- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
gab.m
senior tag
Én is manuálban nyomom, mint már harmadjára írom
csak az iso van auto-n.
Nekem ez a módszer vált be, de igazából nem vagyok egy hűdenagy koncertfotós. Igazából csak az olyan előadók koncertjét szoktam megörökíteni, akiknek nagyon kedvelem a zenéjét. Nem jó befektetés ez amúgyse. Én egy ilyen koncerten általában 6-700 képet csinálok, ami meg azért nem kevés, belegondolva, hogy ennyi kattintásból mennyi fizetős portrémelót vagy ehhez hasonlót meg lehetne csinálni, itt meg a képek legalább negyede helyből kuka.. Plusz ide nagyon kellenek a fényerős obik és jó iso teljesítményű gépek. Mondjuk szerencsére van egy fényerős zoomom és a gépem is elbírja nagy szükség esetén az iso6400-at, de ettől függetlenül nekem a koncertfotózás megmarad kizárólag ön-szórakoztatásnak, élményfotózásnak, mert azt majdnem biztosra veszem, hogy MO.-n koncertképekkel a legnehezebb pénzt keresni.. -
m3ss
veterán
jok nagyon a kepek! tetszenek nagyon az ilyen kepriportok. buszos kepek, labdas, 11-es, tanarno, edzo a korlatnal tetszenek legjobban.
Wyll boren szerintem lagyithatnal kicsit, nagyon latszanak a porusok. nekem amugy kicsit fura a szinvilaga, valahogy nagyon beleolvad a borszin a hatterbe. de nem vagyok egy nagy portreszaki, csak ez volt az elso benyomasom.
-
Picit zavaró, hogy bemozdult az elől ülő arca, amúgy nagyon jól elkapott kép!
(#42639) gab.m: a kapus kép faxa, de egy kicsit furán hat, hogy a kép alján az érződik, hogy balra dől. Ez kiveszed belőle, és tuti lesz!
(#42635) Fejo: egész jók, mekkora croppok, mert az élesség egy kicsit lehetne jobb.
-
Chapel
addikt
"de úgy örülnék egy fotós összeröffenésnek ahol ezekről vitázhatnánk"
Akartam is írni hogy ha ezt a témát így páran egy sör mellett beszélnénk meg, 5 perc alatt letudtuk volna és ittunk is volna rá
No de vége az offnak! Sőt most annyit offoltam hogy lelkiismeret furdalásból muszáj hétvégén fotóznom és beraknom
m3ss: Látod megint visszajutottunk oda, amit az elejétől mondok. Neked a 911-es Porsche nem művészeti alkotás. Nos számomra pedig az.
-
Chapel
addikt
A kommentárban lévővel értek egyet. Ez a kép ma skb. kuka lenne, legalábbis én nem tartanám meg, de még csak posztolni valónak sem.
Ez van, elhaladt a kor, a technikával és azzal hogy nem minden 1000. embernek lehet gépe, magával jött az is hogy az a bizonyos mérve jóval feljebb került.Sarkított dolog ezt így nézni, mert a kép korának és készítőjének szól főként a 265e dolláros ár, nem annak hogy odavág a kép.
Érthető hogy mire akar kilyukadni a posztoló, igen, arról szólnak a kritikák hogy belekötnek a szabályoktól eltérésbe. (tisztelet a kivételnek persze)
-
Sucuka
senior tag
Nos azért természetesen "hülye azért nem vagyok" alapon, azonnal kivettem a kártyát a gépből, és itthon egy progival elővarázsoltam a fájlokat... gyerekjáték volt.
Azoknak a hölgyeknek, akiket lefotóztam, kellenek a képek, tehát már csak azért is.Különben a nevedről jutott eszembe: hétvégén megyek a Zamárdi színjátszó csoporttal szlovákiába, és Galántán fogunk megszállni
-
Vártam mikor kapok érte.
Nekem az ilyen jellegű, saját használatú képeken, beleférne a tényleges valóság szándékos módosítása annak érdekében, hogy ne legyen azért "hibás" a kép, mert lelóg a téma nem fontos része a vászonról, egy olyan témarész, ami nem tartalmaz eget-rengető plusz részletet/értéket. Hozzáteszem, hogy ez nem javasolt hibakezelési mód, 1 képem volt ilyen. (senkitől nem kaptam meg viszont a lelóg a csápja kritikát).
Íme: [link]
Ez olyan, mint egy tájképről a zavaró erősáramú vezeték retusálása, senkinek nem fáj.
Emberekről, újságba, médiamegjelenésre készült kép az más tészta. -
Sucuka
senior tag
Nagyon jó kép, tényleg minimál, de hozza amit kell!
Írtam neked privit, és várom a választ tisztelettel(#39781) t_a_m_a_s: Cirka egy évvel ezelőtt még nekem is ugyanez volt, de nagyszerű dolog apának lenni!
-
Throme
veterán
A koncertes képeid általában tetszenek, de ezt most hogy kell értelmezni/nézni? Ketten már megdicsérték, tehát biztos jó, csak nekem valahogy nem jön be. Egy énekest lefejeztél egy unalmas háttér (valami gyárépület vagy mi lehet az) előtt.
Tényleg nem akdékoskodásból, de nem értem ezt a képet. -
Peethy
őstag
Nagyszerű elképzelés, meg a kép hangulata is bejön, de direkt dől balra? Ha így középre súlyoztad, szerintem meg kéne próbálni merőleges vonalakkal a háttérben, de ez magánvélemény
kiskornel: köszönöm az építő jellegű véleményt! A helyzet az, hogy egyetértek veled, azonban jelenleg még nincs olyan csapatom (2-3 modell), akikkel rendszerszerűen együtt tudnék dolgozni. Ez nagyon jó lenne, mert meg lenne a bizalom, és nem lerombolnám az önképét a sok korrigálással. Az első 2-3 alkalommal általában nem szoktam sokat korrigálni, csak a főbb dolgokat kihangsúlyozni, hogy feloldódjanak, ezért kicsit felemás a végeredmény. De dolgozom rajta, köszönöm
-
Sada88
aktív tag
probáld ki ...lehet,hogy elég neki annyi,hogy megrepedt már picit máshogy áll a lencse stb fogalmam sincs a fizikájára,hogy mért befolyásolja az AF-t ,de 70-200nak nem kellene lehalnia , volt nálam kajak kenun is egy 4napig bár örülök,hogy a szinre a kicsit vittem
nem kellemes cipelni egésznap a nagydögöt. -
Sada88
aktív tag
[link]
Akkor én is fesztiválozok egyet , SZIN 2011 Szeged .Tele hibához annyit probálj meg,hogy UV szűrő csere , gondolom van rajta ... nekem a régi 70-210 csinált ilyet,hogy vettem rá új UV szűrőt ment ment és 2hónap múlva tünt fel,hogy 180-210nél hibázik elég sokat ... szétszedés kalibráltatás stbstb .... csak marad a hiba .... utána mondta valaki ezt az uv szűrő okozhat ilyet dolgot levettem a régit vissza azóta megint pontos ....
-
-
Sada88
aktív tag
ja de általában a fotós árokba első 3számot maradhatsz csak nagyobb fesztiválon aztán úgy kizavarnak ahogy vagy
de hát lehet még nem ért oda a technikus
de hát volt az olyan amilyen ... olyna mint a szin .... fesztivál fesztivál hát persze
annyira fesztivál mint ,hogy a balaton tenger .
-
Sada88
aktív tag
helyszín függő
fesztiválon nem kell ott általában nincs berúgva a fénytechnikus
de ezeken a képeken visszaadhatná a papírját
vörös bazz
szekust meg én ütöm le ha nagyon okosde persze megvan adva hol meg mit lehet
Klub koncerten meg senki se foglalkozik a vakuddal amikor fenn van általában 2 sokkoló pár ezer wattal meg 2500as turbo strobik
ahoz képest a 580exII negyeden csak viccnek nevezhető...
-
Sucuka
senior tag
Hoztad a tőled megszokott kiváló színvonalat, gratulálok!
Én, mint helyi lakos, kissé negatívan tekintek a BalatonSoundra, és lehet, hogy még negatívabban fogok, ha 3 km-rel közelebb fogok hozzá lakni, mint most. De a képeid olyan formában adják vissza ezt a nem éppen csendes rendezvényt, hogy ezt a negatívitást hajlamos vagyok félretenni.
Ha nem mentünk volna Bajára a halfőző fesztiválra (és tudom, hogy itt leszel), akkor jó eséllyel találkozhattunk volna
esetleg egy-két pohár hideg ital mellett.
-
kiskornel
addikt
Szerintem: itt a tömeg a lényeg, a csajok és a szex. Az, hogy előadások is vannak, csak a velejárója. Szvsz hiányolom az előlről készített csajos fürdőruhás képeket. Ha dokumentálni akarod a helyet és a szellemét, akkor azok sem hiányozhatnak...
Tegnap a fiúk teljesen rá voltak kattanva a munkahelyen a Sonline fotóira. Persze, hogy a csajok érdekelték hím társaimat. -
pisti
őstag
Érdekes sorozat.
nesa: Hangulatos lett.
coxer: Szürreális az biztos, jók a színek, az a keréknyom kicsit furán lett a képbe szerkesztve, de összességében tetszik.
Cayman: Jó kép, szerintem a színvilág is passzol hozzá, szépia szerű. Nekem tetszik.
Peethy: Az első kettő tetszik, jók a színek és a szerkesztés meg a beállítások érdekessé teszik őket.
Talán az elsőnél kicsit jobban kellett volna rekeszelni, mert elég nehéz kivenni, hogy mi van a háttérben, márpedig láthatóan az is fontos része a képnek.forceberg: Hangulatos kép.
Kicsit zavaró a fehérre égett napkorong, meg a vörös ég, amin elég fura átmenetek vannak a nap körül ahogy kiégett a piros csatorna, talán narancssárgás színekkel ez kevésbé lenne feltűnő. Na meg a keret, szerkezetileg jó, tetszik, de az élénk színű részei szerintem túl vastagok, túl figyelemelterelő így. A logó pedig nem kéne rá.
Egy expós HDR ha jól tippelek, lehet nem ártott volna neki még pár expó.
Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest