- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz CosmoBacsika #57531 üzenetére
A rosszlányok még OKÉ. De a tripper remélem nem tapasztalat.
Én is néha amikor megnézem eddig mennyit költöttem kulcsokra a steamen belül. Pofán tudnám ba..ni magam. De mindig azzal nyugtatom magam, hogy én nem cigizem. Arra is köthettem volna.
-
törölt tag
válasz CosmoBacsika #57448 üzenetére
-
törölt tag
válasz NyxNyxNyx #57159 üzenetére
Ilyen konfigon száguldania kéne.
Mondom én a helyedben lementeném a fontos dolgokat. Teljesen friss windows install és cs:go-t is. Teljesen töröld a HDD tartalmát installálás alatt. Mindent rakj újra.
Tanács! Ha win10-et raksz fel, előtte minden drivert szedj le a netről. Net ki. És úgy telepítsd a winfost és a driverket is. Utána mehet vissza a net.
Mivel a gt650 tényleg nem mai. Helyedben próbálgatnám a 4:3-at, Full lowon minden. Strech/blackbars egyéni meglátás. Hajrá!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bevesz valaki a ph-ás csoportba? Lehet én is felnéznék majd egy mixre.
-
törölt tag
válasz expander #56509 üzenetére
Jaaa peszre. 1,3mrd. Abból mennyi volt az ingyen droppvárós? Tényleg nézték? Vajon hányan nézték úgy, hogy nem fogadtak és a droppot meg leszarták?
Nem szeretem magam emlegetni, de itt vagyok én. 1.6 óta nyomom és nem szoktam "majorokat" nézni. Én a játékért játszom. Nem hiszem, hogy egyedül vagyok. és tudod miért? Mert amikor mentek ezek a nagy meccsek, ugyan úgy tudtam versengőzni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz he7edik. #56357 üzenetére
Legalább látszik, hogy próbálnak kitalálni valamit, ha már az anti cheatek szart sem érnek. Jó lesz ez csak ki kell még forrnia vagy kell neki idő.
Én most nyomtam egyet. Ellenben az egyik gyereket ezzel dobta ki a játék: Player From Alesha with Love ^_^ left the game (VAC authentication error). Ez most nem tudom mi, de amiben ott a VAC már gyanús.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tud valaki valami okosságot intelHD, laptopon hogyan kell 4:3 széthúzni? i3 6005U proci van csak benne. Nincs VGA csak IGP.
-
törölt tag
A prémium fiókot már nem lehet bekapcsolni cs:goban?
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz #56230144 #39959 üzenetére
Neked mindig adja? Meg honnan tudod mi volt a másik teamben. 1 ember simán lehúzza a csapatot mint a szart. Ha engem elkezdenek flameelni, úgy felhúzom magam, hogy körökig nem tudok ölni semmit, mert nem tudok már koncentrálni. Akkor van, hogy mute mindenki. azt csak a fragért játszok.
-
törölt tag
válasz wannnabeees #39916 üzenetére
Ja azt hittem valami semipro magyar vagy celeb cs:gos.
-
törölt tag
válasz Joe Swanson #39911 üzenetére
És ez ki a tököm?
-
törölt tag
Co-op küldi valaki?
-
törölt tag
válasz _-ORANGE-_ #39800 üzenetére
Megjelenést követően már fent is volt a win 10 és semmi gond.
-
törölt tag
Kis troll estére.
-
törölt tag
válasz IMIIKE1998 #39780 üzenetére
Van itt a fórumon egy bajtársad. Lehet vele kéne beszélned. Vagy te voltál múltkor is? Eléggé ismerős a story.
Skinek mindenkinek full randomba dropolnak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Marv1988 #39745 üzenetére
Az AMD-ét hanyagolnám. Volt amd gpu-s laptopom. A gyári driverrel nem ment a gpu. Mókolt drivert kellett használni, hogy jó legyen.
Ezeknél az újaknál már nem tudom mi a helyzet. Lehet itt odafigyelnek. Youtube-on nézz körbe az adott gpuval mit megy a cs:go. Tuti van gameplay fent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SQX_Barto #39391 üzenetére
Hát ez beszarás! Gyerek rám ír, hogy én nyertem. Még a profilomra is írt, hogy küldjek trade offert egy asiimon ww-re. Felvett steamen. Beszélgetünk. Aztán mondja. Basszus, nem te nyertél, mert 300.ik hsz nyert, az enyém meg 299. De azt mondja, ő hibája és add bs asiimvot.
-
törölt tag
Az ember, aki bort iszik és vizet prédikál. Lassan ott tartunk, hogy megkéne ismerkednünk személyesen is. Szerintem bírnánk egymást. (K) (L)
Noob (p90), marcust úgy hívják, hogy p90?
(#37619) Vanir
Amikor valaki az off-ra válaszól. Az nem offolás?
Köhöm! Ki? És a személyeskedésre meg keress már rá, mert sosam használod jó helyen meg jókor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest