- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Minden OW eset visszafejthető és naplózható ki ment a levesbe és ki nem.
Ugyan így a recently played listádban is nézheted, hogy ellened ki potyogott ki.
Zombieval volt olyan meccsünk (ameddig a béka segge alatt volt a trust factora), ahol az 5 ellenfélből 4 ment 2 hét alatt a levesbe. Ebből 2 fixen csalt ellenünk is.Ameddig úgy állt a trust factora ahogy, addig alaphangon minden második meccsen legalább 1 ember ment a levesbe az ellenfélből napokon belül.
Érdekes módon mióta nem virít vörösen a lobbyban, azóta sokkal normálisabb meccsek vannak, bár én attól még balfasz vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Xero
nagyúr
Bruttó 7 számjegy fölött kezd értelmessé (élhetővé) válni a dolog Budapesten. Nyilván egy ilyen scene és ilyen rizikó mellett, ennyire alacsony reklámértékkel kb örülhetnek annak is, ha elérik a 6 számjegyet. Ami lássuk be arra elég max, hogy valaki ezt hobbinak tartsa fent és nem első számú megélhetésnek.
Az a baj, hogy ez a tyúk és a tojás esete. Ameddig nem tekinthető egy ilyen csapat stabil befektetésnek és értékes reklám felületnek, addig ne várjon senki értelmes 6 számjegy fölötti bruttókat ebből.
Ja én amúgy 4 max 6 hónapot adok nekik. Nem fogják megélni a nyár végét.
-
Xero
nagyúr
A BR rész jó lett. Sokkal élvezhetőbb mint a pubg vagy a fortnite. Ha jönnek majd mapok, lesznek népesebb meccsek akkor még jobb lesz.
A prime viszont kérdőjeles. Mi is csak vakartuk a fejünket, de talán a trust factorral megoldják, hogy ne legyen akkora szutyok az MM.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Egy szóval nem mondtam, hogy ki kell centizni, sőt nyilván nem, viszont a mai vezérlők mellett marhára teljesen mindegy nekik. Számottevő változás az élettartamban vagy sebességben nem fog bekövetkezni.
Az pedig, hogy kétszer akkora ssd-t vásárol valaki mint amire valójában szüksége van, az egyszerűen pazarlás. Najó nekem is egy pár nvme van, de én raid0-ban hajtom őket.
-
Xero
nagyúr
Még egyszer mondom. Mac-en minden opengl-el megy. Ezért döglik meg (kuka macpro is alig tudott stabilan 300 fölött maradni két kártyával és egy zsák maggal). Az egérgyorsítás pedig finomítható, de teljesen nem lehet lelőni. RAW input képtelenség sajnos. Számomra ezért volt felejtős a történet.
-
Xero
nagyúr
1) Nope csak az piros ami utánad van, ami régebbi az szürke.
2) Simán lehet jaja. Nálam is van bőven világtalan bot ellenfél VAC-al.
3) Ezt nem tudja szűrni.
4) Wot?Btw nem túl releváns, de az nagyjából kirajzolódik, hogy a játékos társadalom 10%-a kuka kb.
Nekem is szerintem max 1 vagy 2 ilyen meccs volt. Igaz idén összesen jó ha 30-50 meccset toltam.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz xEon1337 #69694 üzenetére
Pedig technikailag a végére nagyon túl lett biztosítva a dolog. De mindjárt jön Pepe, szebe, mobal és mesél a külön gépet előkészítünk minden játékosnak eseménysorról.
Minden tiszteletem a TWR-é btw, nagyon korrektül összehozták a dolgot. Egyedül azt sajnálom, hogy Kuliék castja a Telekom irtózatosan gagyi platformjára került, így teljesen kiesett a látókörből.
Pepe remélem a vérnyomásod helyreállt azóta.
(#69695) szebe: Kifogás az van ggwp
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz RexpecT #69616 üzenetére
Ezt Ben-el már tegnap lezongoráztam discon.
Ahogy szebe is írta fentebb több mint valószínű, hogy boldog-boldogtalan behúzta a konferenciát is, de lévén arról is lesz stream, így nem hat meg túlságosan lelkileg, hogy ki kell hagynom.
Viszont miután megindítottam a sírást discon, jött egy follow up üzenet is amiben kiemelték, hogy mire is nem kaptam belépést.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz ilovedigweed #69349 üzenetére
Relay szerverek bevezetése óta, ez nem igazán működik.
-
Xero
nagyúr
válasz kretenallat #68858 üzenetére
Régen erre volt a cellux és a fekete pötty rajta.
-
Xero
nagyúr
válasz CosmoBacsika #68808 üzenetére
13 voltam amikor kezdtem a CS-t, bár akkoriban a közösség max a netcafe-ra korlátozódott majd 1-2 év múlva a pub serverekre. Keresztgyerekeimnél és is próbálok figyelni, hogy mit teszek eléjük. Keresztlányom 6-7 éves lehetett amikor a Limbo-val játszott az iPademen. Utána napokig rémálmai voltak. Azóta még óvatosabb vagyok. Nyilván ez a gyerek lelkületétől is függ de na. Keresztfiam pl 7 éves, de sokat játszunk xboxon együtt. Nem megyünk el a túl véres vonalra, de gond nélkül leültetném CS elé is. Helyén tudná kezelni.
-
Xero
nagyúr
Az emberek jelentős része dühből rámondja nyilván. De biztos lehet benne, hogy az ellenfeleid jó 10%-a nem tiszta.
Lehet, hogy külső segítség nélkül silver-nova vonalon evezne, ezért sem feltűnő számodra. De van jó pár olyan fura megmozdulás amiből egyből rá lehet mondani.Ha füstön keresztül harmadjára szednek ki ugyan úgy wp-vel, vagy 1 hit ak-val az már több mint gyanús. Ha bárhogy pozícionálod magadat, ők mindig prefire-el érkeznek meg rád, az is gyanús. Ha csak akkor dobják rád a molit ha adott poziban vagy, az is érdekes. Sok ilyen tétel van amin el lehet gondolkozni.
-
Xero
nagyúr
Döntéshozatal, crosshair placement, avereness. Ha pl 10-ből csak 1x néz meg egy bizonyos spotot és lő be előre, pont amikor van ott valaki. Lehet véletlen persze. De ha 2x eljátsza az már érdekes. Ugyan így nagyon gyors lövések, főleg scopeolt fegyverrel. Esetlegesen indokolatlanul magas hs rate vagy hit rate. Ezek mind mind árulkodhatnak.
De egy okos radar vagy wallhackest nagyon nehéz online megfogni. Elég annyi információ, hogy merre van több ellenfél és az ellenkező irányba mozog mint T. Innentől nem is kell használnia semmit, hiszen már előnybe hozta magát. Erre pedig rá lehet fogni, hogy random döntés.
szerk: Nem játszom aktívan bő másfél hónapja, de íme azok az ellenfeleim, akiket a közelmúltban kivágtak. Van egy pár:
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz kretenallat #66322 üzenetére
Ugyan. Nyilván jobb az aim és a dmg drágább skinnel. Nekem is jobb a hitreg a boom-al.
-
Xero
nagyúr
válasz regener #66002 üzenetére
Azok kb az egyébként is ortopéd módon tervezett hűtésnek érnek valamit. Ha egy ventit megfújsz egy másikkal, az nem tesz jót az álmoskönyvek szerint. A mai gépek jelentős része pedig már nem is alul szív, hanem oldalt, a zsanérnál, vagy a billentyűzetnél.
Én is inkább a takarítás, pasztázás, emelést javasolnám.
-
Xero
nagyúr
Ragie témához először és utoljára:
1. Aki egyszer hozzányúlt külső segítséghez ott mindig rezeg a léc.
2. NC-on nem tartom valószínűnek, hogy bármi fishy lett volna.
3. Onnantól, hogy faceit AC vagy admin megfog kár magyarázkodni. Valahol, valamelyik meccsen volt valami. Kész pont.Részemről szomorú a dolog, de nem lep meg figyelembe véve a kort és az előzményeket.
-
Xero
nagyúr
válasz LamaForce #65301 üzenetére
Ok. Ha csak kicsit is fontos a LR/PS, akkor sürgősen felejtsd el a 144-es TN-eket. Vagy 144-es IPS, ami piszkosul túl van árazva, vagy két külön monitor.
Én a helyedben vennék valami mezítlábas BenQ 144-es TN-t játékra és legalább egy normális IPS-t minden másra. (Nálam is játszós gépen benq lóg, nagy gépen 2 4k Dell)
Bár az az igazság, hogy ennyi kihagyás után a monitor lesz a legkisebb probléma. Szóval talán először érdemes némi időt fektetni a játékba, hogy kiderüljön megéri-e a befektetést!?
-
Xero
nagyúr
válasz Vismajor01 #65058 üzenetére
Utolsó 15 faceitből 13 lose. Így még viccesebb nem?
Majd jön megint értesítés, hogy xyz ment a levesbe. Most legalább 3-5 pályázó van.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Az új map amúgy nem lenne rossz, ha nem szúrták volna el ennyire a timingot rajta. Nagyjából azt nézegettük, ha a CT spawnt áthelyeznék, közelebb a hídhoz kicsit, máris kiegyensúlyozottabb lenne. Így ilyen formában A CT sided, B T sided.
Gyakorlatilag egy retake server az egész. T rushol B, lerakja gyorsan, CT retakel. Ennyi a meta.
-
Xero
nagyúr
Az új map is "érdekes".
-
Xero
nagyúr
válasz wjbhbdux #64601 üzenetére
Én fogok 1800x-t venni.
1700x fps bench map-en lazán hoz fix 300-400-t 1080p-n is. Ez a test kb úgy marhaság ahogy van.Cserébe játékokon kívül általánosan erősebb egy 6900k-nál úgy, hogy gyakorlatilag még beta biosokon hokizik a rendszer és tele van gyermekbetegségekkel.
(#64609) dugø: Az remélem megvan, hogy adott órajelen ott van ahol a kétszer olyan drága 6900k? Piszok sok dologban le van maradva (jellemzően memória related cumó), de teljesítmény/ár arányban ha csak CS-re és munkára kell, akkor hibátlan választás.
Egy 7700K elsírná magát a workflowmtól, míg ez valószínűleg bírni fogja. Bár még nyitott kérdés a virtualizációs képesség.
Amúgy életem első AMD-je lesz. Így sok sok év Intel és PPC után ezt is ki kell próbálni, ha már sikerült ilyet gurítani.
Azt az aprócska tényt pedig ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a 6900k TDP-je jelentősen magasabb, ergo lényegesen csendesebb gépet lehet egy ryzen köré építeni, ami nálam pl elég erős szempont.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz kretenallat #64246 üzenetére
Azt egy aranyhörcsög is.
-
Xero
nagyúr
válasz kretenallat #64237 üzenetére
Jók voltatok. Sokkal szorosabb volt, mint amit az eredmény sugall.
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz Mezcal #64160 üzenetére
Tényleg ennyire lusták vagytok olvasni?
Teljesen mindegy, hogy publikus vagy privát a lobby, ha egyszer ráakaszkodnak az id-dra csak a game resi segít 1-2 percig. Valószínűleg a nearby lobbyk api-át használják ki, de arra nincsen ötletem, hogy a kicket hogyan kerülik meg.
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz gtamate2 #63945 üzenetére
Tegnap este 10 óta most 13-ig toltuk faceiten. Elég gyakorlás?
Borzasztó amúgy mennyire vegyesvágottak a serverek, ellenfelek és társak is premiumon is. Tök mind1, hogy level 10 vagy 6. Találkoztunk sv 10-20-as serverrel, 0-13-ban lévő társsal, 200-as pingű insta hediket osztogató 300 órással. De voltak borzasztó jó meccsek is olyan clutch szitukkal, hogy a fülünkön folyt az adrenalin.
Az a baj, hogy ez is olyan mint az MM. Némileg élvezhetővé csak 5-ös premade-el válik. -
Xero
nagyúr
válasz Gentlelelele #63887 üzenetére
Rohadtul nem annyit amennyit Te. Ez még mindig X akta baszod. Lvl 7-nél vagyok csak még mindig....
-
Xero
nagyúr
válasz Gentlelelele #63882 üzenetére
Hát Zombie-val pont ezen égtünk tegnap. Premium lvl 10 ok jól lőtte, de megfogtuk őket. Lvl 4-5 pedig szétrektelt minket. Fuck logic.
-
Xero
nagyúr
válasz ReFleXx #63829 üzenetére
Logokat elő kell venni és nézni melyik process akad meg. Csak úgy a szentlélek nem fog meg semmit, mindennek oka van.
Amúgy két hasonló configon (i7 3770k - GTX 960 - HDD/SSD és i7 3770k - 750Ti - HDD) is Win10 van és köszönik semmi bajuk.
Az SSD-t nemrég raktam be az egyes gameboypc-be még nem éles a rendszer, de Steam - CSGO már fent van rajta. Kb 5 sec az indulás. -novid-el természetesen.
A HDD installok nem mai darabok. Min egy-másfél évesek.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz gtamate2 #63802 üzenetére
Fene tudja. Megrögzött A1-es voltam, pedig sprayelni sosem tudtam vele (gyak a bevezetéstől az utolsó nerfig). Aztán kicsin beraktam az A4-et, mondván nézzük mit bírok vele. Akkor rájöttem, hogy pöttyözve kb ugyan azt tudja, és kevesebbszer állok ott üres tárral szétgyalázva.
Ettől függetlenül én is érzem, hogy váltogatni kellene, hogy objektív legyen a dolog, de a fene tudja.
Ma pl tök mind1 lett volna mi van a kezemben.
-
Xero
nagyúr
válasz kretenallat #63744 üzenetére
Nálam is 1024 van minden low és 4x élsimítás.
-
Xero
nagyúr
Ez nekem pont az öreg 1.6 miatt lett volna érdekes.
De sebaj ez a tartalék account volt, én talán nem is játszottam rajta, a "kedves" tolvaj pedig 0.2 óra alatt kinullázta.Most harcolok tovább a legrégebbi accountért. Az keményebb menet lesz, csak remélni tudom, hogy az nincsen bepirosítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest