-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
expander #71896 üzenetére
Még valami sokoldalas tanulmányt is nyálazgattam akkor hogy milyen hiperszuper a dolog, de megmondom őszintén a konkrétumokra már nem emlékszem, visszakeresni meg lusta vagyok. De ha eredendően is így volt kitalálva, akkor az OW jutalmazási rendszerén kellett volna azóta változtatni, nem? Hogy minél többen használják. Ma megnéztem vagy 20 demót, azt eddig 2x jött fel a kék duma hogy elítéltek valakit és kapom az xp-t, összesen valami 700 xp-t kaptam, ami bakfitty. Ha egyébként nem lett volna kedvem ehhez, emiatt biztos nem ültem volna neki.
-
törölt tag
válasz
expander #70692 üzenetére
2 csapat esik ki 0-3al. Nekik kötelező lesz végig kvalizni magukat a következő major-re. Tehát menniük kell a minorra is.
Akik ebben a stage-ben legalább 1 győzelmet összehoznak, tehát kieshetnek 1-3al is, automatikus meghívást kapnak a következő major-re. (Arra a stage-re, ami a múlt héten volt.)
Tehát igen, a WS - C9 közül is kiesik az egyik és mehet kvalizgatni, de a másik meg lesz hívva katowicébe is.
Nekem az a bajom hogy jelenleg a három leggyengébb csapat a ws - c9 és a fnatic. Ezek közül csak 1 esik ki 0-3al. Míg két teljesen jó csapat (mouse és faze) közül is megy az egyik 0-3al, mert balszerencsésen kaptak ellenfeleket.
Szóval nincs elnézve semmi.
-
Redneck
nagyúr
válasz
expander #70604 üzenetére
Én 128 tickről beszéltem, és 144Hz-es monitor esetén. 64 tickrate és MM szóba sem került. A 128 mintavételre jutó 128 natív képkockáról írtam.
A megjelenített képkockáknak legalább a mintavételi számmal azonosnak vagy nagyobbnak kell lenni. MM-en legalább 75Hz-en érdemes tolni ha adaptív szinkronos monitorról van szó.
Egyébként anno sima monitorral én is a kétszer annyi fps kell híve voltam, de a szinkronos és a szinkron nélküli megjelenítés elég eltérő.
-
Redneck
nagyúr
válasz
expander #70602 üzenetére
Hogy jön ide a 60 fps?
144Hz-en 141-es limitet írtam G-Sync esetén.
Sn00k:
Egyébként gyanús hogy nem 144Hz-en megy nálad a játék hanem 60-on. Nincs beírva indítási parancsnak -freq 144 ha jól sejtem. Mindenképp nézd meg. A játékban legyen OFF a V-sync, driverben ON, a G-Synckel együtt. -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
expander #70003 üzenetére
Tény, hogy 40 felett már örülök ha nem alszom el akaratom ellenére, de tudom milyen az az állapot amikor összpontosított és jó vagyok, ennek ellenére olyankor is van hogy agyon szívat a rendszer. Lehet Toncsi12-nek lesz igaza, hogy a szerver babrál ki velem olyankor.
-
Franklin
addikt
válasz
expander #68845 üzenetére
Szerencsére nagyon kevés az okos csaló. Akinek nincs annyi esze, hogy átlássa és megtanulja a játék lényegét, annak (szerencsére) arra sem lesz, hogy észrevétlenül csaljon.
A többség fullba nyomja a kretént és vagy nem is próbálja leplezni, hogy csal, vagy megpróbálja, de minek... pl. füstön ráhúz az ellenre, 1 golyós fejes, majd utána beletunkol még párat a füstbe, hogy úgy tűnjön, csak mákja volt.
Vannak aztán azok, akik nem folyamatosan csalnak, csak ha vesztésre állnak, vagy a másik csapatban is van csaló, és akkor ők is rányúlnak. Kapok olyan OW meccseket, hogy a srác 8-15-ben van, kb. bottom fragger, demó első felében nem is csinál semmi különöset, aztán hirtelen bekapcsolja a wh+aim-et.
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
expander #67237 üzenetére
Másfél éve vagy mikor volt egy nagy downrank hullám, akkor Silverben kb. senki nem volt (10% alatt volt mind a hat silver rank együtt), aki tudott lőni, alapból Novába került, Kala volt az, aki tudta is, hogy merre érdemes menni.
Aztán visszaigazították a Gauss-görbéhez az eloszlást, azóta Nova 3 alatt van a játékosok több, mint fele. -
david368
aktív tag
válasz
expander #67242 üzenetére
Azt kell mondjam éppen Te vagy az, aki olyan stílusban beszél, hogy "ő szarta a spanyol viaszt". Megértem, felfogtam, hogy Te régóta játszol, gyakorlottabb és ügyesebb is lehetsz nálam, de ezt olyan alpári, felsőbbrendű stílusban adod a tudtomra, ami több mint felháborító.
Ui.: Nem hinném, hogy buta lennék, doktorim lesz egy év múlva, aminek persze köze sincs a játékhoz, de hidd el megtanultam a fejemet használni az évek során. -
david368
aktív tag
válasz
expander #67237 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani, hogy több mint 10 évvel a hátam mögött tudom, hogy jobban fejlődik az ember egy fix csapatban, mint azzal , hogy mixelget emberekkel, akik mennek a fejük után, nem követve a megbeszélt taktikát. Látom neked az a célod, hogy alááss egy embert, aki csak szeretne egy normális csapatban játszani és fejlődni. Tipikus magyar mentalitás...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
expander #66344 üzenetére
Ha valakinek nagyon adja, de kezd visszaesni a teljesítménye X kör után, az biztos, hogy nem csal. Ugyanez fordítva is megeshet, tehát az elején nem adja neki, aztán hirtelen pro lesz. Na ez utóbbinál már nehéz eldönteni, hogy csal-e, mert simán lehet ragehack, de sajnos ez csak akkor mondható biztosra, ha lebukik. Én pl. tipikusan olyan játékos vagyok, hogy ha nagyon adja, akkor max. 20-30 percig hozok mindig jó döntést, lövök pontosan, és aztán leesik a teljesítményem a töredékére, pedig ugyanazt csinálom, mint előtte. Egy meccset 99.99%-ban nem tudok ugyanolyan teljesítménnyel végig játszani, csak hullámzóan, és ugyanezt el tudom mondani az ismerőseimről is (a topiklakók nagyrésze is ilyen).
Ha valaki a meccs egészében elképesztően levág mindent és/vagy minden lövése talál (esetleg mind HS), akkor az már gyanús. Még a Tier-1-es csapatoknál is ritka a mindig 100%-os teljesítmény, emiatt is furcsa számomra coldzera... -
skL86
tag
válasz
expander #66349 üzenetére
Sajnos én ritkán tudom ilyen könnyedén eldönteni, annak ellenére, hogy a Xero által leírtakkal azért nyilván tisztában vagyok én is, de akkor beletörődöm, hogy vannak gondok az ítélőképességemmel, persze az is benne van, hogy örülök, ha leülök két meccsre egyhuzamban, nemhogy még a demókban elemezgessem a csalókat.
-
-
30z.Samu
titán
válasz
expander #66087 üzenetére
Nem gondolom, hogy ez konkrétan nekem szólt, de azért reagálok rá. Én nem fogtam a csapattársakra a vereséget, kikaptunk, van ilyen, nem mindig adja ahogy kell. Én a rendszer miatt bosszankodtam, hogy már két meccs után visszadobott. Az SE-ben pedig volt 6 vereségem és még mindig nem dobott le S4-be. Ezt furcsálltam.
-
adise
őstag
válasz
expander #65891 üzenetére
de amig nem detektált a cheat nem bannolnak senkit ez sajnos elég egyértelmű bemondásra, demora.
a te példádban meg az is fenn áll, hogy ha netalán egy többszörös major győztesről derülne ki, akkor az egész esportnak annyi lenne nem csak a csének. De amugy a "közkedvelt" emberekről mostanában nem volt semmi hasonló, igaz eredményeik sem voltak, vissza esett a teljesítmény. nemtudom van-e összefüggés
-
kretenallat
senior tag
válasz
expander #65524 üzenetére
tudom, tudom, bár alacsonyabb beállítások mellett nem kell nagy mágia a 300 fpshez sem.
amúgy meg a lényege a monitoros résznek az, hogy a 60Hz-es monitorok közt is érdemes nézelődni, mert vannak jobbak meg rosszabbak CSGO-ra, árban meg nem feltétlen látszik meg. a 75Hz pl. frankó lenne és az ahhoz ajánlott 150fps meg simán meglesz ezen a konfigon.
szerk: nnna, dugo vágja a tutit.
-
Redneck
nagyúr
válasz
expander #65172 üzenetére
Köszönöm!
Valami magasabb órajelre képes Quadra gondolt, de azért köszi. Ennyit a Core 2 Duo is tud kb húzva, azt hittem 4 maggal jelentősen gyorsul.
expander: Annak a 10% órajel különbségnek nem kéne ennyire látszani. Ha 300 helyett van 270 az reális, de a 220 már majdnem -27%. Jelentős különbség, furcsa.
-
kretenallat
senior tag
válasz
expander #64363 üzenetére
meglepne, egy rakás pro játszik széthúzott képpel és nem hiszem, hogy 60hz en játszanának. AMDnél tuti működik a 144hz, nekem radeon 470 van és 1024x768 széthúzva.
Edgr: az új unreal tournamentre gondoltam, ami ingyenesen játszható. toltam vele elég sokat, csak a baráti társaságom nem preferálta. (kivéve tigert, de ő meg megrépázott benne, még egy ok, hogy hagyjam.)
-
ReFleXx
addikt
válasz
expander #62525 üzenetére
a sima steam id? az nekem 6 jegyu, meg ezenkivul van meg a steamid3 ami a [U:X:.....] formatumu az is 6 jegy meg van a steamid64 az szerintem fix hosszu kolbasz.
mindez steam hivatalos indulasa utan 3 nappal regelve.
valvesek mar elotte 2 nappal beregeltekRegener, az 17jegy es szerintem fix hossz
-
gtamate2
veterán
-
CosmoBacsika
tag
válasz
expander #61093 üzenetére
Akkor lehet h én vagyok tudatlan, de faceiten lehet 5v5-öt játszani irányítottan?
Persze jó ha van third party megoldás, de nem lenne szerencsésebb ezeket beterelni a játék alá?
Amúgy nem nevezném annyira marhulásnak. Lényegesen nagyobb az élvezeti faktora az olyan meccseknek, ahol a két csapatban 5-5 olyan ember játszik, aki vagy ismeri egymást, vagy legalább hajlandó kommunikálni. Ezáltal az sziturációkra adott válaszok is teljesen mások. Arról nem is beszélve, hogy amikor premadeként mm-ezünk, rendszeresen kapjuk a savat meg az oltást, eleve megváltozik az ellen hozzáállása, sokkal gyakoribb a kilépés. -
lemusz
addikt
válasz
expander #60292 üzenetére
Nem nem nem, konkrétan emlékszem hogy volt olyan kommentje counter-strike.hu-n, ahol valami olyasmit fejtegetett hogy az egyik procival jobban lehet túrni, kevésbé szórnak a golyók, meg ilyenek...
Megpróbálom megkeresni, de ennyi év távlatából nem hiszem, hogy megtalálom.
-
ragie
kezdő
válasz
expander #59480 üzenetére
a véleményeddel sajnos nem igazán tudok mit kezdeni, amit leírtál igaz és leírtam hogy sajnálom. ezek után ennél többet nem tudok tenni hiszen, rehabilitálni nem igen tudok menni, hisz ez elég régen történt már és azóta történt elég sok dolog velem. a hazugság amit először kitaláltam az egy mocskosul undorító dolog volt, nem értem miért próbáltam mentegetőzni önmagam sem. másfelől viszont szerintem az, hogy nekem 1 hónapos az accom neked pedig 9 éves nem jelenti azt hogy te leírhatod azt amit gondolsz én pedig maradjak csöndben mert ha jól tudom ez nem egy patriarchális fórum vagy társaság.(de lehet így van,nem tudom hisz új vagyok.)
-
kretenallat
senior tag
válasz
expander #59475 üzenetére
ki nem?
remélem, hogy jól fog menni nekik. még szerencse, hogy gentle gyúr, így egy olympus sem tudja őket megállítani.
meg persze sok sikert shizunak is, remélem, hogy jó buli lesz.
am. aki lanon akarna játszani, nyaranta szokott lenni egy hét lanparty Miskolcon, mivel nem verseny, így tökéletes a folyamatos mixelgetéshez.
(ezittareklámhelyebárnemazénlanom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest