- Fényképen a Poco F7
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz Hunbeast87 #56326 üzenetére
Hát pedig kedves fórumtárs régebben nem nagyon voltak ilyen megkereséseim, pedig van a hátam mögött már pár ezer üzlet és a cs:go raktáram is évek óta 1500 euro felett van mindig. Gondolom nem forog úgy a kerék, mint régebben és kellenek a palimadarak... Szerintem amúgy egyszerűen fejvadászokról van szó, akik xy%-ot kapnak az én bukott itemeim után.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
ReFleXx
addikt
-
BMS
őstag
válasz Hunbeast87 #55548 üzenetére
adok én csak mond meg hogy kell
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
őstag
válasz Hunbeast87 #55536 üzenetére
Tavaly esett nekem a kato 2015-ön egy cobble láda, olyan 32 eur körül ment el gyorsba, most meg 41ről indul . Nemis rossz annyira , 9 eur / év profit
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Hunbeast87 #50269 üzenetére
Mert nem húzott le tőle +25 kulcsot? Elmész te a tudodhova... Pláne, hogy nem is tőled kérdeztem, magyarul nem érdekel, hogy te mit válaszolsz rá... -_-" Különben nagyon is jól tette Marcusa, ha már egyszer lopott tőle az illető, csak érezze a törődést.
[ Szerkesztve ]
-
maathe
senior tag
válasz Hunbeast87 #47123 üzenetére
Előtte mondta Happy, hogy throw lesz részükről. /s
-
regener
veterán
válasz Hunbeast87 #47123 üzenetére
Hol írta hogy ez az övé?
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #46031 üzenetére
Meccset nem nézem, így nem látom miket írnak
-
Arkennys
addikt
válasz Hunbeast87 #43084 üzenetére
totál ugyanígy jártam, sem drop sem XP reset, kapok 3at kb meccsenként. ja és nekem is van pass, igen
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
maathe
senior tag
válasz Hunbeast87 #43084 üzenetére
Mondjuk nekem dobott egyet az új ládából a megjelenés után nem sokkal, lehet ezért nem kapok drop-ot
-
maathe
senior tag
válasz Hunbeast87 #43081 üzenetére
Szerintem ilyenekkel nem foglalkoznak. Talán a következő reset-nél megoldódik.
-
wjbhbdux
veterán
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #41937 üzenetére
Ti tényleg azt hiszitek, hogy ezeknek az itemeknek van VALÓS értéke? azért mert páran megveszik valódi pénzért őket, ebből még nem következik hogy van valami értékük is. Elképzelem ahogy a csávó bemegy feljelentést tenni 1 csgo kés miatt, ki fogják röhögni.. Máskor jobban odafigyel, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Hunbeast87 #41889 üzenetére
nembaj ez így is tökéletes, köszönöm emlékeztem az oldalra küllem alapján, de a címre és hogy matricák is vannak itt, nem. Szóval köszi!
-
Mclovin
senior tag
válasz Hunbeast87 #26167 üzenetére
Semmi gond, csak tisztáztam a helyzetet.
-
Mclovin
senior tag
válasz Hunbeast87 #26163 üzenetére
Skinek nem eladók, trading cardokból meg badge progress-t csinálok, leírtam miért kell, de vegyétek tárgytalannak, talán esik valami épkézláb skin a mai küldiből.
[ Szerkesztve ]
-
langward
tag
válasz Hunbeast87 #24043 üzenetére
Ja tényleg, van ott olyan rublika hogy "custom ammount". Na nem baj 10$ se sok.
-
Scale
őstag
válasz Hunbeast87 #24045 üzenetére
Az meg a hamadik
-
Scale
őstag
válasz Hunbeast87 #24043 üzenetére
Így van.
-
okipoki
aktív tag
válasz Hunbeast87 #22945 üzenetére
és ez?" regardless of the score."Én ez alatt azt értem ,hogy ,ha egy csapat már nyert egy nagy kört ,akkor az nyer akik rájuk tett.Függetlenül a pontszámtól, oké értem már.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #22786 üzenetére
Előbb utóbb mindenki pontosan, időt nyerhet, de ahogy a többieket is, őt is eléri baj
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #22784 üzenetére
Jól tolja
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #22750 üzenetére
15 nap trade bann, hú de nagy dolog neki valve vehetné ezt komolyabban.
marcusa: Máskor azért ne legyél ennyire hülye, hogy ilyen könnyen odaadod valakinek a cuccost.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Hunbeast87 #22760 üzenetére
Jah, meg van olyan is, hogy azért jelentenek valakit, mert nem fogadja el a lowballer ajánlatokat. Szóval ez a trade scammer pop-up ablak még önmagában nem jelent semmit.
-
marcusa
addikt
-
SamS20
senior tag
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #21863 üzenetére
-
laceszgamer
addikt
válasz Hunbeast87 #21841 üzenetére
Szerintem az Insertion-tól kaptak is a legtöbben frászt. Mondjuk nekem is az tetszett a legkevésbé.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
sto1911
veterán
válasz Hunbeast87 #21843 üzenetére
Kiraly, koszi!
Az Insertion engem is frusztralt, kezdo letemre jobban, mint barmelyik mas palya; nagy tavolsagok, kod, es sniperek...
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz Hunbeast87 #21841 üzenetére
Honnan a droppolos info?
-
Mate
nagyúr
válasz Hunbeast87 #21720 üzenetére
Harmadikán, negyedikén úgy is kiderül
-
Mate
nagyúr
válasz Hunbeast87 #21718 üzenetére
Dörzsölöm, dörzsölöm azt a gömböt
-
BTminishop
aktív tag
válasz Hunbeast87 #21249 üzenetére
ja,valakinek jutott valakinek nem next time
-
ch003067
addikt
válasz Hunbeast87 #20602 üzenetére
Sorry bro, nem pont neked szántam, hanem akik azért járnak ide, hogy mindenbe, és mindenkibe belekössenek, csak azért mert nekik nem jönnek össze a dolgok ( gondolok itt fogadásra, tradelésre , miegymásra....).
-
ch003067
addikt
válasz Hunbeast87 #20588 üzenetére
Ahha ahha.... Akkor beszélgessünk a recoilról, meg a crosshair-ről meg a tököm tudja még miről, ami már ezerszer ki lett beszélve.... én csak azt tudom mondani, hogy akinek ez nem tetszik, és már úgyis tud mindent a játékról, amit akar, az ne járjon ide.... mert én viszont azt unom, amit ti csináltok....
Aki akarja, írja le, hogy hogy baszták át, hogy bukott vagy nyert a fogadáson, vagy hogy mit cserélt mire, legalább ha benéz az ember akkor nem csak a sok szorosan a játékhoz kapcsolódó bullshitet fogja látni.....
Szvsz engem jobban érdekelnek az ilyen hozzászólások, mint a "kezdő vagyok, hogy játszak" posztok.... de no offense, senki ne vegye magára.
-
Coccolino_O
őstag
válasz Hunbeast87 #20361 üzenetére
Kicsit ez a barátgyűjtögetés is olyan, mint facebookon az ismerős keresése. E-pénisz növelésre jó, de amúgy semmi másra. Nem fogsz játszani mind a 200 emberrel, ahogy beszélni se velük, nap mint nap.
-
Mate
nagyúr
14-en vannak a barátlistámon. Pont ma néztem, hogy ritkítanom kell. Min. fele repülni fog
-
maximilian4
addikt
Hát nem tudom. Akkor lehet hogy nézi folyamatosan a profilokat és akinek látja hogy jó cuccok vannak a raktárba bepróbálkozik. "Szerencsére" nálam csak akkor próbálkoznak mikor van kint hirdetésem, így random még nem jelentkeztek.
Maxi
-
Mate
nagyúr
Sajnos botok pillanatok alatt megjelölik a fiókod és bombáznak. Nekem is kellet volna másod acc, sőt van is, de fene gondolta, hogy nem lehet letiltani a dolgot.
Elég alap dolog. A másik ami vicc, hogy privát profillal is fel tudnak kérni cserére játék közben és írni. Ott írogat a rohadék és cseszeget.
"Miért? És ha valamelyik PH-s pont egy barátlistáról találna meg Téged?"
Nem vagyok egy baráthalmozó. Kérdezd meg a ph-sokat Ha ph-s be akar jelölni, mert valóban akar is valamit, akkor ír itt és kész. Visszaigazolom. Viszont mióta volt olyan nap, hogy 30-40 barátkérelmet kaptam, már nem nézegetem, hogy na vajon ez ki lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Hunbeast87 #20357 üzenetére
Sajnos nem lehet ellene mit csinálni. Engem is idegesítenek.
(#20359) maximilian4: Én barátkérést egyből blokkolok. Meg se nézem ki az.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Hunbeast87 #20357 üzenetére
Nekem is van kint késem és kb. mikor "bump"-olom az ajánlatot egyből bejelöl 1-2 csaló. Én barát felkérésre már vissza sem igazolok (ha privát profilos akkor meg tuti), ha akar küldjön steam offert. Vagy gyakran szoktak linket küldeni ami kamu steam oldalra vezet ahol a jelszavad el tudják lopni.
Maxi
-
Mate
nagyúr
válasz Hunbeast87 #19785 üzenetére
Ládák, népszerű skinek. Ahhoz mind be vannak állítva botok, amik figyelik. Ha olcsón felrakja valaki, megveszik és már nyomják is vissza drágábban.
Viszont p. case collekció annyira gyorsan jött, hogy nem volt bot beállítva hozzá.
-
Mate
nagyúr
válasz Hunbeast87 #19775 üzenetére
market bot-al nem fogsz tudni soha versenyezni
Viszont egyéni skineket el lehet csípni jó áron. Én is múltkor vettem 5€-s skint 2,5 körül. Kipróbáltam, mire visszaértem, hogy eladjam már 22€-n állt El is adtam gyorsan 21-ért, vitték egyből. Kerestem rajta majdnem 16€-t pár perc alatt
-
SamS20
senior tag
válasz Hunbeast87 #19775 üzenetére
én olyat találtam hogy quickbuy ami skippeli a pipálós részt és azonnali eredményt hoz ezzel (igaz nem sokat marketoztam) gyorsan lehet vásárolni.
chrome kiegészítő -
Skilly
aktív tag
válasz Hunbeast87 #19759 üzenetére
Nagyon szepen koszonom!!!
Blokkoltam is. Viszont akkor hol erdemes a TF2 itemeket hirdetni cserere?
okipoki Koszi, inkabb blokkoltam. Koszi, mar nezem is.
Slystyle Koszonom a felvilagositast.
[ Szerkesztve ]
HyperX
-
Mate
nagyúr
válasz Hunbeast87 #19707 üzenetére
Sima dropnak? Azért nem rossz. Droppok 95% nem haladja meg a 0,1-et
-
kiszi07
senior tag
válasz Hunbeast87 #19563 üzenetére
El van a tag.. Túlságosan ráér XD
[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Soucaller
tag
válasz Hunbeast87 #19563 üzenetére
Mindenkinek kell egy kis figyelem
-
Soucaller
tag
válasz Hunbeast87 #19162 üzenetére
100 kulcs, és semmi még.
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #19159 üzenetére
Senkinek sincs külön engedélye tudtommal, ez kissé kitolás lenne a többiekkel.
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #18869 üzenetére
19 cent
-
Keller16
aktív tag
válasz Hunbeast87 #18707 üzenetére
Én egyébként érdekes mód nem vettem észre hogy sok bot tevékenykedne. Elég sok jó dealt sikerült már elcsípni kések között is.
-
őstag
válasz Hunbeast87 #18555 üzenetére
Csütörtökön szokott kb. update lenni.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
okipoki
aktív tag
válasz Hunbeast87 #18014 üzenetére
Linkeket dobálnak ,amivel feltörik az a steam felhasználókat..
-
lemusz
addikt
válasz Hunbeast87 #18010 üzenetére
http://www.twitch.tv/esltv_cs
ez lesz a leghivatalosabb, de még offline...
viszont a magyaron is kaphatsz droppot:
http://www.twitch.tv/wildtv3 -
lemusz
addikt
válasz Hunbeast87 #18008 üzenetére
Így van!
-
lemusz
addikt
válasz Hunbeast87 #18006 üzenetére
http://www.twitch.tv/arteezy
-
Mate
nagyúr
válasz Hunbeast87 #17528 üzenetére
Kétlem. Jönnek folyamatosan az új ládák illetve egyre többen farmolnak több accal. Case 1 még felment, mert volt a piacon pár fajta láda. Most viszont már elég sok fajta ládán oszlik el a vásárlóbázis és ez a szám csak nőni fog.
TF 2 ládák árai is fixen a béka segge alatt vannak, mivel mindenkinek az új cucc kell, ha meg valaki régit vesz nem 3 láda közül tud választani majd, hanem 20 közül.
-
Xero
nagyúr
válasz Hunbeast87 #17382 üzenetére
Van a CS és vannak a bohóc fps-ek.
A "célzós" fegyvereket tessék elfelejteni és tessék szépen megtanulni a fontos recoilokat. AK, M4, Galil, Famas, Glock, USP, P2000, P250, Desert.
Ha már tudsz normálisan lőni botokra ezekkel fejre, akkor beszélgethetünk a továbbiakról. Ott jön majd képbe a pályaismeret, a budget management, a gránát spotok és időzítések és a csapatjáték.
Szóval visszatérve. Ez nem bohóc fps.
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #17377 üzenetére
Addoltalak Inferno Chicken néven, fogadd el mutatok pár nade spotot, meg elmagyarázok pár dolgot.
-
gmx9
aktív tag
Én úgy hallottam, hogy nem olyan nehéz szinteket lépni, de pont a beosztás miatt hanyagolom még azt a módot. Pár tanács után beadtam a derekam és DM-eztem, sokat fejlődött a célzásom. Mondjuk még így is idegesít, mikor valakinek a fejét lövöm 1 centiről, de nem visz le neki életet.
Most már Arms Race és Demolation módban is tolom, alakul a dolog. Eddig egyszer voltam versengőben, akkor egy ismerősömmel játszottunk, mindig együtt mentünk és volt rendes kommunikáció is. Meglepően nem is ment rosszul, pedig alig tudtam akkor még lőni. Ettől függetlenül még mindig parázok ott játszani, majd idővel benézek oda is.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
pr1mzejEE
addikt
Nem számít ki mit gondol, ha szereted a játékot akkor játssz vele! De magasabb szinten sokkal izgalmasabb és értelmesebb warokat lehet tolni. Meg kell "dolgozni" érte.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
törölt tag
Az szimplán azt jelenti, hogy összességében nagyon a kezdő szinten vagy, nincs meg az alap tudásod, megfelelő reflexed, stb.Majd idővel kialakulnak ezek. Én is CoD-ban warozós társaságtól jöttem át, és meglátszott a rutin.
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #17373 üzenetére
"sok fegyvernél nincs célzás"
Ezt most nem értem...Amúgy én pl. már a legelső perceim is a Versengőben töltöttem, és higyjétek el, sokkal többet tanultam a játékból, mintha mentem volna valami magyar taliga szerverre a sok bohóckodó 8 éves közé.
@Primz Engem valahogy nem tud érdekelni az ilyen Minuszoljon csak, úgyis csak akkor látom ha vissza akarom nézni hogy a videó a bizonyos minőségi beállítások mellett milyen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #17367 üzenetére
Mennyit codoztál? Mert én cod 2-4-el játszottam össz 2 évet, aztán moba játékokkal 3-at, és mégis Nova2 vagyok
-
Mate
nagyúr
válasz Hunbeast87 #17367 üzenetére
Csúcson hagyd abba Menj át Arma 3-ba, ott aztán van kihívás
-
DeathBat666
aktív tag
válasz Hunbeast87 #16997 üzenetére
D Ja jólvan, köszönöm.
Valszeg a CPH.W kap ki, szóval a mouz-cph.w mérkőzésen akkor ki az esélyesebb?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #16956 üzenetére
Sas azt hiszem.(Legendary Eagle)
-
Gergő170
aktív tag
válasz Hunbeast87 #15807 üzenetére
Megpróbálom telóról hátha ..... de kétlem
-
Gergő170
aktív tag
válasz Hunbeast87 #15805 üzenetére
Bocsi csak 1 óra mulva jön a meccs és nem szeretnék lemaradni ...
-
Mate
nagyúr
válasz Hunbeast87 #15800 üzenetére
Nem.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #15675 üzenetére
Játékban ilyet dobott. Egyik missiót csináltam meg. Csináljátok ti is, mert mindig Skint dob érte.
-
htc07
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz Hunbeast87 #14960 üzenetére
PM
-
Arkennys
addikt
válasz Hunbeast87 #14957 üzenetére
csurenzoo: hát, szerintem nyilván csak tétnövelő hazugság volt...utálom az ilyet. Sok nyomát nem leltem, hogy igaz lenne.
beast: legyen igazad hallod...ha most vesztek, nekem nincs nyári vásár steamen, mert nem lesz rá semmi walletem úgy nézem többet nem halasztanak. Hajrá...egy óra remélem elég volt a NIPnek kicsit beszunyókálni
-
Arkennys
addikt
válasz Hunbeast87 #14955 üzenetére
tudod mit? hiszek neked Aztán remélem, nem törik meg most a sor.
Az nem tiszta még, hogy most dota vagy hearthstone BO5 ös döntő miatt csúszunk megint.
Ismerős? Nekem igen, éjjel végigültem jópár félórás eltolást, mire lett meccs, és a fnatic elverte a NIPet mint a franc...én még halasztgatások előtt raktam rájuk, be is szívtam a dologgal erősen. Remélem most a dolog jó oldalán állok
-
Arkennys
addikt
válasz Hunbeast87 #14952 üzenetére
Hát remélem, hogy kinyuvasztják őket most. Bár statisztikailag ha te ma ennyit nyertél, és navira raktál, már valszeg nem lesz meg az 5 win, kicsi az esélye De egye frász, maradok navin. Remélem halasztanak még minimum egy fél órát
Amúgy navi most sem rossz talán, engem a VP elleni meccs eredménye meggyőzött róla, hogy lehet reális esélyük nyerni. NIPesek a HR ellen már úgy tűnt, ki kihagynak, aztán kapcsoltak rá hogy menjen a dolog
-
BTminishop
aktív tag
-
Arkennys
addikt
válasz Hunbeast87 #14921 üzenetére
szerintem ép ezért viszi majd a navi most a végét. nipesek eléggé kilehetnek már azért, alig alvás plusz játszottak ma párat már, navi egész friss hozzájuk képest.
BTminishop: ez engem is érdekelne, de az ilyeneket átlag azok viszik úgyis, akiknek már van bőven walleten
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #14921 üzenetére
Fáradtak. Alig aludtak ezek
-
ch003067
addikt
válasz Hunbeast87 #14736 üzenetére
Valaki így próbál meg trollkodni. Ami egy bizonyos szintig akár lehet vicces is ( jelen esetben pont nem így van). Így próbálják kiélni magukat az irigy emberek
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
válasz Hunbeast87 #14723 üzenetére
Én is inkább azokról beszélek, meg a skinekről, mert más kb nem érdekel
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #13783 üzenetére
Földet rá akkor aki ilyet linkel.
-
Mate
nagyúr
válasz Hunbeast87 #13783 üzenetére
"Annyit hozzátennék, hogy nem teljesen igaz rá, hogy link, mert akkor aktív és "kattintható" lenne..fél-link "
De, mondhatjuk, hogy link, egészen pontosan reflink, ami tiltott.
Viszont egy kimondottan bután elhelyezett, ronda reflinkről beszélünk ebben az esetben.
-
BTminishop
aktív tag
válasz Hunbeast87 #13762 üzenetére
Vissza kaptam mindent
-
Evome
senior tag
válasz Hunbeast87 #13646 üzenetére
3 fordulós ilyenkor nagyon ritka hogy a gyengébbnek ítélt csapat hozza o.O én ide nem is raktam mert TG-t nem ismerem annyira hogy merjek akár 5-10 centben fogadni nemhogy 2-3 kulcsban
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #13646 üzenetére
Jó ez a TG csapat, bár CM-et régen láttam játszani, akár mi lehet
-
Evome
senior tag
válasz Hunbeast87 #13644 üzenetére
minő tragédia lesz
Inkább neked szurkolok mint magamnak 2.5 euró az pont 125 szőr több mint az én tétem
-
Evome
senior tag
válasz Hunbeast87 #13639 üzenetére
felraktam 2 centet a titán ellen 16-ot kapok vissza ha nyerek ilyen kicsikkel mindig megjátszom a 10% körüli potokat néha elég jó kis skint kapok az én hulladékomért
-
ch003067
addikt
válasz Hunbeast87 #13639 üzenetére
ÉN is arra raktam fel mindenemet.
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #12390 üzenetére
Pedig többmagos procinál be kell kapcsolni, mert FPS-t hozz bőven.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Hunbeast87 #11564 üzenetére
0.04 elírtam, de mindegy úgy is megnézi előtte aki venné
köszi, hogy szóltál
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Hunbeast87 #11296 üzenetére
Na szép, tényleg. Itt a link akkor és köszi.
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #11296 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest