- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
#07331584 #55914 üzenetére
FYI
tl;dl too long didnt listen
mivel ez 1 talk show -
gabesson2
újonc
válasz
#07331584 #54859 üzenetére
mivel nem kommunikálom ezeket a belső dolgokat, érthető, hogy feltételezésekbe bocsátkoztok, de korrekt dolgokat írtok, úgyhogy gondoltam megosztom röviden az én szemszögemből a dolgokat.
a GA szerződés aláírása után, 2 nappal lelépett barcode, flashék csapatába. Ugyan a szerződést aláírtuk amiben szerepelt a fizetés, én korrektnek tartottam, hogy Aleks(ga boss) dönthessen ezügyben. Ő úgy döntött, hogy inkább nem fizet erre, ami szerintem teljesen érthető, mondtam neki, döntse el, hogy kellünk-e így vagy nem, nem fogok perelni a pénz miatt hiába írtuk alá. Nem akart fizetést adni erre, amit elfogadtam, mondtam neki, hogy játszunk ingyen az ő neve alatt, aztán, ha találunk valakit aki ad fizut megyünk oda. Ennyi a sztori. 26 éves lettem nem rég, a munkahelyemet ott hagytam, hogy játszhassak, amennyiben van rá lehetőség pénzért fogom ezt tenni.
Tagcserékről: Barcode lépett le, nem mi küldtük el. Zennel volt esély, hogy játszunk tovább, nézegettük az embereket, de közben olyan dolgokat csinált, amilyet szerintem normális ember nem tesz, ezért úgy döntöttünk kolorral, hogy menjen nélküle. Barcode és Zen egyébként többször utalt rá, hogy kolorrr nélkül játszunk, amit én teljesen értelmetlen dolognak tartottam, hiszen ő volt a csapat legmotiváltabb játékosa, aki napról napra fejlődött és egyedül ő tett meg mindent azért, hogy jobb legyen és jobbak legyünk. Ha kirúgjuk kolort, talán itt marad barcode, viszont akkor majd megint ki kell rúgni valaki mást egy következő kudarcnál. Csak mert miért ne, valaki biztos faszláma azért kaptunk ki, nem azért nem ismerjük el a hibáinkat és emiatt nem tudunk fejlődni.
Foda egy sajnos nagyon súlyos családi probléma miatt nem tud eleget játszani, amely remélhetően 1-2 hónapon belül megoldódik, adja Isten. 10 éve nem abban a ligában játszom ahol akarok, kibírok +2hónapot.Egy olyan lineupunk van most, ami lehet egyelőre gyenge(nem gyengébb mint bármelyik másik magyar LU), de motivált, és hiszek benne, hogy együtt tudunk maradni sokáig, ami nélkül el sincs értelme kezdeni. A kudarcokra a válasz keményebb készülés lesz, nem pedig egy tag kirúgása. Sajnos ezt nekem is sokáig tartott felfogni, de ebben az országban nincs olyan játékosállomány, hogy dobjunk egy teamet és puff major team leszünk, hiába cserélgetünk. Egy út vezet oda, az pedig a hosszan tartó és kőkemény gyakorlás, a hibák felismerése és javítása, semmi más.
Ez az ötös, még ha nem is tud annyit játszani mint egy másik, hosszan együtt maradhat és fejlődhet, bizonyos problémák miatt lassabban egyelőre, de folyamatosan előre felé fogunk haladni az úton és remélem elérjük a célunkat. A legfőbb veszély, ha rmL hirtelen megunja a játékot, de inkább törrténjen meg ez, minthogy valaki értelmetlenül elmenjen egy ugyanolyan szar másik csapatba, mert éppen kikaptunk valahol.Egy csomó dolgot nem fejtettem ki vagy nem osztottam meg, mert nem tartom korrektnek azt, hogy egyoldalúan bemutassak számomra patkány húzásokat más emberektől, az éremnek két oldala van, szerintük bizonyára én vagyok a hülye.
-
kuLi_
tag
válasz
Nem tűntem el azért ennyire, hehe.
Nem ismerem Alekset, de nekem azért gyanús, hogy ez egy közös megegyezéssel történő búcsú volt, legalábbis tudtommal régóta ott lógott a levegőben egy kalap-kabát.Személy szerint egy dolognak örülök az egészben; végre ismét lelkesek (el sem hiszed, manapság ez mennyire fontos tényező) és hosszú-hosszú évek után nem csupán leülnek játszani, hanem taktikázással és demo nézéssel baszarintják el a szabadidőt. No joke. Azt hiszed, hogy itt kezdődik az egész, miközben a magyar pro durva scene között alig 2-3 olyan emberről tudok, aki valóban leül anti-stratolni egy ellenfelet, vagy megnézni a saját meccsükön elkövetett hibákat, problémákat és megosztja azokat valamilyen formában a társaival. Emlékeztek talán, hogy volt egy korszak, amikor fűnek-fának hirdette valaki azt hiszem a veterán Volgare-ból talán (Flash?), hogy amúgy 16-2-őzték a NiP-et illetve a teljes európai mezőnyt praccokon non-stop hullagyalázták, majd tétmeccs után boci szemekkel ment az értetlenkedés, mert lazán kiverték őket. Végre leesett talán Gabiéknak, hogy ezeket a meccseket nem megnyerni kell, ezt nem arra játszák, hanem gyakorolni szépen az alap és egyéb, komplexebb támadóköröket. Nehezen hiszem el, de bízom benne, hogy ezúttal tényleg hosszabb távra rendezkednek be. Én sem tudok őszintén hinni egy olyan felállásban, ahol ott szerepel rmL neve, mert szimplán nem tartom reálisnak, hogy pár hónap után is lelkesen lövöldözzön önszántából gyakorlásképp, de talán lesz addig kinek szurkolnom a nemzetközi mezőnyben. Flashék csapata még meg sem született, de már 3 ember kiforgott onnét, szóval őket egyelőre nem lehet komolyan venni imho.
Van kedvem CS-vel foglalkozni, de - elég csak elolvasni a hozzászólásod, - van szerintetek itthon értelme?
Valahol a Lenovo Y kupa egyik állomásán jött egy szomorú felismerés, miután csalódnom kellett egy szép kövéret a "feltörekvő" scene-ben is (ne is kérdezd, nem fogom elárulni hogy ki/kik/mi volt az, majd két év múlva írj rám privátban, ha még akkor is érdekel), ha lehet így burkoltan fogalmazni. Feljárogatok a War Room DM ill retake szerverekre kvázi szinten tartás végett, de már elbuktam minden accountomon a rangjaimat, és valahogy nem is zavar a dolog annyira, mint talán kellene (?).Overwatchozgatok, mert embertelen nagy fun, frankón, utoljára 1999-ben voltam ennyire rápörögve játékra (oh, hi beta CS). Mint tudjuk nekem már nem igazán terem babér CS-ben mint játékos, elfogadtam és más vizekre eveztem. Itt még nem divat annyira a "gg ez", senki sem ugat saybe/mikrofonba semmiért, nincsenek csalók és egy meccs ~1-10perc között mozog, szóval abszolút ideális kis esti levezetés, viszont szeretnék hosszabb távon ebből is egy szeletkét a kompetitív tortából, egyelőre viszont kb. senkit sem ismerek, úgyhogy marad a kis esti OW streamelgetés és a haverok.
-
had423
aktív tag
válasz
Az többet számított, hogy Aleks kitartott mellettuk akkor is amikor minden t3 csapat ellen szoptak.
A gambling orgokat alapból nem kedvelem, elég bizonytalan, hogy meddig maradnak az új lu mellett.
Gabesson megint azt hiszi, hogy egy óriási változtatásra van szükség ahoz hogy valami elinduljon.
1-1,5 éve Acilion és társai a volgaret nem tudták elverni, most meg TBS-en közvetítik a fejüket nagy pénzekért. Volgare ugye meg maradt ugyanott.Az új/régi lu, elég jó lesz most is. Bodának remélem megmarad az a jó szokása, hogy minden irányban fejel, és gabesson se fogja lecserélni őt megint.
Most azért az orbit ellen kolorr és rml is megmutatta, hogy tud puskával is nyomulni, annyi hogy nem entryre megy vele.
-
maximilian4
addikt
válasz
#07331584 #54818 üzenetére
Nekem is szimpatikus, de nem szerencse h sorra nyernek ellenük az európai és amerikai top csapatok. 2-3 napja játszottak a G2-vel cache-en. Elején nagyon ügyesek voltak, már mindenki elkönyvelte h nyertek. De T-ben egy kört nem tudtak hozni. Ekkor mondtam h ügyesek, de back to practice. Ez a kvali is jó lesz nekik gyakorlásnak. Az meg h a dignitast darabokra szedik... jó vicc volt. Azért a tapasztalat mellettük szól. Nem olyan egyszerű ám darabokra szedni egy ilyen csapatot, még ha látszólag nem is megy nekik.
-
szebe
addikt
-
-
dugo_
veterán
válasz
#07331584 #54621 üzenetére
Nem volt közvetlen ismerős ez a kettő. Szerencsére, hiszen így csak utólag tudtam meg, hogy a jópár DMG-LEM között nem véletlenül egy Nova volt az ellenfél top fraggere...
Legalább nem idegesítettem magam rajta, azt hittem csak szimplán nem egy ligában játszunk.
Mindkettő ilyen 1500+ órás több száz ismerőssel. Nekem égne a pofám, legalább valami eldobható accot regelne be a szerencsétlen.
-
benceman00
tag
válasz
#07331584 #54520 üzenetére
Amióta van csgo azóta global vagyok 60hz-en mechanikus bill. nélkül (nekem ez nem életcél de aki ezért vásárol be drága cuccokból az gondolja át
).
Kicsit el voltam tévedve az árakkal kapcsolatban, megvoltam győződve, hogy egy mechanikus bill 30e+.
Még anno makesz billentyűjét próbáltam ki (TTesport MEKA G1) és tényleg jó volt, elsőre szokatlan de kimondottan jó érzés volt lenyomni. De annak asszem 40 fölött volt az ára és nekem a feelingen kívül semmi plusszt nem adott.Aláírom ha valaki sokat ül a gép előtt akár munka miatt is biztos sokkal jobb a szemnek/agynak a magasabb képfrissítés. Régen crt-n én is 100hz-en játszottam de azt már össze se lehet hasonlítani a mai 60hz-es monitorokkal se.
Itt Magyarországon sajnos egyenlőre teljesen felesleges a profi játékról beszélni, mert nincs. Oké van egy deadfox de ő sem a hi-tech cuccoktól lett az aki, hanem miután eljutott erre a szintre és komolyra fordult az egész akkor egyértelmű, hogy kellet egy fullos monitor pl. De amikor teljesen átlag játékosok ilyenekről dumálnak, hogy holnap megveszem a 144hz-es monitort és majd mekkora király leszek, az úgy b@ssza a fülem
Amúgy meg mindenki arra költi a pénzét amire szeretné csak kérdés, hogy van-e értelme. -
had423
aktív tag
válasz
#07331584 #54506 üzenetére
Ja, pontosan ez történik. Mondogatják, hogy élőben oda sem mer állni a dev senki elé, de matyilele se az a vadállat szerintem, aki akárkit elküldene a fenébe.
Junius végi lanon majd találkoznak, dev odasétál és szépen illedelmesen elkéri a perifériáit, a matyi pedig ellenkezés nélkül oda fogja adni a kezébe. Le merném fogadni, hogy ez lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged