- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
_-ORANGE-_ #64155 üzenetére
write only?
-
Redneck
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #64133 üzenetére
Ő a FOV-ot kérdezte, nem a fegyver helyzetét. A látószög nem állítható GO-ban, csak a képarány változtatásával.
Múltkor is simán elmentem egy srác mellett, mert 4:3-ban nem látott.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #64133 üzenetére
Köszi
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #64023 üzenetére
Azért nyomott le, mert tojtam az egészre. Semmi motiváció nem volt, csak vártam, hogy vége legyen ennek a meccsnek. Az is baj, hogy csak hétvégénként van időm játszani, elvétve hétköznap, így mindig kijövök a gyakorlatból. Nem tudom, ennek lehet a köze a 2k-s egérhez. Egyik haverom is ritkán játszik, mégis mikor megyünk, neki szinte mindig jól megy(ő már kala). Igaz, ő Razer Deathadder-rel tolja, de nem hinném, hogy csak ezen múlik.
-
had423
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #63906 üzenetére
Vagy a router. Sok minden lehet. Ezek a netproblémák mindig olyan egyediek.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #63899 üzenetére
Értem, köszi a segítséget mindenkinek!
Bocs a hülyeségekért, de eddig nem nagyon játszottam competitive játékkal, a COD-féle casual-ökhöz meg jó ez a sensi. Annyi még, hogy középtávon mi a jobb? Spamelni és próbálni lesprayelni az ellent vagy inkább tap-shooting? -
IMIIKE1998
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #63897 üzenetére
A legkisebb "funkciója" 800 dpi, lejjebb hogy lehet venni? Soha nem próbáltam még ennél lejjebb tekerni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #63768 üzenetére
Bitskins.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #63765 üzenetére
Redditen százasával veszik, aztán opskinsen eladják, és úgy jobban járnak, mintha kulcsokat adnának el. Egy igazi real money skin, ki van ez számolva.
-
lemusz
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #63763 üzenetére
Szerintem 1-2 héten belül jön operation - de tényleg!, tavaly is február közepén jött - aztán most megéri elszórni mindent, ami nem szükséges...
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #63735 üzenetére
Épp ezért akarok újat venni. Mindjárt Nova 4 vagyok, de elég nehéz ezzel az egérrel.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #63733 üzenetére
szerintem csak azért van ott, mert shox nagy haverja, és nem akarják teljesen kihagyni a csapatból. a régi G2-ben is shox volt az IGL, mondjuk Smithzz is segített, de nem hiszem, hogy akkora taktikai zseni lenne a gyerek.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #63463 üzenetére
Hát mondjuk silver is maradtál
-
ReFleXx
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #63322 üzenetére
de tök mind1 mert arany trofea ugyse jott volna össze neked se.
arany csak a kokemeny astralis fanoknak lesz -
adise
őstag
válasz
Elég érthetően oda van irva a képeden, miért nem lehet.
-
lemusz
addikt
válasz
Nem, csak 1-2 oldalnyit vissza kéne olvasnod.
-
válasz
_-ORANGE-_ #63289 üzenetére
Már nincs messze megint
-
lemusz
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #62592 üzenetére
Ha tovább jut a csapat...
-
Redneck
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #61560 üzenetére
"utánna 16-12-re vért izzadva kihoztuk, mert szóban forgó pro gyermek 1 kicsi peekből egyik körben kettőnket lőtt el"
Na jó ez így semmi, csak ha két különböző helyen voltatok közben.
A Magic Reconnect nagyon tetszett, nem ismertem.
Ez van, vannak a prok meg a praúk. Ha full vesztes a meccs legalabb arra játszunk hogy megkönnyítsük az overwatch bant. Sokkal viccesebb mint kiégni mert komolyan veszitek.Egyszer már feltettem.
Mit lehet tenni olyankor ha MM-en a gyereknek fele akkora rate van beállítva mint mindenkinek és lőhetetlen?Azt hittem nem lehet ratehackelni és mindenki ugyanazzal a beállítással játszik MM-en.
-
kretenallat
senior tag
válasz
_-ORANGE-_ #60738 üzenetére
szerintem csak megváltoztatták a leírást, hogy egyszerűbben érthető legyen, miről is szól a dolog. többek közt ebből a megfogalmazásból az is látszik, hogy az overwatch ban beleszámít-e.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
_-ORANGE-_ #59523 üzenetére
Én egy i7-4790-el, meg egy gtx960-al zúzom. 1280*1024-es stretched felbontáson. Sokszor vagyok 300 közelében, de sokszor bezuhanok akár 150 környékére is. Helyzetfüggő.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #59250 üzenetére
hazai pályán pörög az aimhekk, meg is raktam őket lounge-on, bár a c9nek szurkolok
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
_-ORANGE-_ #59249 üzenetére
Kicsit elszóltam magam...
-
Tewe013
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #58567 üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
válasz
_-ORANGE-_ #56562 üzenetére
-
NagyZ01
tag
válasz
_-ORANGE-_ #56485 üzenetére
-
Dyingsoul
veterán
válasz
_-ORANGE-_ #56224 üzenetére
Köszi! Persze, hogy nova, nem is nagyon akarok feljebb menni mármint csak hobbi játékosok vagyunk, nem ESL vagányok.
Azért örülünk amikor néha-néha összejön egy-egy ilyen szép kör.
-
-FLY->
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #56158 üzenetére
NAVI dolog kíváncsi vagyok, hogy bejön-e neki. De arra vagyok a legkíváncsibb, hogy a magas skill-makk keveréke meddig repíti majd őket.
-
po1son
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #56158 üzenetére
Most végül azért nem folytatja a Liquidbe, mert nem kapott munkavállalói vízumot?!
-
-FLY->
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #56031 üzenetére
Carryzni kellene a csapatot?
-
balintdavid
tag
válasz
_-ORANGE-_ #56003 üzenetére
Attól még ugyanúgy silver maradok
-
edgR
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #55899 üzenetére
és ez miért jó, azon kívül, hogy tele lesz flame-mel a profilotok? Úgy értem, miért nem kapcsoljátok be azt az opciót, hogy csak a barátlistán lévő emberek írhassanak a profil oldalatokra?
-
edgR
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #55824 üzenetére
Az a kiugróan magas ár, nem az alacsony. Ennek semmi értelme nem lenne, mivel a rendszer automatikusan odaadja az első olyannak, aki árban a legközelebbit keresi ahhoz. Senki nem kockáztatná, hogy nem is ahhoz kerül, akivel megegyezett.
-
Franklin
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #55824 üzenetére
Nagyon gyanús, hogy pont 96 cent, szerintem 96 eurót akart beütni
-
edgR
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #55702 üzenetére
ez a legjobban photoshopolt kép, amit valaha láttam
-
ReFleXx
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #55521 üzenetére
1. vótmá
2. nézzétek meg a videót hang nélkül, valami beteg arcmimikája van a srácnak
3. még mindig undorító ami folyik -
jonnyjoker01
veterán
válasz
_-ORANGE-_ #55521 üzenetére
Nagyon gáz ez az egész, teljesen undorító. A legrosszabb az egészben, hogy simán megússzák (amíg pénzt hoz és adózik
)
-
Arkennys
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #55007 üzenetére
nekünk volt közösen két meccs, idióta oroszokkal akik még ráadásul okosak is
azután most mentem magam egyet, és mákom volt, orosz sehol (nagy szó!) és még nyertünk is szépen, tényleg nem volt 90 órás pro enemyben, aminek örültem végre.
-
sss
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #54430 üzenetére
Elvileg a legmagasabb rangúhoz igazítja az ellenfelek szintjét.
-
asus1
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #54061 üzenetére
Én nem tudom, éppen lent vacsoráztam és mire felértem már vége volt az összes cuccomnak..
Configot nem tudod, hogyan tudom visszaszerezni?
-
sikalisk
tag
válasz
_-ORANGE-_ #54043 üzenetére
Nézőpont kérdése, annak is megvan a hátránya, hogy egyeztetni kell az időpontot, várni kell, míg összejön öt ember, és sajnos önmagában az, hogy friendsben van még nem jelenti, hogy okos értelmes játékos, aki nem anyázza végig a játékot, akár az ellenfelet, akár a társait szidalmazva, garancia sajnos nincsen.
-
sikalisk
tag
válasz
_-ORANGE-_ #54044 üzenetére
Ha veletek betartom, attól tartok mindig képes vagyok betartani.. egyébként érhető a viselkedésetek, a csorda általában egy irányba tart, hiába mond ellent a józan észnek, az emberek többségében sajnos a nyáj szellem az uralkodó. Önálló gondolatokkal, netán empátiával köszönő viszonyban nincsenek.
-
válasz
_-ORANGE-_ #53979 üzenetére
Én meg magyarokkal utálok játszani esküszöm.
Nem egyszer, nem kétszer fordult már elő, hogy amennyiben magyar az enemy, vagy akár csak 2-3 ember, akkor már első kör után elkezdődik az "ugatás" és szájkarate mind1, hogy reagál rá az ember vagy elengedi a füle mellett.
Ha mi vagyunk nyerőbe akkor megy a kötekedés, meg hogy smurf, meg hack stb, ha ők vannak nyerőbe akkor meg kezdődik az arcoskodás, vagánykodás, "ez", "easy" "botok vagytok" stb stb.
Külföldiek között is előfordul ilyen de sokkal sokkal kevesebb. -
Arkennys
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #53979 üzenetére
Van, akit nagyon fel lehet húzni ilyenekkel, tudom
ekkor volt már olyan is, hogy nem is vette észre csóri, hogy 1v1 ben maradt, habzó szájjal írt éppen chatbe, csapattárs bewalkolt és vígan oldalba szedte
-
Arkennys
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #53971 üzenetére
Persze, ez elkerülhetetlen
Randomokkal saját és enemy csapatban is, mindig van pl ellenünk is hogy elkezdi egy enemy írkálni, és ezen sír, van hogy nem is játszik, csak chatbe írkál és ócsárol. Érdekes helyzeteket eredményez ez
-
sikalisk
tag
válasz
_-ORANGE-_ #53974 üzenetére
értem én, de megtetszett az ötlet, nem én találtam ki
-
sikalisk
tag
válasz
_-ORANGE-_ #53964 üzenetére
Az a baj, hogy nem tellik el szinte egyetlen meccs sem, hogy vki ne rúgózna azon, hogy csal az ellenfél (persze CSAK mikor jobb), és persze vice-versa, nagyon unalmas ez a
retardáltagyhalottidiótanaív hozzáállás.
-
Arkennys
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #53964 üzenetére
Nem szoktunk ezen olyan szinten pörögni meccs közben, amit említesz. Persze ismerem a jelenséget amiről beszélsz
De az sem állja meg a helyét, hogy a simán jobbat jelentjük. Sika általánosított abból, hogy rengetegen már egy kapásfejes után visítanak hogy csíter csíter...miközben pl fogalma nincs, mi hogy vagyunk ezzel.
Prime accra leszek egyébként kíváncsi erősen, mikor lesz éles, és smurfokat kicsit is visszafogja-e
-
vzsryl
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #53173 üzenetére
Szerintem meg túlmisztifikáljátok. Van, hogy jobban adja az embernek, és az ellenkezője is előfordul...
-
edgR
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #52742 üzenetére
Smoke vs nosmoke, alt+tab vs one-way, következetesség vs következetlenség volt a kiinduló téma.
Ne keverjük már ide a flasheket, spray patternt meg fegyverhasználatot!
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #52370 üzenetére
Értem, egy gombos.
Én meg nem szeretem, ha mindenki awpzik.
Csak szerintem logikus az, hogy olyan fegyvert használnak a csapatban, amitől eredményesebbek lesznek?
Most ezért kéne mennie mindenkinek p2000-rel mennie, mert az úgy már kihívás?
Meg amúgy is silver 2-ben mire fel, már aki nem smurf. -
had423
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #52380 üzenetére
Hellraisers. Nagyon látszott az Escapen, hogy bizonyítani akarnak. HR meg vagy egyáltalán nem vette komolyan, vagy bedurrantak, hogy majd egyénileg mindenki meglövi... Ezek még csak a csoportmérkőzések, de ha így folytatják 25k-t zsebelhetnek be. E-frag még talán akiktől tartaniuk kell.
Link -
xenom0rph
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #52380 üzenetére
hr
-
Komi28
senior tag
válasz
_-ORANGE-_ #52038 üzenetére
Köszi
-
po1son
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #51931 üzenetére
Van egy olyan érzésem ezek után, hogy a navi is vért fog izzadni.... Amcsiknak fekszik a hazai pálya...
zkas90 - nem tudom, hogy obble mennyire a pályájuk, de én azt láttam t oldalon ötlettelen volt a legtöbb támadás... Ez hogy 4 játékoson átgázolt a jdm gyerek full füstön egy szűk helyen egy kész vicc volt...
-
zkas90
senior tag
válasz
_-ORANGE-_ #51931 üzenetére
Nem hiszem, hogy jó ötlet volt major előtt változtatni a felállásukon.
Ami infot találtam erről, ez végleges változás és nem csak beugrás.Főleg kioshimát...az az ember egy állat. Kétlem, hogy ez a devil csóka jobb lesz nála.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
_-ORANGE-_ #51769 üzenetére
Rendben
Köszi mindenkinek.
Akkor marad. -
mntn
tag
válasz
_-ORANGE-_ #51594 üzenetére
Én is nagy lelkesedéssel vártam valami rozsdás skint, de hát úgy néz ki nem úgy mennek a dolgok, mint a sportfogadásban
-
GabN73
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #51465 üzenetére
Imike 2 ?
-
GabN73
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #51372 üzenetére
Akkor bepróbálom 2 kulcsért
-
GabN73
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #51353 üzenetére
Én örültem volna egy FaZe-nak, de egyszerűen olyan hülyeségeket csináltak
Maikelele hosszabbításig sehol se volt, fox meg egy bot...raiin viszont eléggé jól tolta.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #51243 üzenetére
Megvannak a kulcsok (alig buktam pár milliót
)
-
po1son
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #51175 üzenetére
Nem érdemelték volna meg a továbbjutást... Navi saját magának köszönheti, hogy ilyen nyögvenyelős volt a meccs. Rengeteg nyert kört (4v2, 3v2) adtak oda és másrészt szoros köröket buktak jó párszor....
szebe: Tényleg nem játszott vmi jól GuardiaN, de ezt a hen1 gyereket nehéz megverni face to face... Legfőképpen ő miatta izzadt meg ennyire a Navi.
-
shaddy1027
tag
válasz
_-ORANGE-_ #51197 üzenetére
Tegnapi boostmeister: [link]
-
luk88
tag
válasz
_-ORANGE-_ #51078 üzenetére
Közben megtaláltam a régi tabletem, így is jó lett.
-
krecso
tag
válasz
_-ORANGE-_ #51057 üzenetére
Dehogy is, hova gondolsz... És amúgy érdekel Steam Wallet Code? 50eurós késért adnék egy 100-ast.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #50931 üzenetére
Játékstílus függő. Aki agresszíven tolja, annak hamar összejönnek a moviera való lövések. Egy hátulütője viszont van a dolognak. Ha olyan ellenfélbe fut bele az agresszív, aki ellen ez a stílus alkalmazhatatlan, akkor sokat nem ér az ember bőre a meccsen. Én pl. agresszíven játszom, és az esetek felében jön csak be.
-
ReFleXx
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #50929 üzenetére
1000óra alatt nekem is meglenne egy 3 perces LOLYOU-s ugrasbol dezi fejelos meg awpzos fragmovie ha arra mennek ra. De ezt mondta is a LOLYOU hogy elég sokaig tart mire összejön egy fragmoviera valo anyag
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
_-ORANGE-_ #50927 üzenetére
Van benne minden szerintem.
-
Lackki
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #50781 üzenetére
jó kis update volt ez
flash/smoke/sound/defuse bug -
törölt tag
válasz
_-ORANGE-_ #50741 üzenetére
Ja hogy azzal letiltom chatről is? Lol, köszi
-
laceszgamer
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #50694 üzenetére
Nálam 40euro, de az TF2-ből, CS-ből valamelyik láda még 10-12euro ért mikor kijött, utána első meccsen esett egy és adtam is el rögtön.
-
Arkennys
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #50669 üzenetére
ez nem bug, eladni akármikor tudod, ha 5 perce vetted marketről, akkor is. vagy ha bug is, régebbi már.
Amúgy akkor a crashelést nem javították, jól értem fentebb?
-
zkas90
senior tag
válasz
_-ORANGE-_ #50666 üzenetére
semmivel nem lett nehezebb
eladni el tudsz nem cserelheto itemet
full mas a ketto, nem bug -
BMS
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #50460 üzenetére
csak érdekel,hogy kinek mennyi idő kellett,hogy eljusson oda ahova
mert 900 órám van a játékban és szaros serif vagyok
-
mepet
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #50434 üzenetére
Én egyszer tapasztaltam ilyet, azóta jó. Semmit nem mókoltam vele.
(#50435) GabN73: Én még csak csalóktól hallottam, hogy a "semmiért" kaptak bant. (A bugok kihasználása etikátlan előnyszerzéshez természetesen ugyanúgy csalás, mint a hardcore wallhack. Pl: senkit nem érdekel, hogy mitől látsz át a falon/smoke-on...)
-
shaddy1027
tag
válasz
_-ORANGE-_ #50434 üzenetére
Szólóban már pár hete folyamatosan tapasztalom, és még most se javították. Ilyenkor csak nyisd meg újra a go-t, és egyből fog menni. Legalább is nálam mindig sikerült ezzel a módszerrel.
-
ReFleXx
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #50299 üzenetére
ahh nekem bőven megfelelne hd2000 is 7k-ért, többet nem szánok rá.
-
ReFleXx
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #50271 üzenetére
invmusicnal nincs raktaron HD2000 füles, ha esetleg találsz 7k-ért máshol akkor szolj, mert nalam is aktualis a fejhallgató csere sajna.
-
Xero
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #50270 üzenetére
Akkor TS-671. Az akkora mint egy vödör. Kérdezd vzsryl-t azt hiszem neki is van olyan.
-
ReFleXx
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #50262 üzenetére
A HD2000 csak 6.9k-ba kerül Invotone márkanév alatt. Ez 5k-val olcsobb mint a Takstar TS-650.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #50262 üzenetére
Nem, teljesen más drive is van benne. Jobb a HD2000-nél.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #50082 üzenetére
Régiózáras, csak a volt Szovjetunió országain belül használhatóak.
-
xenom0rph
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #49994 üzenetére
statrak bomba?!
-
vzsryl
nagyúr
válasz
_-ORANGE-_ #49663 üzenetére
Arra írtam, hogy magyaros.
(#49664) -FLY->: Nekem főleg trade-re van smurfön, és néha játszok is rajta a dropért. Az árát többszörösen visszahozta már a dropokkal, de a tradeléssel már több százszorosát is. Ezen eddig ugyanolyan rangon volt, mint a main-em, de most a rank visszahúzással valamiért lecsapta, de a main-t nem, szóval most 3 rang különbség van. Illetve létrehoztam még egy smurföt kulcs tárolásra (max 1000db lehet egy raktárban), továbbá csak deaglere használom, ha játszom, de annak még nincs rangja, mert 4 nyert meccsem van vele.
Ezenkívül rengeteg az olyan aki arra használja, hogy gyengébbeket alázzon.(#49668) Vismajor01: Ezért kaptad tőlem a redline-t olcsón.
-
htc07
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #49601 üzenetére
nekem is, azért írtam, hogy kelllllllll
de úgy látom, nem szeretnéd megosztani velem.
-
htc07
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #49557 üzenetére
miért írja azt a chat, hogy a ct-k feladták?
és mi ez a font? kellllll
-
gmx9
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #49557 üzenetére
Erős ellenfél volt.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #49442 üzenetére
Jah, csak ugyanúgy topfragger voltam, nyertünk sorozatban, úgy, mint eddig, erre ledobott.... Hagyjuk már. Elszarták... Oké, Nova 2-ig dobott volna, nem gáz, de így... Pfff...
-
daniele
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #49282 üzenetére
#49281: Köszönöm.
Igen tudom sajnos...
-
Zomb€€
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #49151 üzenetére
Az is eleg szomoru, hogy egy het alatt sem porog at a rendszeren...
-
bager13
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #49015 üzenetére
Miért amúgy mit veszítesz ?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
A-a, regebben ha elmentel mm-re es magasabb rangon voltal, mint a sheriff, akkor ugy feltettek a rangjukat az emberek, hogy eszukbe sem jutott funolni. Elvetve (nagyon elvetve) 1-2 embert..
De egyebkent tegnap neztem gotv-t es lehet erzekelni a rang update-t. Mostanaban a naggyal nem jatszok, mert kiegtem es mar fel eve jo egerem sincs.
-
Arkennys
addikt
válasz
casual vagy DM nekem fityiszt nem ér játékélményileg, így ha olyan, inkább elmegyek soloban egyet szerencsekerekezni, hogy miket kapok.
(#49016) libamajas: Ugye csak vicc a kérdés? Ha nem, akkor sajnállak a gyengén látásod miatt, mivel épp kicsit (tényleg kicsit) fentebb is volt tárgyalva, plusz még mindig senkinek sincs kristálygömbje....
-
mark!
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #48843 üzenetére
3 teljes ölés után jár a bann. 2-ig szinte minden meccsen elmegyek
In-game reportnak semmi értelme. Videó nélkül 800 aim jelentésért se mehet vakációra
-
maximilian4
addikt
válasz
_-ORANGE-_ #48717 üzenetére
Nekem egyszer volt ilyen. Am meg a meccs végén megy a kur*aanyázás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest