- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gzola
tag
nem saját, de aki még nem értesült róla, Kálló Peti új sorozata Szarajevóból
-
gzola
tag
stockos srácok nagyon viccesek, iso1000-es képet elfogadnak, iso200-ast meg visszadobják, hogy zajos
-
gzola
tag
köszi srácok :-)
-
gzola
tag
van itt valaki aki stockfotózik? lenne pár kérdésem
-
gzola
tag
válasz
kiskornel #42460 üzenetére
még a cikk elolvasása előtt megnéztem a képet, nem ismertem Bresson ezen munkáját bevallom őszintén és még így, teljesen tudatlanul is megfogott a kép. lehet nekem van érdekes ízlésem, vagy mert a munkámból kifolyólag sokszor tucatképeket kell csinálnom, de nekem az izgalmasan szerkesztett, akár nem tökéletesen éles, bemozdult (nem a rángatom a gépet típusra gondolok) fotók sokkal jobban megragadják a fantáziámat, mint a tűéles, tökéletesre komponált képek. nézd végig Kálló Peti portfólióját és ha tényleg végignézed a képeit, megérted miről beszélek. :-)
nekem attól az elvárásom technikailag nem került feljebb, mert megtehetem most, hogy visszanézzem amit lőttem és elkezdjek a tökéletesre törekedni és azt kivitelezni, divatfotónál vagy beállított képeknél ez teljesen rendben van, de amikor a pillanatot akarod elkapni, azt akarod megmutatni amit látsz, azt a pillanat töredéket, akkor ennek nincs értelme.
de úgy örülnék egy fotós összeröffenésnek ahol ezekről vitázhatnánk
-
gzola
tag
biztos olvastátok már páran, de azért belinkelem
http://blog.fotosarok.hu/2012/01/miert-ne-hallgassunk-az-online-fotokritikusokra/
-
gzola
tag
[link] 50 milin, de az eddigi zsiráfosok amiket beraktam régebben, az összes 50 milin volt lőve :-)
-
-
-
gzola
tag
válasz
Sir Riccio #39711 üzenetére
faja lett
-
gzola
tag
van nálunk ilyen Savaria Karnevál nevezetű izééé és mivel muszáj kint lennem, hát nyomatok a fotóblogba is néhányat, lessétek, ha találtok közte fókuszhibásat szóljatok :-( szarakszik a tele.
-
gzola
tag
sziasztok, hoztam egy kis szigetet
-
gzola
tag
na skacok, egy kis VOLT :-)
-
gzola
tag
Fishingeltem egyet :-) [link]
-
gzola
tag
válasz
Peethy #38049 üzenetére
tudj számlát adni, tehát vagy egyéni vállalkozó vagy/leszel (fotós szolgáltatáshoz végzettség kell! vagy trükközöl és fotóriporteri szolgáltatást írsz a számlára, mert ahhoz nem kell végzettség, ha jól tudom, nézz utána, bár lehet már nem így van) vagy alapítasz bt.-t, kft.-t. mivel cégtől nem szoktak végzettséget igazoló dokumentumokat kérni, csak ellenőrzéskor. :-)
-
gzola
tag
válasz
szaby_gyerek #37971 üzenetére
rohadt jók lettek ezek a fotóid :-)
Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest