- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én ezt a kidobálást folyamatosan látom, mióta elkezdtem játszani, március óta. Állandóan ellenfelek, csapattársak hullanak ki folyamatosan. Aztán vagy visszajön, vagy nem.
De engem volt, hogy VAC miatt dobott ki. Iszonyatosan megijedtem, de vagy valami program zavart be a gépen, vagy a file újraellenőrzése oldotta meg. A mai napig nem tudom.
De egyébként akiket kidobál, azt csak Premier alatt dobja ki, vagy más játékmódokban is?
-
c41r0^
őstag
Nem sok értelme van a solo queue premier ELO-t firtatni szerintem, de 8K és 14K között ingadoztam s1 és s2-ben attól függően, mennyit ittam péntek este és hajnal 5 között amikor a Premier playtime időm java részét töltöttem (nyilván pénteki meló után), és mennyi random ukrán/orosz haxort dobott be enemy-be illetve értelmes csapattársat, amikor játszogattam. Még s3 előtt töröltem, végleg, legalább is egy jó ideig biztosan.
Tudom, silver vagyok, nem értek a játékhoz, mert alacsony a Premier solo queue ELO-m. Csak amikor carry-zed és próbálod segíteni, támogatni 13K-ban a sajnos legtöbbször fogalmatlan csapattársaid, és az ellen kapcsolja a WH-t az első pár kör pwnage után, akkor azzal ugye nehéz mit kezdeni... 10-ből 8 meccsen ez volt. -
.LnB
titán
Nem néztem még meg az update-et. Lehet, hogy fel se tűnt volna az animációk változása, ha nem olvasok róla.
Az ilyen bugok fényében az a szomorú, hogy a csirkék animációjának módosítására viszont volt kapacitás...Én konkrétan nevettem, amikor elolvastam az update leírásában..
-
mepet
addikt
A többség erre vágyott. (Köztudott, hogy a csések több, mint fele lépett le battle royal fosokkal játszani.) A WoT, PUBG és hasonló szarokat játszók ilyen módon jöhetnek (vissza) játszani a világ legjobb FPS-ével, aztán majd rájönnek, hogy mégiscsak a competitive az igazi. Olyasmi ez, mint a skinek. Végülis lószart nem változtattak, mégis fontosak, mert ilyen szarok kellenek a népnek.
-
kuLi_
tag
Na ja, de a 2. és 3. pont bőven elég arra, hogy fals képet adjon az egészről, ezért sem tudom annyira komolyan venni. Tök jól mutat, hogy a CS:GO community 10%-a csaló, meg hogy minden 2. meccsen ott lapul egy, de szerintem ez nem teljesen real. Aztán persze lehet, hogy én vagyok teljesen világtalan, vagy GE alatt egészen más a helyzet.
-
-
skL86
tag
Igen, azt én is sejtem, hogy sokan csalnak, maphack stb. csak sajnos ez rengeteg idő befektetése nélkül, vagy annak ellenére sem bizonyítható a legtöbb esetben, legalábbis ez a tapasztalatom. Főleg ugye mondjuk LEM-Global szinten, aki odáig eljut már van hozzá játéktapasztalata és nehéz lebuktatni.
-
expander
senior tag
mindenkinek lehet jo vagy rossz meccse, de 30-40 percen keresztul nem lehet vegig bemakolni a fejest, vagy jo donteseket hozni. na pont az a csalo, akire mar gyanakodsz az elso korokben is, de elhiteted magaddal, hogy ahh, csak makja volt, majd a kovetkezo korben en sz0patom le, de ismetelten tokeletes timinggal fog peekelni, pont akkor fog kinezni amikor eloveszed a flasht, stbstb... ha a haverjaival van, akkor A-ra fognak menni, ha ti B-n stackeltek, ja es hiaba lovik 5en a falat/kaput, mindig neki adja be a wallbanget egesz veletlenul
-
Redneck
nagyúr
A sötétebb skinjeimmel pontosabban tudok lőni mint a világosakkal. Nálam ez azért van, mert jobban érzékelem őket játék közben, így valahogy könnyebb célra tartanom.
Anno 1.5-ben szórakoztunk custom skinekkel. Ha a Deagle helyére beraktam egy Mausert, pontosabban tudtam lőni. Egyszerűen a szem-kéz koordinációmat segítette a hosszabb cső.
Szerk:
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sokszor nem nézem a célkeresztet, csak régi skillből, érzésből (csípőből) lövök. Talán ez magyarázza is hogy miért megy jobban ha nem koncentrálok nagyon. -
LamaForce
csendes tag
Sohasem voltam profi és valószínűleg soha nem is leszek az, de a füvet is inkább traktorral nyírom le, minthogy sarlóval.
1 monitornak van csak helyem sajnos, ezért is vacilálok lassan 1,5 hónapja. Gondolkoztam én is 2 monitoron az elején, de az is 500-600 euró lenne minimum. Annyiból már lehetne 1 jó monitort is venni egy kis kompromisszummal mindkét, vagy az egyik oldalon.
-
-
Redneck
nagyúr
Erről én is tudnék regélni, de inkább nem teszem mert csak felhúz. Van ismerősöm aki szerint ez csak sírás. Én meg érzem mielőtt megnézném a pingeket. Pár érdekes helyzet után szoktam rápillantani, és kottázom hogy 50+, de leginkább 70-100 között ugrál az arcnak.
Érdekes módon ha 20-50 között pörög a történet, nem pofázok erről, de úgy érzem ez a játék játszhatatlan 50-es ping felett még ezen a szinten is(LE-LEM). Hiába van jó netem, ha rossz az ellenfélé, és a szerverjárás is gagyi.
Más:
ph! mixes Nightcup dolog csak egy poén csapatozás egy rövid ligára? Csak azért kérdezem mert elkezdtem egy csapatban aktívan pörögni, és nem tudom mennyire lenne időrabló. Ezért nem is töltöttem ki. Vagy már ne is töltsem mert megvannak a csapatok? -
Valahol egyet értek, valahol meg nem adok igazat.
Ha erősebb ellenfeleket kap, az nem feltétlen rossz. Így lehetősége van fejlődni, tanulhat új dolgokat.
Saját rangjában vagy a körül ha leragad, egy idő után semmit se fejlődik.
Plusz ott van amit lemusz is írt, hogy nem feltétlen van egy szint fölött nagy difi a rangok között, meglátásom szerint egy kala/babér kala szintet aki elért boost nélkül, az azért annyira nem nevezhető bénának, és azért ezeket egy DMG/LE nem fogja instant 16-0-ba tenni. MG szintig inkább tryhard van ahogy látom, e felett kezd el izgi lenni a dolog, és e felett van már az, hogy nem csak ész nélkül rohangálnak többnyire az emberek cyka blyatolva hanem ésszel játszanak, és képesek használni a pálya adottságait, illetve a füstöket és gránátokat is már ésszel használják, nem csak instant eldobják a faszba, azt majd csak lesz valami.Ez pl nem rég volt, 10-es mixelni készültünk, de nem lett végül semmi belőle, és elmentünk 5-en MM-re.
A te elméleted szerint valahol legutolsó helyen kellett volna lennem, nagy lemaradással a többiekhez képest és láthatod nem minden a rang -
-
vzsryl
nagyúr
Nekem mondhatod, számomra sokkal pontatlanabb. Általában el se találom vele az ellenfelet, vissza is váltottam A1-S-re, mert nem tudtam megszokni 4 hónap alatt se az A4-et, pedig anno legalább 2 évig toltam vele. Annyit vettem észre mostanában, hogy meccsenként kb. 50% kill AK, 40% pisztolyok-awp-scout-smg és 10% M4. Most a silenceressel felment ez 30%-ra is.
Ja, és sprayelni főleg nem tudok a hangoskával, a tompítóssal meg alig lövök mellé. -
Coccolino_O
őstag
"Amúgy így, hogy alig indítottam el a játékot az utóbbi időben, esküszöm kiegyensúlyozottabb lettem."
Nem játszok vele lassan 3 hónapja, teljesen kisimultak a ráncaim. Az a sok stressz, ami akkor keletkezik, amikor a desert eagle minden körben 1 hitből megöl, v. amikor a csávó már a falat dugja a célkeresztjével, meg áthall a pálya túlsó végéről, priceless.
A színezős kesztyűknél mondjuk majdnem dobtam egy hátast, maxi respect mindenkinek, aki ezeket kitalálja. Csak sikerül előbb-utóbb a profitéhség miatt egy alapvetően jó játékot a béka segge alá betolni. Bugok javítása, hitbox rendbe tétele, v. a csalók likvidálása pedig huszadrangú kérdés.
Btw valaki megvehetné az egeremet, jó kis cucc.
-
Arkennys
addikt
Azért mókás amit maga ajáték művel néha a hangokkal, sokszor pusztulok bele abba, hogy letálcázás/böngésző megnyitás bezárás után fake trap van és tök máshonnan hallani a trappot, mint ami tényleges.
csak megjegyzésképp a dolog margójára, hogy igen, lehet tényleg hang miatt megpusztulni
-
regener
veterán
Retro DJ nekemis volt (igazából van, csak darabokban mert bekeményedett a párnjája és öcsém kinyírta a egyik oldalt és újra kell forrasztani hogy szóljon) és egy olcsó 800ft-os genius mikrofonnal tökéletes páros voltak. Habár igaz a mostani fülesben (SS Flux) "többet" hallok CS-ben, de nem minden helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest