- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cigam
titán
Csillaghullást vártam, de csak ezt találtam:[link]
A PHmotorja, és a flickr link kódja monjon le!
-
cigam
titán
-
-
cigam
titán
válasz
Murderer69 #19429 üzenetére
Sztem jópofa.
Tegnap esti vihar: [link] -
cigam
titán
válasz
sanyixXx #19360 üzenetére
Azt a gép (Kodak C875) maga rakta össze, és sajna nem volt semmi álványszerüség amivel kitámaszthattam volna a gépet. Ráadásul már ötszörös zoomnál igenycsak imbolygott a kép. Csak arra tudtam koncentrálni, hogy nagyjából vízszintes legyen, és kb fedésbe kerüljön. Azt én is észrevettem, hogy az illesztéseknél van egy függőleges homályos csík, de ez ilyen ...
A másik képet hogyan lehetett volna jobbá tenni? Egy elhagyott, fákkal benőtt temetőt hogyan lehet "jól" lekapni?
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
Chapel #14824 üzenetére
Igen, én csináltam, de még csak amatőr szinten sem vagyok csillagász. Még azt is meg kellett kérdeznem, hogy jobbra fent az melyik bolygó.
Én se tudtam nagyon rákészülni, mivel ismerős telefonált, hogy most nézzem meg a holdat mert jól néz ki... Aztán jött egy felhő... Közben rákerestem hogy mijez, aztán lemerült az aksi a fényképezőgépben... Szóval kalandos volt, de pont jókor kaptam el mert balra parabola, jobbra a szemközti ház takart. -
cigam
titán
Vkinek sikerült lekapnia az Az Esthajnalcsillag és a Hold randevúját? [link]
-
cigam
titán
válasz
Stalker-2572 #12987 üzenetére
Ilyen a QuickTime alapból tud, de ha nem szimpi próbáld ki ezt.
-
cigam
titán
[potyautas]
Hétvégén mikor hazaértem, megpillantottam a kocsi tetején. Gyorsan előkaptam a fotómasinát. Próbáltam olyan messze menni, hogy a vaku ne égesse ki, de még jól látható legyen. Majdnem sikerült. -
cigam
titán
válasz
Szten Márs #6298 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ezeket a szabályokat fényképezés közben észbentartani és alkalmazni. Tehát az, hogy az elkészült fotó technikai szempontból korrekt legyen. Merthogy a komponálás egy külön történet ...
-
cigam
titán
válasz
Szten Márs #6294 üzenetére
Jéé tényleg
A tudatom tele van az arányosan forditott aránytalanságokkal.
Egy matematikus biztos élvezné.Nektek mennyi idő volt megtanulni melyik arányos, és melyik reciprok?
-
cigam
titán
válasz
Hydra SR #6253 üzenetére
Huh... Ez elég mélyreható volt,de
Mert egy de midíg van:
ellenpéldaUgyanakkor, ugyanott készült, és ezen nincs "rizsa"
Esetleg ez függhet a zoom állásától is? -
cigam
titán
válasz
Hydra SR #6247 üzenetére
Gondolom az sem tett neki jót, hogy a jpeg-et újratömöratettem, de az eredetin is látható ez a furcsa szemcsés háttér. Sajna a fókuszpont sem volt jól eltalálva.
Hogyan lehet tőle megszabadulni, ill. van vmi trükkje a kép készítésekor?
A fekete háttérhez meg kellett volna várni az éjszakát, mert ez egy fa legfelső ága(i). -
cigam
titán
-
cigam
titán
Köszi a véleményeket!
Bee írta, hogy nem túl kifejező. Nem is akartam semmit kifejzeni, csak megtetszett, hogy beöltözve árulják. Így utólag tényleg közelebb kellett volna menni (vagy zom-zom
) de már így is kiszurt a pasi, hogy fotózom. (Sőt talán a mögötte levő leányzó is, ill. nemtűnik túl boldognak tőle). Azon is filóztam, hogy vásárlóval, vagy nélküle, demivel már észrevett, úgyis engem nézett volna
Az utcán hogyan "vegyültök", hogy ne vegyenek észre? Álvánx stb kizárva. Neked is mozgásban kell lenned a tömmeggel, vagy megálsz egy ponton? -
cigam
titán
http://kepfeltoltes.hu/view/071224/100_0653_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mik a kép előnyei/hátrányi?
Kritikát kérnék, amiből tanulhatok. -
cigam
titán
válasz
Extremdigita #2782 üzenetére
A felhős panorámás az olyan bejövős.
-
cigam
titán
Nekem a kepfeltoltes.hu nem megy
Sütött a nap, mielött beborult volna, elkezdett esni. Gyorsan előkaptam a gépem, mondván lefotózom az esőcseppeket.
[link]
Hát nem jött össze. Nemtudtam olyan pici záridőt beállítani, hogy jól lehessen látni,, ráadásul a fény is kevés volt így. Amikor pedig elfogadható lett a fény, mégjobban elmosódtak a cseppek. Mit rontottam el? Esetleg ez nem megoldható feladat, egy szappantartónak?
[Szerkesztve] -
cigam
titán
Miután mindkettten ... talán abba is hagyhatnátaok, ill. magánban/személyesen.
-
cigam
titán
A repülőnapon készűlt képekből 3 (semmi utómunka, csak a méretet vettem vissza):
Az első panorámafotó. (A C875 rakta össze magától)
[link]
(tudom, hogy az illeszteseknél ferdék, de kézből lőttem.... (Van vmi trükkje, hogy álvány nélkül is sikerüljön?)
Kicsit más szemszögből nézve...
[link]
Ez meg ferde lett picit. Majd kiegyengetem...
A F3000autó kontra repülő verseny start elötti pillanata.
[link]
Az indulás elött pár mp-el leállt az autó motorja, és próbálják betolni
Itt még a digizoomot is rá kellett tolnom. A kép táncot járt a kijelzőn. Ehez képest sztem jó lett,
[Szerkesztve] -
cigam
titán
Aki (mint Én) lemaradt az esztegomi repülőnapról, az Szentkirályon megnézhet egy igazi Boing737-est.[link]
[Szerkesztve] -
cigam
titán
válasz
Motion_Blur #1426 üzenetére
Ez jó. Percek teltek el mire rájöttem.
Aztán eszembe jutott, hogy a minap hasonlót éáttam. Csak sütött a nap, az ég kék volt, és nem volt nálam gép. Hiába lett volna nincs akkora zoom-ja hogy ...
Na mind1. Pont azon gondolkodtam, hogy akkor kellene lekapni amikor ''nekimegy'' a másik gép csíkjának., meg egy hasnlóra gondoltam mint Te.
''Csak'' Te meg is csináltad. Gratula. -
cigam
titán
Nade a zoom után megint állítottam az élleségen, bár sztem mindkét esetben végtelenre volt állítva a távolság.
A képen a téma pedig az, hogy megy le a nap. A felhők olyan fura színűek, és ezt az egészet feldobja ahogy baloldalt a közvílágítás, jobboldalt pedig a faágak belelógnak. -
cigam
titán
[link]
Azthittem nemsikerült ez a kép, aztán rájöttem, hogy ez Párizs.
Nekem. -
cigam
titán
válasz
Hydra SR #657 üzenetére
Hja...
Akkor itt egy tuti működő link:
[link]
+1-2 érdekes kép:
[link]
Ablak
[link]
Indul a hajókázás
[link]
Szellemek?
[link]
Messziről még nem látszott, hogy ez egy fílmforgatás
[link]
Ez sajnos egy mozgó buszból kattant, és elég messze volt a modell...
[link]
Mozgástól jut eszembe a képstabilizátor is hiányzott. Rengeteg kép készült mozgó járműről.
[Szerkesztve] -
cigam
titán
[link]
Ezt csináljátok utánnam...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest