- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sztyui2
őstag
válasz
KTTech #43699 üzenetére
Jaja, most amit írtam, ahhoz még akkor hozzácsapom, hogy ha már finomhangolom, akkor rá is mentem a meglévő presetet, és akkor finomhangolva lesz, de basszus erre jópár napot rá kéne szánni, igazából ha nem érnék rá megcsinálni, akkor most nagyon ideges lennék, sőt ha cégem lenne és a mostaninál sokkal nagyobb tételben mennének a dolgok akkor még idegesebb lennék, bár akkor lehet ráküldeném valamelyik alkalmazottamat, hogy csinálja meg...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
KTTech #43422 üzenetére
A Canonrumors szerint 3500 USD fölött lesz az ára (itthon meg ugye plussz vám, áfa), ami nem is lenne meglepő, ha tényleg igazak lesznek a pletykák (61pont AF, 7FPS, 22MP stb..) akkor nem fogják olcsóbban adni, főleg, hogy az 1D X hivatalos németországi ára 6300 EUR lesz.
-
sztyui2
őstag
válasz
KTTech #43133 üzenetére
Fhúúúú, nah az real pain in the ass...
Sucuka: Nem a monitoron múlik, Apple OS X Lion, Mission Control:
http://www.apple.com/macosx/whats-new/mission-control.html -
kiskornel
addikt
-
törölt tag
válasz
KTTech #22379 üzenetére
Az én kis gagyi 910T-men is zöldesedik helyenként a bőrszín az első fotón, a második meg abszolút zöld tónusú kép. Pedig nekem nincs kalibrálva a moncsim. De ettől független nekem bejön az első.
Sztyui, ha igaz Pisti adatlapja, neki is kompaktja van.
Nem látni a képein, kimondottan profin használja ki a cuccát, alig látni tőle rossz képet, valójában én még nem is láttam...
És tényleg én is látom a kockásodást is...
-
eastsider
nagyúr
-
sztyui2
őstag
válasz
KTTech #18934 üzenetére
Nemtom, ismered-e "potfarizom"-ot. A márciusi talin ott volt egy kis ideig, talán találkoztál vele.
Na neki van egy Canon 500mm f4,5 L-je, és canon 2x-ezője, és 1,4x-ezője. Tovább van még neki egy Kenko kétszerezője, de nemtom, hogy azt fel lehet-e rakni az L-es telékre. Sztem erre fel lehet.
Naszóval lehet, ha sikerülne kooperálnom vele, akkor lenne egy 500x2x1,4x30D 1,6-os cropja, azaz ha jól számolom, 2240mm-es gyújtótávolságunk. Azzal már egész jó kis holdfotót lehetne csinálni. Ha jól értem, azt mondod, hogy ez a távcső 900mm-es volt, akkor elvileg majdnem 2,5-szeresét tudnám elérni.
Sőt, ha felmegy a kenko kétszerező, akkor 4480 mm lenne.
Egyetlen kérdés, hogy van-e neki olyan állványa, ami ezt a berendezést meg tudja tartani. Monopodja biztos van, mert azzal használja, de nem tudom, hogy van-e neki szintén olyan profi állványa. Van neki egy valami 30ezres manfrotto-ja, valami 60-80ezres Benro gömbfejjel, szerintem az untig elég lesz. Az a Benro fej nagyon profi. Olyan, hogy ha meghúzod, az már nem elmozdul, hanem törik. De sztem nem a fejtől függ, hanem magától az állványtól, hogy mennyire bírja el, és mennyire stabilan. Vagy azért nagyban függ a fejtől is? Valami biztos függ, mert nem véletlen ilyen drágák a fejek(sokszor drágábbak,mint az állványok), de a teherbírás mennyire függ a fejtől?
És ráadásul relatív hosszú záridőt kellene használni, mert az f4,5-ből, ennyi kétszerezővel, már igen nagy fényveszteség lesz. Ráadásul lehet, hogy a jobb képminőség érdekében rekeszelni is kellene
Na majd látjuk. Holnap lehet elnézek hozzá, aztán majd meglátjuk mit szól az ötlethez -
Murderer69
őstag
Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest