- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Fejo
őstag
válasz
kisza25 #20271 üzenetére
Nem rosszak a meglátásaid, de a kivitelezésük még nem az igazi.
Nézzük a képeidet egyenként.5 karika: Szűkebb vágás kéne, mert így elvész az egész, ráadásul a kusza háttér elvonja a figyelmet.
Felhős: A meglátás jó, de elhamarkodott (turista fotó, max hazai albumba) kép, belógó fél autó(k), stb.
Zell: Nagyon ferde horizont! Télen volt szerencsém Zell am See és Kaprun környékét bejárni, csodás hely. Ennél érdekesebb képeket is lehet ott csinálni. Életloen, kontraszttalan lett.
Innen jövünk lefelé: Ismételten ferde(majdnem minden képed az, erre figyelj oda, vagy utólag korigáld). Jobb oldalon belóg valami zászlórúd féle és az előtér fái is zavaróak. Próbálj ilyenkor valami tisztást keresni (feljebb menni, stb).
Erre jövünk le: Nem rossz. Érdekesebbé lehetett volna tenni, ha a szerpentin tetején fotózol és az út vezetné a szemet lefelé.
Kaktusz: A háttér egész jól el van mosva, de még lehetne jobban is. Én inkább áűlló formátumban fotóztam volna és deríteni kellett volna a virágot mert nagyon alexpós a háttérhez képest.
Tehenes: Szintén ferde és nagyon zavaró a villanyoszlopok és távvezetékek hada. A kompozíció sem a legideálisabb, mert ha jól látom, akkor baloldalon már látszódnak a hegyek, így jobb lett volna arra fordulni és azt háttérnek bevenni. A tehenek is lehetnének közelebb (nagyon kiváncsiak, hamar közel jönnek).
Barackok: Kontrasztalan, fakó, életlen. Ez az a téma ami így magában mások számára teljesen érdektelen. Próbáld meg valamivel feldobni, érdekessé, egyedibbé tenni, ha már ilyen témát akarsz fotózni.
Remélem nem vettem el a kedvedet, mert nem volt szándékomban.
-
eastsider
nagyúr
-
*Ropi*
félisten
válasz
kisza25 #20230 üzenetére
"gondoltam ezeket megosztom én csináltam őket"
Szvsz a tehenes kép egész hangulatos lett az autentikus Boeinggel...
Ezt a vonalat vihetnéd tovább, nézd meg FeJo fórumtárs galériáját a Flickr!-en, van pár ilyen témájú képe, amiből lehet tanulni.
Nnna... !
[ Módosította: philoxenia ]
-
Chapel
addikt
válasz
kisza25 #20235 üzenetére
Nem az én heppem,elhiheted méretezd a képeket!!!
index-cukiság: gondoltam ki gogglizod,az egy indexes oldal,aranyos cicák,kutyák stb képeivel,szal arra akartam célozni, h ez nem az a topic.
Nyugodtan rakd a képeid,írunk is rá mint látod,de csak a legjobbakat....sőt azokból is csak a legjobbat rakd,a macsekok,habár nagyon aranyosak, max neked tartalmaz értéket. Segítő szándék vezérelA tehenesben nem tudom szándékos volt-e lehet nem, nem tudom, de jó volt, h a kábelek együtt futottak a fák felső vonalával.
Tölsd le pl photofiltre-t ingyenes,használható és egyszerüen méretez.
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Automata kávégépek
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest