, még erősebb szórt fényét tettem volna próbára, kb ugyanaz az ár, vagy az olcsóbb LL TT is bírta volna a versenyt.
Azonban nálam azok voltak. Sajnálom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Méretre, meg az összes 3,5 - 4 cm átmérőjű, 13, 14, 17 cm hosszú, szóval, szerintem, rajtad is elfértek volna.

Az a problémám, hogy elég gyakran van nálam több lámpa, néha 6 - 7 - 8 db is. Lehet, hogy ez valami betegség.

-
-
Cyberneko
tag
válasz
FBLLMAG
üzenetére
De már megint megint nem a saját árkategoriájával versenyeztetted, még a 45eur-al sem.. :/
persze, hogy a iphone6 jobb, mint a 20ezer forintos kinai android.Ezeket a csodalámpákat én is ismerem. Én egy UKing ZQ - X900-et vonultattam fel ellene, 10440-es akkumulátorral. De csak mert én normál méretű ember vagyok, nálam csak egy akkora "nahát, pont van nálam valami apró vacak, ennél erősebb?" fér el a zsebemben, nem egy komplett raktár :3
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Szia
XM-L2 -es LED -ből 3800 Lm? Ez olyan mint amilyen lámpára pár hete a vásárban rá akartak beszélni.
Az a 18000 W igazán csábító volt. Ki lehetett próbálni. Nálam meg volt "véletlen" LL M7, Nitecore EA45S, Acebeam EC60, Klarus XT11GT.
Elősször 45 € volt a kikiáltási ára a 18000 W lámpának. Jött az M7, 10 m távra kellett világítani. Vajon az enyém is tudja? Tudta, szélesebben. Akkor közelre, milyen szélesen terít, az enyém, meg majd 2x szélesebben terített. Hirtelen 35 € lett az ára. Később előkerült az EA45S, ..., legutoljára az EC60. Erre, "Mit csinálok, miért rontom az üzletét?"
Az első kifogások: lemerülőben az akkumulátor. Felajánlottam, hogy odaadom a próba elejéig az enyémet. Ez a darab rossz, keressünk másikat. Stb.

Valahogy ez a helyzet a 3800 Lm -os CREE XM-L2 -es LED -del is.

-
-szabi-
addikt
válasz
Gargouille
üzenetére
Nagyon régóta szemezgetek a tesójával M1-el.
Szintén C8 és S2+ közé.
Mihelyst egy akció elérhetővé teszi jönni fog.
üdv
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
FBLLMAG
üzenetére
Még annak előtte, hogy valaki belém kötne, megmutatom, hogyan használom a lámpáimat.
0., Éjjeli ébredés utáni használat > minél gyengébb fény, esetleg piros fény > Zebralight SC5 OP, Olight S2A, Nitecore EA21, Nitecore MT20A, Acebeam EC35, (Nitecore EA45S)
1., Zárt helységben, lakásban > 0 m - 5 m > fókuszálható lámák szórt fényre állítva, hogy ne zavarjon a középső fényesebb fénykör. > LL TT, LL M7, LL MT6, Fenix FD20
2., Ház körül, kertben > 5 m - 30 m > Szélesebb fénykör, fényesebben világít, mint a szórt fényű lámpák > Olight S2A, Zebralight SC5 OP, Acebeam EC35
3., Éjjeli séta parkban, lakott területen > 30 m - 50 m > Szórt fény + fényesebb fénykör, jobb, ha kicsit magam elé is látok > Nitecore MT20A, Nitecore EA21, LL TT, Acebeam EC35, Klarus XT11GT, Nitecore EA45S
4., Erdei éjjeli séta, séta nehezebb terepen > 50 m - 100 m > Jó ha látom, hova megyek, hova lépek, és kicsit tovább bírja a lámpa > Nitecore EA45S, Klarus XT11GT, LL M7, LL MT6, Acebeam EC60
5., Éjjeli keresés, ellenőrzés > 50 m - 150 m > Ebben az esetben a hosszabb futamidő, esetenként a nagyobb fényerőre is szükségem vam > Mag Lite ML300L 3D, Acebeam EC60, Nitecore EA45S
Lámpás / Gyertya szabadtéri / beltéri használatban > Mag Lite MINI PRO+, Mag Lite MINI AAA, Nitecore LA10
Vészvilágítás, figyelemfelkeltés > Mag Lite SOLITAIRE, Nitecore THUMB, Nitecore TIP SS
Persze, lehet 1 szintet lépni le vagy fel, de az már nem olyan mint az azon a szinten lévő lámpák. Az Acebeam EC60 leváltásán gondolkodom a L16 -ra, ill. az Acebeam EC35 leváltását a Fenix UC30 vagy Nitecore MH12GT vagy az Olight M2R lámpára. Ezt még meglátom.

És még tervben van a Zebralight SC5W MKII is, 85+ CRI -vel.
-
Gargouille
őstag
Az F1 után két nappal befutott a Convoy M2 is, eredetileg ezt vettem mindenes edc-nek, csak befigyelt a Zanflare akció közben. Pár nap használat után a következőt tudom mondani az M2-ről (ha valaki pont ilyenen gondolkodna):
A vetítési képe nagyon hasonló az F1-hez, nagyon jól eltalált, tökéletes közelre (pl beltérben) és kültérre egyaránt. Határozott hotspotja van sok szórt fény mellett. Távolságra olyan 70-90 métert terít be használható fényerővel 6*7135-ös driverrel.
Méretre határozottan nagyobb egy S2+ -nál, de kisebb jóval a C8-nál, még zsebben azért hordható. A felülete, az illesztések, a kidolgozás nagyon szép, pontosan és masszívan illeszkedik minden. Egyedül a markolatról a recézést hiányolom, vizes, csúszós kézzel jól jönne ha lenne, de azért nem csúszós alapból.
A fej kialakítása az egyik legszimpatikusabb amit láttam eddig, nagy hűtőbordái vannak, szemmel láthatóan komoly hőelvezetésre képes és eddigi tapasztalataim szerint huzamosan maxon járatva sem melegszik szinte semennyire (kültéren próbáltam és most már hűvösebb van, lehet szobában álló levegőn langyosodna picit, de tuti nem tud túlhevülni vagy felforrósodni).
A noname C8 tokba tökéletesen elfér, mintha ehhez gyártották volna.
Én köztes lámpának rendeltem eredetileg az S3 és a C8 közé, főleg kíváncsiságból, de annyira beleszerettem, hogy ez lépett elő fő lámpának. A vetítési képe és a kiválló hűtés miatt egyszerűen ez a leghasználhatóbb lámpám. Már csak azt bánom, hogy nem Biscottival kártem, de lehet eladom és rendelek egy újat azzal, így lenne moonlight mód is rajta és akkor aztán ez a perfekt edc lámpa. ☺
-
FBLLMAG
senior tag
Sziasztok!
Mivel többnek van itt a topikon Convoy S2+, ill. BLF A6 esetleg Skilhunt DS21 lámpája, hogy legyen összehasonlítási alapotok azzal, amit én használok, a Nitecore EA45S. Ezek a videók jó hasonlítási alapok. Az elején a lámpákat mutatja be, de kb a videók felétől, az egyes fokozatokon, mutatja be a lámpákat.
Az enyém kicsit vastagabb, de keskenyebb mint a C8, kicsit hosszabb, de még hordható méret.
Jó videózást.

-
vince
őstag
válasz
Gargouille
üzenetére
Maradhat, csak jeleztem, hogy ha esetleg behatóbban foglalkoznátok ezzel, akkor azt plíííííz tegyétek máshol

-
Gargouille
őstag
Ilyen Jetbeam HR25 fejlámpát már próbált valaki itt?:
https://www.gearbest.com/headlights/pp_365227.html
Ha igen érdekelne milyen élőben.
-
vince
őstag
Késeknek, fémipari ismereteknek nincs esetleg külön topikjuk, vagy ezt mindenképpen itt szeretnétek megtárgyalni?

-
Gargouille
őstag
Annak idején mikor a Ganzban dolgoztam (a régi gépgyár), az öreg kovácsok mind csapágyperselyből készítettek kést otthona maguknak, kilágyították, kiegyenesítették, kikovácsolták a formát a nagy gépeken aztán edzették vissza. Egy két ilyen kés volt a kezemben, na azok tényleg örök élet +1 nap.

-
ace22
tag
Kétkapcsolós a komolyabb lámpáim közül a Nitenumen TA01 és a Lumintop ECD25. Az egy kapcsolós típusokhoz képest előnyük, hogy bármelyik fokozatból lehet a legerősebbe váltani, valamint SOS / strobe fokozatokba.
Ja, és lehet velük morzézni...

Nekem is megjött a 11.99 USD-s F1, eddig teljesen jól működik. "Tekerős" (vagyis menetes) az USB portja, nem kotyog, a kapcsolók is kapcsolnak.
Elméleti kérdés: az USB port körüli O-gyűrűket vajon lehet-e cserélni? A tailcap-ét simán, de pont az, ami egy beépített töltő mellett keveset van ki-be tekerve.
Mágneses rozsdamentes acél: a gyógyászati rozsdamentes acél tipikusan nagy króm / nikkeltartalmú ausztenites acél, emiatt alig vagy nem mágnesezhető, aránylag lágy, de a korróziónak remekül ellenáll és lehet hőlégsterilizátorban sterilizálni.
A "késacélok": (késacél, mint olyan, nem létezik, még a jobb késanyagok, mint a CPM S30/90/110V, ELMAX, SLEIPNER, 440C is eredetileg más célokra lettek kifejlesztve és gyártva, pl. fröccsöntő gépek fúvókáihoz vagy golyóscsapágyakhoz.), de mechanikai tulajdonságaik miatt késnek IS bevállnak.)
Tipikusan martenzites acélok, kevesebb krómot tartalmaznak (13% körül legfeljebb) , viszont a mechanikai tulajdonságaik (keménység akár 61 HRC, jó szívósság, szakítószilárdság, élezhetőség, éltartósság, kopásállóság, etc.) miatt más ötvözőket (molibdén, mangán, vanádium, wolfram, stb.) tartalmaznak, amitől inkább rozsdaállók, mint rozsdamentesek. A hőlégsterilizátor pedig a hőkezelésüket tönkretenné. Viszont mágnesezhetőek...
-
-
BBéci
legenda
válasz
FBLLMAG
üzenetére
Az XT11GT LED-je XHP35 HD, nekem pedig HI kell, ezt már bő másfél hónapja eldöntöttem. Néztem összehasonlító tesztet EagTac SX30C2 lámpa HD és HI változataival, egyértelműen látszik a különbség és annak alapján eldöntöttem, hogy nekem a HI tetszik, Semmi szükségem a 60 foknál is szélesebb vetítésre. Valamit akarok megvilágítani, nem a fél erdőt.

Az XT11GT legfőbb előnye az ára lett volna, kuponnal (ha jól emlékszem) 56 dollárért lehetett hozzájutni. -
FBLLMAG
senior tag
Mind a 2 db 2000 Lm, a Klarus 25000 Cd, tehát jobban szórja a fényt, az Acebeam 90000 Cd, tehát szűkebben messzebb hord. És még valami, az Acebeam jobban, egyenletesebben tartja teljesítményszintet mint a Klarus. Kinek mire van szüksége. Viszont ugye tudod, hogy az Acebeam szűkebb szórt fénnyel világít, ezért fényesebbnek tűnik a szórt fénye.

Arról meg tudok, hogy Bélától fogod megrendelni, Romániából.

Másik topikon +1 db meghibásodott F1 1 hónap használat után. A Tied biztos jó lesz, ...., 1 hónapig.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kner
csendes tag
Egy 30 dolláros lámpád lesz 13-ért.
(Húszra csak az utóbbi időben viszegetik le, sokáig nem ment harminc alá.)
Egyáltalán nem biztos, hogy gond lesz vele. Nekem kettő is van; az egyik lassan egy éves lesz. A második a mostani 13-as szériából. Mindkettő tökéletesen működik. -
G@ben
addikt
-
kner
csendes tag
Az előbb tettem el a szekrénybe a króm-molibdén-vanádium pengés Evómat. Holnap megnézem, mágnesezhető-e. Kíváncsi vagyok.
(Az Evót egyébként jobban szeretem, mint a Paraframe-et (utóbbi egyébként sima orvosi acél). Az alumínium markolat miatt jóval könnyebb, és a formája is olyan, hogy megbújik a zsebben. Míg a Paraframe rendszeresen emlékeztet rá, hogy a zsebemben van.) -
Cyberneko
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Ki ne dobd! Küld el nekem

-
FBLLMAG
senior tag
Klarus -nak rosszak a fokozatai. Nézőpont kérdése.
- 10 Lm - 120 Cd / 20 m > olvasásra pont jó > 40 cm (750 LUX)
- 100 Lm - 1200 Cd / 70 m > éjjeli séta (14 óra üzemidő) > 20 m (3 LUX)
- 400 Lm - 4800 Cd / 140 m > nyirkos környezetben használhatóbb > 40 m (3 LUX)
- 2000 Lm - 24000 Cd / 310 m > Ha valamit jobban meg szeretnék nézni, vagy messzebb szeretnék látni > 90 m (3 LUX)Szerintem, nem is olyan rossz fokozatbeosztás. Ha jól emlékszem, az 1000 Lm -t hiányoltad. Ez nem 2x, hanem csak 1,5x távolságnövekedést okozott volna csak. Így a 400 - 2000 Lm különbséget legalább látni.
Ami fotókat készítettem, Olight S2A vs LL MT6, a hátsó kapunál nézd a különbséget. Ez ugyanolyan mint a 400 Lm vs 2000 Lm a Klarus -tól. Persze ez FIX tükrös lámpa, szórja is rendesen a fényt. A Klarus azért nem Nitecore TM03. Csak sajnos akkor nem tudtam megmutatni mihez hasonlítsd.

Tavasszal lesznek megint alkalmas körülmények a kertemben, hogy megmutassam az erősebb lámpáim különbségét. (meg könnyebb lesz leszúrni a karókat).

Oldal- és hátsó- kapcsolóról is működik, ez is tetszik.
-
BBéci
legenda
válasz
FBLLMAG
üzenetére
Klarusnak a fokozatai nem tetszenek, ha jól emlékszem, azért dobtam.
Azért halasztottam az L16 megrendelését, mert elméletileg 1-2 hete meg kellett volna érkeznie a Zanflare-nek és úgy gondoltam, azzal eljátszogatok addig, ameddig a számlámon megint annyi pénz lesz, amennyiből nem fáj 100 eurót hobbira eltapsolni.Janaboy!
Félreérthetően fogalmaztam, nem akartam, hogy egy időben két elemlámpa legyen úton, jobb okosan elosztani. -
ZozzV6
senior tag
-
BBéci
legenda
Manapság szinte az összes komolyabb lámpa oldalkapcsolós, az EagTac-eken kettő van.
A 36916-os hozzászólásban pozitívan álltam az F1-hez, remélem nem érdemtelenül!
Az L16-hoz adnak akksit, de azért jól jöhet egy tartalék akár ahhoz, akár az F1-hez. Csak végre jöjjön már meg! -
-
FBLLMAG
senior tag
BBéci, még a másik topikon szóltam, hogy inkább a minőséget válaszd. Akkor még a Klarus XT11GT -n eszeltél. Szerintem azt sem bántad volna meg. Később jött a képbe az Acebeam L16 (nekem az EC60 van meg), ez helyett választottad a F1 -et. Én az EC60 -ast akarom lecserélni a L16 -ra. Remélem ingyen.
Azért így, hogy már egy ideje megvan a Klarus XT11GT, azt mondom, hogy kár, hogy nem ez mellé tetted le a voksot, kb. 2 hónapja. De ez a Te dolgod, lehetőséged volt. Kicsit túlkomplikáltad.

Most az Acebeam L16 -ossal mire vársz, egészen más mint a F1. 45 Cd/Lm a L16, és 10 Cd/Lm a F1. Egészen mások, a L16 hosszabb távra hord, a F1 meg inkább általános célra való, tüskéje semmire sem jó, a Klarus taktikai / túra lámpának felel meg legjobban. Nem olvastad, amikor összevetettem a Nitecore TM03, Olight R50, Acebeam EC50, Klarus XT11GT lámpákat?
-
Ra3
őstag
Azért ne vedd biztosra előre hogy gond lesz vele, lehet hogy olyat kapsz aminek semmi baja és elégedett leszel.
Mindenesetre ez az oldalkapcsolós módváltás kicsit bonyolultabb műszaki megoldást igényel, nekem pl. a Convoy S2+, vagy a C8 egy egyszerűbb, robosztusabb megoldásnak tűnik, nyilván sokkal többet gyártanak, jobbak a folyamataik meg a minőségbiztosítás, azért is kevesebb a hibás darab.
Az akksik meg úgyis jók lesznek más lámpákba, szóval az semmiképp se kidobott pénz. -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG
üzenetére
Sose volt 40$
Ez olyan mint mikor a Convoy L6 megjelent és megjelenéskor úgy rakták ki hogy 99$ helyett 68$. Soha egy percig se került 68$-tól többe csak aki nem tájékozott annyit lát hogy akciós meg kell venni. Az F1 ára max 29$ volt és legtöbbször volt rá 19$-os kupon. A 19-hez képest meg jó a 13 de nem vészjelzős. -
dobolan
senior tag
válasz
FBLLMAG
üzenetére
Fordítottját is el tudom képzelni. A gyártó csökkentette a gyártási költséget, aminek eredményeképpen olcsóbban tudja adni vagy sűrűbben akciózni a terméket. Ellenben a gyártási hibaszázalék megemelkedett...
Ebben az esetben viszont biztosan cserélik, mert ezzel egy gyártó általában tisztában van. Neki még így is megéri, ha a többszörösét adta el, mint korábban
-
FBLLMAG
senior tag
Szia!
Ha valaminek normálisan 40 USD az ára, hirtelen meg 11 USD -re csökken, azért a piros villogónak be kellett volna kapcsolnia.

Másik dolog, hogy annyi embernek azért nem romlott el itt a topikon. Talán 1/3 -ának. Ez még mindig egészen jó arány ezért a pénzért. Statisztika szerint, ha 2 db -ot veszel, legalább az egyik jó lett volna, és ez még mindig fél áron lett volna. A gyártót is megértem, jobb 1/4 áron túladni rajta, mint kidobni.
-
BBéci
legenda
válasz
Gargouille
üzenetére
Megbántam, hogy a Zanflare miatt elhalasztottam az Acebeam megrendelését. Hat hete várok arra a nyüves kínai szutyokra, ami csak akkor fog normálisan működni, ha szerencsém van. Az L16 pár nap alatt ideér déli szomszédunktól, tehát 5 hete használhatnám.
-
BBéci
legenda
válasz
Egy-két
üzenetére
A folyamatos akciózás, kuponozás láttán arra következtetek, nem "rendes" ár a 40 dollár, inkább mókusvakítás, hogy az egyszerű ember azt gondolja, hú de jó buli megvenni 20-ért, vagy pláne 12-13 dollárért. Szóval szerintem inkább a 20 tekinthető rendes árnak.
Ugyanakkor tök mindegy, mennyiért veszi valaki, kötelező hibátlanul működnie! Ha nem, akkor vissza a pénzt! -
Egy-két
tag
Hibásak az F1ek nagyobb százalékban ? -> szerinted miért volt 1/3 árán a rendes árának

Ha van egy hibásabb széria, azt jobb olcsón eladni, mint kidobni
-
jozsi252
veterán
válasz
gyenesmartin
üzenetére
BG-re most van kupon - 4db 4746 ft. Elküldtem privátban a kupont.
-
gyenesmartin
őstag
Nincs most valami akció akkumulátorra?
Pontokkal le tudom vinni 2db INR18650 30Q-s cellát dobozzal 2800Ft-ra. Vegyem meg ezt vagy várjak, hátha lesz még olcsóbban is? -
ZozzV6
senior tag
válasz
nufenen111
üzenetére
Pont olyan mint amit a blogomon lévő Clear L6 építésben megtalálsz. Nem igazán lehet megvenni webshopból csak egy BLF-es srác gyárt otthon időnként kisebb mennyiségeket belőle. Külön meg kell venni a panelt, alkatrészeket és otthon neked összeforrasztani és rárakni a firmware-t. Én is így csináltam.
A videóban sima gyári led van de én XHP70.2-t használtam. Azzal 17,2A-t értem el és majdnem 8000 lument. -
nufenen111
tag
https://youtu.be/tSrkxhGwFqk
Ebben a convoy l6-ban milyen driver van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)