Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz
Mclovin
üzenetére
Ennél biztosan többnek kell lennie, bár mapfüggő is a dolog. Infernew és Newk kivételével az előző konfigommal (i5-2300 + HD6870) betonfixen állt a 128 FPS. Most egy i5-4590S van ugyanazzal a VGA-val és 200 FPS fixen megvan, Overpass heaven résznél néha lemegy 170-re, ha le vannak dobva a füstök.
-
válasz
Mclovin
üzenetére
Igen 1 acc.
Amugy hajamra kenhetem. A 3 er fele annyit mint a cbble.
A d2 2 eur, cache 3 az overpass volt ma reggel 8 korul is volt mert eddig 1x volt csak, de ma mar masodik overpass szal ez is zuhanni fog 4-5-re (ha nem most is ennyi mar)
Erdemi skin csak az over ladaban van amugy.
Az usp startak ami benne van 50-100 eur allapottol fuggoen. -
-
Redneck
nagyúr
válasz
Mclovin
üzenetére
Ez nagyon betalált! 
Ilyen helyzetben szerintem abszolút jogos hogy a csalót és csapatát mindenhonnan kizárják. Meg kell nézni kivel csapatozik az ember és kész. Mat1 nem alap frageket lőtt, sőt szimpla máknak sem lehet mondani. Nem tűnt fel? Legalább mikor hazai jó játékosok elkezdték csalózni, a körmére nézhettek volna! -
KaHubert
csendes tag
válasz
Mclovin
üzenetére
Hát szerintem garancia szempontjából nagyon jók. 3 éve vettem egy SS Sensei RAW-t. Egy idő után duplaklikkelt egy klikkre a balgomb. Bevittem DEV 2 percig próbálgatta, majd mondta hogy tényleg hibás és egyből vásárolhattam le az árát egy új termékre. Kaptam egy zsír újat, de az is elromlott fél év után, de következő gariztatásnál és ugyanúgy le tudtam vásárolni, csak akkor egy EC1-a-t hoztam el, ami mai napig nagyon jól működik. Szóval 3 év alatt egy áráért 3 drágább egeret tudtam használni. Míg szerintem egy pcx-nél vagy aqua-nál hetekig a szervízben lett volna.
-
adise
őstag
válasz
Mclovin
üzenetére
sourceba elvileg nem is volt tiszta ugytudom, de azok csak lehet legendák! meg amugyis más játék volt.
persze az mindig fura, hogy valahogy mindig az emberek fején áll pixelre pontosan
az a baj, hogy kb az egész esportnak annyi lenne nem csak a csének, ha lebannolnának major győztes arcokat, mert kiderulne hogy csalt. Az senkit nem érdekel hogy most csalt meg ilyenek. Akkor az egész pályafutása meg lenne kérdőjelezve.
KQLY-eset ugyanez majd persze majd van aki elhiszi hogy egy pro a saját accáról majd felmegy és csal MM-en. -
kuLi_
tag
-
gtamate2
veterán
-
szebe
addikt
válasz
Mclovin
üzenetére
Jó rég volt már, de amikor legutóbb netkávézóban játszottunk, akkor nem saját accról ment a móka.
Lényegtelen igazából, jót lehet mulatni a jobbnál jobb kifogásokon
Nem hogy maradna csendben, ásná el jó mélyre az accot, még hülyét is csinál magából

Kár, hogy a vacstat megszűnt, nagyon kíváncsi lennék, hány gyanús alak kerül ilyenkor hűvösre.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Mclovin
üzenetére
Bár inkább a múlt heti droppal foglalkoztam volna. 3 védő hátul, középpályás sehol, mindenki elől. Elképzelés, sebesség 0. Egymás zavarása ment, az ellenfél meg nagyon harcias volt. Nem rajtunk múlt, örüljünk hogy nem kaptunk ki! Ha nem innen, akkor honnan akarunk 3 pontot?
A saját árnyékunk után futottunk. -
he7edik.
addikt
válasz
Mclovin
üzenetére
Ennél még egy random MM is

madexx: segítek steam -> belépés (jelszó, felhasználónév)-> fent rámész a nevedre lejön egy fűl ott kiválasztod a profilt és a keresősorban megjelenik a profilod url-je (http://steamcommunity.com/profiles/xxx.../ és ezt bemásolod ide a fórumba.
Egyébként balazs1992 nick nincs a steamen -
Xero
nagyúr
válasz
Mclovin
üzenetére
Próbálkoztunk na...
Letérdelt a rendszer, ahogy az a dev válasz emailjéből is látszik. Valószínűleg a teljes sql összeborult alatta, mert az új account confirm mailek sem érték el a céljukat.
Na de ennek örömére, hogy van szép új működő ebot és nem kell szórakoznom vele, ma kicsit dm-ezek szerencsétlenkedés helyett, így mehetne egy meccs.
Akinek van kedve rommá lőni, az tegye fel a kezét. Egy korábbi kezdéssel ki lenne benne?
-
Mclovin
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Mclovin
üzenetére
Én egy legolcsóbb h81 asus lapban is fel tudtam húzni, utána kell nézni most miben engedik a tuningot, mert az Intel keményített és bios frissítésekben kilőtték pár gyártónál az olcsóbbakból a lehetőséget. Játék függő, kevés szálat kezelő játékban mint pl CSGO, SC2 stb jobban teljesít mint egy i3, de a magasabb órajel miatt BF4 félékben is hozza azok szintjét kb, de azért nem high-end gamingre való.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Mclovin
üzenetére
De ezt mire? Ennyi kulcsot vettél? Most így egészen normálisnak érzem magam a 150-200 eurómmal.
Holy fuck 16k miafasz
Ja am most van pontosan 666 órám cs-ben. Tegnap egy könyv 666. oldaláról jegyzeteltem, ma meg egy sátán nevű gyerek volt a topfrager a csapatban. Spooky
oliwwer: Ja ez a tradelt item árát is nézi? Akkor ez sok mindent megmagyaráz, inkább marketen szoktam szarakodni. Nincs nekem türelmem ahhoz, hogy 30-ból szűrjem ki a 29 embert aki le akar húzni és találjam meg azt az egyet akit én le tudok húzni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
zkas90
senior tag
válasz
Mclovin
üzenetére
1. TyLoo removed Train
2. Luminosity removed Dust2
3. TyLoo picked Cache
4. Luminosity picked Overpass
5. TyLoo removed Mirage
6. Luminosity removed CobblestoneSimán csacsit kellett volna bannolnia az LG-nek. Látható volt, hogy sebezhetőek cachen. Egyértelmű volt, hogy a Tyloo pickelni fogja amint lesz rá lehetősége.
Mondjuk vicces, ha d2-n gyengébbnek érzik magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Filmvilág
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Ez a játékosszám "csökkenés" , minőségi javulást is hozott meglátásom szerint.

Ez nagyon betalált!

Szerintem ezen nincs mit magyarazni...

LendvaiFeri1