-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuLi_
tag
Néztük a meccset Traktorral, de nem közvetítettük, csak benyomtam a streamet és közben random csevegtünk, semmilyen hivatalos stuff nem volt. (lehet rossz a link, melóból nem tudok érdemben "Twitchelni", elvileg az elején van még egy kis pause aztán live)
-
törölt tag
Passz, én gotv-n néztem.
Nézz szét esporthucs - thewarroom - gabesson - kolor - kuli stream előzményein.
Ők szoktak ilyesmiket lecastolni (bár gabi nem szeret már POV-ot streamelni tétmeccseken és a társait is megkéri, hogy ne adják, így az övét és kolorét nem érdemes ezért csekkolni szerintem). -
regener
veterán
Nagyjából a lagg maitt nyertük meg a meccset végül, mert az ellenfél első embere hirtelen 4-5 embert lőtt amint félidőnél átkerült ct-be, de prefire-el is volt nem is kicsi.
A lagg miatt pedig ha berusholtunk valahova akkor a 3v1 (a nem laggolók száma, mi vs enemy arányban) fölény miatt nem tudták felszedni a bombát ha leraktuk, sőt CT spawnon késelték őket a többiek xD -
Zomb€€
őstag
Teny, eloszor en szoltam be, aztan kiderult ugye hogy magyarok.
Utana bocsanatot is kertem, es probaltam normalisan kommunikalni.
Erre a reakcio a "fogd be" es a mar nem is tudom miben merult ki.Ezutan elcelodtem, hogy annak ellenere hogy mindenfele kupaszereples es eredmeny volt feltuntetve a profilon - kb mintha novak ellen jatszottunk volna.
De csak szarkazmus volt benne, es tenyleg, teljesen normalisan kommunikaltam.
Amugy meg semmi kozod hozza...
-
dugo_
veterán
dis gon b gud (gif)
-
kretenallat
senior tag
ez azért nagyon durva... nem bírnám végignézni. beletekertem pár helyen, azegyiknél pont alkaptam egy ilyen részt, hogy aszongya: nem kell bannolni az ilyeneket a chatről, olvasd be, hogy mit írt, hogy hallja, mivel égeti magát.
ez a hulladék még kinyitja a pofáját, hogy más égeti magát? vagy lehet, hogy a srác azt írogatta chatre, hogy jól csináljátok, milyen frankón nyomjátok stb xD
-
-
mepet
addikt
A mi kis csapatunknak Q-ra van bindelve kb 10 éve. Na jó, valójában TS-hez használjuk, de a lényeg a Q.
Ha valakinek nem gombosra van állítva: TS esetén kickban, +voicerecord esetén azonnal mute. A gombos TS annyira alap, a csés kultúra része, hogy nem is tudom, ha nem így használod, az kb. olyan, mint ha minden esetben telefingod a liftet, mikor nem egyedül utazol, vagy ha hátramenetben akarsz rágyorsítani az autópályára. Nem szoktuk mondani, hogy ne tedd ezeket, mégsem teszed. Mert ez a minimum.
-
perecKING
senior tag
Nalam steam felhasznalovaltas utan osszekuszalodnak a beallotasok. Minden hangero max, mm-kozben egyszer csak ordit a fomenu zene, mm-kozben hirtelen kattog(mint mikor a friends lista folott huzod az egeret), bill beallitasok modosulnak(nem alapra) hud merete, hud szine, radar, stb...
Valaki tapasztal hasonlokat?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged