- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Játékos
addikt
Nem írok kritikát, de nekem nagyon tetszik! Igazán szép fotó!
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Hogy hívják azt a progit, ami elemzi a képeimet, és statisztikát készít, hogy milyen gyútávot használok ?
Köszi. -
Játékos
addikt
válasz
sztyui2 #34525 üzenetére
Értem. Biztos direkt, azt gondoltam, hogy te nem csinálsz véletlenül dolgokat a fotóidon.
Viszont én láttam a képeid között olyat, hogy majd'befostam, illetve általában a képeid elég magas nívón vannak. Viszont tudod, mi jutott eszembe erről a képről? (Mivel többször nézegettem, hogy mi lehet a baj.) Olyan, mintha egy sűrű karácsonyfára lenne felakasztva egy "Dalma"-dísz!
Nem szemtelenkedni akartam, remélem érted!Szerk.: a modell arca nagyon jó a képen, csak ez a keret bántja a szememet.
-
-
Játékos
addikt
válasz
skublics_ger #34456 üzenetére
Szia!
Szerény véleményem szerint nem rossz kép, de amit én hibának gondolok, az a háttér, és a modell megvilágításának különbsége, illetve az, hogy a nagyok szerint izületnél nem illik vágni, a hölgynek meg pont a térdét vágtad le.
Ez a teljes kép, vagy már vágott? Mert ha lehet, akkor megpróbálhatnád kevésbé szűken.
Egyébként jó pillanat!Pulsar
a második nagyon jó lenne, de olyan ézrésem van, mintha egy teremben lenne, az égbolt miatt.
-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
válasz
filózoli #34040 üzenetére
Fú Zoli! Ne haragudj, de ez már katasztrófa!
Én idepofátlankodtam totális kezdőként, és javasolták többen, hogy olvassunk a témában könyveket. Én azóta az ötödik könyvnél tartok, és kezdem érteni, miért szakad el a képzeletbeli cérna sok fórumttárs esetén!
Nem az a gáz, hogy a világ egyik legkatasztrofálisabb fotósa vagy, hanem az, hogy hihetetlenül önfejű, és makacs! Kérlek, mondd meg őszintén, hogy mennyi könyvet olvasgattál, mióta javasolták itt neked vagy tizen?!
A kompozícióról, a "fényekről" a témáról miket tudnál felidézni ezekből a könyvekből?
Most mutatok egy képet, amit a 3 éves kislányom csinált magáról önkioldóval (kicsit megvágtam a képet). A gyerek megkérdezte, hogy hova kell ülni, vagy állni, odanézett, pózolt, és exponált magától. Megsaccolom, hogy neked nem fog tetszeni, sőt lehet, hogy sok más fórumtársnak se, de azért mutatom, mert ő 3 éves, te pedig elvileg egyetemista voltál/vagy, aki tudna, ha akarna olvasni, tájékozódni...Többieket kérem, ne bírálják a fotót. Nagyjából tisztában vagyok lassan egy portréfotóval szembeni követelményekkel. Nem beállított, ügyesen bevilágított, retusált, Photoshop képről van szó.
Béke!
-
Játékos
addikt
Jó estét nektek!
Napfelkelte.
A szine szerintem elég szép lett, nem?!
Azt is szivesen veszem, ha nemet mondtok! Csak őszintén! -
Játékos
addikt
válasz
krisztianAMG #33821 üzenetére
Nekem ez a kép nagyon tetszett! (Nem technikailag, hanem a témája miatt.)
Mosolyogtam rajta.hemaka
köszi! -
Játékos
addikt
válasz
runner 125 #33812 üzenetére
Mindenkinek köszönöm az ajánlót!
Runner:
nem, alapvetően szinte soha nem fotózok épületet. Pont nálam volt egyéb okból a gép, és nem tudtam elmenni az épület mellett "csak úgy"...
De teljesen egyetértek abban, hogy a végeredmény számít.
Viszont alapvetően nem volt abból semmi probléma, hogy 6 képből lett összeillesztve, szerintem egyáltalán nem látszik a képen, csak nekem volt vele némi meló pluszban. -
Játékos
addikt
Jó estét!
Szereztem 3 fotós könyvet (National Geographic), de nagyon szivesen fogadnék konkrét könyveket, amit érdemes elolvasni a témában.
Köszi! -
Játékos
addikt
válasz
sanyixXx #33756 üzenetére
Egyáltalán nem vagy szararc a hsz miatt. (attól persze még lehetsz...
)
Viszont nem mondtál semmit! Azzal is egyetértek, hogy semmit se számít a végeredmény szempontjából a belé fektetett munka mennyisége. Teljesen igazad van ebben.
Viszont a véleményedből annyit vettem ki, hogy természetellenes az égbolt.
Se a témáról, se a kompozícióról, sem a színekről, esetleg vágásról, nem kaptam infót!
Evidens, hogy nem egy világ legjobb fotója, nem is az a célom, hogy kiállításra menjek vele. Egyszerűen szeretném tudni, hogy mitől jó, vagy rossz egy ilyen kép általában, illetve a konkrét kép is.
Egyébként azt gondolom lassan, hogy általában az a vélemény róla, hogy "nem rossz, de semmi extra". Jól látom a szitut?
Azért köszi a hsz-t, nem tartalak szararcnak.
Béke! -
Játékos
addikt
válasz
runner 125 #33750 üzenetére
Köszi!
Pedig, ha tudnád, mennyi meló volt vele, hogy így nézzen ki! Eleve 6 képből van, mert a 40-150-es obi volt a gépen, teljesen ki volt égve az égbolt, valamint volt egy iszonyatos kerítés a jobb oldalon, ahol most "susnyás" van, illetve egy csúf kéményt is el kellett tüntetni...
Azért vagyok annyira kiváncsi a véleményetekre, mert akinek eddig megmutattam, azoknak tetszett, persze ők nem "fotósok", viszont egy másik topikban pedig eléggé lehúzták úgy összességében. -
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Kérek mindenkit, akinek van egy kis szabadideje, mondjon jót-rosszat erről. Mindent szivesen veszek. Csak őszintén!
Köszi! -
Játékos
addikt
válasz
makraipeter1 #29606 üzenetére
Az 1400 napot továbbra sem értem. (Azt igen, hogy akkor regeltem, csak mi a jelentősége?)
Illetve megtaláltam egy korábbi hsz-ben, hogy a Dunakanyarról van szó. (Amit sejtettünk is a párommal, de meg akartam róla győződni..) -
Játékos
addikt
válasz
makraipeter1 #29604 üzenetére
Ez biztos nekem válasz?
Egyébként közel lakok Tiszaújvároshoz, de nem szoktam arra fotózni. -
Játékos
addikt
válasz
toth_janika #9338 üzenetére
Igazán köszönöm!
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Sakkoztam... Szép, nem?
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
A páromat leptem meg anyáknajára ezzel.
Milyen? -
Játékos
addikt
A Pana teljes 16:9-es, NTSC felbontású videot csinál, 30 fps-el, és nagyon jó hanggal.
Elvittem egy partyra, mondom úgyis a kép a lényeg, erre a "nagy" kamerákat megszégyenítő módon, teljesen jól hallható, sőt, élvetzető a zene!
Más is írhat véleményt a két linkelt képről!
Köszi!
-
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Teljesen véletlenül keveredtem ebbe a topikba, és menéztem egy rakat képet. Teljesen el vagyok képedve!Gyönyörűek!
Én teljesen azt gondoltam, hogy a TZ1-es kis Panámmal szép képeket tudok csinálni, de itt nézelődve el vagyok keseredve! Le kell cserélnem a kis masinát!
Mégegyszer elismerésem, folytassátok ezt a vizuális örömszerzést!
Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest