- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
NyxNyxNyx #57159 üzenetére
Ilyen konfigon száguldania kéne.
Mondom én a helyedben lementeném a fontos dolgokat. Teljesen friss windows install és cs:go-t is. Teljesen töröld a HDD tartalmát installálás alatt. Mindent rakj újra.
Tanács! Ha win10-et raksz fel, előtte minden drivert szedj le a netről. Net ki. És úgy telepítsd a winfost és a driverket is. Utána mehet vissza a net.
Mivel a gt650 tényleg nem mai. Helyedben próbálgatnám a 4:3-at, Full lowon minden. Strech/blackbars egyéni meglátás. Hajrá!
-
Mclovin
senior tag
-
adise
őstag
válasz
NyxNyxNyx #53835 üzenetére
de a te elképzelésed szerint akkor opskinsre is felrakhatod drágábban a matrica miatt... ott is látják, hogy van rajta. bár nyilván lassabban fogod eladni.
opskinsen nézd meg mi megy. de igazából mindegy mert mindent megvesznek. Persze sand dune és hasonlókat nyílván lassabban. A magad dolgát annyival tudod megkönnyíteni, hogy ha egy itemet veszel csak arra kell várni hogy megvegyék. Én ált 24 órán belül mindig eladom ha elakarok valamit,de mindig az átlaghoz is igazítom az árat. Több 10? 100? dolláros itemeknél meg tényleg ne probálj meg 1-2 dollárt nyerészkedni 1-2 matrica miatt.
-
adise
őstag
válasz
NyxNyxNyx #53833 üzenetére
szóval igaza volt, csak arcoskodni próbáltál, hogy mekkora "király" vagy.
De miért nem rakod fel a 3-4 eurosokat opskinsre? bitskinsre? stb...
Ha marketon eladod és mást veszel már eleve buksz a steam levonás és utána mégegyszer buksz rajta az oldalak jutaléka miatt. A matrica persze senkit nem érdekel.De ha nagyon egy itembe akarod a sok kis "szart" akkor is van lehetőség beváltani szinte mínusz nélkül
-
tepenzed
őstag
válasz
NyxNyxNyx #53237 üzenetére
ja hát igen, a radar hackekre meg társaira nem is gondoltam hirtelen.
Szomorú, az a baj, hogy túl olcsó a játék, így sokakat nem is érdekel, csinálnak új accot aztán kész.
Tegnap is egy gyerek bement középre és elkezdett casualon pörögni összevissza és kilőtt mindenkit. Ezeket gondolom abszolút nem érdekli a bann, bár azt sem értem mit élveznek benne -
Vanir
veterán
-
mepet
addikt
válasz
NyxNyxNyx #52969 üzenetére
Nekem sem adja a cz, csak olyan közelről, h akkor már késelhetnék is...
A másik érdekes kérdés: CT oldalon szoktatok P250-et venni? Én max nagyfegyó mellé, ha $10k+-om van. Alapból p2000-et használok, távolra nem sokkal rosszabb, ha meg sorozni kell pisztollyal, az már rossz, smg ellen halovány az esély. Szerintem...
-
Xero
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #52969 üzenetére
Mielőtt nerfelték én is nagy nehezen rászoktam. WP-vel kb elpusztíthatatlanná tett. Miután jött a nerf nem foglalkoztam már vele. Szerintem a tec-9 és a five-seven is jobb fegyver nála, igaz én sokszor wp mellé veszem, nem feltétlenül csak eco-ban, így számomra nagyon zavaró a lassú előhúzás.
-
edgR
őstag
-
-
had423
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #52559 üzenetére
Ha sokat lősz általában, vagy 14-16 ra veszítesz de sok pontod van, akkor nem veszítesz sok...számokkal nem nagyon kifejezhető "valamit" a glicko-2 ötletein alapuló, de a csgo-ra optimalizált rankrendszerben.
Engem volt hogy 14-16-os lúz után egyből feldobott egy winre. -
myckie2
őstag
válasz
NyxNyxNyx #52478 üzenetére
Konkrétan, de. Glws, csgo.exchange, csgozone oldalakat használtam. Amelyiket éppen mikor, ha az egyik oldal behalt, ott volt a másik. Steam Invertory Helper most már odarak a listázott item mellé egy gombot, amivel gyorsan meg tudod nézni a floatot. Vannak elvétve float ki listázók, de egy része fizetős, a másik része meg eléggé alpha állapotban lévő dolog (sokszor összeomlik, GLWS-t használja listázásra ami heavy load alatt meghal, igaz most újítanak rajta és kap sok új float checker botot, tehát most már valószínűleg gyors lesz. Csak kérdéses, hogy a listázó program tud-e működni az új felület mellett.).
-
0.44
tag
válasz
NyxNyxNyx #51742 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a srac semmi konkretumot nem mond, hanem azt, hogy szerinte, meg ugy erzi? Es probalja megerteni(tetni) a videoban, hogy miert. Illetve azt magyarazza, hogy a 60 miert nem eleg, attol fuggetlenul, hogy a legtobb monitor 60 Hz-es, amiben igaza is van a tickrate miatt.
Hany tickrate-esek is a szerverek? 64 illetve 128. Akkor mirol is beszelunk a 300 fps-el? Es en ezt itt le is zartam, mert a mai napig keptelenek egyesek felfogni, hogy nem quake engine-rol van szo.
-
Arkennys
addikt
-
-
válasz
NyxNyxNyx #49684 üzenetére
Jah, igen én elkanyarodtam a témától kissé
, az meg hogy mennyi drop esett nekem amióta tolom ezt a szrt, szerintem összesen az évek alatt nincs meg 2 euró se. Csak az alja mindenből, kivéve 2 esetet, egy SCAR Army Sheen Factory New a Chop Shop Collection-ból, és egy Sawed-Off Bamboo Shadow Factory New a Rising Sun Collection-ból. Valamiért nem adtam rajtuk túl sose, és az akkori 9-10 centes árról felkúsztak ,darabonként a 55-58 centet is eléri már. Matrciákkal jobban jártam, láthatod hogy mennyiért vettem anno, de darabja 10 és 15 eur most :
-
válasz
NyxNyxNyx #49675 üzenetére
Vagy jó eltalált matricákkal is lehet pénzt szerezni
Nem úgy mint ez a nemnormális egyén , aki ezeket felragaszottta egy 25-30 eurós fegyóra, az alsó 262 Eurós-t érdemes megnézni.
Egyébként nem is gondoltam volna hogy micsoda gyöngyszemekre lehet bukkanni a souvenir részlegben, a kevésbé 'fontos' fegyókat lassan át is változtatom majd. Ugyanis egyik youtube-celeb videóit nézegettem ,és ő említette hogy milyen kevés , valahogy kinéző Ibuypower-es souvenir cucc maradt a marketon, és lám igaza van. Elkezdtem feltúrni a piacot, és tényleg extra rare kategória, nem beszélve arról hogy az IBuyPower csapatának 2015 januári kitiltása után azonnali fogyóeszközzé vált minden egyes példány. A souvenir IBuyPower-es cuccokat még az teszi mértéktelenül egyedivé, hogy a marketon fellelhető vagy fel nem lelhető (mint pl a 2014 IBP Holo ) mellett kizárólag a souvenir egyedeken taláható meg a Foil matrica, vásárolni csak Holo-t lehet, azt is csak a Cologne meccseiről, 2000Ft körüli áron, de ugye az mégse Foil. Sajnálatos módon IBuyPower-es AK , AWP vagy M4 már nincs megfizethető kategóriában. Egy ilyen nagyon ritka , talán nincs is több belőle sehol, az inventorymban is látható PP-Bizon Minimal Wear Souvenir az ESL Cologne Gold és a 2 csapat , a Virtus.Pro és az IBUYPOWER fóliás matricákkal.
A jelenleg elérhető cuccok már olyanok amilyenek, java része FT vagy azalatti quality és a lényeges fegyverek már elérhetetlenek -
vzsryl
nagyúr
válasz
Operation néhány hét alatt visszahozza az árát, de a legutóbbit már nem vettem meg rá, mert fölöslegesnek tartottam. Néhány havonta mindig dob egy pár €-s skint, meg ugye az új ládákból is néha csurran-cseppen. A revolverrel mondjuk pórul jártam, mert akkor dobott először, amikor már csak 30centet ért.
A legújabb accommal még mínuszos vagyok, de még tárolás szempontjából is megéri tartani. -
dugo_
veterán
válasz
Simán visszahozza az árát operation nélkül is.
Bár nekem csak 2+5,5+5,5 euró volt a három accom, az új ládákból mindig visszajön pár havonta 2-8 euró, attól függően mennyit játszok akkor a játékkal. (Most is esett két Revolver egymás után, a múltkor meg egy sima CS:GO Wep Case aranyáron, volt is nagy csodálkozás).Mondjuk egy ideje csak 3 centes szarokat kapok, de egy éve még nem volt ritka a 30-80 centes skin sem.
-
demerion
tag
-
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #47628 üzenetére
Mp9el annyi pénzt farmolsz, hogy lazán rá tudsz venni (persze ha nem halsz meg). Én másodikra megveszem, ált. megmarad 3.ra azt addig megyek vele amíg meg nem halok. Vannak, akik ellen elég effektív tud lenni... Meg ugye a sok pénzzel be lehet tárazni jópár körre. Plussz ugye második körben ha elvesznek egy p90-t, akkor azzal rendesen be lehet darálni a csapattársaidat (mondjuk mp9el is)... Soha nem értettem azokat, akik 2. körben ak-t vesznek. Nagy a rizikó.
-
Arkennys
addikt
válasz
NyxNyxNyx #47337 üzenetére
Nálunk is van mikor már bemelegítés alatt megvan, kit figyelünk majd a meccs folyamán, miket művel. Olykor rendes körökben is megmarad ez a furcsaság, néha már akkor minden rendben van. Nem egyszer a jó öreg dinosower klán harcosai azok, vagy nagyon poénosnak képzelt nevekkel és animéből kivágott képekkel rendelkező egyének azok, mindkét jelenséget ismerjük szerintem jópáran
OWn persze rengeteg fölös jelentés is van, nálam is szerintem 10ből ha 2 aminél azt mondom, ez tényleg nem tiszta.
Aimos elleni játékot nem is kívánok neked, már tényleg nevetséges mikor rohan felétek és deagle-el sorban kapjátok a fejeseket, majd 600 méterről novával, és lassan már kaviccsal is
/igen meg tudok különböztetni szerintem olyat ,aki tudással lő úgy, és aki csak cserregtet összevissza, és ordító az egész dolog érdekessége/
-
MurdR
veterán
válasz
NyxNyxNyx #46141 üzenetére
Sokat kipróbáltam már, nekem az jött be a legjobban. Alacsonyabb szinten elég volt a tunnel bal oldalán (haver a jobbon), és lőni mint a hülye, ha átjön a nép a füstön, de seriff-sas környékén néh olyan király flasheket kaptam, hogy leszoktam róla. Beugrok az ablakon, háttal ugrok a placcra (várva a flasheket), és amint odaérek, guggolás után már egyből ki is lehet osztani egy fejest.
Persze ez már pisztolykör után nem olyan egyszerű, mert egy ügyes AWP-s adja a hedit, mikor még oda sem érek.
De az esetek nagytöbbségében bejön a pozíció. -
CraBByzzz
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #45111 üzenetére
A kedvencem amikor folyamatosan b@sztat hogy neki mért nem dobok másnak meg igen (mivel ugye mindig rushol és meghal, meg spórolni akarok kövi körre), hozok egy szép 1v5-t 3mp alatt akkor már a friendje meg broja vagyok rá két körre márr megint sír. Meg amikor bejelenti hogy mostantól trollkodok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest