- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Toncsi
aktív tag
válasz
Sylvie89 #44926 üzenetére
Bár én nem voltam ott, nem tudhatom, de úgy gondolom a Árvízi Emlékmű Szegeden.
Nekem nem biztos, h lett volna bátorságom felmászni rá
-
Toncsi
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
Azt azért valahogy sejtettem, hogy a statisztika nesa-t fogja igazolni
Chapel: a kontraszttal/színtelítettséggel a monitorom miatt bajban vagyok
Mondjuk valszeg az is elvitt, hogy a photoshoposkodás végén felhők fehér kontúrjait figyeltem leginkább.
-
Toncsi
aktív tag
-
Toncsi
aktív tag
válasz
Cassidey #21918 üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a nagyszerű fotók mekkora részét teszi ki maga a fotós munkája és mekkora részét a csapat.
Mert úgy máris könnyebb jó fotót csinálni, ha van manager, fénytechnikus, stylelist, sminkes, fodrász, ...., meg mindennek hátterében apuci/anyuci.
Nem hiszem hogy 16 évesen egymagában ment oda softboxokkal a fegyveres bantunégerhez, hogy csókolom bácsi tessék má' beállni a fények alá, had lőjek magáról egy képet.Egyébként tényleg nagyszerű fotók és ha így folytatja biztos sokra viszi majd.
-
Toncsi
aktív tag
Köszi a hozzászólásokat
Megvan akkor a következő projekt, multiexpo próbálgatás
-
Toncsi
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
runner, kiskornel: Készül a lessátor, kapok álcahálót, terepruhát, és lassan talán meglesz a Sigma 150-500, akkor majd közelebbről is lesz
No meg kapok "cserkészleckéket"
Papichulo: Békés-Mezőberény között készültek, a rizsföldek ilyenkor tele vannak gázlómadarakkal.
GZolo: nekem is a második tetszik
kiskornel: tényleg szép hely. Nagyon jó, ahogy a madár nyújtózkodik, bár tudom vadak úgy kell fényképezni, hogy természetes legyen, ne vegyen észre
-
Toncsi
aktív tag
Ma találtam egy jó kis helyet, ahol ez a madárka fészkel
Sajnos én sem voltam a topon, meg az 55-250 kitobi sem biztos, hogy a legmegfelelőbb erre a célra, szval a "minőséget" inkább ne nézzétek...
Csak pár kép ízelítőül, különösebb utómunka nélkül:Fókusz se jó és még be is mozdult
Asszem megvan a holnapi programom
-
Toncsi
aktív tag
Néhány fotós könyv
-
Toncsi
aktív tag
Köszönöm mindenkinek
tete007: mindenképp visszatérek még a fához, jobb képet szeretnék róla készíteni (kicsiben jól mutat, de nagyban iszonyat hibák vannak rajta: kromatikus aberráció, kicsit be is mozdult (legközelebb viszek állványt) rossz idő miatt a szín is utólag lett jelentősen feltuningolva, stb...).
A 4 évszak nekem is eszembe jutottsaferszky: elszórakoztam a képeiddel nekem hogy tetszene jobban, de ez csak magánvélemény ne vedd túl komolyan, mert a végén vak vezet világtalant fogunk játszani
, csak néhány hónapja kattogtatok
az első virág nagyon szép, de nekem is kicsit túlzsúfolt.
a másodiknál engem zavar a szabályos harmadolás, csak két vékony csíkot hagytam volna a kerítésből, pl: valahogy így:
vagy még kevesebbet, meg alacsonyabb nézőpontból fényképeztem volna.a harmadiknál nem tudom volt-e lehetőséged, de még alacsonyabbra tettem volna a fényképezőt.
a negyediknél ha a kerítés hossza a lényeges, akkor közelebb mentem volna és a hátsó fehér falat teljesen levágom, valahogy így:
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest