- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
kretenallat #78716 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
kretenallat #78714 üzenetére
Így: [link] Szóval a Starladder lelógat ledfalakat. Mert ami az MVM Dome-ban van az kicsi. Ha meg köréjük tennék, akkor nem látszódnának mindenhonnan.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
kretenallat #77088 üzenetére
Nem tudom elhelyezni magam az itteni közösségben, mert még senkivel nem játszottam. Versengőben játszottam 15-20 meccset körülbelül. Talán még egyszer sem vesztettünk, de ugye nem csak rajtam múlik.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
kretenallat #77085 üzenetére
Gyengébb játékosok is jöhetnek?
-
Tito30
tag
válasz
kretenallat #70415 üzenetére
Egyébként akkor van legnagyobb fps ingadozás mikor őrséget nézek. De, hogy miért fogalmam nincs
-
Tito30
tag
válasz
kretenallat #70415 üzenetére
Akkor mi lehet a gond? 3770-es i7-em van 4300Mhz-en szaladgál,ssd Vga: furyX.
Egyébként nem a Vibrance volt a kérdés,hanem [EZ]! -
KisTücsök
addikt
válasz
kretenallat #68876 üzenetére
Ez non-prime-ra is igaz? Haverom solozott egyet kalaként, és bedobott hozzá egy 3.7 órával rendelkező játékost. És mondjuk úgy is játszott, fragelt vagy 4-5-t 25 kör alatt.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
kretenallat #68858 üzenetére
A fekete pötty alkoholos filcen nálam nagyon is bevált dolog volt. Silverként az AWP-t kicsit meg kell rántani a célpont előtt és már instant kill.
-
adise
őstag
válasz
Scout még csakcsak de az awp nem annyira konzisztens, hogy mindig oda megy ahol a pötty lenne. 1.6-ba még amikor dragelt valaki lett volna értelme. Itt szerintem túl random egy sima bal klikk lövés, ha meg közel van ugyis beadja
-
Xero
nagyúr
válasz
Régen erre volt a cellux és a fekete pötty rajta.
-
Cr00py
senior tag
válasz
kretenallat #68824 üzenetére
Én is így adagoltam be anno, mikor full custom vízre váltottam. Hogy ez mennyire halk, ha majd jön a baba..blablaa..
Közben meg a lófact. A pumpának +a 15 ventinek van hangja.. bár kb forma-forma, esetleg picit halkabb is.. nem mértem, viszont a hőmérséklet értékek jelentősen javultak, igaz meg volt az ára.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
kretenallat #68814 üzenetére
Az alaptaktikám a következő:
Nincs eldugva semmi. Van tablet, van pc, látja is néha, ha játszom, stbstb, de már az elejétől fogva meg van beszélve, hogy ha akar játszhat (most jellemzően tabletre gondolok, illetve PC-n a dirt3 meg az NFS Underground tetszett neki), viszont csak pontosan meghatározott időintervallumot (10 - 30 perc, vagy 1-2-3 futam jatektol fuggoen), illetve természetesen a full nem korhoz illő kontenttől próbálom távol tartani. Alapból megbeszéljük vele, hogy ez még nem neki való, nem értené, szerencsére hamar meg is érti. Most valamiért a star wars kezdte el nagyon érdekelni (valszeg ovodai csoporttárstól jött) (btw hallottam, hogy nagycsoportos illetve elsős áltisis kölkök GTA-znak...), de - remélem - megértettem vele, hogy még nincs rá készen. Viszont megígértem neki, hogy ha elég nagy lesz hozzá, együtt fogjuk végignézni az összes star wars részt.
Valahol azt érzem a kulcsnak, hogy nem hagytuk, hogy rászokjon. Az elejétől fogva pici idő volt engedélyezve, illetve mindig van alternatíva, illetve van olyan játék amit együtt játszunk. Az egész egyébként tavasztól őszig nem is kérdés, hiszen egyfolytában kint vannak az udvaron -
szebe
addikt
válasz
kretenallat #68814 üzenetére
Van meg -lv valahogy? Egyszer kiprobaltam mert azt hazudtak tobb lesz tole az fps. Nem tudom igaz-e, de ugy maradt, megszoktam, aztan mintha egyszer kivettek volna...vagy a set launchbol nem lehet elovarazsolni?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
kretenallat #67480 üzenetére
Esélytelen volt, ma értünk vissza
Mikor lesz a következő? -
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #67487 üzenetére
Mivel felvették guardiant sok esélye nem volt a maradásra, jó arcok voltak és mondták hogy addig marad náluk ameddig nincs új csapat. De cikkbe leírtam amúgy a lényeget szigorúan.
szebe: ezek még pletykák mindig
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
kretenallat #67482 üzenetére
Kérhetnék információt, hogy hogyan zajlik egy ilyen összejövetel?
Hogyan csatlakoztok a meccshez, rang függő-e, stb....
Nem voltam még ilyenen, nem tudom hogyan működik viszont szeretnék csatlakozni ha lehet...
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #67476 üzenetére
Reggel korán útra kell keljek, és még sok dolgom van. Ez van, prioritások vannak.
Ha csak 9-kor kezdenétek én is mennék, így viszont bonyolult.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #67473 üzenetére
Elnézést, sajnos úgy néz ki ma mégsem tudok a mókán részt venni.
A coach/IGL megszűntetése szerintem is jó döntés volt.
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #67473 üzenetére
"számomra a játék 5v5 nem 5+1v5+1"
Nem csak számodra, és nem véletlenül nyúlt bele valve a coach-ok "szerepébe"
-
mmili
tag
válasz
kretenallat #67471 üzenetére
Csak a Gambit által feltöltött 7 perceset láttam. Amúgy Atlanta óta Hobbit, és mou fejlődött a legtöbbet. AdreN már ott is jó volt, Dosia hullámvasút, de mivel az elődöntőben nem volt nagy szám, sejtettem, hogy a döntőben alkotni fog. Zeus pedig megmutatta, hogy mekkora hibát követett el a NaVi mikor kitette. Remek irányító, és a sors is úgy akarta, hogy az övé legyen az utolsó frag
-
mmili
tag
válasz
kretenallat #67459 üzenetére
GeT RiGhT alkalmazta először, igaz moloval, még 2014-ben.
https://www.youtube.com/watch?v=4EcbzVDkUYg
Vélhetően ekkor még nem osztogattak graffitiket. Amúgy okos, és tudatos volt, de akik eddig kaptak graffitit, mind kört nyertek vele. Dosia megmozdulása ellenére az Immortalsé lett a kör, de ettől még fontos volt, hogy 2 embertől vett el fegyvert. Én inkább Hobbit graffitit tettem volna a B side-ra, grillbe, ahol okosan megbújt, majd lespray-zte a maradék ellent. https://www.youtube.com/watch?v=JFbAUZq01sI -
Redneck
nagyúr
válasz
Azt hittem a coldzerás volt az első, de most hogy írtad, rákerestem az overpass graffitire. Nem tudtam hogy ezért van a falon, pedig az esetre emlékszem.
Coldzera graffitije jól néz ki, de ordas nagy aimbot volt szerintem. A következőt Cache-en is kicsit erőltetettnek éreztem, ez az új pedig szimplán gagyi.expander: Az valahogy nem ugrik be, megnézem miről maradtam le.
Szerk:
Az lett volna a poén ha senki nem találja el és még ki is lő valakit... -
válasz
Jönnék én is!
-
kretenallat
senior tag
válasz
kretenallat #67454 üzenetére
Csak jelzem, hogy minőségbiztosítási okokból minél több ember jelentkezésére van szükség. Lásd alant:
11:20 AM] Pepe: Jajj de jo legalabb tudunk uj servert meg sajat ebotot tesztelni
A hazának szüksége van RÁD!
Franklin: ez egy ismert dolog volt, amit nem ő talált ki, a megvalósítás meg nem igényelt skillt. Egyébként eddig egyik graffitivel sem értettem igazán egyet a legelső óta, számomra az overpass os tök jó volt, meg illett is a környezetbe valamennyire.
A coldzerás mondjuk szerintem egy olyan jelenet, amit nem hogy el kéne felejteni, de biztosítani kéne, hogy ilyen többet az életben ne forduljon elő... Még ma is felbasz, ha belefutok valami videóban. -
Redneck
nagyúr
válasz
Benne vagyok!
Szokás szerint rang és rendszeres CS:GO játékidő nélkül.
-
Carvus
senior tag
válasz
Csapassuk!
-
válasz
kretenallat #66777 üzenetére
Én nagyon élveztem, jönnék ma is szívesen, ha összejövünk.
-
válasz
kretenallat #66772 üzenetére
Nem látom Discord-on belül a phcsgo-t. Vagy hol keressem?
-
válasz
kretenallat #66765 üzenetére
Jelentkezek. MG1 vagyok jelenleg. Fent vagyok Discord-on is. AttilaCSGO#8706
-
regener
veterán
válasz
Jövök énis, úgyis rég játszottam ezzel az izével.
-
Carvus
senior tag
válasz
csapassuk, megyek golyófogónak!
-
tescodr
aktív tag
válasz
kretenallat #66754 üzenetére
igaz igaz,kezdjük veled a csapkodást?
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #66558 üzenetére
Tedd be az fps statokhoz.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #66548 üzenetére
Jó, legközelebb szólok és pörgök veletek! Attól még tényleg jó játékot, azt nem sértődötten írtam!
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #66546 üzenetére
Mindig ha fixen éjszakázom!
Jó játékot!
-
Xero
nagyúr
válasz
kretenallat #66322 üzenetére
Ugyan. Nyilván jobb az aim és a dmg drágább skinnel. Nekem is jobb a hitreg a boom-al.
-
válasz
kretenallat #66322 üzenetére
Azóta már javították a kés animációt
Unified deploy duration for all knives to be exactly 1.0 seconds -
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #66206 üzenetére
Azért a VP legalább az előző Major-ön "összehozott" egy második helyet, sőt ha úgy vesszük majdnem meg is nyerték!
A NiP-et igazán kirúghatnák. Ha felvennének a helyükre egy csapatot az eredményesebb lehetne, a jelenlegi LU pedig az ébredés után, már "csakazértis" eredményesebb lenne.
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66195 üzenetére
Jaja, előtte lesz 1-2 órám gyakorolni... ha meg minden kötél szakad, veszem a magozót
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66185 üzenetére
Köszi, beregelek!
Hát van egy pár pályát amit nem ismerek annyira velősen, de van jó pár amit csukott szemmel ismerek (a népszerűbbek, Dust, Office, Aztec, Dust1-2 stb...
Mikrofont meg megpróbálom beizzítani, rég nem használtam -
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66181 üzenetére
Na benne vagyok én is. Kell egy n00b is a csapatba
Óccsó wireless egérrel
Amúgy az mit takar hogy "mix" és mit kell tennem hogy ott legyek?
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #66181 üzenetére
Én is benne vagyok!
Fent leszek Discordon.
-
válasz
kretenallat #66165 üzenetére
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66165 üzenetére
Köszi az infót
Én persze értem hogy vannak ezek a korhatárok, és minden szabályozva van bennük.... Csak józan paraszt ésszel vicces hogy lehet egymást szitává lőni meg Molotovot hajítani egymás nyakába, de egy cigi grafika pl az tiltott...
Azért ez vicces nem? -
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66161 üzenetére
Mondjuk az nem kicsit lenne ironikus ha egy gagyi cigaretta grafika okozna problémát egy olyan játékban ahol naponta millió játékos fröccsenti egymás agyvelőjét a falra...
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #66159 üzenetére
Mért LoL-ban van cigarettás karakter?
Mondjuk mindegy mert ez a skin úgyse jó annyira hogy bekerüljön...
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
kretenallat #66100 üzenetére
Köszi, igyekszem!
-
had423
aktív tag
válasz
kretenallat #66042 üzenetére
Annó ő volt az aki mindenkinek anyázott retaken. Megállás nélkül 10-eseztek a 15 éves barátaival és arra verték, ha valaki jobb játékos bejött néha, de túl sokat nem ért el a gyerek se lanon, se eslen. Aztán visszavett az anyázásból és elkezdett csalni.
Egyszer aztán banolták, utána csinált egy nagy visszatérést és nem sokra rá megint banolták. -
30z.Samu
titán
válasz
kretenallat #66030 üzenetére
Igen, szoktak jó meccsek lenni most is...de ugye ez függ attól is, hogy kiket kapok csapattársnak illetve kik az ellenfelek. Szoktak botrányos meccsek lenni, de van, hogy nagyon jó játékot tudhatunk magunk mögött.
Igyekszem fejlődni folyamatosan, nézegetem hogy csinálják a "nagyok".
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #66013 üzenetére
Szépen összefoglaltad, nagyjából ezt tapasztaltam én is.
Mivel nem nagyon voltunk meg egyszerre, így rang nélkül nem tudtuk elindítani. "Egy meccs és jövök" felkiáltással belevetettem magam a fergeteges MM-ek világába, így szembesültem ezekkel a kópékkal.
2-3 naponta tolod? Nekem sem véletlen a harmadik, vagy negyedik rang bukás, igaz a 64 tick miatt sem erőltetem az MM-et. Mondjuk az utolsó a 64 tick ellenére is jó volt, nekem 15, a többieknek 30-35-ös ping. Nem is tűntek el a golyók, még a one tapek is hatásosak voltak!mobal: Nekem még nem sikerült. Anno felmentem Supremebe, voltak vegyes meccsek, aztán kezdődött az első inaktivitási hullám. Úgy 2016 elején. Azóta ha jól emlékszem negyedszerre kezdem rang nélkül, de mindig csak maximum LEM-ig jutottam.
shaddy1027: Vicces kis jelenet, örülök hogy ügyeskednek a fiúk az elmúlt hónapokban!
-
Spet
addikt
válasz
kretenallat #66013 üzenetére
1-2 hét max. 3 meccs: vagy jól érzi magát az ember, vagy ultrabrutál módon kiég (ismeretlen nyelven beszél, angolt nem ért, másik csapatban egy a WH prefire-el stb).
Nem is értem miért nem lehet kitörni silverből...
-
knbs
senior tag
válasz
kretenallat #65912 üzenetére
Eljon majd az az ido is! Vicces lesz mikor lefikaaz majd azzal, hogy apa te miert nem tudod vegig bh-ni ezt a mappot?!
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
kretenallat #65951 üzenetére
40es sor jelen.
-
zarayg
aktív tag
válasz
+33
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Ennek van értelme azon kívül, hogy megtudtuk, hogy jobb pécén jobban fut a csé? Mert az átlag FPS-ből (mikrolag hahó), és egy teljesen random mapon mért értékekből, úgy hogy még a szervert is te futtatod, nem fogod megtudni, hogy milyen minőségben tudsz MM-ezni, vagy bármit.
-
I Am^^
tag
válasz
kretenallat #65580 üzenetére
Eljutottam odáig, hogy kitöltsem a kérdőívet. Eredményeket lehet látni valahol? Kiváncsi lennék.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
kretenallat #65895 üzenetére
Hoppácska
Végre van vmi rendes achim csgo eventről
A legutóbbi a 2000-es SZT-Lan 3. helyezése
-
default.
őstag
válasz
kretenallat #65824 üzenetére
Nos, igen. Lehetne sorolni végtelenségig, hogy mekkora ócska gyökerek vannak fent sajnos, hogy mennyire nem tisztelik az egészet/nincs bennük alázat, mennyire fogalmuk sincs a játék logikájáról, és azt gondolják, hogy aki többet lőtt, az az atyaúristen, miközben mondjuk sorra b@ssza el a köröket a hülyeségével meg az önző játékstílusával... Na mindegy, nem is érdemes ezt sorolni, tudja mindenki, miről van szó.
Szóval nekem az, hogy normális csapatban, taktikával, összehangoltan nyomulunk, már önmagában megér egy kis szervezkedést és befektetést.Csak egyetlen példa tegnapról a számomra felfoghatatlan idiotizmusból:
D2, második félidő első köre, CT oldal, megyek B-re egyedül (!), szerencsémre a bombás jön szintén egyedül sötétből. Leszedem, ott a bomba, sehol senki. Nyomogatom a "Need backupot", mondom, hogy "bomb dropped tunnel", várom, hogy jöjjenek, közben próbálok a legjobb helyre elbújni, hogy védjem a bombát.
Erre mi a legfontosabb, halaszthatatlan dolga az életben maradt 2 társamnak? Na mi?
Szavaznak a kirúgásomról. Hogy miért? Nem tudom. Fogalmam sincs. Nem csináltam semmit, csak épp leszedtem egy T-t, esett a bomba, és várom, hogy segítsenek. És nekik most eszükbe jut, hogy akkor most az lenne a legcélszerűbb, ha kiszavaznának.....
A suttyóságot megértem: suttyóság. Az önzőséget is: önzőség. De ezeket az értelmetlen büdös gyökereket nem tudom megérteni, nem is akarom. Jó lenne ezeknek a száját 16-0-okra elkenni folyamatosan, hátha megunja, és szépen visszamegy COD-ozni meg BF-ezni az agyatlan fajtája.
Na, bocs a fröcsögésért, de nem tudom kinek elmondani, szóval ezért (is) szeretnék csapatot, hogy a játék lényege megmaradhasson, és ne azon kelljen görcsölni, hogy vajon hány részeg orosz félbolondot sorsol be mellém a kedves velv. -
default.
őstag
válasz
kretenallat #65818 üzenetére
Igen, én is hasonlóan látom a dolog realitását. De egyrészt nem kérdeztem a véleményét (nem azt írtam, hogy légyszi mondjátok meg, szerintetek hová juthatnék el ilyen szintű játékkal), másrészt amikor arrogánsan, rosszindulatúan trollkodni kell valakit/valamit, akkor mindenki nagyon lelkes és pro-aktív. Amikor segíteni kell, vagy dicsérni valakit/valamit, akkor valahogy nem vagyunk akkora lendületben...
De ne is menjünk bele, én írtam egy felhívást, akit érint, ír/írt üzenetet, a reflexből fikázásra meg nem vagyok kíváncsi..
Részemről off.
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #65778 üzenetére
AZTAQRVA!
Ez számomra szinte hihetetlennek tűnik... Még a 10.000$ is soknak tűnik egy skinért...
De valahol máshol is láttam már hasonló infót hogy átlag 20-40 ezer dollár folyik be egy skinből... Meg valahol írták (bár nem hivatalos infó) hogy a Hyper Beasttel 80 ezer dollárt keresett az alkotója...Mondjuk azt el is hiszem mert az egyik leghíresebb skin...
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #65778 üzenetére
Óriási. Szóval aki csinált mondjuk autoshotira ilyen remek skineket, mint a Scumbria vagy a Black Tie (de mondhatnám a Dart nevezetű MP9-et is), az gyanúsan dollár-százezreket kaszált.
Na most mocskosul mar az irigységKözben egyébként jött egy világmegváltó ötlet is. Ha van VAC-ban van az acc-on, akkor ne lehessen Prime az arc. Hol lehet írni Gabennek?
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #65761 üzenetére
Almozódok meg álmodozok, de 50 fölötti pingnél egyre rosszabb eltalálni a hitboxot.
Jó volt tegnap a mix, kár hogy hamar vége lett. Ma bezzeg dolgozom.
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #65741 üzenetére
Kitoltom en is ma, ha vegre gep kozelebe kerulok.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #65747 üzenetére
Nekem is furcsa, nem tudom mitől ekkora a differencia.
Ez nagyon állat, most azonnal kell egy jó Androidos telefon és a kis szett hozzá!
Nekem új volt az egész, akinek nem attól elnézést kérek! -
Vanir
veterán
válasz
kretenallat #65741 üzenetére
Töltöttem én is.
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #65723 üzenetére
Lemusz beírt egy random értéket az fps helyére, vagy mi? Csak mert kizárt hogy ezzel a konfiggal ennyit kapjon a benchmark pályán.
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #65708 üzenetére
De rossz vagy! Szóval nem kezdeményezel kick-et, inkább csak reportolod.
Múltkor amikor nálunk volt egy annyira egyértelmű, hogy kb 3. körre mindenkinek leesett, aztán a 4.ben már akarták is kickelni, én mondtam a többieknek várjuk meg legalább a félidőt, mert 3-4 körrel nem fog bekerülni az ow-ba...
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
kretenallat #65697 üzenetére
Remélem hamarosan előkerül a szép nagy BANNHAMMER és agyon vágja ezt a sok csalót.
Valahogy mindig megtáltosodnak 6-7 vesztett kör után.
A kedvencem az amikor nyomok 2 mecset egymás után , simán lehet lőni őket erre a harmadik meccsre eltűnik az adott játékosok feje meg egy tárat is lőhetsz bele nem zavarja. -
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #65697 üzenetére
A minap úgy kezdtem a meccset, hogy első körben két szép egygolyós fejes, második körben meg SMG-vel túrtam szét a faszit füstön át. Ezt a két dolgot így egymás után már nem bírta bevenni a gyomra, farkast kiáltott és kapcsolta a szarjait... és érted még nekem van rossz érzésem utána, mert mi van ha nem kezdek be így, mi van ha nem túrom el füstön át? Szent meggyőződése volt, hogy csalok. Lehet másképp alakult volna az egész meccs, ha nem adja be füstön át...
-
Franklin
addikt
válasz
kretenallat #65690 üzenetére
Ha már fragmoviek: megvan valakinek az az Earthquake movie (talán a 6-os), ami egy Kai Tracid számmal kezdődik, ezt mondják benne: "Listen carefully... as I introduce you to a world like no other"
Még szegény Feworkh (RIP) csinálta. Több játék is szerepel benne CS, Q3, Warcraft3, UT2003, Starcraft is, mert WCG selejtező is volt egyben.
Maga a LAN a Vasúttörténeti múzeumban volt.
Youtube-on sajnos esélytelen megtalálni, mert earthquake szóra keresve földrengéses videókat hoz, nem LAN partikat
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #65690 üzenetére
Ha megtennéd hogy megosztod megköszönöm!
Jó kis videók voltak. A magyar movie ha jól emlkszem SuRpRiSe fragmovieja volt. Zseniális vágást hozott össze, nem lehetett egyszerű.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #65685 üzenetére
Ezen hozzászólás felett elsiklottam. Valamiért még régebbről is úgy volt meg hogy csak hobbiból csinálja. Elnézést, benéztem!
Kívánom hogy sok sikered legyen valamelyik skineddel -RARA-!
Vicces skin ötlet: "Magyar kolbász, magyar skill" skin. Remélem van itt olyan csés aki emlékszik még arra a videóra.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #65682 üzenetére
Nem akarok belekavarni, de nekem úgy jött le eddig hogy elsősorban hobbiból csinálja.
Ha nem így van akkor persze releváns az infó.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
kretenallat #65682 üzenetére
CS:GO != Dota 2
"The CS:GO Workshop is still being run (and monetized) successfully without any cuts to artist revenue, and in fact, those artists have typically always earned more than Dota’s."
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #65680 üzenetére
Na ezekről az infókról semmit sem tudok...
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #65678 üzenetére
Hát most még abszolút nem éri meg...
Egyelőre csak rámegy egy csomó időm, és 1 forintot se kapok... Akkor éri majd meg ha belekerül pár skin-em a ládákba, akkor minden ládanyitásnál a kulcs árából valamennyit megkapok majd... Minél több kulcsnál az én skinemet dobja majd a rendszer annál többet kapok, de lehet hogy csak nagyon kevés jön be belőle, de lehet hogy nagyon sok... (Ha igaz akkor a Hyper Beast skinekkel eddig kb 60-80 ezer DOLLÁR-t keresett a készítője...
Hát kíváncsi vagyok... az idei évet végig nyomom skinezéssel (bár időm nem sok van mert minden nap 12 órát melózok...), aztán ha egy skin se kerül be akkor nem ölök bele több időt... Elég szerencsejáték a dolog... csak erre nem a pénzem hanem az időm megy rá.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #65674 üzenetére
Nekem is bejönnek és én is ebben a hitben voltam. Hol vannak már a banán gránátos idők?
A második tetszik, az utóbbi időben tényleg nem volt egyszerű skin. A sok tiritarka meg neonfos színű megy, elvétve akad egy-két normálisabb, de amúgy unalmasak.
Így tovább -RARA-, valósítsd meg az ötleteidet!
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #65674 üzenetére
Hát jó is lenne ha csak úgy simán ki lehetne próbálni a skineket... Tuti hogy azért nincs ilyen mód a játékban a skin készítőknek, mert ha lenne akkor már gondolom könnyen mindenki be tudná hackelni a játékba bármilyen skin-t, és így összeomlana a skin tőzsde...
Igen, kevés a poénos meg a trollkodós, skin, nekem van pár olyan ötletem, még de azok már bonyolultabb grafikák lesznek...
-
bager13
aktív tag
válasz
kretenallat #65648 üzenetére
Azért szerintem sokan túl komolyan veszitek az MM-et. Én az ismerősökkel általában úgy játszom, hogy közben iszom. Elbaromkodunk néha vesztünk, néha nyerünk, de nem is ez a lényeg, hanem a hangulat. Persze kinek mi... Azért az elég nagy elvárás, hogy csak akkor üljön le egy ember játszani , ha 100%-ot tud nyújtani. Ismerőseim 90%-ka munka után fáradtam veti bele magát egy kis lövöldözésbe.
-
RexpecT
addikt
válasz
kretenallat #65643 üzenetére
Jó bizony
-
Redneck
nagyúr
válasz
kretenallat #65648 üzenetére
Nem, valóban nem, de nemsokára visszatér két barátom, velük lehet rápörgök!
Ittasan csak casual, nem akarnék senkit kiégetni a lelassult skillel! 😆 Casualban csak fragre és élményre megyek!
-
Redneck
nagyúr
válasz
Nem foglalkozok vele? Mivel, a könnyeddel? Sör után csak könnyed, és sosem voltam még AFK mióta játszom.
Az a poén hogy egyébként nem voltunk szarok, csak pechesek. Mondjuk nehéz úgy támadni hogy a társaink fele a kezdőn, a többi az akciótól jó messze kempel. Ha nem entryre megyünk és várunk a fragre lett volna. Az viszont ellent mond a szabálynak ami szerint játszunk ilyenkor. 3 halál, no camp.
Nagyjából megint eltelt két hét a játék elindítása óta, és akkor is csak ugyanígy ketten nyomtuk. Ha lesz Operation majd tolom kicsit, de inkább mással játszom mostanában.
-
30z.Samu
titán
válasz
Azt AFK-ot én is tudom "szeretni" és ha ki akarjuk rakni, akkor "Pleeease nooo nooo I'm here sorry!" Oké..nem rakjuk ki, majd folytatja ugyanazt. Én nem tudom mire mennek ilyenkor..lehozzuk nélkülük a meccset és kapják a TP-t vagy mi? Elég kevesen értik meg, hogy ez egy csapatjáték.
-
szebe
addikt
válasz
kretenallat #65626 üzenetére
8-as jelen!
-
Franklin
addikt
válasz
kretenallat #65622 üzenetére
Nekem a képfrissítés 72 Hz, nem 144, javítsd pls.
-
Zimmi91
addikt
válasz
kretenallat #65622 üzenetére
A 19es versenyzo en vagyok, oda irnad a nevem ha lehetseges, kihagytam a nagy izgalmakba
-
skL86
tag
válasz
kretenallat #65600 üzenetére
Szerintem jó lett, gratu.
-
gtamate2
veterán
válasz
kretenallat #65600 üzenetére
Itt a KaHu interjú.
btw szarvasmarhából így kép alapján nem nézném ki a viselkedését. -
Zomb€€
őstag
válasz
kretenallat #65582 üzenetére
Most ihlettek csak meg a sajat eredmenyeim
Szerkeszteshez be kell lepni gmailes fiokodba.
VGA-s oszlopot kette bontom. -
Zomb€€
őstag
válasz
kretenallat #65580 üzenetére
En meg csinaltam egy excelt, szerintem praktikusabb hozza mint egy kerdoiv
[link]Annyi megjegyzes, hogy amennyiben barmelyik parametert valtoztatod, akkor uj rekordba ird az eredmenyt. (ahogy a peldak is mutatjak)
-
kretenallat
senior tag
válasz
kretenallat #65558 üzenetére
valami nem volt kóser, elkeztem játszani és éreztem, hogy gond van. újraindítottam a gépet és
Average framerate: 191.82
-
skL86
tag
válasz
kretenallat #65545 üzenetére
Egy jobb középkategóriás proci elég ide, ez nálam egy i74770K, a többinek majdnemhogy nincs jelentősége.
Az egyébként megvan mindenkinek, hogy Kahu-ék nyerték a lant (icl)? Gratulálok egyébiránt.
-
lemusz
addikt
válasz
kretenallat #65536 üzenetére
Mindig minden moncsit tudtam forceolni 75Hz-re. De ja.
-
expander
senior tag
válasz
kretenallat #65523 üzenetére
ja csak, ha 144hzes monitor kell neki, akkor dupla ennyi lesz a vegosszeg, mert ahhoz olyan gep is kell ami kihajCSa
-
30z.Samu
titán
válasz
kretenallat #65515 üzenetére
Igen, de az már már paranormális jelenség, hogy háttal áll neked, Te lövöd és Te halsz meg headshot-al úgy, hogy meg se fordul.
-
D.Va
őstag
válasz
kretenallat #65501 üzenetére
Nos, igaz, van benne valami...
-
bbdzyx
senior tag
válasz
kretenallat #65479 üzenetére
érthető. lehet, hogy Sztregoval kevertelek.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
kretenallat #65479 üzenetére
elég kitekert világnézeted van, ha szerinted valaki addig csaló, amíg ő mást nem bizonyít. ez normális helyeken úgy megy, hogy addig nem csaló, amíg más be nem bizonyosodik.
-
had423
aktív tag
válasz
kretenallat #65472 üzenetére
Én is azt hittem, hogy csal.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
kretenallat #65475 üzenetére
meg vagy te, aki elsőként kiált farkast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest