- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
IMIIKE1998 #64173 üzenetére
Ültem a lobbyban. Ennyi.
Malwarebytes nem találta meg, most mászik vissza a lemezkép mentésből... -
edgR
őstag
válasz
IMIIKE1998 #64152 üzenetére
sv_cheats 1 társaságában bármikor lehet, cak hát esz calász, Imike.
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/2cn0ph/disabling_ambient_noise_boosting_footsteps_and/ -
I Am^^
tag
válasz
IMIIKE1998 #64152 üzenetére
fül-orr-gégészet.
ajánlom a logitech g35 fülest.
Jah és nem, nem lehet.
-
ReFleXx
addikt
válasz
IMIIKE1998 #64127 üzenetére
van mar ra megoldas
-
nepszter1
addikt
válasz
Hello everyone, as you may know, there are a lot of cheaters in CS:GO and Valve doesnt do anything about it, because they simply dont care! They get enough money from skins and cases to not give a fuck about the game anymore and we need to STOP them!!! Please don't playing CS:GO for 1 day, to proof them that we care about the game and want them to fix it, because as in its current state its unplayable. We are customers that are willing to pay for a good game without hackers and bugs that break the game. The CS:GO Community is getting bigger every day and all they care about is how to get more money out of the game with SKINS, STCKERS and stupid SPRAYS... Valve, fix VAC, it's shit.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Ugyanez van nálunk is,fantasztikus
-
Redneck
nagyúr
válasz
Jani majd segít ha tud.
Szerintetek a D2 át lesz dolgozva rendesen vagy csak újratextúrázzák, és javítják a gránátdobásokat?
lemusz: Nagyon adja! 😆
Scholes9: Nem, csak a képarányokkal változtatható.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
IMIIKE1998 #64031 üzenetére
ha belegondolok hogy régen 1.1a volt 2500 forintért..
-
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998 #64033 üzenetére
Inkább menj az egeres topikba, azt ott bolondítsd a népet ezzel.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Kimaradt egy kérdőjel az utolsó előtti mondatból.
-
szebe
addikt
válasz
-
válasz
IMIIKE1998 #64025 üzenetére
Biztos, hogy nem, mert én még akkor vettem egy MS Intelimouse 1.1-et amikor kodinak is ez volt az aktuális csúcs egere. (megjegyzem nem azért mert neki is ez volt) Én azóta ezen tolom, 400DPI 1000Hz.
Ingame sens. 2.2 rawinput1 gyorsítás ki.
És egész jól megy vele, nem kell a több ezer dpis csoda egér. Parasztvakítás szerintem. -
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998 #64027 üzenetére
Jő, ez meg nova1 volt...
-
Redneck
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #64025 üzenetére
Te milyen egérrel tolod hogy a DA-t ennyire hangsúlyozod? Gagyi, pontatlan egérrel nem sok jóra számíthatsz.
-
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998 #64021 üzenetére
Én őnála tudtam:
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #64021 üzenetére
Solutions:
-5 emberrel menj
-muteold le enemyt
-járj többet dm-re, mert rangodban úgy látszik silver elite master lenyomott(amúgy duplakaláig kb az mm-ek 40%-a smurfök ellen lesz, primeban kisebb talán ez a ráta)
-
gtamate2
veterán
válasz
IMIIKE1998 #63961 üzenetére
imre pls
-
CosmoBacsika
tag
válasz
IMIIKE1998 #63935 üzenetére
Nem. Sosem használtam ilyesmire. Egyetlen csgo jatek van rajta és kész...
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #63916 üzenetére
Ha van 4 másik ismerősöd, akik nem járnak közelében annak a szintnek, ami a tiéd, akkor main-el elmenni 5 embert éget ki. Téged, mert ha már main akkor elvárod azt, hogy az elsődleges accodon ne menjen a baromság és a többi 4 embert is, mert nem fun, hogy akárhova mennek kapják az insta hs-t és még megsaccolni sem tudják honnan.
Ha kis acc és 4 másik jó barát, akikkel eljátszogatsz és nem lövöd magad isteni magasságokba csak tartod a szintet, akkor nem számít, hogy smurf. Legalábbis szerintem.Lemusz: Minden meccsért, ahol az ellenfélnak 8+ köre van ellenünk óvni fogunk
Illetve látom, hogy sokan vannak a csapatkeresőben, akik nem akarnak egy csapatot csinálni, hanem csak hozzácsapódni valakikhez, akkor lehetne valamilyen rendszer szerint szétosztani őket(Rang/hozzáállás/mellbőség).
Mindenki tudna így részt venni az egészben
-
lemusz
addikt
válasz
A szmörfölés jó, értem? Ha mást nem, a heti droppok miatt, hogy hátba bedobja a dragon lore-t. Továbbá kijózanító tud lenni, amikor nem lövöd és felteszed magadban a kérdést: Hogy a picsába vagyok én globál főaccon? Másnap meg lősz 40-et, kinyitod az ablakot és kicsulázol egyet mondván: hogy a gecibe lehetnek sas rangon ilyen balfaszok? Magyarán: Rájössz hogy amúgy nem nagy különbség van a rangok között, egyik meccs ilyen a másik meg olyan, de ami igazán döntő tud lenni az a pillanatnyi forma, a koncentráció.
-
válasz
IMIIKE1998 #63913 üzenetére
Csak itt Nova körül ilyen rossz ez a smurf+hacker+useless teammate(Nem arról van szó, hogy rosszul lő, egyszerűen csak nem infózik, nincs is mikrofonja.) trió vagy a magasabb rankoknál is hasonló "élményben" lesz részem?
Azt te csak hiszed. Én soha se boosoltattam magam, és a haverok is alattam vannak rangban, és amúgy is max 2-en plafon 3-an megyünk együtt, így az esetek többségében tryhard van inkább, ezért nova4-kala-babérkala között szoktam ingázni, és hidd el még babérban is akad bőven a fentiekből.
Az esetek 50-60%-ban van, hogy nincs értelmes info a csapattársaktól. Vagy nem beszél egész meccsen, vagy épp fossa a szót, de kb a hangjából hallani, hogy vérpistike 12 betöltött életévvel, (jó esetben) és nulla IQ-val.
Viszont én egyértelműen csalóval, vagy aki kapásból pörgőaim meg társait használ csak elvétve találkozom. -
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
Van hogy haverokkal elmész, mert akkora lenne a rangkülönbség. De ez csak az esetek 20%-a, lehet kevesebb. Legtöbben inkább azért, mert ott könnyebb meglőni.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #63913 üzenetére
Az érzés, amikor elmész smurfolni és igyekszel direkt kikapni, de ellenfélnek kapsz néhány másik smurföt, akiknek még a szája is nagy és simán elp*csázod mindet. Az felbecsülhetetlen
-
kretenallat
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #63902 üzenetére
az egérsens nagyban függ attól, hogy hogyan játszol, van, aki nagy sensivel tolja, van, aki kisebbel. ha nem támadnak hátba, úgy helyezkedsz, akkor lehet nagyon kicsi a sens (nekem 600dpi 1 sens, gondban is vagyok, ha hátbakerülnek, pedig 50 centis az egérpadom).
szerintem menj le kb 1200-1500ra és onnan majd érzed, merre érdemes továbbmenni (dpi x sens).
a tap vs spray meg nagyon stílusfüggő, szerintem szedj le pár botmapet (aim_botz meg hasonlók) és lődd be, hogy mi kényelmes. én a full tárat kilőni nem tartom túl jónak és képtelen is vagyok tökéletes spray controlra, a 1 tap nem annyira hatékony (nálam), így maradt az 5-8 golyós burst begyakorlása, persze, ha hamarabb lefekszik, akkor elengedheted.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #63902 üzenetére
Ha Scream aimot eléred 800 dpi-n akkor 1 tap, amúgy mindig jobb a burst, vagy néha a spray.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #63893 üzenetére
Ez te vagy?
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #63898 üzenetére
Akkor windowson belül tudsz rajta maximum állitani.
Vagy akkor 800-on próbálgasd. -
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #63896 üzenetére
Állitsd kb 400-500 köré, aztán ahhoz igazitsd a sensi-t. 1000 körül elég preciz egér kell, gondolom a tied nem ilyen
-
dugo_
veterán
válasz
IMIIKE1998 #63893 üzenetére
Bődületesen sok. Nyilván ez a szabály értelmes méretű padokra vonatkozik, ha neked 10 centis a padod (amit írtál az 9,9cm/360°), akkor először nagyobbat kéne venni.
Nézegesd ezeket:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/ -
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #63725 üzenetére
Ezerrel mehet vele az mm novában
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998 #63411 üzenetére
Nem kell így megsértődni, tényleg olvass vissza ha érdekel. Nem értem azokat, akik jönnek a topikba, látják hogy mittudom én van vagy +50 hsz és nem veszik a fáradtságot hogy gyorsba átpörgessék azokat, inkább felteszik a kérdést, amit lehet hogy éppen előtte néhány hozzászólással veséztek ki. Lásd Redneck is fentebb megkérdezi meddig lehet stickert venni, pedig előző oldalon már meg volt válaszolva sss-nek...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
IMIIKE1998 #63409 üzenetére
(*******) (*****) (*********) és (******).
Tetszik a cenzúrázási módod
-
válasz
IMIIKE1998 #63400 üzenetére
1 acc 4 drop (cbble, cache. d2, overpass)
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Mióta létezik a souvenir pack fogalma egyetlen egyet sem kaptam, soha
-
lemusz
addikt
válasz
Már leírták egy páran menet közben, olvass vissza párat ha ennyire érdekel.
-
adise
őstag
válasz
IMIIKE1998 #61822 üzenetére
Pedig az about fulon mindent leír. De miért nem magyar videókat nézel, ha nem megy az angol? Biztos benne volt a trade meg a knife szó? Valaki biztos megis csinálja 10 centenként. De hogy egy ilyen oldalt ajánlott valaki azt kötve hiszem. Ha tényleg nézted volna az oldalt nem csak idejössz másokat besz*patni vele, akkor látnád hogy 10-20% ot buksz minden traden. Alapból a te inventorydból már egy alacsonyabb áron veszi be az itemeket.
Én meg azt láttam youtuben hogy 3 ládádból 3 kés lett és még össze sem volt vágva azt mondták angolul
-
bbdzyx
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #61825 üzenetére
Még mindig az a fos MediaTech fejhallgatód van? Próbáld ki másikkal.
-
válasz
Ha ez ennyire egyszerű lenne, és működne, világ világtalan ezt csinálná...
-
szebe
addikt
válasz
Csak aztán nehogy 1-2 hét múlva azzal gyere, hogy lerabolt az a csúnya oldal...
-
adise
őstag
válasz
IMIIKE1998 #61819 üzenetére
Tudod mi az az oldal amit linkeltel? Es hogyan mukodik?
-
I Am^^
tag
válasz
IMIIKE1998 #61811 üzenetére
De nem 2 nap alatt, az is tuti. Bár nem vagyok nagy tréder, de nagyon toppon kell lenned az árakkal (és úgy egyébként is) hogy eljuss egy késig. GL
Amúgy meg bitskins, opskinsen is, nem csak csgosellen.
-
I Am^^
tag
válasz
IMIIKE1998 #61808 üzenetére
Egyik ilyen oldal sem legális, ha úgy nézzük
-
30z.Samu
titán
válasz
IMIIKE1998 #61589 üzenetére
A Yenkee-k alapvetően nem rosszak. Legalább is én eddig rosszat nem hallottam róla.
-
30z.Samu
titán
válasz
IMIIKE1998 #61570 üzenetére
Nekem is MediaTech van, bár nem pont ez a típus. A hangzásával nincs baj, a mikorofon része gagyi, olyan, mintha orrhangom lenne. Ha teheted, nézd meg egy másik fülessel vagy a telefonod fülesével ha van. Én egy "sima" fülessel játszottam előtte (Earpods), azzal is hallottam mindent tökéletesen. Ha eddig nem tapasztaltál ilyet, akkor cseréltesd ki a fülest vagy menj el dokihoz. Nem ér annyit az egész, hogy az egészséged károsodjon.
-
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998 #61575 üzenetére
Nekem is volt egyszer m-tech, olyan fajta aminek öntött gumiból volt a mikrofonja meg olyan tré volt a füles része, hogy 1 hónap alatt úgy szétcseszte a porcokat a fülemben, hogy utána úgy néztem ki mintha 10 évet birkóztam volna. Egyszerű a gyógyír: Jelezd akitől kaptad, hogy műszaki hibás, adjon blokkot vagy valami, azt vissza viszed "kicseréltetni"...
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Mondd meg nekik, hogy gyári hibás, vigyék vissza, ahhoz a kofához akitől vették.
-
bager13
aktív tag
válasz
Egyébként a mikrofonjára sokan panaszkodnak, hogy recseg, halk. Amúgy egy alsó kategóriás "gamer" kacat. Simán kéne hallanod vele mindent. Én egy 800 forintos hulladékkal is hallottam , amit kellett. Ennyiért(ha éppen akció van) már lehet venni egy egész jó stereo fejest. Mikrofont meg akárhol 1500- ért.
-
kretenallat
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #61568 üzenetére
nézd át a hangbeállításokat, mert szerintem valami profil el van baszva. egyébként meg inkább hagyj fel a CSvel, mintsem olyan hangerőn játssz, ami fájdalmat okoz, mert végleges halláskárosodást fogsz szerezni, és ez nem lehetséges, hanem biztos.
szóval nézd meg, nincs-e valami valami profil elcsúszva. plusz lehet találni CSGOhoz profilt, amivel kiemelheted a trappot valamilyen szinten, azzal is játssz el.
a fültisztítás pedig tuti nem árt. nem kell hozzá semmi extra, csak langyos víz meg egy üres fecskendő, mosdd addig, amíg minden kijön.
milyen fejhallgatót használsz? valami normális, vagy esetleg valami gagyi? az is lehet az oka annak, ha a trappot szarul hallod szerintem.
amúgy boldog karácsonyt mindenkinek, szedjétek fel a kilókat, legyen mit leadni szilveszter után!
-
bager13
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #61572 üzenetére
Karácsonykor is muszáj trollkodnod?
A hangszorónak nem jó a kenése, azért recseg. Bele kell önteni egy liter motorolajat, attól megjavul. -
adise
őstag
válasz
IMIIKE1998 #61570 üzenetére
nem a füled pattog?
-
bager13
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #61568 üzenetére
-
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998 #61563 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a fülgyertyázást. Rengeteg zsírt kihoz füledből, amiről nem gondoltál volna, hogy ott van. Persze az is lehet, hogy egy tücsök család fészkelt be oda, mint egy indiai férfinak láttam a youtube-on.
-
adise
őstag
válasz
Ez így elég tág. A füles nyom vagy a hangerőtől fáj a füled?
Soha nem hallottad a trappot vagy egyik napról a másikra...Egy jó zuhany utáni fülpuca sosem árt
-
szebe
addikt
válasz
Vegyél kényelmesebb fülest.
Mást hallasz rendesen? Ha nem, akkor fül-orr-gégészet...
-
lemusz
addikt
válasz
IMIIKE1998 #55453 üzenetére
A Twitch tulajdonosai bizonyára birokra kelnének veled ebben a témában.
-
ReFleXx
addikt
válasz
IMIIKE1998 #55440 üzenetére
12e Ftnyi dollart kapart össze 300+ óra alatt -> 40Ft/óra
Elmész diákmunkába 10xesét megkeresedTop komment:
"Wow! It only took him 7 minutes of trading to get a knife!!!"DDDD
-
Redneck
nagyúr
válasz
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nem aktuális a dolog, mostanság nem egyszerű a dolog, sem a trade up. Régebben ki lehetett hozni egy-két jó dolgot, de a szigorítások és a market árak jelenleg nem ezt mutatják. Sok sikert azért!
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Tisztán 310 órát ölt bele, hogy kb egy 250$ kést csináljon. Azért ez elég rossz órabér, ezt mondjuk rendes munkával gyorsabban kispórolja (ha tényleg létszükséglet neki a kés).
-
Mclovin
senior tag
válasz
Te jó ég, mikori videó ez...akkor egy kicsit könnyebb volt az ilyen fajta cserélgetés, most sokkal telítettebb a piac és mindenki a fogához veri a garast... de gl.
-
kuLi_
tag
válasz
IMIIKE1998 #55369 üzenetére
Glock, usp-s, p2000 és dual berettán kívül (relatíve közelről) minden pisztoly 1 lövéssel le bír szedni fejkevlárral együtt, szóval annyira nem zavar, szimplán helyezkedj okosabban. Releváns infók az AG oszlopban.
Amúgy excellent quality bait a post, 10/10.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
Ééés megérkeztél végre
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Tudtommal P250 és Five-Seven is one hittel tud ölni.
-
Zomb€€
őstag
válasz
De.
-
Feherfy
tag
válasz
IMIIKE1998 #55150 üzenetére
IMIKE visszatért, nem is akárhogy!
Nem tudtam mi hiányzik. -
demerion
tag
válasz
IMIIKE1998 #55150 üzenetére
Egyszer kapsz aktiváláskor SMS-t.
-
Vanir
veterán
válasz
IMIIKE1998 #55148 üzenetére
Csak el kéne mán óvaskodni hogy mi van odaja írva arra amit kiír a sztím oda ahol leokézod ész nélkül a dógokat pliz.
-
expander
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #51642 üzenetére
mondjuk ennek lehet tobben orulnenek, mint nem
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
IMIIKE1998 #51524 üzenetére
Zoomos AK
@orange szerintem már ez nem menő
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #51524 üzenetére
Személyes tapasztalat nálad, nem?
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #51497 üzenetére
Majd bedobod te is nem?
-
htc07
addikt
válasz
IMIIKE1998 #51137 üzenetére
bind w kill
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Próbálj meg letölteni közben és korlátozd le a szálakat, hogy csak kicsivel legyen nagyobb pinged mint 160 és akkor pont le tudod lőni.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Sárkány ellen sárkányfű.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Lejárt a bannod?
-
Vanir
veterán
válasz
lel
-
GergőBp
tag
válasz
IMIIKE1998 #51047 üzenetére
Nekem volt Bravo láda, amit most a kínai évfordulónál adtam el, mert akartam venni játékot. Azt hiszem 9 dollárért adtam el.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Volt.
-
szebe
addikt
válasz
Ha a souvenireket nem számoljuk, akkor egy 10 eurós MP9 a top eddig, még a Vanguard idejéről.
-
2thletme2day
őstag
válasz
IMIIKE1998 #51032 üzenetére
Ha tényleg a photoshop-ra gondolsz, nem az..
Nem is értem, hogy miért is szerkesztgetne bárki is ilyen képet. Nem akarok feltűnősködni, de ilyen dropot eddig csak youtube-on láttam. Sőt olyat sem ismertem aki látott volna ilyet a meccs végén. Egyébként ha sikerül visszaállítanom a véletlenül törölt fájlt akkor még videó is van róla.
-
krecso
tag
válasz
Tuti, hogy nem BS, ha erre gondoltál. Ez vagy MW, vagy FN. Próbáltam rákeresni a tag profiljára, kevés sikerrel.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
#dailyimike
-
Vanir
veterán
válasz
lel
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #50356 üzenetére
Master troll vagyol
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998 #50356 üzenetére
Akkor három nap úgy általánosságban.
-
Xero
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #50287 üzenetére
16 évesen kezdtem itt a pályafutásomat 2002-ben, egészen nyugodtan visszakereshetőek a hozzászólásaim. Kb '97-98-óta voltam aktív neten. Voltak marhaságaim, de ilyenek soha.
-
válasz
IMIIKE1998 #50295 üzenetére
akkor te mész előre...
Szerk : ReFleXx : úgy-úgy
-
m_dawe
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #50295 üzenetére
Dejó neked
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
16. életévemet taposom, de én soha nem voltam ilyen... Nem a korod miatt offolnak ki az emberek.
-
ReFleXx
addikt
válasz
igen, annyi idősen readonly-ba toltuk a forumon
-
lemusz
addikt
válasz
Nem. A kor nem mentesít az idiotizmus alól.
-
marcusa
addikt
válasz
IMIIKE1998 #50273 üzenetére
Nem tudom hol érthetted félre, mert szerintem sehol sem volt kétértelmű része a történetnek, 75 kulcsról volt szó az elejétől fogva, és az eset óta semmilyen változás nem történt. Olvass vissza ha még mindig nem világos valami.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #50273 üzenetére
Ezek szerint értelmezni sem tudod, amit írtam.
Ha nem érdekel az én véleményem, amit pont lesz.rok, akkor nézd meg azt, hogy a többiek mit írnak neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest