- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CosmoBacsika
tag
válasz
ReFleXx #61284 üzenetére
Nagyon nem szereti senki JW-t, de jó lenne elismerni, hogy klasszis játékos. A tegnapi meccset tulajdonképpen az ő megmozdulásai döntötték el. Agresszívan peekelt állandóan az awp-vel és nagyon bejött, a HR oldaláról meg sajnos sokszor nem tudtak felnőni a feladathoz. Még a tryout időszakában szorítottam, hogy Bence kerüljön be, megnézve 10+ HR meccset azóta úgy érzem messze top 2-3-as játékos ebben a lineupban...
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
ReFleXx #61282 üzenetére
13:11-nél lett vége szinte. Onnantól kezdve egy normális buy-uk nem volt, de ha nyerték volna akkor hasonlóan szar pénzügyi helyzetben lettek volna a godsent-esek is. Eco és eséllyes, hogy 13:13. Sajna ez csak feltételes mód és nem jött össze a 3:0
De legalább DF jw-re is küldött egy szét vántápot
3:1el is ki lehet jutni
-
lemusz
addikt
válasz
ReFleXx #60923 üzenetére
Örülök a változtatásoknak, mert így egyszerűsödött a pálya, sokkal jobban lehet rajta competitív játszani, remélem a nagy csapatok is így gondolják majd. Azokba a sárga kiálló sz*rokba mindig beleakadtam, úgyhogy ez külön öröm. Talán az fps után síróknak is jobb lesz ezután, a kivett felesleges elemek is csak szipkázták az erőforrásokat.
-
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
ReFleXx #60592 üzenetére
Cachen régebben simán hallottad B-n az A-n zajló eseményeket fél méterre tőled. Hi-Fi és gamer fejesen is, eltérő hangkártyával, sztereón. Néha még most is vannak ilyen bugok, de többnyire megoldották. Mondjuk az tény hogy ha az ember rendszeresen tolja, pontosabban hallja hogy mi honnan is jön. Múltkor a nagy inaktivitás után forgolódtam és én is rákérdeztem hogy honnan is volt a hang, pedig a hallásom is jó és a fejhallgatóm se rossz.
-
he7edik.
addikt
-
hun-man
tag
-
lemusz
addikt
-
I Am^^
tag
válasz
ReFleXx #56053 üzenetére
Attól, hogy neked nem megy, mi csinálhatjuk jól. Igen-igen az asszonynak a konyhában a helye....bla-bla. Téma részemről lezárva, nem vitát nyitni szeretnék, csak annyit még, hogy én is játszom, mégis jut időm a főzésre, mosásra, takarításra (persze nem profi szinten, de minden csak akarat kérdése). Más körmöt fest és hatvanszor kifesti magát még a sarki boltba is, 100 képet posztol ki magáról...én leülök és játszom egy MM-et.
-
edgR
őstag
válasz
ReFleXx #55944 üzenetére
én is... ! Meg a Thorin videókra is. Ez például zseniális (cheater kérdés/probléma/megoldási javaslatok).
Visszatérve mr. Varga Jánosra, hozzám hasonlóan bárki elküldheti neki a jókívánságait! Nem mondanám magam kárörvendőnek, de mostanában öröm nézni, ahogy elmossa ezt a sok szemetet az internet mindent látó szeme.
-
edgR
őstag
válasz
ReFleXx #55936 üzenetére
Ráadásul a magyar 'proplayerek' szponzoráról beszélünk
Neveket nem írok, úgyis mindenki tudja, vagy ha érdekli, akkor Gugli segít neki.
Szerintem a fogadás is ugyanolyan gambling, mint a rulett, blackjack és társai, és legalább annyira könnyű benne csalni, mint azokban. Gondolj csak a hatalmas olasz botrányokra (ha fociról van szó), vagy akár a kitiltott játékosokra, ha a CSGO-nál maradunk! Ott is már meccs előtt tudhatják, ha például megéri eladni a meccset, mert szép odds van az ellenfélre. Ott sem ér persze semmit egy-egy eltiltás, mert akkor még mindig ott vannak a haverok adott esetben, akik fogadhatnak. Minden oldalról bűzlik ez az egész. -
törölt tag
válasz
ReFleXx #55887 üzenetére
Szomorú lesz, hogy nem kapnak pénzt azért, amiért egy kvalin 3 beugróval játszanak
no offense.
Imádom Gábort, de amit profiként nyújtanak (a csapata és NEM GABI, Gabi mindig ott van és mindig odateszi magát), az szánalmas.
Azt remélem, hogy ő bekerül még egy igazán ütős és elhivatott csapatba, ahol meg tudja mutatni, hogy mit tud igazán.Persze ez csak egy kvali volt. Persze most volt bodító valamelyik fesztiválon(na meg RML megint eltűnt), amik csak nyáron vannak. Na de ICL-en se vették valami komolyan (legalábbis bodító...) a dolgokat . Kolorr mondta is, hogy lenézték az enemyt d2-n, akiktől kiszoptak rendesen alsó ágon.
Aztán jött még pár kifogás tőle, hogy "hát flashék milyen mákosok voltak, hogy Traint kapták".
Olyan szinten röhögtem ezen. Több ezer órát beletoltak már a csébe. Full mix még az összes magyar csapat és a pályára meg a vétóra kell fogni a kiesést.Daninak csalánnal kellene verni a tökét, hogy nem ő a magyar Krimz (mert amúgy a játék stílusa dettó ugyanaz). Pontosabban ő a magyar Krimz, csak nincs azon a szinten (pedig lehetne).
Amúgy megértem, mert dolgozik és az fontos, hisz elég kicsi az esély arra, hogy pikk pakk elérnek nagy nyereményeket, amikből meg lehetne élni. Én egyébként benne látnám azt az embert (ha játszana rendesen) aki a hátán tudna vinni egy csapatot a nehéz szitukban. Rá simán lehet alapozni, csak sajnos ott a meló, ami ilyen korban már igencsak belekalkulálandó.Hátha olvassa ezt valamelyik illetékes. Válaszolja már meg nekem kedvesen vagy bunkón (csak őszintén), hogy Kolor tegnap 9-5ös állásnál, miért boostoltatta fel magát a tűzbe? Miért nagyképűsködte/ték el az utolsó T kört? Miért nem akartak 10-5tel fordulni? Miért volt jobb a 9-6, ami után jött a pisztoly kör és pikk pakk 9-9.
Miért nem veszik komolyan 100%-ig a meccseket?ui: Gabi is love, Gabi is life.
-
-
-
-
-
kuLi_
tag
válasz
ReFleXx #55726 üzenetére
Nyári szünet van nettó július végéig, viszont egyáltalán nem biztos, hogy igazam lesz. Szerintem kizárt, hogy a Volvo kinyírja az aranytojást tojó tyúkot (előbb a nézettség, majd a professzionális játék fog lassan beledögleni, de ez egy hosszabb procedúra). Mindenesetre ahogy nézem, elkezdtek az oldalak pánikolni és akadnak érdekes húzások is.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
ReFleXx #55651 üzenetére
Aki azt mondja hogy nincsenek csalók az téved. Olyan csaló is sok van akiről demó alapján is nagyon nehéz megmondani hogy csal. Faceiten sok olyan van hogy visszanézve a demót se azt veszed észre hogy csal, csak annyit látsz hogy rohadt jól játszik és nagyon jól lő. Elmentegetem magamnak az ilyen embereket, és visszanézve sorba kapják a bant. Pl: [link] [link]
[link]
De még sorolhatnám. És ezek nem csak sima faceit meccsen csaltak hanem fplc-ben is, mégse tűnt fel senkinek. (csak a faceit anticheatnek) Vac banja pedig egyiknek sincs. -
GabN73
addikt
válasz
ReFleXx #55568 üzenetére
"Sajna" van egy pár gyűjtő, aki a nagyonnagyonsokszorosát fizetné érte ....
Eladnám, aztán becsalnám magam a profik közé, majd nyitnék egy saját matricásat a francbaAmúgy akit érdekel hogy a Faceit miért terhel automatikusan újra 1 hónap prémiumságot (holott alapból csak 1 hónapot vettem 7.99-ért):
Ticket elküldve (igen, még csak most volt időm) refund igényelve, kíváncsian várom, hogy mikor válaszolnak s mit.
-
Xero
nagyúr
válasz
ReFleXx #55523 üzenetére
A gond az egészben az, hogy tényleg a kölkökre és a szerencsejáték függőkre (betegekre) mennek rá. Épeszű ember fel tudja mérni, hogy ennek az értelme nulla. Részemről azon túl hogy lounge-on fogadtam meccsekre (jellemzően a szutykot dobáltam be max 10 cent értékben, a legnagyobb tétem max 2 euro lehetett) párszor nincsen személyes tapasztalatom, de elég sokszor futottam bele ezekbe streameken.
Na most. Akinek mint említettem van egy minimális matematikai affinitása az képes felmérni, hogy a szerencsejátékon csak bukni lehet. Ok BJ-en lehet számolgatni a lapokat, tippmixen lehet oda-vissza ismerni az adott sportokat, pokerben lehet simán tutira menni (ott sem lehet igazán, van ismerősöm aki ebből él), DE és most jön a nagy de, a mostanában populáris roulett szerű siteokon csak bukni lehet. Lévén kb semmilyen hatóság nem ellenőrzi ezeket az oldalakat, kb biztosra venném, hogy a játékosok szépen be vannak csoportosítva és az esetleges beetetés után nem hagyják, hogy pluszban szállj ki a dologból. Ha mégis az a hibahatár.
Az, hogy rengetek a közösséghez tartozó arc reklámozta ezeket az oldalakat? Nem gáz, ameddig valahol valamilyen formában feltünteti, bár ez minden esetben tök egyértelmű volt. Ott kezd cinkes lenni a dolog, amikor rájátszanak erősen és tényleg megy a lapítás. A minősített eset pedig a legutóbbi, amikor az emberkék visszaélnek a népszerűségükkel, alapítanak egy oldalt, majd készülnek a kamu videók.
Mi a megoldás? Magam sem tudom. Első körben a Valve helyében rövidre zárnám az ügyet és lecsapnám az api-okat. Lehet hogy megcsappanna a forgalom, de a hírnév nem sérülne tovább. Így is perelik már őket.
Második körben csinálnék egy steam marketen belüli csere felületet á la lounge. Ezzel a legfontosabb dolog élét már el is venném.
Harmadik körben pedig lehetőséget adnék a skinek kifizetésére x százalékban (ami jelentősen a market ár alatt lenne, teszem azt 60%) steam accountra, majd onnan számlára.
Tudom, hogy a Valve kifele semmilyen pénzt nem enged a rendszerből, de azért ők sem hülyék. Most is folyik ki a kezükből a pénz bőséggel, így legalább egy részét bent tudnák tartani és a további ilyen eseteket megelőznék.
Negyedik körben lehetne a majorokon fogadni skinekkel, szintén a Valve égisze alatt. Így máris ellenőrzöttebb mederben folyna a dolog.
Ezzel egyszersmind véget is vetnének a lotto és double és hasonló hülye oldalaknak.
Kiegészítő gondolat: Tradere és marketre felengednék minden arra érdemes accountot, viszont a meccsfogadás részre szigorúan személyes iratokkal hiteltérdemlően bizonyított megfelelő korhatár átlépés után engednék bárkit. Abban az esetben pedig ha valaki átengedi az accountját egy fiatalkorúnak/kiskorúnak, akkor biza ő fogja a következményeket viselni.
Összefoglalva: Szánalmas ez az egész, szívem szerint kivágnám az összes skint a játékból (a sajátok nem izgatnak, a trader haverok először szedjék ki a pénzt
) és pont. Viszont nem lóg bilibe a kezem, a Valve nem fogja elengedni a nulla munkával kereshető pénzt.
Részemről annyit teszek mint eddig is: Nem költök egy buznyákot sem Steam-en irl pénzből és még inkább nem foglalkozom az ilyen oldalakkal.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
ReFleXx #55382 üzenetére
Csak finoman megsúgom, hogy az olcsó kínai egerekben van dedikált dupla katt gomb (és az nem makró).
Nekem is van kb 5$-ért vettem, de már nem használom.Csak ideiglenesen volt, amíg nem jött meg a másik egerem. A tapasztalatom vele az, hogy nem maxon kattogtatja, így viszont a spray sokkal pontosabb kb minden fegyónál. Különösön a m4a1-nál, Tec-9 is pusztít.
-
kuLi_
tag
válasz
ReFleXx #55382 üzenetére
Szerintem ez egérfüggő (ha NAGYON megfeszülök, közel ugyanolyan gyorsan tudok tunkolni Tec9-al, mintha görgőre tenném), illetve nem éri meg szvsz. Nem igazán tartom előnyösnek azt, hogy ész nélkül, bízván a vakszerencsében full yolo-ban rárohanjak és imádkozzak ahelyett, hogy okosan célozva az első pár golyóból azonnal fejjel indítsak.
-
szebe
addikt
válasz
ReFleXx #55357 üzenetére
Engem meglepett, és nem a csoportkörös 16-4 miatt, hanem mert ültem pár meccset mind2 csapat mögött.
Amit láttam, az alapján egyébként egész korrekt rendezés volt most. Bár ha nem megyek oda spect jegyet venni (1k), akkor "ingyen" lettem volna lent, mert senki nem nézte, hogy mivel megyek be
-
dugo_
veterán
válasz
ReFleXx #55224 üzenetére
Nem úgy harmadik, volt három accom párhuzamosan, abból a kettő kicsi csak tartalék volt.
Mindkét kicsit fellőtte globalba, hogy majd eladjuk és osztozunk, de ez akkor volt, amikor boldog-boldogtalan meg tudta ezt csinálni, szóval senkinek se kellett.
Aztán idővel - szerencsére - csak a 3. számú maradt nála, az újraelosztott rangokkal viszont nem tudott fentmaradni tisztán, ezért elkezdett csalni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest