- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
sztyui2
őstag
válasz
sanyixXx #34938 üzenetére
Felülről Beauty Dish,alulról egy derítőlap.Hátulról felülről egy hajfény és plusz még egy kis háttérfény.
Mióta Ricsi mondta, már a szemét kijavítottam.
A hajával nagyon nem akarok már szarakodni, mert ezer év lenne eltűntetni a nyakától azt a sok hajszálatmájköl: Pro account akkor lesz, ha lesz pénzem, bár eléggé sajnálom rá a pénzt, lehet, hogy egy jó ideig még nem lesz, mert lehet hogy bőven elég csak az utolsó 200-at nézni. Viszont lesz saját oldal, saját domain-el, meg elindult a blog is, az lesz majd az oldalnak a Blog/Behind the scenes menüpontja, szal ezek mellett kicsit feleslegesnek érzem még flickr pro accountot is venni, mert lehet, hogy elég ha az uccsó 200-at látják csak. Majd még meglátjuk, mindenesetre egyelőre minden pénzem számítógépre teszem félre, mert most arra van a legnagyobb szükségem.
-
v2izzy
tag
-
Sada88
aktív tag
válasz
sanyixXx #34432 üzenetére
ez akkor is stílus kérdése
pl amit a nagy portálok csinálnak amikor a háttér ég és totál eval fénymérésba tolják az nekem nem jön be , spot vagy partial a bőrön és az helyesen lesz expozva .
pl [link] ez nekem nagyon nem jön be ,hogy helyszínen relatív sötét volt itt meg olyan mintha felkapcsolták ovlna a lámpát . szóval a totál helyes expo egész képre ötletét vesd el a fejedbe , ha nem akasz beállni a "sorba".WTF meg biztos van , de ilyen helyeken nem nagyon lehet fáradozni
Majd szombaton fáradozok amikor lesz egy napom úgy,hogy nem nézem mikor hánynak le
de látom te nem nézted végid csak sztyuit szajkozod ,)pl amik normálisak :
1
[link]
[link]
[link]
[link]
De amúgy ez első sorba egy beszámoló nem az hosszú órák beleőlése egy képbe mint a monsteres üveges meg a abszintos kép , meg úgy a flickR fotógráfia nagyrésze.de pl koncert fotó
ott is van 2-3 fajta stílus egyik a zolás a adott fénnyel játszós ez nagyszínpadra totál jó .
klubbozni már teljesen más kell
pl ha fotós szemmel nézzük akkor ez se totál jó kép mégis az ilyen bemozdulós színes képekért rajonganak a zenekarok .
[link]
mert hiába nem totál jó ,de átadja a hangulatát meg a mozgás dinamikáját .Szóval muszáj hozzá egyfajta fej meg anélkül elég nehéz ,hogy nem csinálod és nem vagy benne , szóval külső szemmel ez lehet rossz ,de hidd el ezeket "eszik" , nem a harmadik kategóriát amikor odavillantanak azt megfagy mindenki és olyan lenne mintha fellenne tolva az összes lámpa és fényes nappal
-
Játékos
addikt
válasz
sanyixXx #33756 üzenetére
Egyáltalán nem vagy szararc a hsz miatt. (attól persze még lehetsz...
)
Viszont nem mondtál semmit! Azzal is egyetértek, hogy semmit se számít a végeredmény szempontjából a belé fektetett munka mennyisége. Teljesen igazad van ebben.
Viszont a véleményedből annyit vettem ki, hogy természetellenes az égbolt.
Se a témáról, se a kompozícióról, sem a színekről, esetleg vágásról, nem kaptam infót!
Evidens, hogy nem egy világ legjobb fotója, nem is az a célom, hogy kiállításra menjek vele. Egyszerűen szeretném tudni, hogy mitől jó, vagy rossz egy ilyen kép általában, illetve a konkrét kép is.
Egyébként azt gondolom lassan, hogy általában az a vélemény róla, hogy "nem rossz, de semmi extra". Jól látom a szitut?
Azért köszi a hsz-t, nem tartalak szararcnak.
Béke! -
Olcsi
senior tag
válasz
sanyixXx #33755 üzenetére
A topik értelmét alapból megkérdőjeleznem...ezek mellett már nem tudok elmenni? Milyen hangnemben közlitek a mondandótokat, és mégis milyen alapon teszitek így? Hogy kapjon kedvet így az ember a fejlődésre? Nem, nem azzal van a baj, hogy elmondjatok a véleményeteket, hanem azzal, hogy a kritika kritikán aluli!
Megígértem már, hogy nem fogok ide írni többet, de ez már sok! -
gzola
tag
válasz
sanyixXx #33686 üzenetére
még párszor elcseszem a komponálást, ilyen probléma ez a dőlés is
hozzászoktam az 50-eshez koncerten, de igyekszem
forceberg: arra nem is igen figyeltem :$ legközelebb megfogadom a tanácsot
Karima: A38-on lehet szabadon fotózni, nem szólnak érte. amúgy én a 90-es mellett döntenék, mivel én előtte 50-essel nyomtam koncerten és nagyon sokszor rövid volt. (term. váz 1.6x)
-
Sada88
aktív tag
válasz
sanyixXx #33672 üzenetére
Azért a gyakorlottabbak se nagyon mutatnak olyat ami értékelhető
pl te se .
Ricsi rakott be egyedülSurlófény ruhára nem kell , ha surlózni akarnék akkor ott a stripbox
abból is van 2 meg szép nagyok csak kiscire szórnak nagyon mert nem erre "készítettem" őket még anno.
Tárgyakat nem ernyőzni kell
azért az ilyneken elmosolygok ... ott a tárgysátor annál jobban úgyse fogja a jó Isten se homogénen bevilágítani . Erre meg adok egy tippet ami mindenkinek nagyon hasznos ilyenkor nagyon olcsón mérik ám a tescos sátrakat ,) 1személyes iglu levág külső rész aljára fehér A0 karton , tetejére diffúzor anyag azt csuhajja .
http://sadaweb.hu/photo/z%C3%B6ld aztán lehet ilyet . ezen még talán retouch se volt csak megtetszett a színe . van rajta árnyék fény hatás is mert kicsit előrébb lett húzva a centerből.De pl virágnál ez megint más ott már ne haragudj de kicsi a tárgy könnyü fókuszálni a fényt ,hogy a háttérre ne jusson azért amikor egy 170-190es alakot kell deríteni ott nem ennyire egyszerű a helyzet. Rendszervakuból meg hidd el 1 is elég
softboxba érdemes esetleg 2őt pakolni de ott is csak ha 80,100 centis a rövidebbik oldala bár akkor se az lesz a fény kiadási mint a studióvakuval de gondolom ezzel mindenki tisztába van ,hogy melyik miért úgy szórja a fényt .
A minőségi retust meg sztyuinak reagáltam,hogy 500képet kiretusál egy nap alatt ,hogy picit erő szó erre a retusálás
-
Sada88
aktív tag
válasz
sanyixXx #33645 üzenetére
de épp ez az a 60-30fok egymást deríti ki mert a háttérre is jut mindkettőből , ernyőnek ez a "hátránya , előnye" hogy nagyon szór .
fénymérővel meg az is a probléma ,hogy kiskioldókkal nehezen müködik együtt egy ilyen alapot használtam régebben ami nálam volt kölcsönbe de elég szenvedős volt meg csak az 580EXII-m tudja a finom hangolást manuálból ami +-3ev és nem csak felezés mge negyed meg nyolcad stb.
na de majd rakok fel véglegesből aztán arra is kérek véleményezést .
de nekem spec az árnyékok nem jönnek be sehol se .
-
Sada88
aktív tag
válasz
sanyixXx #33635 üzenetére
hidd el a vakukkal játékot nem kell már átolvasni
de egy képnél ahol a ruha a lényeg nincs helye árnyéknak
majd ha lesz végleges fenn akkor belinkelek pár full sizet azt abba lehet a hibát keresni
Derítőlap meg teljes alaknál nagyon felejtős már ha nem úgy akarod,hogy testtől felfelé más legyen a fényerő aztán játszhatsz vele , 120as derítőm van de azzal se lehet mondjuk egy 180ast rendesen kideríteni mert ha visszahajtod még akkor se tud akkorát egyenletesen visszaadni.A részleteket meg deríteni kellett mert a ruha a lényeg
Amúgy sztyuival ismerjük egymást ez kb baráti okoskodás
de aztán neki se volt jobb ötlete a plain white háttérre. ja erre meg azért van szükség mert a végén majd egy nagyra kell felpakolni mindet és így a leggyorsabb. ezé FFFFFF a DDDDDD helyett.
-
aginor
veterán
válasz
sanyixXx #32916 üzenetére
Mit szeretnék hallani? Ez elég hülye kérdés, természetesen az emberkék véleményét/kritikáját, különben nem tettem volna ide be..
Azzal hogy turistafotó mindegyik, nem feltétlenül értek egyet, de természetesen ez is egy vélemény.
A konkrét képre rátérve, nekem tetszettek a fények a lombokon, de figyelembe veszem a kritikádat és próbálgatom kicsit még a képet.
Köszönöm, hogy fordítottál időt és energiát a képekre!Joeey: Látom neked sem jött be a hdr, akkor tényleg meg kell nézni még..
A folyosós kép igazából semmi extra, de nekem tetszett a hangulat. 18mm-en készült ennél nagyobb látószögű objektíven sajnos nincsen. A FF szobás kép direkt lett olyan, hogy a század elejei képeket idézze, ezért nem csak egy egyszerú ff konverziót nyomtam rá. A kazánoson már így is megrántottam már egy két csúszkát rendesen, gondolom Te a sárgát próbálnád meg valahogy kiemelni még, én azon gondolkoztam el.
Neked is köszi a véleményt! -
eastsider
nagyúr
válasz
sanyixXx #31582 üzenetére
nem tudom mi a nagy szám. akármilyen telefonnal fényképezhették volna őket. vagy webcammal, vagy bármivel. itt nem a gép a lényeg, hanem a fények, a modell, a kompozíció... lehetne öddéd, ha nincsen ilyen fényekkel megtámogatva, az ájfónos képek jobban mutatnának (persze sarkítva)
bloodshot: a Louvre csodásan mutat így! jól le kaptad
-
Slowman
aktív tag
válasz
sanyixXx #31420 üzenetére
A legegyszerűbb és leggyorsabb a bőrlágyításra az Imagenomic Portraiture, de cserébe valóban elnagyolt eredményt kapsz a precízebb clone stamp és healing brush toollal szemben. Továbbá tudnámm ég ajánlani a Lynda.com Photoshop CS4 Retouching Fashion Photography Projects címen futó oktatóanyagot, viszont ez nem túl egyszerű, sőt mondhatni pro, de az eredmény is hasonló. De el kell, hogy keserítselek, mert a jó végeredményhez sok réteg és sok "pemzlizés" kell
.
-
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
válasz
sanyixXx #31399 üzenetére
A nagy bajom egyébként az, hogy ha 1,8 -on lövöm tiszta lágy lesz a kép, de ha mondjuk 5,6-on, nem lesz olyan szép mosott a háttér, hanem sokkal tisztább.
Pl. ennél a képemnél, már nem lenne az igazi hatás, mert a háttér sem lenne ilyen mosott, és a bokeh sem lenne ilyen... -
máyköl
veterán
válasz
sanyixXx #31394 üzenetére
A lágyság engem is zavar picit, nagyon kellett sietni, nem volt időm a beállításokra... A zajosság szerintem nem vészes, de tényleg látom, most-hogy így mondod...
Egyébként ezt a fakóságot direkt raktam rá, így terveztem a képet az elejétől fogva, kontraszt is alig ment rá!
Köszi a véleményed!
Peethy: Érdekes amit mondasz, van benne valami... A baj az, hogy nincs igazán túl hosszú telém, 135mm a végső obim. A baj tényleg inkább csak az volt, hogy sietnem kellett, és pont az 50-es volt rajta a vázon, nem lett volna elég idő obit cserélni, mászkálgatni, megtervezni a dolgokat. De van abban valami, amit mondasz mindenképp!
Köszi neked is a véleményed! -
Jamy25
csendes tag
válasz
sanyixXx #28876 üzenetére
AF Objektívek digitális SLR kamerákhoz (DC) HUF
CANON NIKON
Telefotó zoom objektívek FOGY. ÁR
50-150mm F2,8 EX APO DC II. HSM 196.000 691954 691955
55-200mm F4-5,6 DC* 46.500 *** 684944
55-200mm F4-5,6 DC HSM 46.500 *** 685955
50-200mm F4-5,6 DC OS HSM 79.900 686954 686955 -
sztyui2
őstag
válasz
sanyixXx #28796 üzenetére
Fent voltam pesten pár napig, mondtam haveromnak, hogy majd csinálok néhány képet, de nem akarom hogy klisés gagyi képek legyenek(pl. lánchíd), túristafotókat sem akarok lőni, mert ami nekem esetleg érdekes lehet Pestben, az sokaknak természetes(itt a fórumon is sok pesti van) és pont ezt mondtam, hogy nem akartam hogy az látszódjön hogy "gyerek felment pestre vidékről és kattingat a gépével mindent amit meglát".
Sőt azt mondtam, hogy nem akarom, hogy látszódjon a képeken, hogy Pesten lőttem őket. Hát úgy látszik ezt sikerült elérni, sőt egy teljesen más városba sikerült elkalandozni az arcok révén
Egyébként ez volt az utolsó portré pestről, mert pont előtte 1 órával tudtam csak "strangerezni", mint ahogy indult haza a buszom. Szóval ezt a legutóbbi 4 strangert, 1 óra alatt lőttem.
Komolyan mondom Pest a Stranger fotózás mekkájaAnnyi ember van, hogy öröm válogatni
Sztem megyek fel májusban is, és akkor majd csinálok még egy tucat portrét
Kérdezgették itt is többen is, hogy hogyan csinálom, mert titeket elküldtek a fenébe. Nagyon egyszerű, semmi trükk nincs benne, kedvesnek kell lenni, és nem szabad feladni az első embernél, ha visszautasítanak. Nem szabad az elején feladni! Nekem is az első ember akit megszólítok, rendszerint elutasít, de nem érdekel, próbálkozok mással. Jah, és minél több embert érdemes leszólítani, aztán majd válogattok otthonÉn is több ilyen portrét lőttem, mint amennyi fent van, mert mint a fotózásban mindenhol, itt is szelektálni kell
Szóval pestiek hajrá! -
sztyui2
őstag
válasz
sanyixXx #22914 üzenetére
Nem várom, hogy kiszarja a spanyol viaszt senki
Gondolom aki tudna "spanyol viaszt szarni" itt a topicban fotó ügyileg, az meg is tenné. Mindenkiről feltételezem, hogy a legjobb tudása szerint válogat és fotózik. Azonban néha mégis látni nagyon igénytelen képeket, amikről nem lehet elképzelni, hogy az egy egészséges "munkafolyamaton" esett át.
"Művészfotós topic"? Kell a halálnak. Én se gondolom magam jobbnak senkinél, de én szemény szerint próbálom a legtöbbet kihozni magamból, amikor eldöntöm, hogy ide felrakok egy képet. Jó ez a dokumentáló fotózás, nálam is sokszor ott a gép, és csak megörökítem egy-egy esemény legfontosabb momentumát, de nem ide rakom fel, hanem mondjuk twitterre, mert az ugyebár egy mikroBLOG.
Elfogadom a topik működését, nem is szóltam egy szót se a működéséről, sőt ez a legjobb képértékelős topik, amit ismerek. Itt véleményezik a legtöbben a képeimet és ez a legaktívabb topik, amit ismerek ilyen témában. Szóval jó ez a rendszer, ahogy van, csak szvsz talán egy picit "felhígul" a színvonal.Sajna ez ellen nem lehet mit csinálni, ugyanis mindig lesznek kezdők, meg haladók egy társaságban. Mindig lesznek újabb és újabb tagok. Én is kezdőként jöttem ide. Úgy érzem sokat fejlődtem a fórum véleményei hatására, szóval nincs ezzel semmi baj.
Nem véletlenül nyitott valaki annak idején amatőr fotósoknak külön topikot. Pont azért, mert meg akarta előzni, hogy itt felhíguljon a színvonal.
Most nem azért(bocs Darkness, nem személyeskedés, csak most pont ezt láttam meg), de nézzetek rá erre a képre. Szerintetek ez fotós topikba való? -
Tomate
veterán
válasz
sanyixXx #22916 üzenetére
Szvsz ezen nem kell boxolni. Mindenki, jóindulatból próbál segíteni a másiknak, hogy a képe esetleg jobb legyen, amit szerintem a készítő sem vesz fel sértésnek, inkább segítő szándéknak.
Fejo: (#14731) Fejo
-
jorden06
senior tag
válasz
sanyixXx #22540 üzenetére
Igen, sajnos látszik a zajosodás, de szerintem egy kis minimális ps-el (még talán én is meg tudom csinálni), le lehet szedni. Szerintem az iso1600 kellett, különben a csillagok elmozdulnának, nem látszódnának, még így is látszik néhol, hogy elmozdult a csillag. Elvileg direkt ilyen, csillagjárást mentem fotózni, csak a végén lőttem egy ilyet is, hátha valaki össze tudja kombózni a dolgot.
A fába tudatosan nem nyúltam bele, nyers, raw képet akartam linkelni. Van róla egy napfelkeltés kép, ha valakit érdekel, egyszer belinkelem.köszönöm az értékelésed
üdv -
KTTech
veterán
válasz
sanyixXx #22175 üzenetére
Nekem ebből az AF és a 2 kártyaolvasó lenne a must have
Sajnos ezt az 5dmkII nem tudja, sőt jelenleg egyetlen gép sem az 1-es szérián kívül (pontosabban ez mindkét feltételre igaz).
Ha sokat fényképezel olyan környezetben, ahol nem megengedhető egy esetleges kártyahiba (mert pl. megrendelésre dolgozol), vagy éppen az AF folyamatos bakiparádét tart, akkor jönnek elő az 1-es szériák előnyei, nem feltétlen a képminőségnél.
-
Toncsi
aktív tag
-
-
kisza25
félisten
válasz
sanyixXx #20237 üzenetére
csak egy próbálkozás volt
amúgy naracssárga a háttér és kézzel színeztem körbe, de haa temondod többet nem szenvedek ennit ilyesmivel az biztos
még csak most ismerkedek a fotózásal szívesen veszem a kritikát és tanácsokat
erről vélemény, ez talán jobban sikerült:
100xszép -
mephi666
nagyúr
válasz
sanyixXx #20027 üzenetére
azért lehet "poén" képeket csinálni így
pár éve wellnesseztem és bazinagy tükör volt a szobában... fürdőköpenyben csináltam pózolós képet... persze vakukal (ahogy kell) és elmehettem volna songoku utódjának, olyan effekt lett
a gép nem látszódott, csak valami bazinagy világító gömb a kezemben
"kámehámeeeee..."
-
sztyui2
őstag
válasz
sanyixXx #19959 üzenetére
Egyetértek veled. Természetesen ha "univerzális csodaszer" kell, akkor szerintem is valami zoom a nyerő választás. Főleg ilyen "jajj mi iiiis" szituációban, amit írtál
És abban is igazad van, hogy néha érdemesebb a minőség érdekében lépkedni hátra, ha van lehetőség, de sajnos az a baj, hogy APS-C-n a hátralépés az 50-essel nem mindig elég, mert ott az 80 feletti gyutáv, amivel azért rendesen hátra kell menni.És annyira nem mindig van lehetőség hátra lépkedeni. Szal tényleg kell az 50-es mellé azért valami nagylátó is.
jorden06:Egyszerű a válasz. Nem véletlenül vettem 50-est. Ha lett volna több pénzem, és fullos felszerelést vehettem volna L betűkkel, és mindennel együtt, akkor sem vettem volna 35mm-est. Inkább a már említett 24-70-et vettem volna, és természetesen a minőség és a fényerő miatt vettem volna valami fix 50-est. A 35mm azért nem kell, mert tudom, hogy a fix 50 nekem kell!Akkor is, ha van mellette valami nagylátó, meg akkor is, ha lenne mondjuk egy 35mm-esem.Sztem a 35mm túl közel van az 50mm-hez, és mivel az 50mm-es az tuti volt, ezért SZTEM nincs értelme 35mm-est venni. Az már majdnem beleesik a "kétlépés hátra" kategóriába.
De nem is akarok nagylátóra fixet venni, mert sztem 35mm alá nem érdemes, mert a gatyám is rámenne, olyan drágák, és lehet nem is lenne elég egy(Inkább helyettesíteném őket egy 16-35 L-el
)
Mondjuk ha mindenképpen választani kéne valami fixet, akkor inkább a 28mm-est, vagy a 24mm-est venném, de nincs nekem annyi pénzem
Meg a 35mm-es, már torzít APS-C-n is, míg az 50mm-esnek eléggé elhanyagolható a torzítása, mert az már APS-C-n enyhe tele.Persze ha valaki hozzám szeretne vágni egy 24mm f1.4 L-et, vagy egy 14mm f2.8 L-et, akkor ne fogja vissza magát!
-
Bikerman
aktív tag
válasz
sanyixXx #19741 üzenetére
photoshopban, vagy a flickr tárhelyeden is megcsinálhatod.
ps módszer:
elkészült a képpel: layer/réteg -> layer from background. utána new layer, image -> canvas size. beállítod, hogy milyen vastag legyen a keret (pixel méret megadással). ha azt akarod, hogy több keret legyen rajta, akkor többet hozol létre (réteget). csak mindig az a fontos, hogy a layereket egymás alá kell húzni. tehát optimális eset, mondjuk egy duplakeretes képnél:
Layer 0 (ezen van a kép)
Layer 1 (első keret)
Layer 2 (2.keret) -
cigam
titán
válasz
sanyixXx #19360 üzenetére
Azt a gép (Kodak C875) maga rakta össze, és sajna nem volt semmi álványszerüség amivel kitámaszthattam volna a gépet. Ráadásul már ötszörös zoomnál igenycsak imbolygott a kép. Csak arra tudtam koncentrálni, hogy nagyjából vízszintes legyen, és kb fedésbe kerüljön. Azt én is észrevettem, hogy az illesztéseknél van egy függőleges homályos csík, de ez ilyen ...
A másik képet hogyan lehetett volna jobbá tenni? Egy elhagyott, fákkal benőtt temetőt hogyan lehet "jól" lekapni?
-
sztyui2
őstag
válasz
sanyixXx #19262 üzenetére
Hát igen. 1D után már nekem is nehéz volt normálisan fogni a 30D-n a 2.8 IS-t. Kell az a markolat, hogy minden ujjunk jól ki legyen támasztva. Most mondhatnánk, hogy nem kell markolat, mert ki költ arra 20ezret, de igenis kell, már csak a kényelemért is. Meg azért a két akksi se utolsó szempont
És egy markolatra azért csak fussa, ha már L-es teléket veszünk
Ropi: Én nem így hallottam a minőségi sorrendet. Tudomásom szerint így alakul a sorrend:
Legjobb: F4 IS
F2.8
F2.8 IS
F4
Nemtom, te hol hallottad, és nemtom, hogy az enyém-e az igaz, vagy a tied, de azt tudom, hogy jól döntöttél, amikor az f4 IS helyett az f2.8 IS-t vetted. Én az f2.8-at is megvettem volna az F4 IS helyett, már csak a kis mélységélességért
F4-et használtam, a modellfotózást márciusban majdnem végig azzal toltam, és az nagyon jó obi. Ezért is fáj nagyon rá a fogam. Remélem nyár végére sikerül szereznem egyet. Bár sajnos most nagyon felment az ára. Nemrég még 150 körül lehetett kapni újonnan, most meg 180-ért. Használtan meg 100 körül meg lehetett kapni(én is arra számítottam árban), és most te is 135-ért árulod. Nagyon régen, ha kifogtad, akkor újonnan lehetett ennyiért kapni.
Rohadt válság
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest