- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
válasz
Frigetrus #33372 üzenetére
: )
Csak azért döbbentem le azon a képen, mert:Poénból vettem magamnak azt a rangefinder gépet amivel lőttem (Minolta Hi-MATIC E)
és lejárt fekete fehér forte filmre lett lőve, később pedig negatív szken. : DÉs köszi, vágást meg majd, hát, megpróbálkozom vele, csak tényleg, ez a kép úgy van ahogy van, semmi módosítás, és ez marhára bejött. : )
Mondhatni először fotóztam hobbiból filmre, és tökre tetszik hogy kijött egy ilyen kép. -
drkbl
őstag
válasz
Frigetrus #28787 üzenetére
Általában tetszenek, szerintem általánosságban két dolgon javítani lehetne: a téma túl közel kerül a kép széléhez, illetve a kilátós képen a téma vágása, és a vízszintesek/függőlegesek.
A moha és a vízpart szerintem túl nagylátós lett, két kép is kitellene belőlükA mohás felső része klassz háttérkép lehetne, tetszik a két "csigaszarv".
A sárga virág, lejtő, ősz a leginkább tetsző.
Aktív témák
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest