- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
gtamate2 #72048 üzenetére
De, a legelső grafikon tisztán procilimites: a két új és a két lassabb régi kártyán kívül mind a 11 300-306 fps között teljesít, amit nyugodtan mondhatunk akár mérési hibahatárnak is.
Persze, akár az is lehet, hogy soha nem lesz javítva a DX9/11. Csak annyi, hogy ez itt most nem a kártya sebességét jellemzi, mert a többi teszten szépen beáll a helyére, ez egyértelműen a driver miatt van ott. -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
gtamate2 #72043 üzenetére
A CS:GO DX9, a GTA V DX11-es. Mindkét esetben az egyértelműen limites FHD-s tesztnél érezhetően a limit alatt vannak az új Navi kártyák, míg a DX12-es játékoknál már nincs ilyen probléma, kb. ott teljesít, ahova szánták.
Szerintem ez a korai driver miatt van, jó eséllyel ez változni fog még. -
GhanBuri Ghan
őstag
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #71734 üzenetére
Szerintem jó nagy kamu ez is. Ez a napi 8 óra csak annyi, hogy legyen bent a "hivatalban", ergó álljon naponta legalább ennyit rendelkezésre. Nem fullba szünetek meg minden nélkül nyomják izzadásig azt a 8 órát. Akkor nem ilyen átlag 30-40 órájuk lenne steamen az elmúlt 2 hét alatt ugye... és ezt nem csak a HReskre értem, hanem ámblokk az egész profi mezőnyre. Túlontúl át lett ez a vélekedés ültetve a kétkezi munkából élők felfogásából, közben meg úgy élnek ezek a "profik" mint marci hevesen. Délben kelnek, DM-eznek/közösen gyakorolnak 1-2 óra hosszát, utána szünet, délután/estefelé 1-2 meccs a különböző ligákban azt csókolom. Csak az tolja ténylegesen 8 órát, aki fejlődni akar, aki jobb akar lenni, de nem jellemző ez mindenkire ott sem. Major döntő után valszeg nem láttad a device-glaive beszélgetést, elmondták hogy abban látják sikerük egyik kulcsát, hogy 1-1 ellenfélre 4-5 órát készülnek és szerintük egyik másik csapat sem foglalkozik ennyit az ellenfélből való felkészüléssel.
-
skL86
tag
válasz
gtamate2 #71721 üzenetére
Igen, a mai magyar valóság elég siralmas, de nem értek egyet, hogy semmiképp se legyen magyar a team. Az ENCE alapjai sokkal jobbak voltak mint a mai magyar való, de azért én eltudnék képzelni egy hasonló koreográfiát, egy Deadfox+kolor mellé behúzott fiatal/ értelmes/ friss/ motivált tehetségekből álló csapatot. A kiégett/ motiválatlan/ marakodó /éretlen magyar "profi" mezőnyt kihagyva a buliból..
-
mtomi95
senior tag
válasz
gtamate2 #71394 üzenetére
Igen mostmár kezdem érteni. Nekem újdonság volt az 1.6 meg a Source után ez a játék. Nem gondoltam volna, hogy ennyi csaló van, sőt itt egyenesen azt olvastam, hogy nincs is sok csaló.
Azt gondoltam, hogy max eldugott közösségi szerveren vannak csalók, ilyen komolyabb játékmodokban mint a versengő, én nem számítottam rá na. Főleg nem ennyire...
Teljesen egyetértek a fölöttem szóló -RARA-val. Egyszerűen nem értem mit élveznek ebben... és miért pont versengőben verik leginkább... Pont ott ahol fejlődésés rendszer van...
Leginkább ez a bajom amiről gyáliSanyi is beszámol. Mert nyomok egy reportot, de a következő mecssen is kikapok és akkor már vissza is esett a rangom amit felszenvedtem. Ők meg kapnak egy vac-ot. Nem jól van ez így...
Esküszöm 1.6-on sokkal komolyabb “anticheat” rendszerek vannak közösségi szervereken... Ahol admin vagyok ott úgy működött, hogy az illető elkezd warn-olni, hogy megváltozott a recoil és 3-4 ilyen warn után ki is vágja a szerver. Persze elfordul ilyen akár FPS vagy net lagkor is, de a ban információban ott van egy Facebook csoport link és oda fel kell tölteni a demo-t unban kérelembe.
De lehet elég lenne az is mint mikor Apple ID-t csinál valaki és bankkártyáról levon előre egy kis összeget magának és bankkártya nélkül nem lehetne regisztrálni. Egy bankártyához meg csak egy Steam fiókot lehetne hozzá rendelni. Lenne itt megoldás, de nincs benne biznisz... Csak nehogy emiatt úgy kihaljon mint az Artifact...
Na mindegy nem sírok meg beszélek zöldségeket tovább inkább...Az OwerWatch-hoz mi kell? Olvastam a Steamen róla, de követelményt nem találtam. Lehet ez csak Prime featrue? Mert több mint 100 nyert meccsem van. Vagy el kell érjem a 21-es szintet hozzá?
Egyébként már rég elértem volna, de minden héten 3-4 nyert után csökkentett TP jár egy hétig. Kérdeztem egy Prime játékost azt mondta ő még erről nem is hallott?
Igazából a téli leárazáskor megvettem volna, de nem volt olcsóbb...
Lehet inkább megvárom a 21. szintet, megnézem akkor mi jár vele. Mármint gondolom nem kapok hűségkituzot, de állíthatom majd, hogy csak Prime játékosokkal kerüljek össze? Ne ezzekkel a :ingyen van a csgo bacca meg Gaben, ha bannolnak csinálok másikat játékosokkal? Ekkora arcuk van játék közben... -
mtomi95
senior tag
válasz
gtamate2 #71388 üzenetére
Ilyen hülyeséget kérdezni!
A nevüket is csak azért írtam, mert ha valaki esetleg megakarja nézni a demot tudja kit kell keresni. Az első demo után nem is nagyon akartam volna ezt ide betenni, csak engem is meglepett, hogy valaki 1000 játékba ölt óra után vac-oltatja magát, bár ingyen van ugye.
-
skL86
tag
válasz
gtamate2 #70698 üzenetére
Nyilván nem pörgő aimot használnak, de az aimlockot is kizárnám, amit lemusz írt..a wh meg olyan, hogy egy flusharól, akinek van vagy száz top3 világverseny helyezése megmondani, hogy logika, infó vagy más, az kb. lehetetlen.
Igazából érdekelne Deadfox véleménye, hogy szerinte mi a helyzet ilyen téren.
-
skL86
tag
válasz
gtamate2 #70696 üzenetére
Csapatsportban kevesebb értelme van mint egyéniben, persze csalás mindig lehetséges, de azért kijelenteni, hogy aimlock, az szerintem ilyen standard mm szint.
Azt gondolod Snow, hogy ami tweeten leír egy esportoló, az márpedig pontosan úgy történt, ahogy leírta? Igazából nem olvastam az eredeti postot, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem tudjuk mi történt/történik ott pontosan és fél információk alapján bocsátkozunk feltevésekbe. Ami teljesen rendben van, de én azért fenntartással kezelem ezeket a híreket.
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #70545 üzenetére
Lehet hogy simán ellenőrizni tudja vagy megtudnák oldani hogy ellenőrizze, de ez két dologból is vérzik: 1. a valve lusta, nem így ismerjük őt, ebben pedig még twitchel is kooperálnia kellene 2. még mindig ott lenne a gotv és ez az új fejlesztésű steam tv is...
Szerintem sokkal egyszerűbb lesz nekik úgy megoldani a dolgot, hogy kapjon boldog boldogtalan droppot, aztán maximum a Free-sek ne tudják majd eladni azt marketen. Kíváncsi vagyok mindenesetre, hogy hogyan lesz végül és mi sül ki belőle. Az is érdekes továbbá hogy a dragon lore-ral mi lesz, elvégre a nyilvánnosságra hozott képen látszik hogy a most aranyszínű - vagy fosbarna?
- szuvenírládán ott az inferno map logója, tehát mapokra osztott skinek lesznek továbbra is.
-
edgR
őstag
válasz
gtamate2 #70321 üzenetére
Senki nem beszélt jumpsmoke scriptről, össze sem hasonlítható a kettő, ezt sem értem, hogy keverheted ide.
A bunnyhop script viszont teljesen nyilvánvaló, igen. Vagy te ezek szerint még nem láttál ilyesmit használó egyént, vagy csak nem ismerted fel - amit kétlek. Pont ezért nem értem, miből gondolod, hogy nagyon-nagyon ritka, hogy ezzel lebukhatna valaki?
-
-
edgR
őstag
válasz
gtamate2 #70156 üzenetére
Te is sűrűn játszol vele lanon, 128 ticken, igaz? Sokra mész vele, ha ott "jó", ha a meccsek 99%-át neten játssza vele mindenki. Maga a Valve igazolta az állításomat azzal, hogy "patchelte" a hitboxot. Nagyon szarból most már kevésbé szar csak.
Igazad van abban, hogy nem emiatt lenne népszerűbb. Ez a hajó viszont már elment. Ahogy ezt én is leírtam, csak gondolom el sem olvastad. Alapjaiban lett elrontva a játék azzal, hogy ugyanazt az enginet kapta, mint az elődje. Ezt lehet patchelgetni a végtelenségig, soha nem lesz az igazi.
-
regener
veterán
válasz
gtamate2 #70156 üzenetére
Sem a profik, sem a 128 tick nem érinti azokat a játékosokat akik azért indítják el hogy egy jót lövöldözzenek mondjuk a haverokkal és ezért rányomnak egy MM-re.
A tesztek hiába mutatnak jól XY oldalakon a CSGO hitregjével kapcsolatban, ha a mezei játékosnál igenis vannak csodák és csak idegeskedik azon hogy nem találja el, pedig odalőtt álló helyzetben első tölténnyel a 4000X zoomból AWP-vel
-
-
mepet
addikt
válasz
gtamate2 #70059 üzenetére
Elolvastam a cikked. Ami nekem újdonság volt, az az, hogy figyelik, hogy vannak-e skinjeid és más játékaid. Ez alapján én a legeslegjobb kategóriába kell essek kb 15 éves acc, sokszáz játék, vannak több eurós skinek, szoktam mással is játszani, stb. Most egy kis kárörvendést követően meg is nyugodtam. Te jó ég milyen játékosokat dobálhat akkor azoknak, akiknek tényleg "csalónak látszó" acca van.
-
válasz
gtamate2 #69898 üzenetére
Igen, ezt értettük, de szerintem kolléga arra gondolt, mint lehetséges további megoldás, hogy a meglévő szervereket "upgrade"-elnék föl 128 tick-re, és akinek szar a kapcsolata, vagy valamilyen előzetes tesztek alapján gyenge a gépe, az 64 tick-en kommunikálna ugyan azzal a szerverrel, mint akinek bírja a gépe és így ő 128 tick-en.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
gtamate2 #69896 üzenetére
Ezt értettem, persze, de szerintem nem lenne nehéz megcsinálni azt, hogy kliensoldali kérés esetén a 128-as szerver csak minden második váltásnál küldje ki a két váltás összegét. Ekkora nem lenne gond abból, hogy tovább nőne a szegmentálódás, azzal együtt pedig a váróban töltött idő.
-
-
b0rZ
aktív tag
válasz
gtamate2 #69720 üzenetére
Nekem nem okoz gondot, ha elszúrok valamit és azt leírják. De el lehet olvasni az indexes cikket (akiket egyébként hozzáteszem zsigerből utálok), még az is sokkal objektívebb, emészthetőbb és igényesebb cikk lett, mint amit nálatok olvastam. A stílus is kritikán aluli, és a formátum is gyenge. Ennél a felsorolás jellegű összecsapott néhány sornál szerintem többet érdemelt volna "újságírói" szemszögből az esemény, akár negatív, akár pozitív kritikát (esetleg mindkettőt) fogalmazol meg.
-
Redneck
nagyúr
válasz
gtamate2 #69538 üzenetére
Köszi az infót, itteni kommentek miatt írtam. Nálam High, régi megszokás.
G-Sync + V-Sync On driverben, Pre-Rendered Frames 1, fps_max 176. Mikor megvettem a monitort és próbálgattam, így nálam is totál smooth volt 180Hz-en. Ettől függetlenül a megszokás miatt kinyomtam minden szinkront, nekem jobban megy a spray 999 fps-re limitálva. A Source engine és a szinkronok viszonya ilyen sajnos, a Frostbite vagy az Unreal sokkal jobban kezeli a dolgot.
-
adise
őstag
válasz
gtamate2 #69439 üzenetére
Mindig is szar player volt csak jól marketingelte magát. és mindig mindenki szar volt csak ő nem. Nem véletlen, hogy 1.6ba is már csak akkor nyert bohoc lanokat amikor a teamwork/volgare játékosok kikoptak. Akkor legalább voltak ott szerethető playerek, kár hogy már azok nem tolják
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #69108 üzenetére
Meccs előtti és utáni arcokat látva elképzelhetetlen számomra, hogy ilyesmiről lenne szó. November óta nem játszottak éles meccset. Ez egyszerűen a szokásos bo1-es döcögés a VP részéről, úgy ahogy megszokhattuk tőlük. Sokan azt mondják ki is fognak esni, de szerintem még időben jönni fog a plow effekt és heroikus küzdelemben végül 3-2-es összesítéssel továbbjutnak. Ha meg mégsem, akkor Pesten kapnak tőlem egy kokit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged