-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Redneck #72698 üzenetére
És ha mondjuk adott a 250-300 fps? szóval ez alá nem is nagyon esik be, csak max dm-en.
Akkor is érdemes lekorlátozni? Tudomásom szerint cs-gohoz egy 200 fps kell, különben hátrányból indulsz.(#72696) NoX1 : rakj alá egy combosabb cput.
Nálam 1070-el 4K-n meg van 200-300 fps. (i5 8600k@4.1)
Nézzél gpu kihasználtságot. -
lemusz
addikt
válasz
Redneck #71469 üzenetére
Azzal amit írsz csak egy gond van, mégpedig hogy a prime nem csak vásárlással szerezhető meg, hanem sima játékkal is. 21-es szintet elérve még telefonszámot se kell megadni és teljes értékű prime-os accountja lehet bárkinek, tehát olyan mint amilyen azoknak van, akik régebben megvették a játékot és még telefonszámot is hozzá kötöttek. Úgy vélem rengeteg ilyen account van már, itt a topikban is volt rá példa aki végigszenvedte a non-prime bugyrait. Megmondom őszintén én nekik se szívesen adnék droppjogot. Meg elég diszkriminatív is lenne egy ilyesmi lépés, ami sosem kap jó visszhangot.
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #71467 üzenetére
Mi a lehúzás benne? Először én is szkeptikus voltam, de most már szivárványban látom a dolgokat.
Eddig ha coint akartál szerezni akkor is belekerült közel hasonló árba a dolog. Ládát most fixen kapsz 2-t, de ha jól pickemelsz 3-at is. Az értéküket a piac határozza majd meg, így nem lehet biztosat mondani, de ha csak 3 eurósak lesznek is, akkor is 3*3=9euro tehát vissza hozta az árát. Ennél én magasabb árakra számítok, mert eddig is ennyi volt 1-1 infi vagy cache láda, nagyobb kínálat mellett. A kínálat most kisebb lesz, a kereslet viszont valószínűleg ugyan annyi, vagy talán még nagyobb is, mert mióta free a csgo szépen lassan emelkednek a skinárak. Ezek mellé még graffitizhetsz is orrvérzésig. Tök jó deal szerintem, ügyesen kitalálta a valve.Vagy talán jobb lenne, ha mindenki kaphatna droppot mint eddig? Akkor továbbra is sírnának egyesek, hogy nem kaptak semmit, mert a kínai harci botok felszippantanák a droppok zömét. Nekem is azért van 4 szmörföm is, mert megérte ezeket gyártani a majordroppokra. Olvastam régebben, hogy más is így volt ezzel, még itt PH-n is. Aki igazán nagyba tolta van akár 50 accja is. Ha kaptál akár csak 1db cobble ládát visszajött 3 accra megvett csgo ára. Egyedül a géped memóriája és neted sávszéle határozta meg hány accal bírtad nézni a meccseket. Előző majoron 5 accomra 8 ládát kaptam. Most hogy ingyenes lett a játék engem nagyon zavarna, ha jött-ment sehonnai bitang csaló emberek 0 perces regisztrációval semmiért sem fizetve kapnának ládákat. Esélyed nem lenne kapni, ha kapnál is nem érne a huncut garast sem.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Redneck #71311 üzenetére
Ó, hát nyilván nem laghack-et használ, hanem ennyire jól nyomja a prefire-t. Én is szeretem, amikor nem spoton vagyok, hanem egy nagy puszta közepén, és fal mögül már kiugorva már abban a pillanatban tolja a fejest
Egyébként nyilván nem lenne láthatatlan mindig a nem látható játékos, hiszen amikor hallani lehet, akkor a hanggeneráláshoz meg kell adni a pozícióját (hacsak nem ad audió sávot a szerver, de azt inkább ne), szóval a hallhatóság határait is számolni kellene. Illetve amikor másik játékos meglátja annyira, hogy felkerüljön a radarra, akkor is ki tudná rakni egy wallhack a pontos pozícióját, kiemelve.
-
-
szebe
addikt
-
válasz
Redneck #70620 üzenetére
Config fileom van!
Most nagyon patent es szep a megjelenites nincs szettoredezve. Sokkal elvezetesebb a game! JA es az FPS is jo, bar folyamatosan porog az FPS szam ,de 130-141 korul pörög
KOSZI!
Viszont azt vettem eszre, ha driveren belul a fuggoleges szinkronizaciot gyorsra allitom az kevesbe lenne laggos... -
válasz
Redneck #70618 üzenetére
most nezem nekem ezek voltak bent az inditasnal. NEm is emlekeztem ilyet megadtam volna.
-novid -tickrate128 -console -threads 4 -freq 60Most nagyon patent es szep a megjelenites nincs szettoredezve. Sokkal elvezetesebb a game!
KOSZI!
Viszont azt vettem eszre, ha driveren belul a fuggoleges szinkronizaciot gyorsra allitom az kevesbe lenne laggos... -
szebe
addikt
válasz
Redneck #70146 üzenetére
Fejlettebb engine? Kétlem, hogy nagyobb változások nélkül meg lehetne lépni. El tudom képzelni a community reakcióját abban az esetben, ha valami egy kicsit félremegy a váltás során...
Akkor már inkább új játék, de az sem a közeljövőben.
128tick MM? "Public"-ra jó lesz a 64 is. Aki komolyabban gondolja, az úgyis talál mást (faceit, esea, cevo, esl, bérelt szerver stb).
Kevesebb csaló? "Public"-on pont nemérdekel ha lecsalnak, aki komolyabban gondolja, ott úgyis komolyabb az AC.
Esetleg lehetne drágább a játék, de akkor meg az lenne a baj. -
Cr00py
senior tag
válasz
Redneck #69847 üzenetére
Viszont arra figyelj majd ha launch options-be is szeretnél beiktatni akár cfg file-t, akkor ott is a + előjelet használd.
Az előzőekhez visszatérve tehát: +exec gipszjakab.cfg ( a név tetszőlegesen variálható. )Az alap config.cfg file végére is beírhatod akár, ha nem akarod külön launch options-be ( ez opcionális )
A cfg fájlokat pedig érdemes, sőt ajánlott írásvédetté tenni, illetve ha már megvan a saját configod, akkor azt kimenteni a biztonság kedvéért.
Én az egész 730 mappát ki szoktam menteni. ( Steam/userdata/ < itt az account id van - többnyire csak számok - / bentebb pedig a 730 - ez a csgo appid-je - mappa. )
Ha több fiókot használsz egy gépen, akkor itt több mappa lesz. ( Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik a tied, akkor nézd meg a tradelinkedet.. ott is az a számsor szerepel benne. )
-
törölt tag
válasz
Redneck #69838 üzenetére
A max. valóban annyi amekkora érték meg van adva, de a min. kevesebb. Például, ha stabil 240 FPS-t akarsz elérni, akkor 244-et kell megadni és a min. 240 lesz.
Próbáld ki azt, hogy a freq értéke + 4-et adsz meg maxfpsnek. Sokkal folyamatosabb lesz a kép. Ha a freq értékét adod meg, akkor több drop lesz.
vaakuum: Sajnos nem.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Redneck #69728 üzenetére
Persze, azt a legtöbb oldalon (és itt, a kommentekben) leírták, hogy a V4 aktuális hazai elnökségének volt része a rendezvénysorozat, illetve hogy piaci alapon valószínűleg nem született volna meg (nincs előzménye, profikat nem tudták volna elhívni, illetve senki sem tett volna bele elegendő pénzt), meg a jó, illetve rossz benyomásokat is, nagyjából ugyanezek voltak az indexen is. Kivéve a folyamatos aktuálpolitikai kiszólásokat, amik egyébként is mindenhonnan ömlenek (nemsoká választás), de engem ezek pont nem érdekelnek, ha kíváncsi vagyok rá, akkor majd elolvasom a direkt ezzel foglalkozó cikkeket.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Redneck #69637 üzenetére
A neve adott. Jelenleg júliusig Magyarország a V4 soros elnöke. Komoly büdzsé volt elkülönítve V4 témájú rendezvényekre, eseményekre, stbstb. Valszeg ebbe sikerült belekapaszkodnia a szervezőknek, így lehetett elkölteni a pénzt. Majd a rendezvény után, személyes tapasztalattal bővülve gondolom mindenki ír majd review-t, én is szeretnék, főleg, hogy rendezvényes szemmel van véleményem. A promó kapcsán én csak azt nem értem, hogy mainstream médiában (de még online is) miért volt ilyen gyenge az esemény promója. Ekkora büdzséből erre komolyan költeni kellett volna, bár gondolom kampányidőszakban nehéz lehet bekerülni a felületekre.
-
.LnB
titán
válasz
Redneck #69637 üzenetére
Nézd, jelenleg Magyarország a béka segge alatt van az esport térképen. Valamit le kell tenni az asztalra, hogy egyáltalán felfigyeljenek ránk. Teljesen mindegy, hogy mi a rendezvény neve. De ha megnézed a LoL és Fifa részvevők szépen beleilleszthetőek a V4 séma alá.
Az, hogy CS:GO-ban meghívtak három nagy csapatot az a hírverés miatt kell. Főleg a Faze. Szerintem nagyon is jól tették, hogy meghívták őket. Én is csak azért megyek ki. Mindig is szerettem volna eljutni Katowice-be, vagy Frankfurt-ba, de nem olcsó és nincs közel. Így most legalább kicsit közelebb hozták ezeket a profikat nekünk.
Aztán az se mellékes, hogy Redeye is itt van. Gondolom ő se ingyen jött, de ha tisztában vagy vele, hogy neki mekkora szerepe van az esport-ban, akkor jól jöhetünk ki ebből hosszú távon, ha sikerül őt meggyőznünk arról, hogy értékes piac vagyunk. (Mondjuk területileg sztem túl közel vagyunk Katowice-hez, hogy üzletileg megérje ide is elhozni mondjuk egy major-t.)Szóval ez a sok pénz egy globális reklámra ment el gyakorlatilag. Egyszerűen ha akarunk valamit, akkor csak ez az egy mód volt, hogy mi is bekapcsolódjunk az esport vérkeringésébe. Mert a magyar játékosokkal sose fogunk.
-
HdRew
őstag
válasz
Redneck #69423 üzenetére
Nekem a kedvencem az volt, 500 órás az acc, az elmúlt 2 hétben játszott 0,1 órát cs-vel. És hirtelen ellőtt mindenkit, a k/d-re nem emlékszem, de az accon volt komment is, hogy cheater. (Az ellenfél csapatát toronymagasan vezette.)
Na már most, ha kala2 szinten vagy, nem feltétlenül áll rá rögtön a kezed újra a cs-re, ha mondjuk előtte 2 hétig csak a PUBG-t nyitottad meg.
De nem is ez a legidegesítőbb, hanem a csapattársak. CT-ként rushol, peekel, pusholja a terrorokat. D2-n mondom nekik, aki megy hosszúra és B-re vigyen molotovot és dobja be. (Persze, hogy nem teszik, én minden körben az egyikre rádobom, amelyikre éppen megyek.)
Azt mondjuk már meg sem említem, hogy terrorként a közepet nem tudják normálisan smoke-olni, hogy a dobozra essen a smoke. (Én csak ezt az egyet ismerem, a többit annyira nem gyakoroltam be, bár Kodi videóját megnéztem ezzel kapcsolatban.)
De néha bedob egész normális csapattársakat is, viszont úgy érzem, a random MM-mel nagyjából eddig tud eljutni az ember. (Ja, és néha-néha 1-1 seriff is benéz kala2 rangba.)
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
Redneck #69393 üzenetére
Aktív a menedzsment nálam, 800MHz-en megy a proci amikor lazsál. Monitoroztam már többször az órajelet CSGO közben és mindig rendesen maximumon ment az összes mag, pedig csak 30% körül volt a kihasználtsága, így azt mondanám nem segít.... Eddig akkor volt fps ingadozásom csak egyébként, amikor kicsit túlhúztam a procit, vagy vacakolt a net.
-
szebe
addikt
válasz
Redneck #69391 üzenetére
Ha mellette dolgozol rendesen, kb kutyát nem fogja érdekelni.
Ahogy po1son írta a #69389-ben, ez azoknak lesz bukó, akiknek nincs bejelentett munkahelyük, de mégis komolyabb pénzforgalmat bonyolítanak.Kb mint amikor az onlinepókert akarták megvágni, aztán továbbra is él és virul a dolog.
-
Andris837
senior tag
válasz
Redneck #69193 üzenetére
Én is a Faze-nek szorítok!
Bízom benne, hogy ők győznek este. Addig ha gondoljátok: V4 nemzeti kvali.
-
lemusz
addikt
válasz
Redneck #68916 üzenetére
Ezt értem, de vajon mivel magyarázható ez?
Annak idején amikor átraktam 0-ra én is úgy éreztem jobban fut a játék, de nem mentem bele méregetésekbe emiatt. Gondolom az engine-hez van valami köze, kár a szóért, így jobb és kész, nem?Az égboltra gondolsz? Bár az ingame beállítások ugyan azok, lehet hogy nvidiában már nem. Pl. textúraszűrés minősége beállítás amire elsőre gondolnék, de lehet valami teljesen másról van szó.
-
bager13
aktív tag
válasz
Redneck #68851 üzenetére
A cikk alatti kommenteken jót röhögtem. Tisztán látszik, hogy a 90%-uknak lövése nincs a CS-ről. Hallottak valamit, amit akiktől hallották azok is úgy olvasták valami megsértett kis inkompetens streamertől. Úgy vagyok vele, aki a hype miatt kezdett anno játszani a CS:GO-val, az nem is hiányzik. Van még akivel lehet játszani. Az ilyenek amúgy is az aktuális hype vonatra ülnek fel. Nincs is ezzel baj, csak ne hordanának össze ennyi hülyeséget.
-
bepken
veterán
válasz
Redneck #68851 üzenetére
remélem, ha meglépik, akkor is csak mint választható játékmód teszik bele....mondjuk még akár lehet is belőle valami, mert vélhetően jobban volna optimalizálva, gyorsabban jönnének a bugfix-ek (bár most pont nem kaptunk már jó ideje semmilyen frissítést) - na meg gondolom ugyanúgy működnének a különböző cheatek is....
hát meglátjuk
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Redneck #68798 üzenetére
Én nem törölném ki. Közelebb hozott a barátaimmal, akikkel még azóta is tartom a kapcsolatot személyesen és játékban is. Az a baj ezzel, hogy nem lehet tudni mit fog ez kihozni a gyerekből, milyen társaságba keveredik, mi ragad rá, mennyire lesz függő. Nehéz dolog lehet döntést hozni szülőként.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Redneck #68735 üzenetére
Az nem a szórás, te a hitbox találat rendszerről beszélsz ami valóban idegtépő tud lenni
De a maga a szórás az mindig ugyanaz.
(persze nem ugyanoda lő mindig de ugyanazon a vonalon megy végig )Ezt pl KODIAK is leírta ha nekem nem is lenne igazam silver ként neki több tapasztalata van
Ilyenkor egy helyben állva nyomod a gombot, a fegyvered meg ontja a golyókat ahogy a csövön kifér. Ilyenkor látszólag össze vissza mennek a lövedékek, de korántsem lehetetlen ezt korrigálni. Minden fegyver sajátos szórás mintával rendelkezik, tehát, ha egy helyben megállsz és mindenfajta korrigálás nélkül kiüríted a tárat a falra akkor mindig valami hasonló mintát kapsz. Ettől a mintától a golyók mindig csak kicsit fognak eltérni, de ha megtanulod, hogy hogyan mozgasd az egeredet tunkolás közben akkor egész pontosan tudsz egy helyre sok golyót kilőni. (Javasolt fegyverek ehhez a technikához: AK-47, M4A1-S, M4A4, Famas, Galil-AR)
Szerk: [link]
-
szebe
addikt
-
Vanir
veterán
válasz
Redneck #68533 üzenetére
Tehát mégiscsak mérvadó, mert gondolom az 1.6-ba belerakott x ezer órát. Ha teljesen rookie lenne, akkor nyilván nem lőné magát 80 óra alatt Global-ba.
Amúgy egyszer tuti aneurizmát fogok kapni ezektől a magyar fordításoktól. Versengő, közeli nyilvános váró, elit ezüst mester... Te jó ég.
-
gtamate2
veterán
válasz
Redneck #68383 üzenetére
Win10 Enterprise az eddigi legjobb oprendszer amit használtam. A Win7-től messzemenően jobb, rengeteg hasznos funkcióval. A 8.1-et utáltam, a 7-et meg a béta óta használtam.
A Win10 pro-t el kell felejteni szerintem, az Enterprise azért jobb, mert itt nem mi vagyunk a kísérleti alanyok. Lehet, hogy a frissítések késnek pár hónapot, de ha megékeznek, akkor azokba már nem lesz hiba legalább. -
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Redneck #68196 üzenetére
MM, 8 órás acc kb. az összes killt elvitte a csapatából, még azt se lehet mondani, hogy smurf, annyira nyilvánvalóan csinálta.
A reportolásról eszembe jutott, hogy még egyszer sem kaptam értesítést, hogy csaló volt az ellenséges csapatban, törölték a meccs eredményét. Visszanéztem a régi letöltött demókat, amiket azért szedtem le, hogy egyértelműen lássam, csaltak-e, egyikben sem volt egy account sem, amit bannoltak volna.
Ismerős mesélte, hogy van egy accja, amit azért indított, hogy kipróbálja, milyen hamar vágnak ki egy spinbotot, most tart valami 1300 óránál... -
lemusz
addikt
válasz
Redneck #68115 üzenetére
Mikor érted már meg tesó, hogy ezt a játékot nem a szépsége miatt játszuk, hanem egy tökéletesen kivitelezett headshot által elindított jóleső agyi inger miatt? Minden amit nem very lowon használsz csak felesleges cécó, szemfényvesztés, a valóság elhomályosítása, figyelemelterelés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged