-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Örülök, hogy jól kijöttél a buliból, grat!
Többieknek azért álljon itt emlékeztetőül: kb 1:400hoz az esély, hogy goldot nyiss, arra pedig, hogy back to back goldot nyiss, kisebb az esély mint egy 4-esre a lottón
Azt pedig már hagyjuk is, hogy .LnB a 30 lehetséges közül a 3. legdrágább kést nyitotta jó floattal
-
.LnB
titán
Végül 1500€-ért ment el a kés. Kellet kicsit várni mert pénteken került fel pár, de gyengébb float-os. Közben kaptam is rá ajánlatot, de 1500€-t tartani akartam.
Amikor visszatértem pár hónapja a CS-hez, írtam is, hogy nem értem ezeket az árakat, laikisan azt hittem, hogy kamu az egész, és ezeket senki sem veszi. De még most, amikor eladtam, most is sci-fi nekem ez a dolog.
Használtam a kést, és meccsek közben sokan el voltak ájulva tőle, hogy hűű meg háá.. De bennem semmi birtoklási vágyat nem keltett. Ez csak egy skin. Goccer fórumtársunk ajánlotta is, hogy tartsam meg, mert lehet h sokat fog ez érni még. De én nem kockáztattam inkább, nem ismerem a piacot. Ezúton is nagyon nagy köszönet goccer a segítségedért!
Egyébként milyen fura, hogy írtatok, hogy ládát nyitogatni butaság. De én úgy voltam vele, hogy az a heti 2€ nem számít, poénnak jó, hátha nyitok valamit. Meg én az ilyen dolgokat amúgy is egyszerűen fogom fel 50% esélyem van, vagy nyitok vagy nem.
Na és végül egymást követő héten az ingyen ládából nyitottam két késtSose vettem ládát, csak a heti reward-okat nyitogattam. Igazából fel sem fogom, hogy ez a kettőből kettő egymás után, mekkora szerencse. De voltak olyan Premier csapattarsaim, akikel beszéltem róla, és azt mondták, hogy ők több százat - ezret nyitottak már és semmi..
Egyébként az is poén amikor a full laikus barátaimnak meséltem erről az egészről..
-
vzsryl
nagyúr
Igen, de nagyon figyelj oda, hogy semmilyen barát kérelmet ne fogadj el, és semmilyen linkre ne kattints. Haveromat 1 hónapon belül kétszer scammelték be. Legutóbb tegnap úgy, hogy "face it-es megerősítést" akart csinálni. Tapasztalt, faceit-en játszó ismerősei is segítettek neki, mégis beszopta.
-
-
Z0C!
őstag
Azóta voltak jó meccseim, elengedtem a dolgokat. Most már csak ilyen meló közben/utáni levezetés...
Próbálok feljebb jutni, bár most rászoktam a szárnysegéd meccsekre, de hát amennyi retardált van...
pályán kívülre dobja a bombát, indulásnál késsel megsebez, controllerrel játszik...800as ping...persze a csalók itt is jelen vannak. pre fire, meg épp akkor lő amikor oda érek...
De ne negatívoskodj ezzel a mentalitással
Kár, hogy az Őrség megszűnt... -
phenomHUN
senior tag
Nekem tetszik ez a hátteres-szegélyes, már untam hogy ~5 éve ugyanazokat a matricákat kapjuk folyamatosan.
Tournament pass 9€, utána tudsz választani csapatokat a megadott ágakra, és "fejlődik" a coinod ha jól tippeltél. A torna idejére kapsz ingyen graffitiket a csapatok logójával. A hozzá járó coin pedig csak display item, haszna vagy előnye nincs.
szerk.: #78838.LnB
Playoffnál már konkrét meccseket kell megtippelni, a csoportkör stage 1-2-3-ban csak a továbbjutókat / kiesőket kell kiválasztani. -
-
-
-
Vismajor01
addikt
(bár a hltv.org-on a meccs statoknál EliGE a Faze-be, siuhy a Liquid-be van jelölve...
).
És ezzel mi a baj
-
-
-
-
Lacccca87
addikt
Szerintem se kell túlmisztifikálni, de egyik oldalról sem.
Foglalkoznak vele, de nincs nagydobra verve, csak 1-1 nagyobb/érdekesebb ugrás ahogy eddig is történt.
Azért azt be kell látni ha nulla energiát fektetnének bele akkor nem ilyen statisztika lenne mint most hogy 10 játékból 3 esetben találkozhatsz csalóval átlagosan. (legalábbis én így látom, igaz ez csak Solo gamekre igaz, sajnos amikor jönnek ismik akik keveset játszanak és alacsony a TF-jük akkor ott romlik ez a statisztika.) És ez rettentő gyorsan erodálná a játékosbázist ami pedig fájna nekik (mondjuk a CS2 és közvetett bevételei szerintem kerekítési különbözet már csak a Valve számaiban) -
goccer
aktív tag
Ez nem csak a VAC-ra hanem az egész játékra igaz. Az nem content hogy néha beteszel pár community mapot, meg lefejlesztesz ilyen középsulis hobbi projekt szintű küldetéseket.
Persze amikor a skinekhez kell hozzá nyúlni, ami hozza a lóvét, ott már látszik hogy kicsivel több effort megy pl Armory update-be. De 2 fejlesztőnél több azért arra sincs allokálva, arra azért figyelnek.
Nem tudom ha tényleg kijön a HL3, meg a Deadlock megy a süllyesztőbe, akkor azután fognak-e kicsit jobban koncentrálni a cs-re is.
-
goccer
aktív tag
Igen ezt én is számolgattam, főleg mert 2 Furia playert raktam a hltv-s fantasy csapatomba. Bárhogy nézem nagyjából 36 órájuk van a két meccs között, az nagyon csücskös.
Lacccca87: igen ez a dilemma teljesen valós, többször fel szokott merülni. De biztos vagyok benne, hogy a 2. megközelítést használják, mert semmi "VAC improvement" jellegű release note nem szokott jönni, de social mediaban lehet azért látni, hogy néha valami történik.
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nem azt mondtam, hogy ezt a Valve direkt intézi, ne láss bele olyat, ami nincs leírva
Az viszont már jó párszor feltűnt, hogy néha olyat is bead, amiről még én se hiszem el, hogy sikerült, máskor meg azt se, amiről pedig egészen biztos vagyok, hogy az telibe ment. És nem hol így, hol úgy egy meccs alatt, hanem konzekvensen egy pár órás időszakban.
Persze simán lehet attól is, hogy fáradt vagyok, nem tudok figyelni, ha egyszer már volt egy kudarcos meccsem, akkor utána már rágörcsölök, és csak annál rosszabb.
De ezt már más is írta ugyanitt kicsit fentebb, hogy néha szerverváltás után mintha semmi sem találna. -
GhanBuri Ghan
őstag
Ez már nekem is régen feltűnt, hogy valamiért hullámokban "adja" vagy "nem adja" a játék.
Tehát a sikertelen játék az emberben felébreszti a dacot, hogy "addig innen nem "állok fel, amíg nem nyerek", amin leggyakrabban sokszoros bukta lesz a vége.
Úgyhogy én is már rég megfogadtam, hogy ha bukta, akkor utána competitive vagy casual, levezetésnek -
Lacccca87
addikt
-
Elemental
addikt
Csak halkan jegyzem meg, hogy ma két meccsből kettőn full csíterek nálunk is, náluk is. De az enemy csítje volt az erősebb ismét
Amúgy furcsa, amit az a stat valami ír, mert a season 2-ben 25 nyert meccsem van eddig ( és kb 2x annyi bukott). És ez csak a kis account, a másikon kb ugyanennyi meccs.
Amúgy a medve és a vadász vicce jut eszembe erről a hattyú haláláról, aminek részese vagyok, és sajna én vagyok a vadász(aka szopni járok ide). -
nanofocus
tag
Nem rossz arány egy visszatérőhöz képest
Én február eleje óta játszottam kb 400-420 meccset, abból 225 win, olyan 52-53% WR-el, plusz a face it meccsek. Volt ilyen is olyan is, permaban 39 meccsen volt ebből. Viszont ugye bátorkodtam felvenni jó pár embert aki az én szintemen vagy a felett játszik, és sokszor kiderül hogy néha a solo jobb, mert 5 stackben van fejetlenség, csíterezés stb, soloban meg mindenféle emberekkel összedob és jobban tudsz ( legalábbis személyes tapasztalat ) a játékodra koncentrálni. Ha nézem a leetify adatokat, buktaparti jócskán akkor volt mikor premade mixet mentem online ismerősökkel. -
Don.Corleone
aktív tag
Azt hiszem kap pár nap pihit a játék.. tegnap én is belefutottam egy meccsbe ahol az ellenfélnél a csávó meg sem állt 45 killig, esélytelen volt leszedni, furcsa módon remek érzékkel lőtt amikor próbáltuk elcsípni. Utána 7:1-ről vissza hoztunk egy meccset talán utóbbi napok legjobb teljesítményét hoztam, erre utolsó körben szétkapcsolt.. amivel meglett volna bőven a 10. szint és a premier.
-
Z0C!
őstag
Tudom, csak a névválasztást nem értem.
Vannak csapatok, vannak nevek..de neki pont egy ?...
2007ben kezdtem a CS-t..tudom, hogy színekkel szólítanak.
Elég sok LAN party és "WAR" van mögöttem
2014ig nyomtam kb napi szinten...azóta sokat kihagytam.
Eddig nem érdekelt, most hogy újra játszom, jönnek ezek a furcsaságok.... -
Z0C!
őstag
Részemről minden kör után van dicséret, szerintem ez csapatjátékban alap dolog.
Ha nem hozom le a kört, akkor a "szorrigájz" vagy a méjbínekszt..megy.
De hát nem vagyunk egyformák...Este 10 után a kicsik már alszanak, így lehet tolni jóarcokkal is.
Mondjuk tegnap találkoztam egy Magyar sráccal....Szőkecigány névvel. hát felnevettem -
Vismajor01
addikt
Hát ezaz, gyerekek mellett más opció nincs, munka után velük kell időt tölteni, aztán vacsoráztatás, fürdetés, esti rutin, altatás. Ha még nagyobbak a gyerekek és altatás nem játszik akkor se látom h tudnék este 6kor gémelni
Főleg CS-t.
Nekem amúgyis egyszerű a képlet, egy 3 éves és egy 1 éves mellett én konstans fáradt vagyok úgyh a nap bármelyik napszaka megfelel
-
goccer
aktív tag
Mégegyszer hátha így érthetőbb:
Stage 1: komplett Swiss round 3win/3lossig.
Stage 2: komplett Swiss round 3win/3lossig.
Stage 3: komplett Swiss round 3win/3lossig.(Mouz itt kezd)
Minden stage 4 nap, 2 vagy 4 napos jegyek vannak.Playoff MVM-ben: legjobb 8 csapat, csütörtök-péntek negyeddöntők, szombat elődöntők, vasárnap döntő.
Ahogy néztem jelenleg nem lehet egyébként csak szombatot vagy csak vasárnapot venni itt sem, csak szombat-vasárnapot. -
goccer
aktív tag
A format 3 swiss round, utána playoff, szóval az adott stage-be bejutó összes csapatnak lesz min 3 bo3 meccse, az MVM-ben meg egyenes kiesés. Én arra vagyok kíváncsi hogy hogy oldják meg hogy párhuzamosan kell menjenek a meccsek stage 1-3-ban. A piros sarokban az egyik meccs, kék sarokban a másik az mtkban?
-
Don.Corleone
aktív tag
Annyiban cseszi az agyam, hogy ha épp van időm és tudok menni pár karikát, akkor az legyen már egy normális, fair küzdelem, de így a premier is kínkeservesen jön össze, legutóbbi 2 meccsemen rendre kilépett 1-1 ember, na onnan hozd le amikor az ellenfélnél ténylegesen az én kis 7-es szintemhez bedob 35+ szintűeket-akik tényleg kb csukott szemmel nyomják a játékot. Még ezzel se lenne baj, csak az ember kedve megy el, a folyamatos dilettáns oroszoktól-törököktől, a másik kedvencem, hogy senkinek sincs kedve vinni a bombát, ledobják és elindulnak.. Rengeteg agyhalott van, persze ha van pár haver egy csapat akikkel lehet tolni akkor sokkal élvezetesebb, de egyedül a randomokkal jelenleg ez egy merő agyhalál sajnos.
-
Lacccca87
addikt
Fraggel ne foglalkozz, én voltam ugy 1. a listán a csapatban hogy 0 fraggem volt kb a 6. körig
ez van, más befejezi helyettem.
ADR-t nézz, ha az megvan akkor jól játszol és értékes tagja vagy a csapatnak.
De sokszor még ez sem számít mert egyébként az interakcióid fontosak a kör/meccs szempontjából. -
Spet
addikt
Azért foglalkozunk más dolgokkal, mert nem burokban élünk, nem szedünk semmilyen gyógyszert amitől a világ szép rózsaszin lesz, hanem tapasztaljuk a szürke oldalt is és kiadjuk magunkból.
Ha ez zavar akkor nem kell reagálni. (kb mint a te napi bejegyzéseid, hogy minden nap mivel találkoztál: építő jellege nincs a topikkal/játékkal kapcsolatosan még sem hurrogunk le).
Ha még mindíg nem tudod/nem értelmezted az előző hozzászólásomban, hogy mik a lvl-ek, akkor valahogy nem tudod a "játékszabályokat" értelmezni.
Premier játékhoz egy dolog kell: vegye meg a delikvens a játékot (Prime státusznak hívják, semmi köze a szinthez).
-
nanofocus
tag
Láttam már 18K-ban vagy. Azt kell mondjam, saját tapasztalat szerint legalábbis, hogy ha solozol tényleg szerencsés vagy. Sokszor én is soloban megyek, de ha így van, legtobbszor én csak szívok, főleg akkor ha nagyobb az ELO veszteség papíron mint nyereség. Visszanéztem a statokat, nem játszottam rosszabbul mint eddig, mégis sikerült 2442 elot veszteni 3 nap alatt. Elotte win streak volt egy tizes, lehet megbosszulja magát?
-
Z0C!
őstag
Néztem egy ideig a tippeket, trükköket, amiket alkalmazok is sokszor sikeresen is ami a staton látszik is.
Ha meghalok maximum azt mondom be, hogy hol és merre ment (mehetett) az ellenfél.
Az, hogy Ő 1v1-ben AWP-vel az ellen meg M4-el lelövi, hát tegye, emiatt sose főtt a fejem, csekély az esély, hogy az AWP-vel noscope-al nyerjünk kört..Nyert körnél megy a Good Team, Nice round és társai...vesztesnél meg a lelkesítés..cámongájz! we can do it.
Szóval ezen része megvan.Azt látom valahol hogy a reportolt profilokkal mi a helyzet?
Régen volt ilyen Őrség vagy mi. Az is eltűnt... -
.LnB
titán
Amit még ehhez hozzá szeretnék fűzni az az, amit én is Wilson egyik videójából tanultam meg, és figyeltem fel rá, mert szerintem marha jó gondolat. Ne erőltesd rá a csapattársaidra, hogy te hogyan játszanál az ő helyükben. Például amikor meghaltál és a csapattársad nem arra megy, nem azt csinálja, amit te tennél, akkor csendben maradsz. És nem ugatsz vele, nem szólsz be neki. A kör után sem. Mindenki a saját ízlése és logikája szerint játszik. És ezen te úgy sem tudsz változtatni. Viszont ha szóvá teszed, akkor rombolod a morált.
A másik pedig az, bár ez szerintem azon a szinten még mindegy is ahol te játszol, hogy én azt vettem észre még 15-18k körül is, hogy ha az egyik csapat szétrombolja a másik money economy-ját, az nyert. Ez zavar engem is, és elég általános, hogy a csapatban mindig van 1-2 ember, aki nem hajlandó echozni. Simán van olyan kör, amikor 4-en pisztollyal vagytok, az ötödik megveszi az AWP-t. Ez a profiknál még működik, ott általános a "hero AK/M4" körök. De ne áltassuk magunkat, hogy ez a mi szintünkön is működik. És ha a csapat pénzügye felborul, mindenki össze-vissza vásárol, akkor baromi nehéz egy stabil ellenfél ellen labdába rúgni. Arról nem is beszélve, hogy az utility-kre ilyenkor nem jut pénz, annak fontosságával viszont kevesen vannak tisztában..
-
-
goccer
aktív tag
Ne keverjük a dolgokat. Van team sticker, meg player sticker. A cikk arról ír, hogy a team stickerek 70-100%-át teszik zsebre az orgok, szó nincs arról, hogy lehúzzák a játékosokét. Persze lehetnek speciális szerződések, de elég hülye, aki ilyet aláír. Paris major óta amúgy zuhanó repülésben vannak a sticker bevételek.
-
Lacccca87
addikt
Kb 30-40% -át biztos leveszik belőle. Anno volt szó erről amikor a Dota2 ben rekord magas lett a nyeremény alap, meg utána is foglalkoztak néhány csapattal hogy akár 60%-ot is lehúztak, még talán 1-1 nevesebb játékos által vezetett csapat is szétment emiatt mert túl kapzsi volt de már elég homályos az emlékezettem, azt se tudnám hogy álljak neki a keresésnek ezekről.. De ezek ugye csak a nyereményből származó pénzek a rendes fizetéshez már nem nyúlnak, meg a matricákból befolyó dolgokra sem lát rá feltétlen az adott játékos csapata.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Nekem meglepően jó volt a hétvége: szokásos casual, Trainen sok magyar, de most szerencsére senki nem volt toxikus, volt kihívás is, nem mindenki csak a pontokra ment, sikerült lehozni T oldalon.
Utána behívtak, elfogadtam, az egyik korábbi csapattárs volt, mentünk egy D2 competitive-et. Az egyik csapattárs 20k fölötti ponton volt, de szerencsére senki sem vette túl komolyan a meccset, laza volt a hangulat - az elején elhúzott az ellenfél, de sikerült fordítani és végül nyerni.
Ami nagyon meglepett, hogy egész jól ment, olyanokat beadott, amiken én is meglepődtem, másodikként végeztem 2k damage-dzsel és 4MVP-vel.
Na igen, egy jó premade rengeteget számít - kár, hogy szinte mindig szólózok#78616 nanofocus
Még csak utalni sem akartam arra, hogy tudtátok volna előre a véletlenül csatlakozott ismeretlenről, hogy csaló. A permaban hiányát én is sajnálom. Legalább nehezítenék meg a dolgukat.#78617 goccer
Rájöttem, hogy öreg vagyok már counter strafe izommemóriáig tartó begyakorlásához, csak elgondolkodtam azon, hogy nem lenne túl bonyolult egy automata ellengombot kiadatni a billentyűvel. Persze, értem én, hogy ez is szelete a játéknak, de ennyi erővel a sima lépés vagy futás is történhetne a W helyett bal és jobb láb gombjának ütemes nyomkodásával, a nagyobb hitelesség érdekében -
Lacccca87
addikt
Grat hozzá
.
A kilépést én se nagyon értem, de lehet az MM-ből jövő berögződések miatt van, eszébe sem jut hogy van hosszabbítás premier-be.
Egy dolgot figyeltem meg, ami eléggé jól meg tudja jósolni a játékos teljesítményét az pedig hogy mennyi dicséretet kapott.
Ha azt érzem hogy valakivel nagyon nem bírunk az ellenbe akkor ez az első amire ránézek, ha itt min 100 feletti értéket látok akkor nem csodálkozom a teljesítményén.
De ugyanezt meg szoktam nézni a meccs előtt a saját csapatbanaztán max ugy vagyok vele hogy ez a kötelező vesztes meccs a sok win után ha kellően alacsonyak a számok
-
goccer
aktív tag
Dehogy nincs, most volt pár szar meccsed, előfordul, de attól még lényegesen kisebb az esélye az ilyennek, mint 10k elo-vel lejjebb. Illetve ne haragudj de azt nehezen hiszem el hogy 18k-ban valaki nem ismeri a mapot. Nem tudom amúgy mit értesz ez alatt pontosan, szerintem ezt a részét engedjük is el.
Nekem is van minden mostanában hasonló rangban, legutóbb még a HvH is ment, hiába a hiperszuper trust factor, ez ilyen. Sokszor mondtuk, meg lehet próbalni a faceit-et is, nem olyan hatalmas effort level 7-8ba felmenni, ott meg azért ha más nem a mapot fogják ismerni
-
bager13
aktív tag
A mostani ugródeszka a csalók miatt van bevezetve, hogy egyből ne tudják szétcsalni a premiert új fiókkal.
Ebben a kérdésben eltér a véleményünk. A premier pont azért jó, mert mindenki olyan szinten játszhat ("elméletben"), mint a személyes preferenciája. (persze ebbe a csalók, smurfök, a rendszer rossz működése belerondíthat)
Ha nem feccől bele plusz energiát, akkor marad egy bizonyos szinten és ott elvan. Ha fejleszti magát, mert magasabb szinten szeretné űzni, akkor tesz bele melót és feljebb kerül.
Ha meg solo helyett csapatban tolja, akkor még nagyobb magaslatokba kerülhet.Én személy szerint a jó trust faktoromnak köszönhetően kevés csalót és toxic playert kapok premierben. 11-13 k körül elvagyok, izgalmas jó meccsek vannak 90%-ban. A feljebb mennék ott már számomra élvezhetetlen lenne az egész. Kevés az aimom hozzá, hiába van meg a játékintelligenciám. És nem szeretném azt a nyúlfarknyi játékidőmet gyakorlással tölteni.
Nekem ez így teljesen megfelel. -
bager13
aktív tag
-
bepken
veterán
mondjuk azt én se nagyon értem, hogy én a szaros kis 3k körüli pontommal behívtam múltkor a lobbyba havert, aki még életében nem ment premierben meccset...mégis hogyan dobott ellenünk 9-10k ellenfeleket? (és igen, tudom, hogy még az is kutyasz@r kategória sokak szemében)
na ez a része viszont már a játék hibája szerintem, amivel akár még kezdhetnének is valamit, ha érdekelné őket.... de így nincs mese, marad nekem az Arms Race és a DM
-
nanofocus
tag
Eloszor is koszonom a tippet az egérhez. Én az X1 PRo változatot kaptam meg, nagyon nagyon kellemesen csalódtam. A viper 3 formát nagyon szépen hozza, habár 2007 óta a deathadder formával játszottam, ez palm és claw gripben is kézre áll. A szenzor tokéletes, jelenleg 960-as eDPI-al használom, frappáns a webes driver. Egy gondom van hogy sehol nem találok hozzá plusz grip-et, mivel mind felraktam és valószínűleg gyorsan fognak kopni / koszolódni.
Prem: Egy darabig nem lesz gond a premierben, mi olyan 20K-ig szoktunk mixelni, de érezhetően kellemetlen néhány meccs, nehéz néha eldonteni h csalnak vagy csak jók. Barátkozom ismét a Face IT-el, tegnap hajnalban is egy brutál jó meccset játszottunk, hosszabbításban nyertünk 4-5 lvl volt mindenki, teljesen fair meccs volt. Érdemes begyakorolni minden mapon legalább 1-1 smoke-flash-t hogy tudj segíteni a mix teamnek is.Armory pass-ból még mindig ládát érdemes húzni, de ha neked belefér nyiss skint, nekem is szerencsém volt egy Longdoggal, be is cseréltem gyorsan 3 értéktartó skin-re és egy pass-ra. Most ládákat szedek ki, de még 1.7-en áll a fever case.
-
.LnB
titán
Na tessék! Bemondtam tegnap, hogy jó napom lesz. És úgy is lett!
Bár csak két meccsre volt időm. Bementem 10k fölé. És mindkét meccsen rangsorolt, értelmes csapattal voltam. Főleg a másodikon. Volt egy csajszi (ő volt a legjobb köztünk), olyan 1v3 clutch-ot hozott, a levegőnket visszatartottunk. Majd lehozta és mondta "I'm a Pro player!". Nevettünk, helyeseltünk. Kimondottan jó hangulatú meccs volt.Meglett a 40 csillag Armory Pass-ban. Nyilván így elsőre nem bírtam magammal, és skineket nyitogattam. Az ég világon semmi értelmes. De mivel még korábban nem csináltam ilyet, nem bánom.
-
Lacccca87
addikt
Óóóó én ezeket már figyelmen kívül hagyom, annyi ilyen megbeszélés volt már, mindig ugyanaz a story, aztán miután mindenki kitalálta a tutit, ugyanúgy megy tovább minden.
Ezek (és még jópár ebben a videóban nem látható) az emberek maximum 1 dologban ékeskednek: Hogyan tegyük tönkre a magyar esportot és betonozzuk be a jelenlegi h1gf0s langyos sz@r helyzetet ami nekik hoz hasznot de a közösségnek nem.
Volt szerencsém 1-2 kerekasztal beszélgetésen és háttér beszélgetésen részt venni "ezekkel", időpocsékolás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged