- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Log13
csendes tag
válasz
Tewe013 #75071 üzenetére
O nem csak, oroszokat kitiltani alapból, farmolo/boostolo accokat instant ban, kelet EU régionak külön szerver parkot, hogy a sok nyomi ott csaljon egymás ellen, de én személy szerint annak örülnék ha a személyit hozzákapcsolnák a játékhoz, bár akkor egyböl kiderülne hogy rég halott a játék, nem lenne akkora játékosbázisa
-
Mezcal
addikt
válasz
Tewe013 #74980 üzenetére
Pont ez a szomorú, hogy lebutítva lehet vele normálisan játszani, holott max grafikán sem szép ma már. Más megtudja oldani a szép grafikával a játékot aimban FPS-ben lásd CoD-ok, és ami még szomorúbb, hogy csalás elleni védelemben is a lista végén kullognak. Nem hiszem, hogy csak ennyit tudnak
-
lemusz
addikt
válasz
Tewe013 #70265 üzenetére
Hát pedig ezt nem értik itt sokan. Hogy a szmörfölés nem feltétlen egyenlő a szánt szándékú derankolós szmörföléssel, sőt szerintem a legtöbb szmörsz az jóhiszemű rendes ember, nem pedig a habzó szájú szilverekre 50-et akarok verni kategória. A besoroló 10 meccs után úgy is kb maximum 2-3 szint különbség lesz csupán a két accja között, ami egyáltalán nem a korábban általánosított 5 órás a 3 ezer órással szemben, meg a nova a globál ellen témakör. 2-3 szint skillbeli különbsége sok esetben nem is érzékelhető, vagy csak minimális az eltérés. Persze lehet ennél nagyobb is, de ez már kopogtat a valaki boostolva van téma ajtaján. Ennek ellenére itt rögtön arról volt szó részetekről, hogy a globál a szilver/nova ellen, ami 9-10 vagy még annál is több lépcső. Egyébként van olyan ismerősöm is, akinek a szmörf accja magasabb rangú, mint a fő. Na hoppá. Amit most írsz, hogy felakarja vinni a másikod accját is globálba nem feltétlen fog össze jönni. Mert mint esetem is mutatja, ha egy élményorientált haveri premade-del mész rajta folyamatosan akkor a csapat eredményeihez fog idomulni a te rankod is. A rankrendszerben elsődleges befolyásoló tényező a győzelem megléte, azt követi a hány körrel győzött és a milyen rangúak ellen tette mindezt kérdés és csak ezek után jön az, hogy egyénileg te milyen eredményeket szereztél. Sas környéki társaságban hiába vagyok 90%ban mindig én az első, ha veszítünk nem fog feljebb doni. Egy fecske nem csinál nyarat, végső soron ez egy csapatjáték.
-
Bence942
tag
válasz
Tewe013 #70258 üzenetére
Tehát akkor ezért már TE meg hű társad meg köveznétek embereket mert kb oda teszitek az ilyen embereket mint ha csalnának
Ha több ilyen játék van amivel csak így lehet újra kezdeni a játékot hogy új profilt kell venned akkor az is már akkora vétség hogy össze dől a világ és kb ki mondjátok hogy az is csalás
VICC
-
Bence942
tag
válasz
Tewe013 #70221 üzenetére
kibeszélt nova 2ről?
mi ezzel a goind?
még mindig kikapni ki kell, nem mind1 hogy lecsalnak vagy szmörfösök?
ezzel most kb annyit mondtál hogy a fű zöld
jaj steam leírást meg a stb ha majd ez elenne lesz valami akkor azt mondom oké "ETIKÁTLAN" addig nem nyugodtan csinálja tovább megy és én már nem találkozok vele..
-
lemusz
addikt
válasz
Tewe013 #70221 üzenetére
Miért tekint itt sokatok úgy a szmörfösökre, mintha ez csak úgy létezne, hogy a GE-e belép a szilver/nova accjára - korábban már kiveséztem hogy én sose voltam ilyen és erős a gyanúm hogy bár ha régebben voltak is ilyenek, manapság már csak nagyon kevés számban lehetnek - és 100%ban odatéve magát terminátor üzemmódban darálja le az enemyt? Ez egy nagyon rossz régről jövő beidegződés és általánosítgatás...
-
bepken
veterán
válasz
Tewe013 #70120 üzenetére
akkor ezennel meg is nyugodott a lelkem, mert kb egy ilyen kaliberűt fogok beszerezni....low budget van most így fesztivál időben
a Többieknek is köszönöm a válaszokat!
ezek szerint tényleg nem kell paráznom ilyesmin, én eleve a 3 éves élettartamot tűztem ki célul, utána már úgyis lapos csere lesz valószínűleg...
-
mepet
addikt
válasz
Tewe013 #70118 üzenetére
Lehet, hogy már javult a helyzet, nekem anno a 47ezerért vett 30 gigás ocz vertex 20-25 gigával volt telepakolva és kevesebb mint 1 év alatt bő 10%-ot veszített az élettartamából. Azóta figyelek erre a vinyóknál is bevált módszer követésére, azóta semmilyen gondom nem volt. Szóval ez nem tudományos tény, hanem saját tapasztalat. Én is úgy tudom, hogy 10% elég a trimnek, és csak az írásolvasástól függ az élettartam, de mivel ezeket halandó ember nem figyeli, így ezt a tökéletesen működő módszert szoktam ajánlani.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Tewe013 #69845 üzenetére
Uh, de nagy láma vagyok...Én belekattintottam, csak nem jelez semmit vissza, hogy már szerkeszthető, és nyomjak meg egy gombot. Egyébként a Home jó ötlet.
Köszi a segítséget!
Másik:
Nem találtam ilyen fájlt, hogy "autoexec.cfg", amit módosítani lehetne, és oda beírni a parancsokat. Ezt nekem kéne létre hozni?
(a steam mappában kerestem, de csak a cs1.6 mappában van ilyen fájl, amiben "exec violence.cfg" található, a violence.cfg meg üres)Szerk:
Csak google-zni kell, és megtaláltam, hogy létre kell hozni, nincs ilyen alapból. [link] -
Tewe013
őstag
válasz
Tewe013 #69831 üzenetére
A rate-hez hülyeséget írtam azt a feltöltési sebességed alapján állítsd be:
0.5 Mbps - rate 65536
1 Mbps - rate 131072
1.5 Mbps - rate 196608 (alapértelmezett érték)
2 Mbps - rate 262144
2.5 Mbps - rate 327680
3 Mbps - rate 393216
3.5 Mbps - rate 458752
4 Mbps - rate 524288
4.5 Mbps - rate 589824
5 Mbps - rate 655360
5.5 Mbps - rate 720896
6 Mbps - rate 786432Nagyobbat nem ajánlott állítani, mert csomagvesztéshez vezethet.
-
adise
őstag
válasz
Tewe013 #65931 üzenetére
feszültséget kelt benned, hogy butaságot irtál? pedig nagyon alacsony tudásra világit rá, aki szerint csak az az aimbot, ha falon át a fejét követi valaki és fejről fejre ránt.
Vagy várj már kinőtted az mm-et? pedig ahogy te mondod csak fun player vagy! akkor mégis nagyon értesz hozzá -
válasz
Tewe013 #65921 üzenetére
Tudomásom szerint nagyon jól be lehet ezeket a cuccokat hangolni, hogy mennyire legyenek pontosak, hányadik lövésre vagy milyen arányban adja be, stb.
Ha csupán ezt a videót láttam volna, akkor én sem merném 100%-osan rámondani a csalást, de ezek szerint volt már előzménye bőven.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Tewe013 #64967 üzenetére
Jah, csak meg kicsit bugos.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Tewe013 #62146 üzenetére
engem sosem erdekelt, hogy milyen szintűekkel megyek játszani, ha jó a hangulat engem még a nonprime sem zavart volna, mert a hangulat nálam jóval előrébb van, mint a ránk. Régebben is simán elmentem a nova haverjaimmal holott tudtam, hogy 100% az esélye a vereségnek, de közben olyan jól elvoltunk, hogy simán mentem velük 2-3 ilyen meccset egymás után.
Ez itt a lényeg kérem szépen, én azért hagytam abba a PH! mixezést mert nem éreztem jól magam a többiekkel (ami az én személyiségjegyi problémám és nem a tagokat jellemzi!), plusz mostanában random sas honfitársaimat boostolom supremeből (értsd: bottomfraggelek 9 kala-madár között és gyújtöm a lossokat ily módon, míg le nem bukok én is sasig....de kit érdekel, ha végre élvezem a játékot és nem kell a sok try-hard globálra áhítozó fenegyereket elviselni akik ragelnek ha nem getrájt módra hozom az 1v5-öt).
Plusz amúgy is elértem már az életcélt, hogy kuLi castolt 1cer
szerk, hogy ne menjen off topicba:
HRTF óta kevesebb az FPS-em sokkal, erre van valami megoldás azon kívül, hogy ki kell kapcsolni (mert úgy meg nem hallok olyan jól).szerk:
Major matricát majd csak utolsó napon vegyetek -75%-al!!! -
lemusz
addikt
válasz
Tewe013 #62139 üzenetére
Hirtelen ez a beast lett a világ közepe. Honnan ismer ennyi 18-22 éves pejhesfas*út valaki, aki nem játszott az elmúlt években és néhány napja még saját accountja se volt? Skillje még a kalát se üti, de hívó szavára mindenki pörög. Nekem itt sántít valami, valaki itt nagyot kamuzik. Te voltál tegnap a leggaládabb gazember, tetted ott a szépet és jót, röhögtél velünk meg minden, utána meg kitaláltad hogy te amúgy nem is játszani jöttél. Nekem8 igazából mit kamuztok itt össze, engem többet ez a néhány ember ne hívjon se mm-re, se 10-es mixre... [link]
-
-
bager13
aktív tag
válasz
Tewe013 #61579 üzenetére
Ez visz mindent: "Geci ilyen ecset hajakkal meg 100 óra csével takarodjatok már innen, szakértők! Hírekből megélni itthon. Pózolj kartácsonyfával gyerek ide figyelj már milyen adminok? Adminnak kell arra figyelni, hogy valaki ne csaljon? Tényleg nyomorék vagy? Ti is csaltok vagy mi a fasz szilver banda 0 lannal!"
Lassan ott tartunk, hogy nekünk kell elnézést kérni a csalóktól. Nem semmi... -
lemusz
addikt
válasz
Tewe013 #61579 üzenetére
Kíváncsi lennék hogy ha majd egyszer a pályám végeztével,
unottan beletörődve hogy többet steamen lenni nem akarok,
és letöltök egy spinbotot,
melyre azonnal kapom a vacot,
lévén fizetni cheatért nem akarok,
max letölteném az első guglis találatot,
akkor lenne-e belőle hírözön, index vagy esport cikk?
Lenne-e pánik a tőzsdén?
Jajgatva sírnának-e az asszonyok?
Mondhatjátok hogy nem, mert noname vagyok,
de nekem ezek is azok.
Attól az egyszeri 4. helyig csalt ICL-es eredménytől
elájulni, s a nevüket ismerni attól tartok: NEM FOGOK.szerk: Így kérlek Tomi, ne is linkelj róluk több gyalázatot.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Tewe013 #61371 üzenetére
a régi rendszerben elég lett volna kettőt vernie, ilyen szempontból mégis jobb. az mindig ott lesz, hogy szerencsés sorsolást/csoportot kap valaki, akármilyen format van, ezt nem lehet kiszűrni. max seed rendszerrel. vagy azzal se. lásd legend spotok. gambit, f3 khmm.
vega meg legalább kiszopta
egy arra érdemes csapat lesz a majoron helyettük.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Tewe013 #61053 üzenetére
Szó se róla, külföldiektől már én sem veszem fel. De amikor rámennek a publikus steam profilomra, látják, hogy meg tettem fel youtube-ra is CS:GO videókat és úgy osztanak, hogy youtube-ra is töltöm fel a hackes meccseket az már kicsit felbosszant.
Ráadásul rákontráznak azzla, hogy a magyarok szégyene vagyok hogy cheatelek és írogatnak feszt magyarul. Nem lehetett megértetni velük, hogy nem cheateltem, de tényleg 2-es KDR-re miért kell azt hinni, hogy cheatel valaki nem értem.
(#61050) dugø: Meccs végére már a KDR-em 2-ről le is ment vagy 1.4-1.5-re. Akkor azzal kezdtek izélni, hogy végre kikapcsoltam közben meg csak annyi történt, hogy halftime és CT-ből átmentünk T-be ahol meg szar voltam.
No mindegy, köszi az inputot. -
edgR
őstag
válasz
Tewe013 #60956 üzenetére
visszaeső grief után is jár a perma, egy októberi update óta
"A temporary griefing conviction assigned by Overwatch will now be elevated to a permanent conviction if the suspect had a previous temporary griefing conviction."
-
had423
aktív tag
válasz
Tewe013 #60922 üzenetére
"Csapata védi:"
Nagy csapata van egy ilyen embernek.Olyan 4-es ami ki tud jutni csoportból egy iclen, már be se venné a srácot. Szóval innentől kezdve nem nagyon számít, hogy mit gondolnak a csapattársai.
Flashnek is minek kell ilyen arcokat megvédeni. Nagyon kicsi az esély arra, hogy nem csal a látottak alapján.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Tewe013 #60753 üzenetére
megérte keményen tanulni, az tuti. (komolyan mondom.)
Snow: akkor majd intézem, jó pihenést
ma amúgy otthoni idő szerint 6-ra otthon vagyok, az asszony meg dolgozik éjfélig, lehet, hogy ki is írok egy korai játékot, addigra szerintem legalább az isiből hazaérnek a keménylegények (név nélkül xD)
-
lemusz
addikt
válasz
Tewe013 #60639 üzenetére
Most speciel tegnap óta azért vagyok ideges, mert rácuppantam nullperctől kezdve erre az új láda droppra, itt voltam amikor még 20 euróért ment, másfél napja hogy a babám nem láttam, másfél napja erdőt-mezőt-casuelt-dm-et bejártam, de Gabenbá sz*rik ebbe bele, kiszúrja a szemem egy chroma2-vel. Ja, nem mellesleg meg másfél hete betegen vagyok, de hogy megnyugtassalak, elkezdtem szedni vérnyomáscsökkentőt is, úgyhogy remélhetőleg kevesebbszer fogja ez a játék felb*szni az agyvizem.
-
válasz
Tewe013 #60626 üzenetére
A favelaszökevény méltatlan erre a helyre , egy nyilvánvaló csaló , a volvo meg mostmár nem akar beégni vele azokután hogy hagyta majort nyerni , és még egy mirage vandalism is kijutott neki
Azt tudja valaki hogy a G2 ex-Titan SmithZz -ről miért nem hallani semmit soha? -
kuLi_
tag
válasz
Tewe013 #60508 üzenetére
TheVR-es srácok meglepően jó fejek. Volt szerencsém összehaverkodni velük még az első budapesti esemény során (majd jött utána a többi is) és teljesen képben vannak helyzetüket illetve az őket körülvevő őrületeket illetően, remekül használják ki mindazt, ami tini-hypeot nem kevés melóval felépítettek. Az mondjuk erős momentum volt, hogy nálunk otthon az asszony könnyesre röhögte magát azon a videón, amin VR Pisti rendesen szenved a Cat Marioval.
Van Youtuberek között botrány szar kategóriás is bőven, de valamiért mégis követik azokat is nettó ötezren, szóval kinek a pap, kinek a paplan. Abszolút nem zavarnak ezek, nem is kellene hogy zavarjon.
-
adise
őstag
válasz
Tewe013 #60491 üzenetére
Ne aggódj lesz ő még kapitány is
De ez a kiakart lépni dolgok. Azért ha megnézitek a statjait hltvn kb mindig ő volt majdnem a legrosszabb. Persze ugy jobban hangzik, hogy ő lépett ki mert szerbül beszéltek sokatBiztos az elején nem tűnt még fel ugye?
De most majd újraösszeállnak páran akik egymást pár hónapja kiforgatták mert nem birják egymást.
Szokásos csapategység, gerincesség, tisztelet a másik felé megint hiányozni fog és addig az eredmények is. -
lemusz
addikt
válasz
Tewe013 #60287 üzenetére
De egy i5-el ultimét szórakozási potenciált kap, hiszen nagyobb fps, kevesebb lagg, counter-strike 1.6-os oldalon annó DSt nevű egyén (igen, akit térdeltettek) még azt is állította a spraypattern is különbözik AMD-n és Intel-en, szóval nem csak csében, de minden más játékban is garantálja a satisfactiont, míg egy szegény KaHu már annyit csuklott dll-től max ideig, óráig fog kitörő lelkesedéssel lenni, míg Xero ki nem üti a fogát vagy a VÁC el nem kapja és a börtönben egy rab el nem ejti előtte a szappant.
-
kretenallat
senior tag
válasz
Tewe013 #60103 üzenetére
"én nem is ismerem ezt a két tahót, csak most vettek fel, esküszöm" *zsupsz* vacation...
igazándiból azt a két szerencsétlent sajnálom, akik ezekkel egy csapatba kerültek.közben nézegettem a recently played listát és nem kapott senki bant, csak egy nyomorult casual meccsről... nem fog feldobni globálba még egy darabig
-
kretenallat
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest