- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezu20
tag
válasz
oliwwer #65423 üzenetére
Szia! Csak nála. Vagyis ha én belépek ugye ott a kis plusz jellel más által csinált vároba semmi baj nincs . Simán megy minden. Pl: 3man vagyunk a váróban be hívom az ismerősömet rögtön befagy az egész játék . Megadtam a steam adataimat egyik barátomnak hogy próbálják mar ki és nálluk nincs ilyen hiba ...
-
gtamate2
veterán
válasz
oliwwer #65349 üzenetére
Összefoglaltam egy cikkben az újdonságokat.
Én személy szerint nagyon várom az új motort, remélem csak javít az fpsen. mondjuk a játék kinézete valószínűleg meg fog változni emiatt.
Az alipay rendszerével összekapcsolt anticheatet meg nálunk is bevezethetnék. -
vzsryl
nagyúr
válasz
oliwwer #65065 üzenetére
Azt nem értem, hogy egy ekkora, folyamatosan aktív felhasználóbázissal rendelkező, folyamatosan frissülő játékban miért nincs még mindig menüből előhívható demoplayere és/vagy miért nem játssza le automatikusan ha rákattintok fájlkezelőben... Mivel rengetegen néznek demokat, alap dolog...
-
vzsryl
nagyúr
-
had423
aktív tag
válasz
oliwwer #64845 üzenetére
Nem gentle internete a referenciamunkája, ennyiről volt szó. Ha ezt az egy mondatot nem bírja valaki lenyelni, akkor tényleg sokkal mélyebben van valami elásva.
Nálam is van pár dolog, ami ha előkerül, akkor nem várt módon reagálok, de szerintem is jobb megbeszélni az ilyet négyszemközt.(#64843) adise:
Így meg a sittesek szokták általában hergelni a másikat. Teljesen fölösleges. -
gtamate2
veterán
válasz
oliwwer #64786 üzenetére
Az ebot oldaláról le lehet tölteni a demot mindegyikről.
Este felteszem a kuLi povot, nálunk pedig edgR vette.
Sajnos én nem vettem mert az 1060 szervízbe van, a 660-al meg néhol zavaróak az fps dropok az újabb pályákon és azt hittem hogy Infi biztos lesz Kodiak jóvoltából. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
oliwwer #63394 üzenetére
Nekem szerencsém volt és 10-ből 4-ben Deadfox volt. Ára nem tudom mennyire megy fel, azt még érdemes nézni, hogy 700 HR capsule fent van még, tehát annyira nem ritka. De az ilyen matricákban lehet reménykedni, mert van célközönsége, ha nem is hatalmas a magyar community, de ha jól tudom ő az egyetlen magyar akinek van aláírása.
-
kuLi_
tag
válasz
oliwwer #62904 üzenetére
Én sem zárom ki a csalás lehetőségét, de egyelőre még egyetlen olyan esetet sem láttam egyetlen majoron sem, amire ne lett volna egy teljesen épkézláb magyarázat. Sőt, a felmerült kifogásolt jelenetek túlnyomó többsége általában a röhejes felé konvergál. Egyszerűbb belelátni az egyelőre be sem bizonyított segédeszközöket, mint a történések magyarázatát megkeresni, megtalálni. Amint bebizonyosodik, hogy bárki is csalással élt egy majoron, az én hozzáállásom sem biztos, hogy ennyire "pozitív" (?) marad.
Fiktív példa; Lehet, hogy Fallen épp átüvöltött a rámpásoknak félig-meddig, hogy lehet felfejlődni, meghalt a pados, és ezalatt a potom 0.5 sec alatt jobbra tekert az egérrel, mert eredetileg is jungle-t akarta tisztázni és mit ad isten, nem korrigált vertikálisan. Hax.
-
Franklin
addikt
válasz
oliwwer #62276 üzenetére
Ránézésre semmi extra, csak néhány bugfix:
Release Notes for 1/12/2017
[THE ELEAGUE ATLANTA 2017 CS:GO MAJOR CHAMPIONSHIP]
– Team stickers, stickers autographed by professional CS:GO players, and all-new team graffiti are available for purchase in-game and from the Steam Community Market, with 50% of the proceeds going to players and organizations. For more details, visit http://www.counter-strike.net/pickem/atlanta2017
– Team stickers can be used as game pieces for the Atlanta 2017 Team Pick’Em Challenge.
— Group stage picks can be made immediately, Playoff picks can be made when the group stage has completed.
— Group stage picks lock at the start of the group stage matches.
— Playoff picks lock at the start of the first Playoff matches.[GAMEPLAY]
– Players killed during grenade-throwing animation will no longer drop a duplicate grenade if that grenade has already been thrown.
– func_breakables will no longer make noise when hits deal no damage.[MISC]
– Added a server setting sv_steamauth_enforce to allow tournament organizers for LAN events to delay player kick due to No Steam Logon client issue until the end of a live round when tournament match will automatically pause and a round backup with all correct information will be saved for reconnect.[AUDIO]
– Lowered volume of bullet-bys and bullet impacts.
– Changed default weapon near/far crossfade max distance so that a slight perceived volume bump doesn’t happen at crossfade junctions.
– Also lowered volume of distant weapons slightly to address the same issue.
– Slightly increased the min distance of the falloff so that 3rd parties can hear max volume at about 1m away from shooter.
– Increased the input curve amount so that rate of volume decay over distance is more pronounced.
– Added descriptions to many mixer groups.[MAPS]
-Mirage
–Fixed various spots where C4 could get stuck
–Removed some slight gaps in cover in Bombsite A
-Nuke
–Fixed bug where jumping inside of Toxic in Bombsite B would clip the playermodel through the ceiling
–Removed vent-sound from top of Mini, Bombsite A
-Cache
–Fixed sound-spam when shooting at vent in Checkers through a prop
–Clipping improvements
–Optimizations
-Inferno
–Fixed some minor graphical bugs
–Fixed a spot where players could get stuck near Boiler, Bombsite A
–Added backfaces to gate used at bottom of Banana, Bombsite B -
Gentlelelele
aktív tag
válasz
oliwwer #61180 üzenetére
Nagyot nézhetnek majd demózás közben mit kaptak egyszer kétszer DF-től
Viszont sajnálom Niko-ékat
Mindkét csapattal szimpatizálok és épp a két említett figura miatt. Egy (bármilyen)torna győzelmet már megérdemelt(ek?) volna Niko(ék?). Én várnám a továbbjutók közt a mouz-t és a HR-t is
Update: Deadfox vs ChrisJ 7:0
-
törölt tag
válasz
oliwwer #59555 üzenetére
Hát ha a csoportból kijutunk, létrehozom a saját gamer periféria márkám és megyek major döntôig. Na jó, nem. 2-3 meccset ha nyerünk én már akkor szétvisítom az agyam hogy a streamben is hallják. Abszolút gyilok a csoportunk, 3 fix bukó meccs van, a többit meg KELL nyerni ha ki akarunk jutni.
Ragie, Gentle, valahol valamikor a holnap folyamán beszéljünk már. -
törölt tag
-
marcusa
addikt
válasz
oliwwer #58051 üzenetére
Csak pontosítás képp, 450€ a wallet és 360€ a market listázási határ az EU régióban.
És igen, ez nyilvánvaló, ha 1db buy order van arra az árra amit listázol akkor egyértelmű hogy az tűnik el, részemről az kérdés inkább, hogy ha a legmagasabb alatti buy order árán listázol, akkor melyik kapja meg.Gyorsban megnéztem a vac-ban.com-ot, de senkit se bannoltak a listámról...
-
lemusz
addikt
-
gtamate2
veterán
válasz
oliwwer #57811 üzenetére
Már csak ez hiányzott
Még egy gyűjthető dolog, gg.
Videó róla -
Bowser
aktív tag
válasz
oliwwer #57525 üzenetére
Egy fél évvel ezelőtt YouTube-ön véletlen egy ilyen videóhoz keveredtem ahol valaki mindenét elvesztette. Aztán a mai napig szoktam ilyeneket nézegetni érdekességképpen. Én biztos távol fogom magam tartani az ilyen oldalaktól. Viszont a láda ritkán dob értékes tárgyat?
-
kuLi_
tag
-
lemusz
addikt
válasz
oliwwer #56621 üzenetére
Jó kérdés, nem tudom.
De hipotézisem szerint valameddig tárolja, mert láttam már friss vac bannosakat, akiknek az "elmúlt két hétben" játszott óraszáma erősen konvergált a nullához. Azonban, hogy egy évig is elmenti-e a rendszer az adatokat? Nah azt már kétlem, gondolom az már elég tömérdek tároló kapacitást is felemésztene.
-
lemusz
addikt
válasz
oliwwer #56618 üzenetére
Aláírtam a petíciót, de szerint pont a két legkényesebb témához nyújt hozzá a srác. A csíterek ellen mindig is lemaradásban volt a valve, ez természetszerű, hiszen egy új csalásra mire rátalálnak, meg megfejtik meg tököm tudja mit csinálnak vele, az időt vesz igénybe. Amikor vachullámok vannak olyankor érdekes módon ideig óráig olyan jó, tiszta meccseket lehet játszani hogy nemigaz. Talán még olyanok is kikapcsolják olyankor, akiket nem fogott el a rendszer, mert óvatosak, félnek. Csak hát ez a probléma, hogy ezek a hullámok elég ritkák, két hullám között eltelt időn kellene valahogy rövidíteniük.
A másik, a hit registry, hát nem könnyű az sem, de ott legalább nem kell mások után futni, egyszer kellene már normálisan megcsinálni. Nem értek nagyon hozzá, de ami megmaradt korábbi olvasataim közül az az, hogy olyan módszerrel kellene működnie, mint az 1.6-osnak. Ha jól emlékszem annak az a lényege, hogy a kliens oldali adatot veszi alapul és nem a szerver oldalival szinkronizál folyamatosan, amibe benne van mindkét játékos feltöltött adata. Ez utóbbi jó működéséhez 128-as szerverek kellenének, de az 1.6-os szisztéma 64-esen is precízebb eredményt adna, talán, vagy nem is tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged