- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
Toncsi #24672 üzenetére
A hidas ködös képed fekete-fehérben nézne ki jól, erős szemcsézettség mellett. Kicsit oldalabbra tettem volna a szemszöget. Megvártam volna, míg a bicikli beér a képen belülre.
Ha a hidat, ködöt szeretnéd témául, akkor addig kellet volna várnod, míg a biciklis már-már kimegy a képből, de még teljes terjedelmével bent van, majdnem párhuzamos a képsíkkal. Ilyenkor hiányzik az eőltte levő tér, így a háttér kap hangsúlyt, de mégis van egy hamis téma.Kicsit mehetett volna szélesebb látószöggel is. Az ilyen képek akkor mutatnak igazán jól. -
Cassidey
senior tag
válasz
Toncsi #21924 üzenetére
azert alapvetoen o egymaga dolgozott/fotozott. a szeker beindulasaval nyilvan jottek a konnyebbsegek. utana lehet nezni a sracnak, leirja o, h milyen szinten sporolt, h megvehesse a felszereleset, milyen korulmenyek kozott elt hetekig az utazasai soran.
az meg egy meddo vita, hogy mennyit szamit a stab meg a technika, sok ember keze alatt ott van, es emlitesre sem melto amit produkalnak. az pedig nem elvarhato egy fotostol sem, h egymaga legyen fodrasz, sminkes, stylist, mert ezek kulon szakmak, a fotos pedig fotos.
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Toncsi #21924 üzenetére
csapat nélkül minden nehezebb, ezt be kell látni. a fegyveres bantunéger az egyik véglet, de gondolom a "natural light"-os hajléktalanos fotókhoz nem kellett 10 fős gárda sminkelni, stylist meg főleg nem
akinek megvannak a lehetőségei, az éljen is velük. ha van gárda, apu/anyu és pénz meg lehetőség, akkor fölösleges szégyenlősködni.
-
jorden06
senior tag
válasz
Toncsi #20457 üzenetére
Az ilyen képeknél szerintem érdemesebb multiexpót készíteni. Az egyiket alacsony iso-val, hosszabb záridővel, hogy a víz folyása, lágysága látszódjon, a másikat magasabb iso-val (~1600), és ugyan csak hosszabb záridővel (~30s), hogy a csillagok ne mozduljanak be, és úgy lássuk őket, mint a real life-be. Aztán a két képet persze ps-be összehegeszted.
Vagy a másik lehetőség, hogy csillagjárást készítesz- persze ahhoz érdemesebb megvárni még full sötét lesz. Szerintem magasabb iso-nál érdemes bekapcsolni a zajszűrést (mint pl. a fent említett ~1600-nál), de alacsony érzékenységnél én nem láttam sok különbséget ha be lenne kapcsolva. Persze lehet, hogy erről más nem így vélekedik.A legutóbbi képeid nekem is tetszenek, az elsőnek jó a hangulata, és jó időben is voltál, ezért még az ég is kellemes.
üdv -
tete007
tag
válasz
Toncsi #18136 üzenetére
hali
szépek
1. a ég elég rendesen kiéget ahogy látom de nagyon jó hangulatú és elképzelésű kép
2. nem tudok hozzá szólni össze tenném a két kezem egy ilyen fotóért
3. nekem ez is bejön (de lesz aki bele köt hogy turista kép) a napozókat igazán elhajthat ad volna a képből
4. jó csak nekem a tekintetem elvonja a előtérben lévő fű mert az élesebb mint a madár
5. hát ez nekem nem igen jön be a lámpán van talán a fókusz a többi mindenség meg homályos kissé
Grat. a képekhez -
jorden06
senior tag
válasz
Toncsi #17889 üzenetére
Ne viccelj, tök jók
Nekem mindegyik tetszik, a fás bejövős, de a kutyus és teljesen jó akciójelenet
A fácánba sem tudok belekötni.. A fenébe..
pisti Nekem is tetszik, én még idén nem is találkoztam szöcskével, már alig várom, hogy összekerüljek vele
Ha otthon leszek, én is dobok fel egyet, bár szerintem az már volt itt
-
Aktív témák
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest