- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
sensejke #59281 üzenetére
Jó hát 27 évesen már ne ugrálj vazze... Tervezgesd a protkót és a nyugdíjas éveket!
Ne öregítsd magad, az öreg se mai gyerek, és mégis meglövi!Az mondjuk tény hogy a 15-16 évesekkel (mint ragie vagy bigie), játékra és gyakorlásra fordított időben nem tudod felvenni a versenyt.
Szerk:
Amire az utóbbi időben rájöttem, hogy a mindennapi játék, legalább szinten tart, és nem szoksz el az egésztől. -
-
-
-
GabN73
addikt
válasz
sensejke #54742 üzenetére
+1,
még ha velem vannak, akkor se szólalok meg magyarul (kivéve ha jól játszanak, értelmesebbik fajta)----
Más
Faceit premium solo:
Gondoltam kis szombat délutáni kikapcsolódásnak solozok már 1-et, max 1-2 gyengébb játékost kapok, de akkor se úgy állok neki, hogy mindenkéépnyernikelltryhardkappa.2 meccset játszottam, mindkettő meccs 2. körében volt egy toxic ember, aki kijelentette hogy szar mindenki (0-3), aztán afkolt, majd leavelt. + 1 gyengébb player mindig leavelt. Így 3v5 volt mind2 meccs...
Sajna ez már nagyon "csapatorientált" játék lett, ha nem 5en mentek, nem lehet élvezni a játékot. Számomra így kicsit csalódás+pénzkidobás volt ez a faceit premium, csapatozni pedig most nincs időm
-
szebe
addikt
válasz
sensejke #53848 üzenetére
Ennek kb semmi köze a csgo-hoz, ez egy giccsparádé. Meg azok a wannabe Daft Punk sisakok, hánynom kell
De tudom, csináljak jobbat...
Továbbra is várom a csgo Annihilation 2-jét (a csgo-annihilation 4 percig tartja, aztán 7perc dögunalom), vagy mouz movieját.
-
freeknight
őstag
válasz
sensejke #53848 üzenetére
Szép, meg sok munka volt benne, de nekem nem kellene ilyen mesevilág grafika.
A zene viszont a legalja, ennél a mocsoknál még a 10 éves vérpistikék fregmúviai alatt is igényesebb zene és mixelés van. Egyedül a resident evil theme volt jó, addig az öt másodpercig, amíg tartottKomolyan, ez mintavideó lehetne a "hogyan tegyél tönkre el egy jó videót igénytelen zenével" kurzuson
Szerk.: látom a zene nem csak nekem szúrt "fület"
-
mepet
addikt
válasz
sensejke #49811 üzenetére
Az in-game mm szervereken engedélyezve van a késdobálás?
Marha jó ez a háton fekvés, most komolyan, egyszer sem próbálták ki legalább 2 játékossal az update-t, mielőtt ránkerőltették... Sokkal kisebb hibákért más kontinenseken családokat irtanak ki, őszintén remélem kirúgták az a managert, aki ezt a "fejlesztést" irányította...
(#49817) Arkennys: ok köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest