- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Gentlelelele #69379 üzenetére
Napi két győzelem.
Az új láda szerintem pocsék lett. Annyi jó skin van a workshopban és kiválogatják a legszarabbakat kb.
-
gtamate2
veterán
válasz
Gentlelelele #68609 üzenetére
Na ezen most hangosan felnevettem
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #68609 üzenetére
Nem volt véres és nem volt kunyera. Szerintem elhanyagolható szinten fog csak beleszámítani ebbe, ha beleszámolják egyáltalán.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Gentlelelele #68353 üzenetére
"És igazán találhatnátok valami más témát azokon kívül, hogy csalnak az emberek."
Nyilván azért kattannak rá sokan, mert ez megosztó téma, láthatóan sokak szerint nincs semmi látnivaló, mások szerint meg tönkreteszi a játékot.
Más téma meg nem igazán van, az operation már lecsengett, a módosítások minimálisak, mixek sincsenek túl gyakran. -
skL86
tag
válasz
Az "előrevitel" ügyében, tud valaki olyan összegyűjtött érdemi útmutatót, ami ilyen silver-kala szintű játékosoknak segít feljebb jutni? Azt látom, hogy rengeteg alapvető hibával játszik szinte mindenki ezen a szinten, az aimtól eltekintve.
Tegnap játszottam egy mmet, kivételesen nem soloban, TS-en az információ csere becsült aránya csalózás / érdemi információ 75 % / 25%
.
-
GabN73
addikt
válasz
Gentlelelele #68355 üzenetére
Tudom sajnos, de legalább nem k*csog csítterezés megy, hanem miajóédesk*rvaanyádat csinálszozás
-
GabN73
addikt
válasz
Nem csalózni kell, hanem átfáradni LoLozni...
-
GabN73
addikt
válasz
Gentlelelele #68343 üzenetére
Laghackkel konnnnyűűűű
-
Mezcal
addikt
válasz
Gentlelelele #68299 üzenetére
Engem meg az az zavar, hogy mert nem értek egyet a kevés csaló bullshittel, rögtön az vagyok, aki mindenkit jelent és mindenkit csalással vádol. Ne komolytalankodjunk már. A PH mixen sem én voltam az, aki csalással vádolta a játékosokat, hanem ti. Én konkrétan egy srácra mondtam rá, a haverodra, az be is jött.
-
gtamate2
veterán
válasz
Gentlelelele #68232 üzenetére
Mindig ez volt, ha valaki jobb azt képtelenek az emberek elhinni. Persze nálam sosincs ez, mert én vagyok a legjobb.
-
qdak
addikt
válasz
Gentlelelele #68183 üzenetére
talan azt hasznalom a legkevesebbet, awp/scout-t hasznalom legtobbszor, loves utan egybol ALT, sztem jobb mint zoomolgatni.
egeren van sok bind-em, meg igen wasd korul is.gyáliSanyi sok eselyunk nem volt
-
gtamate2
veterán
válasz
Gentlelelele #68183 üzenetére
Kevesebb ideig hallja az ellenfél, szóval szerintem érdemes.
-
bager13
aktív tag
válasz
Gentlelelele #68010 üzenetére
Annyiban egészíteném ki, hogy magasabb szinten azért kevesebb dologra kell figyelni. Elég egy szöget tartanod, mert a csapattársaid tudják a dolgukat és stb...
-
david368
aktív tag
válasz
Gentlelelele #67258 üzenetére
Értem, köszi a tippeket, a videókat pedig megnézem!
Felveszlek -
dugo_
veterán
válasz
Gentlelelele #66152 üzenetére
Múltkor MGE-et vett el, és DMG-t kaptam vissza. Az a kötelező derank mindig is hülyeség volt.
-
had423
aktív tag
válasz
Gentlelelele #65947 üzenetére
És mire jó?
"nem anticheat által érzékelt ban-t kaptam, hanem manually handed bant"
Wow kajak, ragei? Meselsz meg nekunk? -
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #65203 üzenetére
Nézd meg az első és a második jobbra tartó rántás közti különbséget. Az első profi munka, egyenes, precíz, stabil... a második meg? Eleve nem oda megy, ahol potenciálisan az ellenfél lehet, hanem bele a nagy dobozok közepébe, aztán elkezdi remegtetni a célkeresztet DF hitboxa körül ergó belőtte aimlockkal hogy hol is van pontosan és csak utána kezdi el a doboz széléhez tartani a célkeresztet, ahol már potenciálisan felbukkanhat az ellenfél.
-
GabN73
addikt
válasz
Gentlelelele #65008 üzenetére
Mondtam már, hogy kicsi változtatásokkal, azokkal az emberekkel álljatok össze, a szponzorációt meg intézem
-
capsule
csendes tag
válasz
Gentlelelele #65008 üzenetére
Ha rászántad magad dobj egy üzit rám, hátha tudok segíteni (nem a saját, eladó monitoromra gondoltam
)
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Gentlelelele #64840 üzenetére
Na azért nehogy már te döntsd el hogy neked mi esik rosszul, apád szar a munkájában, nevesettek!!4négy
/s
-
gtamate2
veterán
válasz
Gentlelelele #64835 üzenetére
Bocsánatot kérni emiatt nem fogok, semmi sértőt nem mondtunk.
(#64842) Vismajor01: Ki mondta hogy ő említette? És az hogy zavaró volt számukra a sok pause, ezt nem nevezném ugrálásnak
-
adise
őstag
válasz
Altalaban a kissebbseg szokta ilyenen felkapni a vizet ha megemlitik a szulo szot. Ahelyett hogy frocsogsz mrgbeszelhetted volna szemelyesen. Igy csak magadat jarattad le. Es meg mindig semmi szidas meg rosszindulat nem volt az egeszben., de persze lehet alszentnek is lenni. Meg jo hogy nem verekedni akarsz. Orulj neki hogy volt szinvonalas kozvetites.
-
skL86
tag
válasz
Az égvilágon semmi sértő nem volt benne...
-
adise
őstag
válasz
Gentlelelele #64837 üzenetére
Egy jelentektelen semmi rosszindulatot tartalmazo dolgon frocsogni van ertelme? Tipikus verpisti az interneten szint
-
adise
őstag
válasz
Gentlelelele #64835 üzenetére
Igen
-
GabN73
addikt
válasz
Gentlelelele #64480 üzenetére
Csak az MM!!
-
ReFleXx
addikt
válasz
Gentlelelele #64360 üzenetére
ha nvidia a gpu akkor nv control panelen a "Perform scaling on:" - t kell GPU-ra tenni
amd-nel is be kellett allitani valamit.
ezek desktopon de gondolom ugyanugy megy laptopon is -
langward
tag
válasz
Gentlelelele #64294 üzenetére
vegyél netet plz... képregény beugrásaid oriásiak..
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #64294 üzenetére
-
ReFleXx
addikt
válasz
Gentlelelele #64149 üzenetére
igy mar nem tudnak betyarkodni, ezt fixaltak mar anno.
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #64149 üzenetére
De Chicken jó fej volt, köszönt hogy "duck duck", meg ha kickelted nem nagyon jött vissza. Ezek meg rögtön bejönnek ahogy elkészíted a lobbyit és kickelni se lehet őket...
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Gentlelelele #63914 üzenetére
De mi a jó a smurfölésben? Kb. olyan lehet, mint felmenni egy szerverre botokat vadászni. Csak itt még felbaszod más emberek idegeit.
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #63914 üzenetére
Az érzés amikor PH majoron megvered gentle csapatát 16-0-ra, felbecsülhetetlen. Jah boccs, spoiler
de minden másra ott a master card.
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #63887 üzenetére
Rohadtul nem annyit amennyit Te. Ez még mindig X akta baszod.
Lvl 7-nél vagyok csak még mindig....
-
Xero
nagyúr
válasz
Gentlelelele #63882 üzenetére
Hát Zombie-val pont ezen égtünk tegnap. Premium lvl 10 ok jól lőtte, de megfogtuk őket. Lvl 4-5 pedig szétrektelt minket. Fuck logic.
-
GabN73
addikt
válasz
Gentlelelele #63371 üzenetére
Milyen egyszerű lenne arra rakni a csalást
-
Zomb€€
őstag
válasz
Gentlelelele #63340 üzenetére
Nekem 1 pont kell a silverhez, de mar nemhiszem hogy a navi behuzza a dontot
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #63075 üzenetére
De amikor az ő játékát mutatták nem éreztem ezt. Pronax a vége felé inkább csak beült a sarkokba rátartani valamire, mert tudta ha bármi mást csinál halott.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Gentlelelele #63068 üzenetére
this guy has balls.
en tuti rapukkantottam volna fegyoval , itt mar nagy volt a tet.
legjobb meccs eddig nekem
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #62840 üzenetére
Sokan hiszik azt, hogy kapnak steam értesítést a droppról, de NEM.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Gentlelelele #62620 üzenetére
Ahhoz képest 1082ből 1057 lett, 29-27be lőttem magam
ez a faceit is jó ezekszerint -
Vismajor01
addikt
válasz
Gentlelelele #62620 üzenetére
Látom valahol az elo pontjaim?
-
kuLi_
tag
válasz
Gentlelelele #62572 üzenetére
Ma összevágunk páran egy szösszenetet holnapra (via Youtube), amolyan Major esélylatolgatás szinten, mert elvileg az jó dolog.
-
dugo_
veterán
válasz
Gentlelelele #62572 üzenetére
-
ReFleXx
addikt
válasz
Gentlelelele #62410 üzenetére
Nah en ezert hasznalom english nyelven a gamet, tt mar nem birta a Valve leforditani magyarra, a fele angol.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Gentlelelele #62160 üzenetére
Persze ezzel tisztában vagyok, ezért csak olyan ellenfél ellen csinálom akinél bejöhet. Én is oda szoktam lőni ha látom hogy trükközés van, legalább az ingyen frag legyen meg!
Snow: A fórum része egy idő után színvonal alatti volt, mert oda-vissza ment az okoskodás/oltogatás feleslegesen.
MarioAna: HRTF-es kérdésére engem is érdekelne a válasz.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Gentlelelele #62065 üzenetére
Nemreg ertem haza, Train 4-14 WTF
rekt is lett a vege, johet a decider meccs -
Cr00py
senior tag
válasz
Gentlelelele #62010 üzenetére
Mindenkepp. Lassan indulok a repterre, mert elutazom a hetvegere uzleti okok miatt, de amint hazaerek egyeztetunk. Elmentem a profiljaid, hogy megtalaljam. Elnezest az ekezet miat, de mar mobilrol irok.
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #61645 üzenetére
Nem tudod miről maradtál le, jókat derültünk, jóllehet még a meccsek előtt, mert maga a mérkőzések nagyon kiégetősek voltak azok számára, akik nem lemusszal voltak.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Gentlelelele #61621 üzenetére
semmi extrat nem latok itt
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Gentlelelele #61600 üzenetére
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Gentlelelele #61491 üzenetére
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #61499 üzenetére
HLTV-n sírnak a gyerekek, hogy hátha új operation miatt van az egész, de szerintem ezek nem tudnak semmit se. Elment mindenki holiday szabadságra az usában, azt már csak a takarító van ott valvénál. Lehet nem is lenne baj, ha nem jönne vissza senki az irodába és offline maradnánk 27.-éig.
nah jó, talán mégse.
-
lemusz
addikt
válasz
Gondoltam hogy valami noob rákérdez, aki nem ismeri a steamstatus oldalt, de azt nem gondoltam volna, hogy pont te leszel az.
-
dugo_
veterán
válasz
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Gentlelelele #61398 üzenetére
Én nagy bf fanként már kicsit bánom, hogy megvettem a bf1-et.
És valami competitive gamet keresek. -
ReFleXx
addikt
válasz
Gentlelelele #61283 üzenetére
en is epp igy erzem 13:11ig ok volt, azutan jöttek elő hibák
az nekem is tetszett, JW nagy arccal tolja ki IVY-t, hogy odapörköljön egyet, erre visszanyalt a fagyiöröm volt nézni
JW sose volt szimpi, flusha meg miota uj anticheat van mintha nem lőné meg annyira
még 3:2-vel is ki lehet jutni szal nem parazok, meg 2 eselyuk van. -
szebe
addikt
válasz
Gentlelelele #61184 üzenetére
chrisJ 8-20, neverforget
LUL
-
válasz
Gentlelelele #61095 üzenetére
Áhh ahhoz gyenge.
-
sss
őstag
válasz
Gentlelelele #61023 üzenetére
Emlékszem a cealum monster/b3ast videó volt az egyik legelső cs muvi ami láttam, de az biztos, hogy a legelső ami magyar játékosról készült. Haverokkal csak pislogtunk, hogy ez az arc mindig csak fejet lő.
Ez lehetett olyan 2002-2003-ban... hogy rohan az idő.
-
szebe
addikt
válasz
Gentlelelele #61023 üzenetére
RankeR interjut a nepnek!
-
Tewe013
őstag
válasz
Gentlelelele #61021 üzenetére
Elverték utána a fnatic academyt is, így továbbjutottak a closed kvalira.
-
ragie
kezdő
válasz
Gentlelelele #60901 üzenetére
:
:
GentleReker
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Gentlelelele #60904 üzenetére
PH mixen nem csalt, viszont buta volt, szóval érthető, hogy szerzett egy kis segítséget. Érted, szerzett a szerzetes...
-
gtamate2
veterán
válasz
Gentlelelele #60900 üzenetére
És még így is szar volt lol.
-
GabN73
addikt
válasz
Gentlelelele #60829 üzenetére
0-9ben volt a srác, csapattárs bombával kezdőn körbe körbe afk, legalább jó anyag lett belőle
-
Tewe013
őstag
válasz
Gentlelelele #60757 üzenetére
Egyetem és van pénteken órád? Szegény pára.
-
GabN73
addikt
válasz
Gentlelelele #60757 üzenetére
4kor vizsgázom
-
kuLi_
tag
válasz
Gentlelelele #60711 üzenetére
Volt szerencsém nem kevés közvetítést hallani LoL-t illetően, hehe, és Pierce és Buci nálam abszolút két favorit. Zseniális, amit művelnek, pedig szintén kb. közöm sincs a LoL-hoz (Dota2 4LYF).
-
tescodr
aktív tag
válasz
Gentlelelele #60014 üzenetére
Engem aztán foghat
a cs-n kívül mást nem használok, tudod néha nekem is lehet szerencsém, na meg jo gyakorlás a ph mix
-
zarayg
aktív tag
válasz
Gentlelelele #59886 üzenetére
pontosan
lesz majd ilyen top 50-es csapat top 3
-
AllTheBest
őstag
válasz
Gentlelelele #59698 üzenetére
Neki még szerintem túl korai volt ez a lan, kb 1 éve játszik csak go-val, szerintem még 1 évet minimum várnia kellett volna, de ez csak az én véleményem
-
edgR
őstag
válasz
Gentlelelele #59701 üzenetére
Amit feltettél képet, az alapján írtam
-
edgR
őstag
válasz
Gentlelelele #59696 üzenetére
"kevesebb 1vx clutch". Úgy érted 0?
-
AllTheBest
őstag
válasz
Gentlelelele #59696 üzenetére
Cons1st az nem járt régen 1.6 vagy source lanokra?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Gentlelelele #59689 üzenetére
Ragie-s statot a népnek! Most!
-
edgR
őstag
válasz
Gentlelelele #59689 üzenetére
Első LAN volt? Többieknek?
-
adise
őstag
válasz
Gentlelelele #59675 üzenetére
Valakivel összekeversz.
Nem te vagy aki az "ex" csalóval ment le?
Furcsa hogy még meglepődsz egy csopipakin.
Első lanózó vagy nem? Inkább csöndbe maradni és gyakorolni vagy valami egy kis alázattal. Nem a kifogásokat keresni. Bár valamiért neten mindenki pronak hiszi magát ezt már tapasztalhattuk. -
edgR
őstag
válasz
Gentlelelele #59664 üzenetére
Magyarul "csopipaki", egy 8-as csoportban, még egy defwinnel is?
-
kretenallat
senior tag
válasz
ez miféle ip cím? kívülről elérhető? mert nekem nem jön be.
-
törölt tag
válasz
alaptalan óvásra plusz elizélik a pénzt... nem is értem. Nem is volt nézôimozgás köztetek...
Remélem holnap ilyesmi nem lesz....
-
had423
aktív tag
válasz
Gentlelelele #59654 üzenetére
Nem akarom bontani a csapatmorált, de pl téged szívesen megnéznélek egy összeszokottabb 4-es mellett.
Más:
[link] El is felejtettem h spray ilyen rossz caster... -
AllTheBest
őstag
válasz
Az első meccs az szerintem szép volt, a többit eddig még nem néztem. Mondjuk a sors iróniája hogy cons1st nekem azt mondta hogy EZ win lesz.
-
Xero
nagyúr
válasz
Nem az a lényeg. Jól lőtted, igaz csak egy meccsnek a felét láttam. Ott teljesen hoztad amit kell. Nem rajtad megy el.
Látod mondtam én. Torrent ON, 4K video streamek ON. Olyan mintha otthon lennél.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Gentlelelele #59639 üzenetére
Kiket vertetek? Sajna dolgozom megint, de ha valaki dob egy ágrajzot/eredményeket azt megköszönöm!
-
b0rZ
aktív tag
válasz
Ügyesek voltatok.
-
Xero
nagyúr
válasz
Elég elkeserítő a színvonal!
ggwp
-
Mclovin
senior tag
válasz
Ha nagyanyámnak áramszedője és kereke lett volna akkor meg ő lett volna hatos villamos...néztem végig, bíztató kezdés, gg...Pixelt csípjétek el, de csak ha DEv megengedi!
-
lemusz
addikt
válasz
Gentlelelele #59554 üzenetére
Bár nem vagyok lanos arc, de két féle típust ismerek és most nem tudom eldönteni te melyik vagy. Az első az ambiciózus fajta, aki próbálja magából a legjobbat kihozni, megmutatni magát, összespanolni nálánál nagyobb nevekkel, hogy a jövőben feljebb íveljen a karrierje és van a másik, aki bebaszni megy, meg szórakozni, meg a wc mellé hugyálni. Melyik vagy te?
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Gentlelelele #59554 üzenetére
Csoportokat látva mire számítotok, vagy mi az amit már jó eredménynek vennétek?
SHiZUx szintén, ha itt vagy még.
-
szebe
addikt
válasz
Gentlelelele #59552 üzenetére
Most olvasom, hogy nem lesz büfé...rip torpedó
(így már spectelni se megyek)
-
GabN73
addikt
válasz
Gentlelelele #59487 üzenetére
Ez Borsod, itt nem úgy van ám, hogy csak úgy van!
-
expander
senior tag
válasz
Gentlelelele #59487 üzenetére
nem kell ez neked, hidd el
-
Mclovin
senior tag
válasz
Gentlelelele #59464 üzenetére
....vagy csak a stanozolol.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Gentlelelele #59449 üzenetére
Gentle: valami megoldás jó lenne erre, mert pl én tudok meccset indítani, megadhatom a jelszót is, de ha nekem sincs meg, akkor cumi
Valami email lista lehetne, vagy akár steamgroup, ahogy mondtad, de csak kényelmi kérdés.
-
gtamate2
veterán
válasz
Gentlelelele #59449 üzenetére
nem
-
had423
aktív tag
válasz
Gentlelelele #59429 üzenetére
Én se gondolnám, hogy most csal a ragie. Azért lant nem vállalná be aimmal, tiszta lehet már egy ideje. "Olympusék" is csak úgy mentek, hogy fejenként voltak 100 kilósak. Bocón kívül szerintem senki nem szájalt velük, pedig elég egyértelmű volt a dolog...
Igazából amikor először írt a srác a topicba és lecsekkoltam egyből gyanús volt, hogy a régi bombateamesek közül már senki nincs fent neki, és alig érte el a 900 órát azóta, de nem nagyon érdekelt.
Most is csak azért hoztam fel, mert vzsryl-nek volt ez a kettő hozzászólása: [link], [link],
arról hogy miért egy senki (semmit nem érő, reménytelen) az ő szemében a bodito konkrétan az alapján, hogy mennyire hülyén fejezi ki magát sokszor, és hogy volt egy botlása a lenovoval (amiért bocsánatot is kért, miután oszlott a pixel), illetve voltak még a "többi problémák", ami szerintem annyit jelent, hogy ránézett egy Bodás képre és nem volt neki szimpatikus.
Ezt az után, hogy ezt (konkrétan ezt csinálta egy időben, amikor még Karcsiékkal csapatozott, és mindenfelé nyertek) leírtam róla, ami azért elég sokat elmond a bodi személyiségéről.Szóval kíváncsi voltam, vzsryl, hogy a haverod hogyan ítéled majd meg. Ő sem könnyen adta magát. Csak szemfülesnek kellett lenni.
Csalt fél éve, kamuzott nekem, anno állandóan le kellett muteolnom, de egyszerűen haragudni nem tudok rá, nem is tud érdekelni egyáltalán, pedig én a 20-at fogom csak tölteni lassan. De basszus tudom, hogy nem ilyen marad, és piszok gyorsan alakul majd a személyisége. Főleg ha olyan emberek között van, akik jó hatással vannak rá. Én is kaptam annó sokszor az 1 napos bant még 8 éve itt a PH-n a láma kommenjeim miatt. Nem felejtem el ezeket. Persze ha 25 éves lenne a Kriszó már rég elhagytam volna a fórumot lehet ilyenek után.
Gondolom ezeket te is belátod, mivel te is kiálltál mellette, de akkor 30 évesen miért nem tudsz elnézni egy másik tini srácnak, olyat amit ráadásul ha az ő szemszögéből közelítenél meg, talán nem is lenne olyan durva. Engem ez aggaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged