- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
bocsi bocsi bocsi! a VAC live, meg a crosshair v2 részét tekintsétek már légyszi tárgytalannak....
az történt, hogy a main fiókommal játszott meccsek egyikénél valóban ma kapott egyik hülyegyerek banánt, de azt a meccset napokkal ezelőtt játszottam....ez a meccset másik fiókkal nyomtam, csak elfelejtettem convars-ban átjelentkezni az ahhoz tartozó statokhoz
itt valami más volt, gyanús legalábbis nem volt senki.
a meccs viszont valóban úgy ért véget, ahogy leírtam. remélhetőleg javítják, mert maga a meccs egyébként nyerhető lett volna simán!
-
skL86
tag
Ennyi erővel, amíg nem a major döntőn játszol, addig nem mindegy?
Szerintem ezt azért (is) játszuk, hogy jól szórakozzunk, a jó szórakozásban benne van, hogy megpróbálsz nyerni versengő módban (általában ez a normális mentális állapot - persze nem görcsösen, mert az már rontja az élményt), meg mondjuk ha már versengőben vagy, alapvető, miszerint nem cseszed el másik 4 vagy 9 ember szórakotását azzal, hogy bámészkodsz, játék helyett.Túl vagyok én is az első meccsen a kislányom és a fiam lehozták nekem a meccset😃
-
bepken
veterán
éppen ezért próbáltam én is nem felcseszni az agyamat rajta, meg ez a konkrét player ettől függetlenül nálam pl jobban játszott a végére
csak mondom, hogy ilyenekből is sok van még jelenleg.
ráadásul abba sem fogok belehalni, ha ilyen marad a premier, mert ugyanúgy azon a 2-3 pályán fogok akkor csak játszani, mint eddig. ott pedig ugyanaz a rank rendszer marad elvileg, ami eddig is volt (csak pályánként lebontva) - meglátjuk majd
-
bepken
veterán
mondjuk furcsa, hogy péntekre, de szerintem a beta utolsó frissítés sorozata elkezdődött (talán még Cobble jön később), mivel a premier és új rank rendszer is bekerült mostmár. plusz kb szerintem az egyik legnagyobb frissítés beta kezdete óta, szóval olyan sokmindent már nem kell tesztelni elvileg
2-3 hét patch időszak és remélhetőleg jöhet is a launch
szerk.: illetve azt látom, hogy jelentősen több ember kapott meghívót, szóval érdemes ránézni! (sajnos én csak később tudok)
-
-
MarioAna
senior tag
Én a hobbi szinten való CS-hez vettem anno egy 120Hz-es használt 16:10-es Samsungot 20k-ért, így a dual-monitor setup és a "kompetitív" körülmény is adott a sikertelenséghez
. 60-ról 120-ra váltás drasztikus volt valóban, de hogy csak a szórakozás (és kb az egyetlen játék, ahol 120 stabil FPS fölött játszok folyamatosan) miatt vesz valaki 60 ezer forintért csak CS-re egy monitort, az értelmetlen.
Persze ha több játékban is stabil 144FPS-el játszik (érts, 600 ezres top konfiggal nyomul és megengedheti), akkor van létjogosultsága. -
Jól emléxel, ő az, még akkor addoltam friendlistre amikor világelső volt. Azóta se utasította el, se nem igazolta vissza , profilja private, de a steam kliens alján a mai napig ott van mint friend várományos, nagyjából tavaly nyár óta
-
Årpi
őstag
Sorry,nem tudom már szerkeszteni az előzőt..szóval ha most tölteném tovább akkor elvileg kapnám a 3. Operation dropomat
http://i.imgur.com/EfwPi3q.jpg
(És kettőt megkaptam már egymás után,így szerintem korlátlanul lehet farmolni a hydra dropot (amíg kitartanak a küldik)).
-
PeL
addikt
Én azt bírom hogy vannak akik kitalálták hogy teszem azt két látszólag ugyanolyan kés között számottevően nagy értékkülönbség legyen, mert az egyiken nem így áll a csík hanem úgy
És külön erre szakosodott oldalak vannak már amik ezekkel a baromságokkal foglalkoznak. Így kell még nagyobb értéket csinálni valamiből.
-
edgR
őstag
Nem mintha nem osztanám a véleményed, de a "one way smoke" mi a túró, ha nem bug? Azt is kihasználja, aki csak tudja, még a prok, akár lanon is! Az én szememben ugyanolyan csalás ez is, és ugyanúgy előnyre tesz szert, aki használja. Mégsem hallottam még olyat, hogy emiatt bannoltak volna bárkit is. Pedig ha következetesek lennének, akkor akár lanon meccs közben is mehetett volna 1-2 pronak azonnali ban.
-
-
GabN73
addikt
Gondolom alsóágon akarnak vergődni, de az envy mostanában eléggé kaka.
BTW, nekem már csak az Astralis győzelem kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged