- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
egyértelműen mindenkinél a ms tényező fogja eldönteni, hogy tízes skálán mennyire prón játszik. hát nem olvasod a topikot???
nem is az, hogy emberünk ismeri e a pályát, a fegyvereket, economyt, gránátokat, taktikákat.... nem. kizárólag az, hogy 10 vagy 12 ms késleltetés van egy billentyű lenyomásnál -
LazarMk
csendes tag
Nekem kedvenc marad. Ugye egy darabig meg volt szűnve a játék, de újra kiadták, így most AVA Global néven van az új. Persze sok szempontból bele lehet kötni, mert folyamatosan fejlesztik meg variálnak benne, meg van néhány régi pro játékos is akik ellen nem könnyű.. de vannak benne versenyek is.. Igaz annak közelébe sem jutok. Lehet kickelni, reportolni, van beépített képernyő videó felvétel opció. A weboldalukon minden hónapban vagy hetente kirakják hogy milyen accountokat bannoltak. Nekem azért tetszik főleg mert a régit is nagyon szerettem.. így ehhez tértem vissza. A bombás mappok élménye számomra mérföldekkel nagyobb mélmény mint a Cs go vagy source volt anno..Sok embernek azért nem tetszik, mert amikor bekerülsz egy ismeretlen pályára ami számodra ismeretlen, és 0 órával, akkor ugye hátránnyal indul először minden új mert nem ismeri a pályákat..Érdemes youtubeon megnézni pár gameplay videót. (Ava global gameplay 2024) Van pár ember aki streamelni is szokott..Anno tényleg rengeteg hacker volt. Most gyönyörűen könyörtelenül bannaolják a hackereket, így a nagyobb rankon lévő playerek között szinte kizárt hogy bárki hacker legyen.. Amit emlegetnek néha az ugye a macro, hogy lehet van aki használja, de olyan hackerek akik régen voltak, már nincsenek.
Jóenne pár új magyar játékos.. Összesen 4 magyar játékosról tudok jelenleg a játékban 😄
-
Z0C!
őstag
dettó.
1100órát beletoltam, kala 2ig mentem...aztán egyre több csaló, egyre több retardált csapattag..publikon meg ahh..török, arab, orosz kisfiúk akik azt se tudták merre van előre...
ilyen-olyan emberek jelöltek be mert trade-lni akart meg skinneket cserélni...
aztán szép lassan felidegesített a játék...
Azon a szinten voltam mint a német kissrác[link]
-
GhanBuri Ghan
őstag
Minden skinre, késre és ládára igaz ugyanaz: tovább fog folytatódni az elértéktelenedés, egészen addig, míg nem tudnak megint felmutatni valamit (új játékmódok, operation)
Egyébként nem is értem, hogy egy ilyen dollármilliárdokat termelő játékra hogy nem képesek egy tucatnál több fejlesztőt ráállítani.
Valve-nál mostohagyerek a CS, csak akkor kezdenek kapkodni, amikor már szemmel láthatóan esik a játékosbázis, amúgy megfelel a langyos víz. (miért került hónapokba az egyetlen Arms race játékmód két térképpel?) -
Lacccca87
addikt
Igen ez anno nalamnis igy volt. Lehet hulyeseg de erdemes lenne mas, szinten driver nelkuli periferiakal kiprobalni(akar egy sima jack fules, ps2 es vagy irodaibszintu eger es bill kombo) Nem kizart hogy valami utkozes lehet akar hw szinten ami ezt okozza.
Sajnos sok anomalia lehet pc n a vegtelen komfiguracio miatt.
Anno meg az i3 530 procimmal futottam bele abba hogy ha nem csökkentem vagy novelem a pcie bus frekvenciajat 10 mhz el akkor ha tunningot hasznaltam akkor hihetetlen merteku inputlaggom lesz jatekban komkretan 2-3s el a az eger megmozditasa utan lattam a kepernyon is hogy mozdul (ugy hogy a benchmarkokba meg joval jobb eremenyt dobott a tunning miatt). Ezt se volt konnyu kibogozni -
PeL
addikt
Persze, de azért akkor is volt jó pár fura megmozdulása... Nekem csak az szúrja a szemem hogy eddig a világon kb senki azt se tudta hogy ki ez a srác, aki élete első nagyobb LAN-ján rögtön rommá lövi az egész, évek óta egymással küzdő mezőnyt, majd kapásból megnyeri a CS egyik nagy versenyét, ahol még az MVP díjat is behúzta, konzisztens olyan teljesítményt hozva minden meccsen hogy kb senkitől nem lehetett még ilyet látni nagyon. Egyszerűen nem tudom hova tenni...
-
fatikajoker
csendes tag
-
bepken
veterán
egy arms race módot még azért tegyél be mellé, ha nem nagy kérés és akkor részemről is tökéletes a játék!
#76837Lacccca87! korábban - amikor még voltak eventek - ilyenkor már bőven ment a halloween event. ha jól emlékszem, egy héttel előtte kezdték (most meg ugye pont patch keddre esett volna) emiatt jegyeztem meg csupán a dolgot. természetesen hibajavítások elsőbbséget élveznek, de mellette a franc se érti miért, de nem kezdik el csorgatni a finomságokat, ami miatt szeretni is tudnák az emberek ezt a játékot....egy mobiljáték el tudja érni azt, hogy mindennap belépjek legalább fél órára, megcsinálni a napi szarokat, számomra hihetetlen, hogy Valve még nem találta ki ennek a CS megfelelőjét.
-
-
-
-
jimpo
senior tag
Már van Counter Strike 2 csak szólok. Tehát az kiesett, valami kreatívabbat.
-
-
goccer
aktív tag
Sajnos ez ilyen. Vagy csapat, vagy rá kell úgy gyúrni az aim-ra (+ idegrendszerre), hogy soloban is fel tudj menni normális rangba. GO-ban is az a tapasztalatom, hogy solo-zni sas alatt idegbaj, onnantól felfele viszont jelentősen lecsökken a retardáltak aránya. Viszont ez sajna CS2-ben a 15k szint ahogy nézem, ami még messze van. Na majd a beta reset után rá kell feküdni a besorolókra
-
skL86
tag
Igazából nem tudom, én a besoroló meccseimet egyedül játszottam és 10kra dobott be, utána játszottam még vmi cirka 30 meccset és és abból három olyan meccs volt amivel haverokkal játszottam, kettőt buktunk a háromból. Régóta tolom egyedül az mmet 1.000+ meccsekkel, könnyű ráfogni az orosz társakra, de azok az oroszok szemben is ott vannak, nagy differenciákat én nem látok a rankokban, mindenképp vannak, de az általad említett 12k vs 5.6k szintkülönbséget nem tapasztaltam, soha sem. Igazából én mindig úgy éreztem, hogy magasabb ligákban játszok mint kellene, ha meg alacsonyabba estem, pár meccs alatt villámgyorsan feljebb/vissza rakott.
-
skL86
tag
Igen, ez így van, bár az a helyzet, hogy a legtöbb általam ismert játékos cirka 20 éve mindenre csalózik ami jobb tőle. Mindenesetre azt tapasztaltam, hogy 10k környékére rakott be elsőre, azt még úgy éreztem, hogy én vagyok a jó lövész, most meg 12kban, - pedig nincs nagy pont különbség = teljesen úgy érzem, hogy elvagyok fogyva. Másik accounton játszottam együtt a 9 éves lányommal és a 13 éves fiammal, akik csak az által, hogy nem rohangálnak mint egy fejetlen kakas a pályán, hanem türelmesen tartják a legegyszerűbb alapvető taktikát, képesek megállni a helyüket a nova szinten, cirka 50 óra játékkal a hátuk mögött.
-
MikeWazowski
veterán
Pontosan ez a gond sztem is. És ezért írtam h ez a rank rendszer hulladék. Van egy ötfős team, ahol az egyik player nagyon béna. De a másik négy miatt folyton nyernek, akkor ő is magas pontot kap, mert magas a win/lose aránya.
Egyébként a hitbox meg most nevetségesen rossz lett.
-
bepken
veterán
haverom tegnap kiégett teljesen, hogy tele van csalókkal stb. hiába mondtam neki, hogy kvázi akár globált is dobhat be ellenünk
én kitartóbb voltam és sok lose ellenére ma is behúztam 1 win-t, szóval 5-nél járok szintén.
meg az is baj, hogy az mm tele van bámészkodó bambikkal...volt olyan meccs, ahol társ írta, hogy "uuuuuh de rohadt jól néz ki a pálya"....meg "de fura a mozgás"....stb. mondom neki figyu ez tök cuki, de nem mondjuk dm alatt kellett volna flesselni hogy hogyan csillog a skin a pisztolyodon? erre ő is csak annyit írt válaszként- valahol jogosan-, hogy "tesó ez csak béta"
de egyébként abban sem vagyok teljesen biztos, hogy CS2 megjelenéskor egyáltalán megmaradnak ezek az eredmények. tekintettel tehát ismét arra, hogy ez egy beta teszt.
-
goccer
aktív tag
Biztos hogy törölni fogják a rangot időnként, szezonok lesznek. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy minden szezonban 10 győzelem fog kelleni hogy visszaszerezd. Valorantban ha jól emlékszem 1-2 győzelem után vissza is kaptad az MM rangot, de inkább a leaderboards lesz, amit tényleg reset-elni fognak.
Én ma próbáltam ki a bétát, hát rohadt szarul megy valami. In-game kiírja hogy 200 fps, 1-es (!) ping, miközben érzésre olyan mintha 20 fps-em lenne, komoly packet lossal. Én még várok egy-két update-et ezek után...
-
bepken
veterán
szerintem az a 150 fps már simán élhető kategória, persze csak stabilan, dropok nélkül....
mennyire próbáltad lebutítani a grafikát? (mármint nem in-game menüből elérhető beállításokra gondolok)[link] - tele a net hasonló videókkal....de anno laptopon nálam csodát művelt és jelenleg is egy régebbi videója alapján belőtt config-gal tolom
-
Log13
csendes tag
megnézem régi PCn (i5 6500, gtx 970, asus h110), hogy futna most a GO, bár évekkel ezelőtt leváltottam a konfigot r5 2600x, rtx 2060, b450mre amiben procit cseréltem r5 5600ra.
Hány fpsed van átlagban? 100-120? Ahogy látom 240Hzs a monitorod, 240fps gondolom meg van szért.
-
bepken
veterán
még nem kiabálom el, mert bármi lehet....de ahhoz azért csúnyán össze kéne egyik napról a másikra csinálnia magát a market-nek, hogy az ne jöjjön össze legalább
itt inkább most az a dilemma, hogy úgy jöjjön ki belőle, hogy nem adok el minden értékes cuccot
(mondjuk azt majd biztos vicces lesz nézni x év múlva, hogy 50-60 eurós lesz egyik másik ritka láda... de nem nézünk hátra...)
-
lemusz
addikt
Nem annyira mint amennyire te esetleg gondolsz, a mostani source1 motornak is kb minden hardver új, ami core2duo utáni. Az meg nem tegnap volt.
Source2 is már lassan 10 éves motor, azidőtájt jött ki mint az i5 6600-as procid. Én személy szerint egy kis ramnövekményre számítok, lehet már nem fog futni 4 gigás PC-n, win7 se lesz támogatott, illetve lowest graffal is többet fog enni vramból 700-800MB-nál. Nem egy nagy was ist das.
-
prtvlogan
aktív tag
Igen, a gyengébb géppel rendelkezők nem örülnének egy esetleges verziófrissítésnek. Engem személy szerint nem érdekel annyira. Emlékszem, és videóm is van róla, hogy annó 2014-ben milyen skill-el kezdtem a " karrierem" . Arra is emlékszem a koromból kifolyólag, hogy volt cs 1.6 is, amit váltott a cs-go. Tehát, ha most a cs go-t kell dobnom a cs go 2-ért, és az még tud is adni valamit pluszban, akkor engem nem érdekel a váltás. Van egy kb 300$-os invertorym. Ha esetleg elviszi az új motorra/játékra váltás, akkor viszont várhatják, hogy újra akárcsak 1 Ft-ot is költök a játékukra. Az a minimum, (a véleményem szerint) hogy a beleköltött pénz értékét megőrzik. )
-
-
lemusz
addikt
De csak ez így sokszor nem működik a legmegfelelőbben, monitorfüggő hogy a kisebb felbontások melyikét tudja alapból és melyiket nem, a Hz-ekről nem is beszélve, lehet hogy tudja a kicsit de nem a legnagyobb frissítéssel csak 60Hz-el, szóval a CRU-val meg rákényszeríthetsz kb bármit amit csak szeretnél és elbír a kijelző. Nekem pl 280Hz-es monitorom van, de kiteszteltem, CRU-val tudom használni 290-en is egy olyan felbontáson amit korábban már megszoktam. Annak idején amikor kezdtem a csét 60Hz-es monitoromat is OCztam 75-re, ég és föld volt ott akkor az a különbség. Aztán volt egy 144-esem, ami nem bírt csak 145-öt, szóval azon nem volt OC, de akkoriban meg nagyon megszerettem ezt az 1280x800-as felbontást, amit pl ez a legújabb meg alapból nem ismert...
-
HdRew
őstag
Gold Nova 4 most így 1,5 év kihagyás után.
De az itteni rant után nyomtam még egy MM-et, kaptam egy jó csapatot, nyertünk 16-3-ra, kb. a 10. körnél kilépett egy játékos az ellenféltől, top fragger voltam 20 killel, és küldte az ellenfél az üzenetet, hogy reportoltak engem cheat miatt.
Szóval ha normális társak vannak én is jobban játszok, mert nem azt kell néznem állandóan, hogy hol nem vagyunk meg.
Majd később lehet megfontolom őket.
-
lemusz
addikt
Gpu scaling miatt "torz", de én inkább a homályos szót használnám az alacsonyabb felbontások teljes képernyőn széthúzva, de ez a CRU ebben is segít, gpu scaling helyett monitor scalinggel tolod ilyenkor és így sokkal tisztább, élesebb a kép. De persze 21:9-es monitoron lehet fosul néz ki minden ami nem natív.
-
lemusz
addikt
CRU (custom resolution utility)-vel állítsd be a kívánt felbontást és a hozzá tartozó frissítést. Nvidia driverben 'Nincs méretezés' a megjelenítő beállításai között, így kiiktatod a gpu scalinget ami szerintem a probléma okozója. Minden vga driver telepítés után meg kell csinálni és újraindítani a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Léghűtés topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest