- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0rZ
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #69693 üzenetére
Köszönjük!
-
válasz
CosmoBacsika #69693 üzenetére
Igaz én nem mentem ki a döntőre (mivel nem jutott be a Faze), de a közvetítés alapján meglepően profin lett megépítve a színpad meg minden, rosszabbra számítottam ismerve az itthoni színvonalat. Vártam, hogy beégünk szokás szerint, de szerencsére nem így lett.
A másodlagos stream tényleg csapnivaló volt, 30 FPS, homályos kép, nagyjából a nézhetetlen kategória.
A csúszás gáz, főleg, hogy az utolsó meccseket így bőven éjfél után kellett játszani, ami azért egy ilyen komoly koncentrációt igénylő játéknál nem túl előnyös.
-
szebe
addikt
válasz
CosmoBacsika #69248 üzenetére
Én azért még reménykedek, hátha beesik valami erősebb dolog, akár a V4 hatására, akár attól függetlenül.
Ha a PGL-nek (akik elég jó eventeket csinálnak, szóval érthető módon) sikerült "hazai" vizekre vinnie egy majort, ahol bőven nem volt táblás ház (nincs akkora és olyan erős scene, mint a szomszédos országokban), akkor azért egy kisebb ESL/DH szervezést illene bevonzani.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
CosmoBacsika #69248 üzenetére
hát az mtk-ban (aminek ugyanaz az elnöke, mint a v4 lan főtámogatójának miniszterelnöki biztosa) már vannak FIFA játékosok egy ideje. hogy az honnan jött? gondolom valaki kicsi fia/lánya szeretett volna igazolt esportoló lenni
most meg lant nyerni
-
Andris837
senior tag
válasz
CosmoBacsika #68986 üzenetére
Bizony, bizony érdekes lesz. Mindenképp ki fogok látogatni az eseményre.
-
RexpecT
addikt
válasz
CosmoBacsika #68986 üzenetére
Elég fura, hogy egy honlapot nem tudtak neki összedobni(én legalábbis nem találtam meg).
A meghívott csapatok miatt mindenképpen érdekes lesz. -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #68826 üzenetére
aztán nehogy ott ugrálj majd büszke apukaként 10 év múlva a Lanxess Arena első sorában egy majoron, mikor lehozza az 1v3-mat
-
Ispy
nagyúr
válasz
CosmoBacsika #68818 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy pl. leülnek a gyerekek játszani minecraftot, na abból nehéz 30 percet nyomni, mert igazi alkotói munka folyik ilyenkor. A másik ilyen a legó játékok boxon, na ott meg nem lehet félbehagyni a pályát, le kell tolni egyben, na az meg van, hogy 1-1,5 óra.
És persze ahogy idősödnek egyre nehezebb, fiam 8 éves és PUBG gameplayeket néz tableten, persze lehetne tiltani, de az túl sok konfliktussal jár, azt meghagyom az asszonynak, ő keményebb.
-
Xero
nagyúr
válasz
CosmoBacsika #68808 üzenetére
13 voltam amikor kezdtem a CS-t, bár akkoriban a közösség max a netcafe-ra korlátozódott majd 1-2 év múlva a pub serverekre. Keresztgyerekeimnél és is próbálok figyelni, hogy mit teszek eléjük. Keresztlányom 6-7 éves lehetett amikor a Limbo-val játszott az iPademen. Utána napokig rémálmai voltak. Azóta még óvatosabb vagyok. Nyilván ez a gyerek lelkületétől is függ de na. Keresztfiam pl 7 éves, de sokat játszunk xboxon együtt. Nem megyünk el a túl véres vonalra, de gond nélkül leültetném CS elé is. Helyén tudná kezelni.
-
fatal`
titán
válasz
CosmoBacsika #68786 üzenetére
Ha kicsit logikusabban végiggondolod, akkor a logikátok szerint frissen vett játékkal (vagy olyan társsal, aki újonc vagy új az accja) nem lehetne játszani.
-
30z.Samu
félisten
válasz
CosmoBacsika #66693 üzenetére
Én általános iskolás koromban futottam vele össze először. Akkor az 1.5 volt a sláger, később az 1.6. LAN party-kon rengetegszer elővettük.
-
adise
őstag
válasz
CosmoBacsika #65384 üzenetére
Most is örökös ban megy az accountra és a hozzá kötött telefonszámra. És az összes olyan accra amihez az a telefonszám van kötve.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Persze, szép lenne, de akkor nem adnának el több játékot.
Plusz vegyék el a jogsijukat és a TAJ kártyájukat mert aki csaló, az is marad. Biztos gyorshajtanak és táppénzcsalnak.Az adóbevallásukra is rá kéne nézni.
vzsryl: "Wanted shot".
Na igen, bár az utóbbi időben egész jónak tűnt, igaz csak 128-on és maximum 30 körüli pinggel. Számomra a Deagle marad az örök rejtély. 1.6-ban imádtam itt nem értem. Ha rohangálok és a fél képernyőn átrántom a fejére, beadja. Ha álló helyben álló ember fejére kattintok, semmi. Igaz szoktam látni killcamen hogy nem csak nekem ilyen.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Inkább a hitreg/hitbox kellene beálljon legalább egy 14 évvel ezelőtti szintre (1.6), mert még 128ticken is botrány. Az már abszolút nem zavar, hogy 64ticken véres lesz az ellenfél meg mögötte a fal, és 0 hit, mivel ez technikailag ilyen. De 128 ticken is néha szembe megállsz 5 m-re az ellenféltől, belenyomsz egy golyót, és reménykedsz, hogy nem kerülte meg "Wanted"-es módon...
Csalókkal ritkán találkozom, és a szűrésük kb. lehetetlen, de a hitreg/hitbox problémát könnyen meg lehetne oldani, lásd 1.6...
-
Franklin
addikt
válasz
CosmoBacsika #65266 üzenetére
Jogos, köszi, csak a highlight-ot néztem végig, az angol volt, azt hittem a full is az lesz
-
KisTücsök
addikt
válasz
CosmoBacsika #64628 üzenetére
Külső hangkarit használok, de azért ránézek, hátha... köszi!
-
kretenallat
senior tag
válasz
CosmoBacsika #64628 üzenetére
ha alaplapi integrált realtek hangkártyája van az embernek, arról redditen írtak párszor, hogy a win által telepített verziót érdemes a legfrissebbre cserélni, mert okozhat teljesítmény problémákat.
egyébként mostanában elgondolkodtam egy hangkártyán is... mindenből van jó, de mindenből lehetne még jobb... szörnyű
(g403 a g502 helyett, egy sennheiser hd + vmi jó mikrofon a gamecom710 helyett, r5 az i5 helyett, vega a 470 helyett, pcie m2 ssd a satas helyett... kb a monitor az, amihez nem nyúlnék.)
-
ReFleXx
addikt
válasz
CosmoBacsika #64529 üzenetére
ja néztük hogy a pötty ott áll a bombával B házban es nem megy plantelni
az autodirector nem őt mutatta, de utana leesett a castereknek hogy megint a net lehet. -
edgR
őstag
válasz
CosmoBacsika #64418 üzenetére
Ne is törődj vele. Nem lehet mindenki Heisenberg-féle aimer.
-
Vismajor01
addikt
válasz
CosmoBacsika #64406 üzenetére
Nah dejo akkor raerek, beugranek kozvetiteni ha van ra igeny
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
CosmoBacsika #64406 üzenetére
Húhúúvégre. Nem is bírtam aludni eddig!!! JEEE
Ám mi a bánat ez?
-
szebe
addikt
válasz
CosmoBacsika #64326 üzenetére
Elmesélt egy közel 4 éves sztorit az ő szemszögéből.
Nyilván flash máshogy látja.Kívülről meg úgy tűnik, flashnak sikerült véghezvinnie, amit pawának nem sikerült (lásd, pawa vs scene, finn meccs előtti gnu vs NT). A tanítvány túlnőtt a mesteren. Már csak a DH invite hiányzik.
-
lemusz
addikt
válasz
CosmoBacsika #64326 üzenetére
Mondjuk flash helyébe se szólogatnék be kodinak ilyen "hivatalos" bejegyzésekben. Akármit is mond vagy tesz rajta már a csapatforgató bélyeg marad, egyszerűen belerögzült az emberekbe ez a kép róla, mert tényleg nincs még egy olyan magyar profi játékos aki nálánál több csapatba lett volna benne, vagy aki nálánál több új LU-t hirdetett volna meg social médián keresztül...
Meg egyébként is: flash 7300 like; kodiak 25200 like...
-
gtamate2
veterán
válasz
CosmoBacsika #64270 üzenetére
A következő nightcup valószínűleg így fog zajlani.
-
dugo_
veterán
válasz
CosmoBacsika #64270 üzenetére
De ezzel feltaláltad a napi ph mixet kb...
-
Redneck
nagyúr
válasz
CosmoBacsika #64050 üzenetére
Egeres topikban van pár arc aki tudja ki a fixen tuti eladó.
-
Redneck
nagyúr
válasz
CosmoBacsika #63996 üzenetére
Ez nekünk is volt gond. Nekem és havernak 25 volt beállítva. Hiába a jó net, valami bug miatt csak 50-es minimummal volt hajlandó rendesen MM meccset találni. Cserébe szívhattunk néha 50+ pinges ellenfelekkel. Az 50, még nem lett volna rossz, de MM-en a 70-100-as pinges enemy elég idegőrlő tud lenni.
-
ReFleXx
addikt
válasz
CosmoBacsika #63980 üzenetére
volt barmifele authentikacio azon az accon ?
-
lemusz
addikt
válasz
CosmoBacsika #63980 üzenetére
Nekem annó amikor belopták az accom játszott egy mm-et a tolvaj, gondolta kipróbálja magát globál rankon, nem is lőtt semmit, kb volt vagy 3 fregje, de azért féltem hogy talán azt is csak csalással tudta össze hozni.
-
gtamate2
veterán
válasz
CosmoBacsika #63947 üzenetére
Nem sorsulunk, de ezt vagy itt vagy discordon írtam pár napja is. A lényeg hogy nektek kellene összeállni és egy olyan csapatot összedobni amiben jól érzitek magatokat, tudtuk közösen taktikolni, együttműködni.
Ha összesorsolnám az embereket abban túl sok negatív lehetőséget látok, így semmiképp nem szeretném.
Azt pedig hozzátenném hogy nem csak azok közül lehet választani akik ott vannak mert biztos hogy nem mindenki írta fel magát aki ezektől függetlenül szívesen játszana a nightcupon. -
wjbhbdux
veterán
válasz
CosmoBacsika #63933 üzenetére
Van egy nagyon részletes automatizált account visszaszerző megoldásuk egy ideje, ami az elfelejtetted a jelszavad résztől indul belépésnél.
-
shaddy1027
tag
válasz
Ha sikerül vissza szerezni, érdemes arra is benyomni a kétlépcsős azonosítást, ugyanarra a telefonra benyomhatod mint a fő fiókod, és többet ilyenbe nem volna részed!
(#63934) -FLY-> Szerintem is érdemes benyomni! Eleve 21. rankot kell összekaparni egy új felhasználónak, hogy prime account lehessen. Emiatt a lustább, pár hetes csalókat és sokadik account tulajokat kiszűri. Ez sem tökéletes de már ennyivel is előrébb leszel!
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Ugye nem trade linkre kattintottá?
FLY: Mi a haverokkal megcsináltuk, szerintem inkább az érezhető, hogy több olyan csapattárs van, aki infózik, nyitott a csapatmunkára. Meg ott én kisebb smurffel is találkoztam, ami megint élvezhetőbbé teszi a játékot. -
Redneck
nagyúr
válasz
CosmoBacsika #63490 üzenetére
Úgy általában gombamód szaporodnak a streamerek. Mondjuk ha van aki nézze hogy más játszik...
Nagyobb meccseket megnézek, de hogy akár egy prót is nézzek streamen? Biztos hogy nem...K1nG HuNp: AK Redline és M4A4 Dragon King/M4A1 Nitro.
-
PeL
addikt
válasz
Lehet hogy csak nekem meglepő, de gombamód szaporodnak az idióta, tiszteletlen, bunkó, nyomorék, kis pattanásos képű tinédzser hülye gyerekek (igen, magyarok), akiknek be nem áll a pofájuk és kényszert éreznek arra hogy mindenképpen bekóstoljon a meccs alatt, vagy beszóljon valamit. Itt van pl. ez a két delikvens akikkel tegnap hozott össze az MM sorsa:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198272025009
http://steamcommunity.com/id/loszarAz első rögtön warmup-ban belekötött abba hogy 2800 órával LE vagyok, mintha csak rajtam múlna egyedül, igen... A másik négy ember csak dísznek van ott nyilván, én carryzek mindenkit.
A második kisgyerek meg amint lelőttük nekiállt k*rva anyázni chaten. És kb mindig ez van ha magyarokkal dob össze, előbb utóbb jön az oltogatás meg beszólás még akkor is ha nem csinálsz semmit. Volt aki a meccs végén ugatott be ha nyertünk, ha vesztettünk. Komolyan mindenki ekkora kényszert érez arra hogy basztassa meccsen az ellenfelét? Szégyen hogy ilyen a magyar community, már ott tartok lassan, ha meglátom hogy magyarokkal dob össze inkább le mute-olok mindenkit azonnal.
Sry de ezt ki kellett adnom magamból.
K1nG HuNp támadhatod megint a sírós postot -
Vanir
veterán
válasz
látam a tvicsen a shrádot meg hogy menyi pénze van eből és énis eszt akartom csinálnni
-
Franklin
addikt
válasz
Magyar gyerekek vagy külföldiek?
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Valld be, te is az akartál lenni és meg is próbáltad és neked sem jött össze ezért basszák a csőröd..
-
szebe
addikt
válasz
CosmoBacsika #63455 üzenetére
Nem lennék meglepve, ha idehaza még a "siker"sportágakban se mindenhol találnánk pszichológust. De még ha külön a klub által alkalmazott személy nincs is, tuti nem járnak szakemberhez.
-
Franklin
addikt
válasz
CosmoBacsika #63455 üzenetére
"profi hozzáállás, önmagunk elemzése, hibáink önkritikus kijavítása, alázat"
Nagyon szép szavak, csak sajnos abban a korosztályban, ahol a pro játékosok vannak (18-28 év), pont ezek nagyon ritka erények.
Most hirtelen Taz jut eszembe, mint profi CS-s, akire talán illenek a fentiek, de ő már 30 éves.
De lehet, hogy 18 évesen ő is kis taknyos módjára viselkedett, nem tudom.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
CosmoBacsika #63364 üzenetére
Nem dehogy, a revolver is foshugy volt amikor kijött
-
válasz
CosmoBacsika #63248 üzenetére
Mostmár én is. Kicsit sok lenne ha harmadszorra is ezek vinnék a jackpotot.
-
válasz
CosmoBacsika #63242 üzenetére
Már én is várom hogy meccs közben szépen kivágják valamelyiket. Egyébként akkor mi történne? A csapat minden eredménye törlődne?
-
RexpecT
addikt
válasz
CosmoBacsika #62953 üzenetére
Úgy látszik azon a körön ment el minden.
-
válasz
CosmoBacsika #62953 üzenetére
Hat ha tovabbmennek akkor koszonjek meg fortunanak...
-
kuLi_
tag
válasz
CosmoBacsika #62891 üzenetére
Ennél a jelenetnél konyhánál még csak embert se érint a célkereszt. Rengeteg játékos van, aki kis rángatásokkal, flickekkel próbálja a figyelmét fókuszban tartani (segít, próbáld ki te is), a legjobb példa jelenleg stewie2k, aki épp a legújabb lebuktatott garantáltan cheater a napfényes amerikában. Lehet, hogy egy teljesen más szöget akart felvenni, aztán kapcsolt, hogy egészen közel lehet az illető és maradt ennél az off-anglenél végül. Vagy nyilván csalt, mint mindig, mindenki, állandó jelleggel.
Félelmetes, mennyien és milyen bájos mód vehemensen ugranak a csalás témára, különösen azóta, hogy feltalálták az Xray-t. Egyszer anno azt javasoltam Kodinak, hogy szedje össze az elmúlt hetek MM mérkőzéseit, vagy akár a PH mixeket és csináljon valaki(k)ről egy fiktív bust moviet, ahogy falon át meccsenként legalább 1-2x garantáltan rátart, ránéz, indokolatlanul odafordul fal mögött álló emberekre. Csodálatos görbe tükör lenne azok számára, akik szerint pl. ott FalleN nyilván rátogglezett egy látványosan 20 méter fallal odébb álló CT-re, nem pedig letisztázta azt a sarkot, ami az elsődleges célja is volt, ha épp nem lép ki valaki előtte a füstből.
-
kretenallat
senior tag
válasz
CosmoBacsika #62891 üzenetére
emiatt mondtam azt, hogy kíváncsi lennék a fejhallgatójukban mi szól. redditen írta egyszer valaki, mint lanon is nehezen lekövetkető csalás, hogy ha a célkereszted enemyn áll, akkor egy kis hangocskát hallani pl.
-
had423
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #62791 üzenetére
Ha flowolnak ellened, nem sok mindent tudsz csinálni. Kaptak volna pár kiégetős fejest, akkor megtörtek volna korábban. De egyébként, akármit csinálnak beadja nekik. Egyáltalán nem tartottak attól, hogy lefaceljenek minket.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #62787 üzenetére
Egyelőre úgy néz ki, hogy nagyon nem kell izgulnunk :/
-
had423
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #62231 üzenetére
Lehet nagy volt a nyomás, megakarta előzni a fanok fikáit. Elég szarok voltak jó ideig.
"De mostmár tényleg komolyan veszik majd." Totál átérzem ezt a képet: -
kretenallat
senior tag
válasz
CosmoBacsika #62002 üzenetére
Már vettem egy jó mintát az elérhető idiótákból, tegnap egy meccs, ma kettő. A mai kettőben volt egy egy művészlélek, aki halál után időnként úgy döntött, hogy meggyőz minket a zenei tehetségéről... az egyikük ráadásul lőtt egy laza 52 fraget, kíváncsi lennék, hogy ilyen agykapacitással hogyan.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
CosmoBacsika #61625 üzenetére
Ugyanez az élmény van ingyen is MM-en.
Tegnap is rohadt jó arcokat fogtam ki. Nem sokat beszéltek, de azt nem is szeretem. Az a legjobb, ha mindenki tudja, hol a helye. -
RexpecT
addikt
válasz
CosmoBacsika #61603 üzenetére
El is vette a 2 győzelmet amit a velük mentünk, szerencsére rangot nem buktam.
Privát profilon látszódhat a VAC ban?
A másik srác szerintem csak sima ban-t kapott, amennyire tudom az Overwatch csak sima bant oszt. -
gtamate2
veterán
válasz
CosmoBacsika #61603 üzenetére
Hát, ezért kell olyanokkal játszani akiket ismersz, szerencsére én még nem jártam úgy hogy csalt volna valamelyik ismerősöm, de hallottam már sztorikat hogy kezdhették újra szinte az egész játékot globálból mert a társuk -akikkel mindig tolták- megkapta a bant, ezzel kibaszva velük is. Hát szomorú..
-
strynox
tag
válasz
CosmoBacsika #61420 üzenetére
Na jó, eddig ez még igaz volt. De Taz és pasha lassan eléggé kiöregednek, nem biztos, hogy fel tudják venni a versenyt a fiatalokkal. Nem beszélve arról, hogy egyáltalán nem biztos, hogy 4 év múlva lesz CS:GO. Nem kéne kiszállniuk, de szerintem is kicsit felelőtlen döntés egy ilyen hosszútávú szerződést megkötni.
-
kretenallat
senior tag
válasz
CosmoBacsika #61317 üzenetére
valami interjúban írták, hogy a HR azért elég sokat alakult játékstílusban, hogy őt helyzetbe hozzák.
de jó lenne, ha nem válna belőle következő NiKo... hjajj.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #61317 üzenetére
na jó, most bondik és zero is ugyes volt
-
lemusz
addikt
válasz
CosmoBacsika #61292 üzenetére
Nekem speciel semmi bajom JW-vel, bár rémlik valami hogy annak idején nagy volt a szája de! Tegnap HR meccset nézve és beszélgetve TS-en József Tomi csúfolódott rajta folyamatosan, aztán rá félórával feljött harlekin is és az előzőektől függetlenül ő is elkezdte a jelzőket teregetni a srácra, hogy "malac" meg miegymás. Meccs végén felnézek topikba és látom reflexx is malackodik a palira... Oké, két percig vicces, de ezt az embert már lassan 2-3 éve? malacozzák hltv-n, twitches csetben meg gondolom még a saját szociális médiájában is, kérdem én: nem unalmas már? Egyszer elkaptam egy videó szösszenetet ahol reagált erre és azt mondta, hogy már megszokta, nem érzi magát megbántva mikor egy sertéshez hasonlítgatják. Én személy szerint már szánom a srácot és valahol csalódott is vagyok, mert ez a viselkedés (nem csak a 10 évesek részéről!) valahol azt mutatja, hogy milyen gyerekes is ez az egész scene...
-
edgR
őstag
válasz
CosmoBacsika #61117 üzenetére
Nem fél, hogy lebukja, hanem egész egyszerűen _le_fogja_bukni_ a rangját, ha nyer, akkor is, 1-2 meccs alatt. Arról nem beszélve, hogy egy GE-nek nem élvezetes DMG ellen játszani.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
CosmoBacsika #61117 üzenetére
A nagyja tinédzser, szóval jobban örül a tökének, mint egy majom...
-
szebe
addikt
válasz
CosmoBacsika #61091 üzenetére
A második verziód a tökéletes boostservice, amihez még "csalás" (aim, wh, radar, spinbot stb..) sem kell.
Erre talán ESL-en van megoldás (csináltok 1-1 csapatot, és kihívogatjátok egymást, de ahhoz asszem kell ladder), de nem vagyok biztos benne. -
expander
senior tag
válasz
CosmoBacsika #61091 üzenetére
ezekre a "pcw" stilusu marhulasokra tenyleg ottvan a faceit, es szerintem kevesebb kattintasbol is megvan, mintha jatekon belul lenne
-
had423
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #61019 üzenetére
Mint most a revolte, igen. Vagy ha veszítenek akkor már nem is számít, hogy együtt maradnak, és praccolnak?
Legszimpibb csapi elmúlt 2 évbe. Ekkora losing streak után sem lépett ki senki. -
dugo_
veterán
válasz
CosmoBacsika #60959 üzenetére
Ja, mi azt anno full lobbyval toltuk, ott nem fenyegetett a jelentés veszélye.
Franklin:
Fociban sem rúgom fel a béna társat, hogy megszerezzem a labdát...Akkor az nem is igazi foci.
-
Lmh
őstag
válasz
CosmoBacsika #60353 üzenetére
server picker? az mm-en is mukodik? vagy csak de_simpsonson meg de_lego-n?
-
kretenallat
senior tag
válasz
CosmoBacsika #59597 üzenetére
én szerintem alapból nyugatra kerülök innen, de amúgy még nem próbáltam a server pickert, majd megnézem este.
az ESEAn gondolkodtam már, de az anticheatbe épített bitcoin miner kissé megcsapta a bizalmam, a ragekideket egész jól tolerálom, mivel én is az vagyok/voltam. fejlődnöm kell, lehet, hogy az ESEA lesz a vége, nem tom.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
CosmoBacsika #59521 üzenetére
Ezzel egyetértek, 1280x960-on i5 4670-el és egy 1gigás HD7770-el van pl. Cache-n 240 feletti fps smoke, flash nélkül, azokkal néha bemegy 180 alá, de nem vészes.
-
Franklin
addikt
válasz
CosmoBacsika #59516 üzenetére
Proci nem gond, i5-4440 lenne mellette. Köszi!
-
Franklin
addikt
válasz
CosmoBacsika #59497 üzenetére
Jah, elég jól tolták akkor:
Sanci: Akadt számodra meglepetés csapat?
TU|pyro: Igen, a GeC.Sanci: Akadt számodra meglepetés csapat?
FoP|Kodiak: Igen elsősorban a gec, nagyon szépen játszottak.Sanci: Akadt számodra meglepetés csapat?
xDk|skizo: Talán a Gec klánról nem gondoltak volna sokan, hogy egyenes ági döntőig jutnak el úgy, hogy előtte pár meccsel a fop.senorg csapatát juttatják le a vigaszágra. -
kretenallat
senior tag
válasz
CosmoBacsika #59495 üzenetére
történelmi tényeket csak pontosan, mert jönnek a tudorok és kijavítanak. (btw nekem eszembe sem jutott, hogy a gecre gondol... gj Cosmo bácsi, a világ újra megmenekült!)
-
törölt tag
válasz
CosmoBacsika #59375 üzenetére
Csodálatos streamje alapján csak annyit tudok leszűrni, hogy lőni tud de esze nagyon nincs a játékhoz. Az ehhez társuló keményvagyokbeszólokmindenkinek stílust meg max a helyi trógerképző iskolához tudnám kötni ahova tényleg a környék legbutább tanulói járnak.
-
sensejke
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #59276 üzenetére
Engem hívhattok megint (egyszer már mentem beugrónak veletek), ha kell ember és ráérek.
27 évesen ha belefér
-
Csigeee
csendes újonc
válasz
CosmoBacsika #59066 üzenetére
Szerintem a zene jobb.
Csináltátok már zongorán? -
Xero
nagyúr
válasz
CosmoBacsika #59066 üzenetére
-
gtamate2
veterán
válasz
CosmoBacsika #59033 üzenetére
+1 , ezt én se értem hogy miért öregítik magukat itt páran.
-
válasz
CosmoBacsika #58983 üzenetére
Még megérhetjük hogy ennyi neves régi-új cshu fórumtag éleszti újjá a szépen gyarapodó ph!-mix-ből a következő nemzeti elitalakulatot.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #58827 üzenetére
Csak most volt időm végigolvasni a temérdek hozzászólást. Ne haragudjatok, de az utolsó mondatának a finomított verziójáról (A Lenovo perifériákkal kapcsolatban negatív véleményem van ) beugrott a linken lévő telefonhívás egyik ikonikus mondata: "Mondjam még, mer van még egy két szókincsem"
-
b0rZ
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #58904 üzenetére
Parancsolj. Azóta az utolsót már törölte. Szerencsére az internet nem felejt.
-
kretenallat
senior tag
válasz
CosmoBacsika #58841 üzenetére
Hát egy alapvető mentalitásváltás nagyon ráférne a tisztelt scenere - ha másért nem, legalább a következő generációk érdekében. Szerintem nehéz lesz magyar játékosoknak kitörni és nemzetközi sikereket elérni, ha nem látják azt, hogy milyen "alázat" kell ahhoz, hogy folyamatosan fejlődj. Mert ha magyar szinten a top közelébe jutni elég ahhoz, hogy leszóljanak mindenkit és tökéletesnek érezzék magukat, akkor bizony onnan továbbfejlődés már nem lesz. Erre példa Dev...
És ne felejtsük el, hogy milyen gyakran hallani mennyire befolyásolhatóak a tinik, ezek a példák elvihetik a rossz irányba azokat, akik 5-10 év múlva akár majoron is játszhatnának.
-
válasz
Ha te a Lenovó lennél kifizetnél egy olyan csapatnak 1 milliót, ahol volt igazolt csaló? Én nem.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Szerintem aki szerint egy új kvali kiírása lenne a megoldás arra a szitura, amikor a kvali nyertes csapatának egyik tagja lebukik cheattel, az szerintem minimum ostoba.
-
b0rZ
aktív tag
válasz
CosmoBacsika #58834 üzenetére
Teljes mertekben egyetertek minden szoval es mondattal.
-
skL86
tag
válasz
A baj, hogy ezek az emberek szimplán buták, ezeknek hiába mondanád, hogy fogják be a szájukat.
-
GabN73
addikt
válasz
Nekem ne mondd, én egy ideje tervezek valamit lépni ezügyben, de .....
Gabiék stílusán is van mit csiszolni, Hemikét is meg kéne formálni kicsit, lenne itt meló bőven.
-
Tewe013
őstag
válasz
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Én a Pixel üzletről szeretném kijelenteni, hogy többet nem vásárolok ott, amíg ilyen hangnemben üzengető tagjai vannak a nevüket viselő csapatnak.
-
GabN73
addikt
válasz
Kedves bodito!
OK.
Üdvözlettel,
Lenovo MagyarországAmúgy hihetelten, hogy ha kapnak egy kis "hatalmat" akkor mikre képesek az emberek.
Mondjuk azt rájuk, hogy fél-profik, a lehetőség ott van, hogy ebből éljenek meg, ahelyett, hogy kiírták volna, hogy bocs, benéztük, sajnáljuk és kerestek volna egy 5. embert, aztán szépen csendben meghúzták volna magukat egy kis időre, neeem, mindenki sík hülye, ők meg a legkirályabb, legokosabb arcok.
Teljesen aláírom, hogy a magyar közösség nem a legjobb a világon, eléggé nagy problémák vannak, de ha lenne egy kis eszük, akkor nem így kezelték volna le.
-
b0rZ
aktív tag
válasz
Erett gondolkodasmodra vall ez is...
-
adise
őstag
válasz
Szánalmas és buta szegény gyerek, pedig idáig nem tűnt annak. Ahogy nézem a negativ kommenteket törli
Örüljön inkább neki, hogy ez nem kb 2 héttel hamarabb történt mert akkor nem ment volna valószinu Kievbe sem. -
Redneck
nagyúr
válasz
Azért az utóirat inkorrekt, még ha ez is a véleménye. Sőt, inkább gyerekes. Mondjuk ettől még nem fognak esni a részvényeik...
Lehet nem esik jól hogy kizárták őket, de nem kéne csalót játszatni a csapatban!
-
he7edik.
addikt
válasz
hiszti.exe loaded
-
skL86
tag
válasz
CosmoBacsika #58705 üzenetére
Az a baj, hogy magadból indulsz ki, de azért jó tudni, hogy a felmérések szerint az emberek 79%-nak az iq-ja 110 alatti, ahol bizony egy komoly elvonó tényező, mint a CS, és neadj isten egy barátnő már okozhat tanulmányi problémákat, ettől a delikves még lehet baromi jó CS játékos, mert ez elsősorban nem ész játék (természetesen az is, de sok tényező játszik közre).
Egy 120-130, vagy éppen afeletti iq-val rendelekző ember számára nem pontosan felmérhető, hogy kiemelkedő képességekkel rendelkezik, mert ez általában öröklödő és hasonló közegben is forgolódik, de ettől a tény még tény, széles spektrumot lefednek a képességek, és még hatmillió oka lehet annak, ha valaki nem teljesít jól az iskolában. -
kretenallat
senior tag
válasz
CosmoBacsika #58710 üzenetére
Minden egészséges gyerekből lehetne ötös tanulót nevelni, azonban a helyzet az, hogy sokaknál már általános iskolába iratkozásnál eldőlt, hogy nem lesz agysebész, az otthoni közegnek hála. Vagy nincs idejük rá, hogy foglalkozzanak a gyerekkel, vagy nem tartják a tudást elég értékesnek. Mindenesetre amit nem használsz, az gyenge lesz és bizony 1x éves korra ez a hatás már elég erős. Ez persze csak a magánvéleményem, aztán nem kell vele egyetérteni.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Emlékszel hányszoros túljelenkezésből válogattak ki minket? Nálunk 11x-es volt, gondolom a te évfolyamodon is hasonló. És ez a létszám azokból került ki, akik már negyedikes kölköknél a legjobb sulira hajtottak (plusz elhitték, hogy a gyerek képes lehet rá). Volt az évfolyamon lógós gyerek (jelen), de hülye nem. Miután elsőre rosszul választottam karriert és egy kicsit kikerültem a "tanulatlan" emberek közé, akkor jöttek rá, hogy mennyire burokban éltem le az életem (nagyját, a nyolcosztályos miatt). Ne értékeld alul az emberek butaságát.
A második bekezdéssel viszont szóról szóra egyetértek, pedig még nincs egy gyerekem se, sajnos... Szeretném, hogy sportoljon, nyugodtan játszhat is, de addig, amíg a suli rendben lesz. Én annó volt, hogy egy hetet ellógtam és készültem, hogy CSpro legyek. Szerencsére volt olyan alapom, amivel megúsztam a totál csődöt.
-
adise
őstag
válasz
ezt olyannak irod aki majd 30 évesen a szülökhöz hazaköltözött hogy csézhessen.
-
MarioAna
senior tag
válasz
CosmoBacsika #58691 üzenetére
Jól van az, ilyen attitűddel pár ismerősön keresztül nagyon szép politikai karrierje lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest